Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142

(#9001) SemperFi

SemperFi
(tag)

Azt tudja-e valaki, hogy a ménkűbe lehet a Titánon a cargo bay-ben felugrani a fenti folyosóra, ahova a támadok előszeretettel érkeznek meg. Slowhand ebben a videóban többször is felugrott oda. :C

Akárhányszor próbáltam, eccer sem sikerült oda feljutni. Bezzeg onnan fentről lefelé nem gond. :))

Mi a titok nyitja??? :F :F :F

(#9002) chickendance válasza SemperFi (#9001) üzenetére

chickendance
(fanatikus tag)

a lehető legmagasabról ugrás + rögtön hasalás.

megunt háziállatot:cicát,kutyust átveszek!!! (öreget is) ugyanitt házikolbász kapható!!! 250ft.-/kg áron

(#9003) SemperFi válasza chickendance (#9002) üzenetére

SemperFi
(tag)

Naggyon köxönöm!! :C :C :C

Még ma este ki is próbálom! :K

Egyébként Slowhand videója kapcsán még az jutott eszembe, vajon honnan látja/tudja előre(?), hogy a PACman ott lapul és érdemes a torkát egy kis késsel megcsiklandozni vagy pár gránáttal rárobbantani??

Azért is kérdezem, mert nekem olybá tűnik, hogy soxor ezt a NetBat rendszert valami okból kifolyólag nem is használják, így tehát nincs előre jelzés. Így meg akkor honnan lehet kisasolni, hol bújik meg az ellen? :F :F :F

(#9004) Prison85 válasza SemperFi (#9003) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Slowhand állítólag épp az ilyen és ehhez hasonló feltételezések miatt vált kámforrá (egy PTD-s mondta). Teljesen meg is értem, mert a videóim láttán engem is többször gyanusítottak, miszerint valami humbuk van a háttérben, holott épp azért csináltam, hogy szertefoszlassam a negatív feltételezéseket. Búcsúvideó

Remélem hamarosan már BC2-ből is tudok összevágni valami minőségi anyagot :U

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#9005) SemperFi válasza Prison85 (#9004) üzenetére

SemperFi
(tag)

Hát igen értelek. :K

Egyébként éppen Gyurinak írtam eccer emilben, hogy téged is és őt is visszanézve (BattleRecorder) - okulni a nagy elődök erényeiből és hibáiból :R - azért sem igaz, hogy ti botoznátok, mert ahhoz mérten túl soxor ledurrantanak titeket is.
Márpedig akiket én is láttam neteközben botozni, azok mind olyanok voltak, hogy mágikusan sok ölés, de csaknem 0 halál vagy efféle. Tehát a ti arányaitok láthatóan is valósak! :K

S ezt a pályán való mozgásotok is megerősíti. A BattleRecorder-t ezért is szeretem, mert tanulságos és hasznos - no meg persze vicces is :DD - ahogy mást megfigyelsz "munka" közben, meg persze láthatod, ahogy belefut egy-egy pofonba. :C

Nagyon sok hasznosat láttam tőled és Gyuritól, remélem tudom majd kamatoztatni.

Hadd kérdezzem meg, hogy a BC2-ben hogy tudsz spottingolni egy veszélyforrást? Mert hogy a hagyományos, eddig ismert módon nekem semmit sem csinál. Ahogy a BF2-ben vagy a BF2142-ben kell, úgy nyomom a Q-t, mint süket a csengőt, de semmi nem történik... :F

[ Szerkesztve ]

(#9006) CoolMan81 válasza SemperFi (#9005) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

A célkeresztet rátartod és nyomod a"Q" betűt. Van olyan szerver ahol kikapcsolják főleg ha HC lehet azért nem működött neked. ;)

(#9007) SemperFi válasza CoolMan81 (#9006) üzenetére

SemperFi
(tag)

Nagyon köszönöm!! :K :K :K

Most így hirtelen úgy emlékszem, hogy a BF2-ben meg a BF2142-ben elegendő a Q-t megnyomni és ráirányítva a veszélyre bal klikkelni. :U

De akkor ez a BC2-ben némileg másképp van...

[ Szerkesztve ]

(#9008) SemperFi

SemperFi
(tag)

Hát kedves Prison, szóhoz sem jutok. :R

De most tényleg!! :K

Ez valami állat!! Mármint a videóanyagod. Tudom, hogy a szembedícséret büdös, de akkor is. Példaértékű, legalább is nekem. Vazze!!

:C :C :C :C

[ Szerkesztve ]

(#9009) SemperFi

SemperFi
(tag)

Ja és azért búcsúvideó mert többé már nem is nyomulsz a BF2142-ben? :O :O

[ Szerkesztve ]

(#9010) Prison85 válasza SemperFi (#9009) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

A videó után egy darabig még játszottam, pár hete álltam le véglegesen. Múlt héten is felnéztem: egy óra játék több, mint tanulságos volt. Állandóan a laggolásra panaszkodtok, gondoltam megnézem én is. Katasztrofális volt! Míg vossal pontozásra állítva 3-4 golyóból meg lehetett ölni nyugodtan egy-egy tagot, most sorozatlövésen alig tudtam valamit alkotni. Ettől függetlenül várható, hogy hamarosan ismételten felbukkanok, mert lesz egy kis WAR az orosz RushTeam ellen és vissza kellene zökkennem, mert talán besoroznak a 818-as századba. ;]

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#9011) Gyuri44 válasza Prison85 (#9010) üzenetére

Gyuri44
(fanatikus tag)

Kövesd a mestert és nem lesz gond! :D :P

[ Szerkesztve ]

(#9012) SemperFi válasza Prison85 (#9010) üzenetére

SemperFi
(tag)

Hát remélem elveritek az oroszok hátsóját!! :DD

Igen, a sorozatlövés. Az jó észrevétel. Magam abba futok bele soxor - mivel a fegyverek nem a valós sebzési képességet mutatják -, hogy a tagot egy egész tárral teleküldöm, aztán vígan fejbelő engem! :W

Hogy ez mennyire dühít!! :(((
A BC2-ben ez valóban nem így van. Ott ki lehet nyomni az egész tárat, az érezteti a hatását!

Sz'tem a BF2142 alaptervezése bugos a tekintetben, hogy teljes, folyamatos sorozat olyan, mintha szotyolával köpködnéd, de a meg-megszakított hosszabb sorozat az már elfekteti az ipsét. :K

(#9013) Prison85 válasza Gyuri44 (#9011) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Nehogy már megint oda lyukadjunk ki, hogy te jobban nyomod a 2142-t mint én? :DDD :D :N

(#9014) SemperFi válasza Gyuri44 (#9011) üzenetére

SemperFi
(tag)

Hiába no, a szerénység mindig is nagy érdemnek számít! :))

[ Szerkesztve ]

(#9015) SemperFi válasza Prison85 (#9013) üzenetére

SemperFi
(tag)

De megnézném eccer a gigászok csatáját!! :C :C :C

(#9016) Prison85 válasza SemperFi (#9015) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Volt már párszor, de én nem csatának nevezném. Inkább verésnek... :D

(#9017) Terrierhun válasza Prison85 (#9004) üzenetére

Terrierhun
(lelkes újonc)

Jó kis videó! De azért várunk vissza!! :K :K :K :K

(#9018) Gyuri44 válasza Prison85 (#9016) üzenetére

Gyuri44
(fanatikus tag)

jaja persze,többször játék előtt msnen rám írtál,hogy hagyjalak nyerni aznap. :DDD

(#9019) SemperFi válasza Terrierhun (#9017) üzenetére

SemperFi
(tag)

Jó, hogy előkerültél!! :K

Megint küldtem buddy meghívót, majd légy szíves csekkold már le. Szoktál Titán-pályákon is nyomulni vagy csak gyalogosban nyomod, mint Gyuriék?

(#9020) Prison85 válasza Gyuri44 (#9018) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Hát persze.... :DDD

Terrier: nem kapkodom el a visszatérést :N Jól elvagyok BC2-ben, csak az itteni társaság hiányzik :U

Semperfi: 818 javarésze inkább gyalog közlekedik, mintsem ilyen magas üzemanyagárak mellett még Tankba vagy Gunshipbe tankoljon. Kicsi kis klán a miénk, nem engedhetünk meg magunknak ilyen extrákat.

[ Szerkesztve ]

(#9021) Gyuri44 válasza Prison85 (#9020) üzenetére

Gyuri44
(fanatikus tag)

Szombaton nem jöttél,pedig megbeszéltük megnézzük,hogy 5 kör alatt ki végez többször jobb helyen.
De megértem én bc2 elpuhított,csak sajnos így nincs ellenfelem aki meg is tud közelíteni. ;)
Lassan gyere vissza,rágyúrunk kicsit a csapatjátékra jobban azt leverjük a ruszkikat. :DD

[ Szerkesztve ]

(#9022) Prison85 válasza Gyuri44 (#9021) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Nem puhított el. Ellenkezőleg! ;] 1 hét alatt visszaszoknék 2142-be. BC2-ben sokkal gyorsabban kell reagálni a dolgokra, nincs időd töketlenkedni, hogy vajon honnan lőnek, ráadásul sokkal nehezebb elmenekülni is. Főleg így, hogy akár egy egész szállodát rádbontanak. Van itt viszont jócskán olyan játékos, akik borsot törhetnek az orrod alá. ;)

Szombaton pedig a saját lábamon is alig tudtam megállni, nemhogy még leüljek játszani :B :D

Szerk:
Lassan gyere vissza,rágyúrunk kicsit a csapatjátékra jobban azt leverjük a ruszkikat Akkor el kell felejteni a magányos farkas akciókat, mert biztonságosabb, ha ticketekre játszunk és nem zászlókra

Szerk2:
ne légy már ennyire beképzelt :P :)

[ Szerkesztve ]

(#9023) Gyuri44 válasza Prison85 (#9022) üzenetére

Gyuri44
(fanatikus tag)

Első pár órában esetleg,de aztán nincs kegyelem. :)
Én nem vagyok beképzelt egyszerűen tudom,hogy jó vagyok. Már ez is bűn? :C
Na de elég a hülyéskedésből,kemény csapatjátékot várok mindenkitől. :K
Ma este jössz?

[ Szerkesztve ]

(#9024) zsámoly

zsámoly
(tag)

Gondoltam megosztom veletek ezt az egyedet..Délután lett lefülelve a szerverünkön..Nézzétek meg a célzási pontosságát Krylovval. Totál LOL

Kötelező meghajolni a kis fütyi elött.Ilyet még soha nem láttam :R

''Rohadjon meg az is,aki behoz ide még...egy...brazil sorozatot. José don Padrafos''(Hofi)

(#9025) Prison85 válasza zsámoly (#9024) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Amint valaki jobb az átlagnál az máris csaló? :DDD Miért számít extrának a 102.7%-os pontosság vagy Scar-ral a 45.71-es K/D? Ilyet bárki tud közülünk is, ha nem hátrakötözött kézzel játszunk. :D Remélem nem Bannoltátok! :)

(#9026) Terrierhun válasza SemperFi (#9019) üzenetére

Terrierhun
(lelkes újonc)

Ok, de csak majd 8 körül jövök. Simizni kell az asszonyt :) és a "benne" rejlő új nemzedéket! :DD

(#9027) gelacihun válasza CoolMan81 (#8997) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Pont tegnap néztem , hogy láttalak a szerveren játszani , és a budy listán meg offline voltál !
Ki is fényképeztem de valamiért csak fekete kép készült :W

Egyébként én beszéltem anno Liquivent-el és ő személyesen látta Slowhand -ot játszani !
Szinte követhetetlen , de hát nem vagyunk egyformák ! (sajnos )

[ Szerkesztve ]

"Csak egy maradhat" -- De miért a pénztárcámban ?

(#9028) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Off: ha esetleg helyhiánnyal küszködtök: HITACHI E7K500

2142-eseknek kedvezmény :K

(#9029) SemperFi válasza Terrierhun (#9026) üzenetére

SemperFi
(tag)

Nem baj, simizzed csak! Kincset rejt! :C

Az a baj, hogy 7köznap esténként keveset érek rá, én is könnyen megkapom, hogy már megint csak a játék!! :))
Meg nálunk a népek korán elcsicsikálmak. Sz'val Titán-t tolni hanggal inkább 7végén jobb ezért.

Azért is kérdeztem, gondoltam jól jönne, ha pár badge-t be tudnál gyűjteni nehány ezer ponttal együtt! :DD

Emlékszem, milyen xar volt ezt nekem 1edül megcsinálni. Sz'val hasznunkra válhat az összefogás!

S ha ez neked is megfelel, egyeztessünk, aztán hajrá! :C :C :C

(#9030) SemperFi válasza Prison85 (#9022) üzenetére

SemperFi
(tag)

Az biztos, hogy eleddig szokatlan dolog, hogy rádgyújtják az egész kecót, ha nem ügyelsz rá! :K

(#9031) SemperFi

SemperFi
(tag)

Gyuri: Ha még áll az ajánlatod, akkor megüthetjük ezt a robbantós dolgot. Sz'tem Terriert is érdekelni fogja. :K :K

Meg így pont hárman vagyunk. A SuperInfrantry-n meg egész nap mennek a droid player-ek, bármikor be lehet oda pattanni. S aztán a terep valamelyik eldugott szegletében, senkitől nem zavartatva meg lehet ejteni ezt a kísérletet.

Mit szólsz? :DD

Meg azért ez BF2-ben is érdekel, ha benne vagy...

[ Szerkesztve ]

(#9032) SemperFi válasza gelacihun (#9027) üzenetére

SemperFi
(tag)

Miért jó háton repülni a Talon-al vagy a Yastreb-el?? Akkor minden fejre áll, hogy célzol? :F :F :F

(#9033) Gyuri44 válasza SemperFi (#9031) üzenetére

Gyuri44
(fanatikus tag)

Nekem jó,majd tsen megbeszéljük mikor és hol. :)

(#9034) Prison85 válasza Gyuri44 (#9033) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Énis! Énis! Énis! Énis akarok robbantgatni! ;] Legalább lennénk 4en és újra tudjuk éleszteni egymást :K

(#9035) CoolMan81 válasza gelacihun (#9027) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

Pedig már hogy örültem, hogy végre buddy-n vagy és tudok menni utánad szerverre, erre tessék eltűnsz. :W Fene se érti ezt, mondjuk a fiad viszont fent van azzal semmi gond nincs.

(#9036) SemperFi válasza Prison85 (#9034) üzenetére

SemperFi
(tag)

Na, de kérem! Mégis micsoda hallatlan impertinencia ez? Aki eccer BC2-be ment az nem alacsonyadhat le egy BF2142-höz? :P

No, de komolyan: magam részéről örülnék neki! :C

Sőt, ha ez beválik, egy csomó hiányzó badge megszerezhető lenne! Pl. eccerűen képtelen vagyok 15-öt ölni Titánon támadáskor - túl rövid az idő. :(

Jó, jó, hát a nagymenők között ciki ilyet bevallani, de ez van... :B

Egyébként nagyon vicces és mókás ez a durrogtatás. :DD :DD :DD Naggyyon teccett, amikor Prison-al Titánon tudtam nyomulni, szembe oldalon. (Talán emlékszel még erre?) Roppant ravaszul bekúszott álcázott sniper class-al, hogy a konzolt kinyírhassa velem együtt. Nem jött össze! :)) Elég hamar kedvencemmé vált, hogy a rezgő levegőt minél hamarabb észrevegyem és tüzet nyissak rá, bármi is van a kezem ügyében.

No, persze igaz az érem másik oldala is. Amikor meg csak úgy ukk-mukk-fukk berohant, mint a gőzmozdony, hát akkor jól picsán is rúgott a Voss-al. Hehehe... ;]

[ Szerkesztve ]

(#9037) SemperFi válasza Prison85 (#9022) üzenetére

SemperFi
(tag)

Naggyyon jó taktika! :K

Voltam már olyan menetben, hogy az ellenfél rohamozott, mint a gépállat, zsinórban foglalta el a zászlókat, rakétakilövőket, stb. ők mégis rábaxtak, mert ki lettek véreztetve. Ők nem élesztgettek anyit, mint mi. S bizony a tikettek lassan, de stabilan elfogytak. :K

[ Szerkesztve ]

(#9038) SemperFi válasza Gyuri44 (#9033) üzenetére

SemperFi
(tag)

Köszi!! :C :C

(#9039) Terrierhun válasza SemperFi (#9019) üzenetére

Terrierhun
(lelkes újonc)

Látlak buddy listen. :DD
Én benne vagyok a durrogatásba'!!!!! Sok unlock kell még!!! :C
Mikor, hol?! ;]

(#9040) gelacihun válasza SemperFi (#9032) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Mert onnan egy pillanat alatt át lehet fordulni ellenkező irányba !
Meg a sebesség is nagyobb , és a célozhatóság is bizonytalanabb !

Ma egy kicsit felbosszantottunk egy-két tagot ;]

(#9041) Prison85 válasza Terrierhun (#9039) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Holnap este 20:00-tól gyülekező? ;) A Jedi visszatér! :DDD Legalább meglesznek az unlockok a RUSH TEAM WAR-ra ;] Kell még egy UAV-os, aki nehézfegyverzettel tud védekezni. Részleteket megbeszéljük MSN-en a véglegesen kialakult csapattal

Ha esetleg nem jönne össze a 818-tól 6 ember, akkor szívesen fogadjuk a segítséget a PH-s klántól (és persze DEFR-től ;) ). :K

(#9042) SemperFi válasza gelacihun (#9040) üzenetére

SemperFi
(tag)

Köszi, mindig tanul az ember valamit! :)

Remélem jól farba tosztátok ezt az Impress gyereket! :DD :DD :DD

(#9043) SemperFi válasza Terrierhun (#9039) üzenetére

SemperFi
(tag)

BF2-n is ott vagy? Mert ha igen, akkor ott is tolhatjuk, mint a lopott biciklit! :D

(#9044) Gyuri44 válasza SemperFi (#9043) üzenetére

Gyuri44
(fanatikus tag)

Én jelen vagyok bf2-ben,ha van kedved délutánonként zúzhatunk ott is. :K

(#9045) SemperFi válasza Gyuri44 (#9044) üzenetére

SemperFi
(tag)

Rólad tudtam!! :DD Beszéltünk is erről!

Csakhogy ezt a a team-et akartam kiegészíttetni Terrier-el, hátha ott is jelen van egy kis unlock vadászatra... :K

[ Szerkesztve ]

(#9046) SemperFi válasza Gyuri44 (#9044) üzenetére

SemperFi
(tag)

Ott jómagam szintén unlock érdekelt vagyok, úgy hogy örömmel tartok veled egy kis virtuális-rituális gyilkolászásra!! :C :C :C

No, meg akkor jöhet a COD4. De majd ledumáljuk TS-en, maestro! :K

[ Szerkesztve ]

(#9047) Gyuri44 válasza SemperFi (#9046) üzenetére

Gyuri44
(fanatikus tag)

rendben ;)

(#9048) gelacihun válasza SemperFi (#9042) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

IMRE95 a neve és utána már vadásztam rá ;]

(#9049) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Üres volt TeamSpeak 20:00-kor... :((( Elmentem egyet BC2-be, utána készültem 2142zni. BuddyListen csak Gerandrist láttam, hát becsatlakoztam hozzá. Kb 2 perceket tudtam játszani, mert állandóan ledobott a mesterszerver :((

(#9050) Huma válasza Prison85 (#9049) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem közbejött valami. Mondjuk én nem is ígértem meg hogy leszek, de szerettem volna ott lenni. Esetleg ma?

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.