Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142

(#951) kBagyula válasza klambi (#949) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Ühüm.

(#952) Allien válasza Zee21 (#945) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Hát, sok ''felesleges'' pontom van, nem igazán értem, mi a kettő közt a külömbség, de sajnos a kisebbet számolja. Bár, ma sokat raktam hozzá, legalább 2E jött össze! :Y
(külömben bocs, hogy nem mentem át a másik szakaszba, éppen ott nem volt jelentőssége, mert az csak képisztolyos volt.:B Csak kelett az alap badge, de meglett az ezüst is!:DDD )
Jött badge, és ribbon is, de most éppen csak 18478 pontot ír, majd frissül.:B De, sajna az igazi unlock még messze van, mert éppenséggel a shotgunt még nem lockoltam ki, és valami miatt nem fogadta el a medic shotgunját, pedig tutira kinyírtam így vele vagy 10 embert. Ki is vágtak a szerverről, de visszamentem még abban a körben.:B Talán holnap is visszamegyek, mert késsel még kellene aprítani, szeletelni, filézni.:D

[Szerkesztve]

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#953) Zee21 válasza Allien (#952) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

jo semmi csak a fas*** kivan a pöc* squad leader spawn beacon alap badge al
mert nem vágom h h 10 az a cucc h én 10x spawnolok egy olyanra vagy az enyimre spaenolnak 10x áááááááááááááá meghalok sok szar..... nincs EA HU néven szerver kisokos

''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''

(#954) klambi válasza KPepe (#950) üzenetére

klambi
(őstag)

defasza azt ti megvettétek a gamet??? :F

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! "|Mond szépen angolul: Gyors róka! |"

(#955) q2w3

q2w3
(senior tag)

Hú ba**us ma ugy fel***zta az agyamat a camp gibraltálon a commander!!
Sermmit nem csinál, senkit nem külde sehova kérem az uavot mert tele volt egy rész ellenfelekkel és nem ad.Megint kértem megint nem adott! Pedig ő is velem egy szinten volt!
De tök hülye volt.Már majdnem lelőttem, de aztán hagytam a francba és lejöttem a serverről!!
2. Még ma sem írja ki, hogy léptem szintet, de a pontjaim már 4000 fölött vannak és 3800 tól volt az új szint.Remélem majd megoldódik. Az unlockkot már rég megkaptam.
3. Ha Squad Leader vagyok akkor hogy lehet meghívni embereket a csapatomba?

(#956) q2w3

q2w3
(senior tag)

Ugye ti az élvezetért játszotok és nem a pontokért?

(#957) kBagyula válasza q2w3 (#955) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Manage Squad. Ráböksz és bepipálod a kívánt embereket, azok pedig a PgUP vagy PgDn gombokkal eldöntik, hogy csatlakoznak-e vagy sem.

(#958) Allien válasza q2w3 (#956) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Ez indissskrét kérdés!;) Elvileg ugye az élvezet a lényeg. De, van, amikor pl. a statisztikára kell menni, vagy valami pleccsnire.:B Pl. ezért van külön knife/pistolj szerver is, mert igaziból szinte esélytelen annyi gyilokot össze szedni egy kör alatt (bár egyszer láttam két csávót, direkte az egyik a másikat öldöste folyamatossan), amennyi szükségeltetik némely kitüntetéshez. Ezért is vannak mindig fullossan, és szinte folyamatossan moderálva ezek. Bár, azért ez sem igaz mindig, de van, amikor a bentlévők moderálják ''egymást'', kiszavazással, és meglepő, de ha elkezdik magukat moderálni, elöbb-utóbb tényleg csak késpisztoly lesz belőle!:DDD Csak az a baj, hogy a pisztolyal hamarabb ledurrantanak, mint ahogyan én késsel megcirógatom őket.:B A bf2-ben pl úgy sikerült megszerezni a késes badge-t, hogy közben összejött a bíborszív! Valszeg, ez a sors vár rám most is. :O Pedig, nagyon rittka volt eddig titán módban, ha negatív volt a K/D arányom!:B Ma is, megpróbáltam beírni, hogy mondjuk legyen 3 perces csak knife, de sajna semmi sem lett belőle. Bár, az angol tudásom is lehet ennek az oka.:B :W
Szvsz, akkor élvezet, ha a csapattagok is jók, és az ellenfél IS ! Hiszen, dög unalom, ha shimán felrobbantod a titánt, és nincs akit le keljen ''győzni'', kemény csatákban. De, kinek mi, ugyebár.:DDD :R

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#959) kBagyula válasza Allien (#958) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Mondjuk ez a kés pisztoly dolog érdekel engem is. Kicsit. De eddig egyetlen egy ilyen szerverre sem volt szerencsém bejutni sajna.

(#960) Allien válasza kBagyula (#959) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Lehet, rosszul csinálod!;) Nem a ''quick'' verzióban kell keresni, hanem a középsőben (most fejbűl nem tom a nevét, de a quickben kihoz 100-300 szervert, a másikban meg 1700 felett), ahol be tudod állitani a szerverkeresőt, mire szűrjön, pl ranked, meg csapatsebzés, ilyenek. No, ott beírod, hogy ''pistol'', és kihoz vagy 3 kis pingü szervert (meg több nagyot). Az egyik egy orosz. Ugye, a többi hasonlónál ezt látod: 16/16, 32/32, itt meg 25/20 (tehát 20-s szerveren 25-n vannak)!;) Gond nélkül felléptem rá, igaz, délelött, de próbálkozni kell, ne add fel! Ma az egyik ''kedves'' buddy társam, azért lépett át a másik oldalra, hogy megszerezze a skalpomat. Sikerült is nekije, hogy azt a.... ;] Bezzeg, nem adta vissza a sajátját! :O :B

[Szerkesztve]

(#961) Zee21 válasza Allien (#960) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Hát nem tom nekem a késes simában megvolt és utána rögtön a Collectros Pin is szoval nem tom 7-8 késelés egy pisztolykés szerveren simában összejön mert ugyebár akkor h a rákban fogjuk megszerezni ezüstben vagy aranyban..... A squadleader spawn beacon-os badge-ot hogy lehet megszerezni???

(#962) CYBERBOB29

CYBERBOB29
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Valami jó kis BF2142 klánba szivesen beállnék ahol jó a hangulat, BF2 és Vietnam klános múlttal, mert hát ugye teamspeak powa :DDD msn címemen elértek, thx Bob :R

(#963) KPepe válasza klambi (#954) üzenetére

KPepe
(őstag)

Én nem, csak a demóval szoktam nyomulni, azt ingyen is lehet neten tolni, de egyre jobban idegesít, rohadt bugos. :(

A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.

(#964) klambi válasza KPepe (#963) üzenetére

klambi
(őstag)

ingyenesben kilehet lokkolni a gránátokat meg a plusz cuccokat? :Y

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! "|Mond szépen angolul: Gyors róka! |"

(#965) kBagyula válasza klambi (#964) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

nem

(#966) Allien

Allien
(PH! kedvence)

Hmmm... Megvan azért a knife, relative gond nélkül összejött, még a bíborszív közelébe sem kerültem. Viszont a Berlin-i pályán felkerültem egy épület legtetejére! ;] Egy szakaszba léptem, és valszeg bugos, vagy csíter volt a szakvez, mert a békönt fel tudta rakni olyan magasra, ahol már a madár sem jár, mert oxigén palackot kellene hoznia magával!:DDD

(#967) kBagyula válasza Allien (#966) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Ezt relatíve eccerű kivitelezni, semmi csít nincs benne:

Az SL leteszi a békönt egy ház mellé valahova, majd a szakasztagjai arra spawnolnak. Mivel tapasztalataim szerint úgy 20m-es körön belül hulllanak a kapszulák a beacon köré így van esély arra, hogy valaki a ház tetején landol. Ekkor aki a tetőn van szól a többieknek, hogy lépjenek ki, majd vissza és az új SL leteszi a saját békönjét a háztetőre. a többiek meg oda pottyannak a következő spawnjukkor. Eccerű. :U :D :D ;)

(#968) Pistivi

Pistivi
(lelkes újonc)

Igen, de talán így [link] is meg lehet csinálni.

(#969) Allien válasza Pistivi (#968) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Hát ez nagyon LOL! :DDD THX! Van ott még pár bugocska, megskubizom azokat is! ;)

(#970) Zee21

Zee21
(fanatikus tag)

Nem tudjátok mi az a Medic fegyó ami nem alap fegyó nem is unlock és ugy néz ki mint a Lambert Carabine de nem az..... és tuti h nem álmodtam...... jaaaaaa és BAZINAGY haverom is tanusíthatja....

(#971) Zee21

Zee21
(fanatikus tag)

Jol toljátok srácok! Alien nem tom mit izélsz magyar ranglistán a 16. vagy leirom pár emberét h hányadik:
Alien69:16.
RogerNyul:58.
Denes888:316.
Én(zee21):meg sem merem nézni :DD
a többiekét nem vágom de ez csak magyar lista nem a ''rendes''

(#972) KPepe válasza Pistivi (#968) üzenetére

KPepe
(őstag)

áá, lol. Kár hogy leszállt a srác, kiváncsi vagyok meddig emelte volna fel. Hátha pályára állt volna a Föld körül, és akkor konstans lenne uav-ja a csapatának. :D

(#973) q2w3 válasza Zee21 (#971) üzenetére

q2w3
(senior tag)

Ezt hol lehet megnézni?

(#974) kBagyula válasza Zee21 (#970) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Az a SCAR11 és unlock azoknak akik előrendelték anno a BF2142-t. Ölég veszélyes, tud mindent alapból amit az assi kaszt unlockal együtt.

Gondolom majd pénzért meglehet venni, jó EA szokás szerint... :(((

(#975) Zee21 válasza kBagyula (#974) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

De ez GENYOSÁG én is akajok azzal a fegyovaal irtani :O :O :O :O
[link]
itt belépsz sajátba: fent ,find players és ott balra a menüsorban leaderboards és ott meg benyomod jobb oldalt h countries de ha ez bonyolult megadom az enyimmel:[link]

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#976) q2w3 válasza kBagyula (#974) üzenetére

q2w3
(senior tag)

A Bianch LMG is ilyen fegyó? Most látom egy Sukran_speet nevű magyar játékos kedvenceként.

(#977) Zee21 válasza q2w3 (#976) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

A Bianch LMG az alap EU fegyoja a supportnak...

(#978) q2w3

q2w3
(senior tag)

Kéne egy nap egy Bf2142 partit csinálni.
Prohardver forumosok vs. valaki ellen.
Tök király lenne. Nem?

(#979) q2w3 válasza q2w3 (#978) üzenetére

q2w3
(senior tag)

Vagy csak így együtt egymás ellen felmenni egy magyar serverre ahol úgy sincsenek soha.

(#980) Zee21 válasza q2w3 (#979) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Jaja csinálhatnnák
de lehetne az h felmegyünk magyar szarverre és funolunk kicsit

(#981) q2w3 válasza Zee21 (#980) üzenetére

q2w3
(senior tag)

Ja.
Holnap este?
Ki ér rá?
Este 6-tól rám lehet számítani.

[Szerkesztve]

(#982) Zee21 válasza q2w3 (#981) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Én itt vagyok egészen 10-ig mehetünk tőlem gamelni....

(#983) Allien

Allien
(PH! kedvence)

Én fent voltam. Nagyrészt egy ''megszokott'' brigádban ''HUN'' csapatban, mint HUN2oli, meg társai. Sokáig sikerült együtt is nyomulni velük, aztán kicsit leléptem. Szervert váltottak, és olyanra mentek, ami autobalansztos, és nem engedett átlépni hozzájuk. Kénytelen voltam őket gyilkolászni (mondjuk, 2x lekéseltek, de azért szvsz, én több borsot törtem az orruk alá, mint a többi csapattársam együttvéve)!:B Ráadásul, anyáztam egy csomót egy csávóval, mert elment a belugával, és rátámadott közvettlenül az ellenségre ott, ahol egyedül ezzel a járművel lehet kisiklani az ellenség markából (le is lőttem, mert ott ordibáltam, hogy vegyen fel, erre elment meghalni)! Egy katlanon kellene kifelé törni, csak az ellenfél ezt könnyen le tudja zárni. Ergo, egy repülő alkalmatossággal lehet csak egy távolabbi zászlót behúzni, de ez a láma csak kőrözött, és meghalni volt jó. A legelején még áttörtem, és elfoglaltam egy zászlót egy buggyval, majd a walkert is megszereztem, de ugye, a többi okostojás nem jött segíteni, inkább ott bénáztak az első zászlónál. :W Azért késöbb már jobban ment, beugrottam a kis gy*kér mellé, és kiugrottam az ellenfél vonalai mögött (szinte azonnal utánna meg is deglett), és megint befoglaltam azt a zászlót!:DDD

(#984) KPepe válasza Allien (#983) üzenetére

KPepe
(őstag)

J.J. Rambo ;]:P

(#985) kBagyula válasza Allien (#983) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Velük én is szoktam nyomni, nagyon jól játszanak team-ben.... HTW@ vagy mi a prefixük asszem. :DDD

(#986) pap

pap
(senior tag)

Nemtudja valaki kiegészitő érkezik valamikor? ;]
Jöhetne :DDD

HTC Sensation --Sense 4.0--

(#987) KPepe válasza pap (#986) üzenetére

KPepe
(őstag)

Hiányzik már az új bug-pack? ;]

(#988) Allien válasza pap (#986) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

LOL, játszottál összvissz 1 (azaz egy) napot!;) Ennyire van felesleges 9900 hufod, hogy pár havonta új kieget begyél? ;] Külömben, tuti készülget, gondolom a bf2142 megjelenése után kb 3/4 éven belül kigyün. :W

(#989) pap válasza KPepe (#987) üzenetére

pap
(senior tag)

Ea kinyalhatja a seggem hogy nemtudnak normálisan programozni.
Nemrég jött a 2142 és már az 1.10es patchnél tartunk :(
Reálisan ennek a gaménak 7-8ezer forint körül kellene lennie,mert tényleg sok a ,,bug-pack''. :(((
Attól függetlenül megvettem,mert a bf2 lenyügözött teljesen,és játékszinvonalban ez sem rossz,de azért a bf2 szivem csücske lesz mindig. :C
Összegzve én már várom a kiegészitőt ;]

(#990) KPepe válasza pap (#989) üzenetére

KPepe
(őstag)

Sajnos azt hiszem, itt nem a programozói hiányosságokról van szó, hanem leginkább a pénzről. Szerintem EA vezetőiből nagyon előbújt a zs.vér, azért akarták ilyen hamar kiadni a 2142-t. Egy fél évet kellett volna várni vele. Tudták nagyon jól, hogy keresett termék lesz, mert a BF 2 sikeres, ez is az lesz, de annyira fejükbe szállt a lóvé, hogy nem bírtak várni, kiadatták. Időre pedig úgy lehet programozni, hogy bug-pack-ot csinálnak. Tudom. Én is utálom itt az egyetemen, ha zh-n gépen kell programot írni időre, mert általában nem lehet normálisan megcsinálni. Persze átmegy az ember, 3-assal, de lehetne 5-ös is...

Ez szerintem szegény programozóknak is rossz, mert nem tudnak tisztességes munkát végezni. Utólag pedig sokkal macerásabb peccseket írogatni valamihez, megtalálni a hibákat, stb.
Elképzelem, hogy összefut egy régi ismerőssel, megkérdezi hol dolgozik, mondja EA-nál. Ahha, akkor ti csináljátok azokat a bugos játékokat.
Biztos nem esik jól neki... :(

(#991) pap válasza KPepe (#990) üzenetére

pap
(senior tag)

Hát igen,ez igy van sajnos ;)

(#992) Allien válasza KPepe (#990) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Sajnos, nincsen teljessen igazad, már amit az EA pénzsóvárságáról írsz! Ugyanis az NEM most kezdődött!:DDD Hiszen, anno a BF1942-höz is kiadtak 2 kiegészítőt, illetve, bekebelezték azt a csapatot, aki megcsinálta a DC-t. De, ha jobban utánna nézel, akkor ott a Fifa sorozat is. Ki tudja, mennyi rész készült már belőle, amikor már a multszázad közepén is ezzel nyomattuk, anno 95 körül! Ennek köszönhetem, hogy megismertem más, alternatív foci progikat is, mint az International SuperStar Soccer-t, meg ennek utódjait, a Pro evolution soccer sorozatot, mely nekem sokkal jobban bejön, mint a fifa. Tehát, az EA pénzéhes volt mindig is, ezért ad ki minden évben ugyan azokat a programsorozatokat, mint az NHL, és társaik, szinte ugyan úgy. A BF is ilyen, kell hozzá pár kieg, mint a BF2-höz is ugye 3 cucc (SF-EF-AF), ami igaziból egy alap gamma, és egy igazi kieg, ez pedig az SF, mert ugye a másik kettő igaziból semmi újdonság, csak plussz pályák! :W

(#993) Allien válasza Allien (#992) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Ja, és hogy tovább ragozzam, a következő az lesz, hogy kiadnak egy gammát, és mindent külön veszel hozzá, amit eddig kilockoltál, azt most vedd meg!;) Lesz külön csomag supportosoknak, reconosoknak, és sorolhattnám, majd le kell tenned a ''jogsit'', hogy tudjál járművet vezetni, majd ha repülni is akarsz, arra már külön vizsga szükségeltetik, szintén jó pízért! Ezek után, lesz egy alapkereted meghani. Ha ezt elhasználod, fel kell töltened ezt a keretet!:DDD
Asszem, megyek az EA-hoz! :B ;]

(#994) Zee21 válasza Allien (#993) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Hát ez van de mint jó szokás szerint ezt is kell türnünk..... Ja jöhetne kieg de nem most meg az kéne hogy a BF2142 kiépüljön rendesen
-magyar szerverek
-magyar klánok
-versenyek
-stb...

....azt majd jöhet a kieg

(#995) kBagyula válasza Allien (#993) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Hmm. :DDD :DDD :DDD

(#996) elbandy2.

elbandy2.
(újonc)

2142 es baráti társaság aki szeretne jelenkezni www.cbcclan.atw.hu

(#997) Zee21 válasza elbandy2. (#996) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

figyi szerintem ez azért nem így mükszik h te ide jössz és na bumm itt egy klán tessék jelentkezni

(#998) elbandy2.

elbandy2.
(újonc)

nem kötelező.

(#999) Allien válasza Zee21 (#997) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Mééé, hogyan? :F Valahogyan tagokat kell toborozni, itt meg van egy relative széles tábor. Legalábbis egy klánnak elegendő lenne!;) Csak kérdés, mennyire lenne sikeres az a klán, ami innen alakul. Nem lehet 100%-ra megmondani, mert ugye, egyszer már sikerült, és összejött anno egy BF2-s klán, itt a PH-n!:DDD Az volt ( :O ) a -=SoG=- , sajnos, részben feloszlott, részben átalakult VÉNY -re. :C

(#1000) kBagyula válasza elbandy2. (#996) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Megnéztem az oldalatok. Firefox alatt őlég bugos.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.