Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142

(#851) Zee21 válasza KPepe (#850) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

walker visz mindent?? az milyen:DD

''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''

(#852) KPepe válasza Zee21 (#851) üzenetére

KPepe
(őstag)

Amikor tartunk egy pontot negyed órán keresztül, és nem bírnak kilőni, ellenben mi kilövünk mindenkit. Végülis 2x szedtek le. Először egy kamikaze repcsi, másodszor meg a titán, azzal azért nem voltunk egy súlycsoportban. :) Bezzeg ha tudtunk volna ugrani, biztos lefejelem, és akkor lezuhant volna. ;]

Amúgy a legnagyobb poén a játékban, mikor a csapatszállító beáll a titán alá, és mindenki szorgalmasan elkezd katapultálni a kapszulákkal, aztán szépen mindenki koppan az alvázon. :D
Mindig eszembe jut a híres közmondás, miszerint okos pilóta nem katapultál alagútban! :DD

A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.

(#853) Allien válasza KPepe (#852) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

A Titán ellen a walkerrel is lehet harcolni! Főleg, ha ketten vagytok!;) Az egyik elmegy a lépegetővel jó messzire, a másik meg beül egy légvédelmibe, vagy előveszi a pilumot (mindenképpen, valakinél kell lennie javitó készletnek ;)), és leszedi a titán alját.:DDD De, már láttam tankot is, amivel ferde talajra áltak, és úgy lövöldözték a titánt.;)
A csapatszállitóval már én is jópárszor megjártam! :DD De, ilyenkor kinagyítom a kistérképet, és ott látszik a titán körvonala, ezen kívülre kell evickélni, és zsupsz, fel a titánra. :)) Bár, a titánon meg pont ezeket keresem, és megvárom, amíg beül valaki, és megpróbálom hamarabb kilőni a szállitót, mint ahogyan azt elhagyná az illető.:B
A walkert nehéz gyorsan elpusztítani, de pl. kamikaze jeeppel is lehet, ha meg van pakolva demo pack-al. Azt bírom, amikor csapatszállitó repcsivel akarnak nekem jönni. Ilyenkor is azért két esélyes a dolog. Ha sikerül időben észre venni, akkor lehet ügyeskedni, merre ''ugrasz'' félre vele. Én rendszerint felé indulok, hogy hamarabb kerüljek alá, és ha szerencsém van, és elég ügyettlen, akkor tényleg kamikazézik, ergo, nem tud belém csapódni. Igaz, ha kiugrik belőle, akkor még eltalálhat, de ez külön téma.
Azt nem szeretem, hogy rendszerint nem fogja be a csapatszállitót a légelhárító, mindegy, hogy fix telepitésü, vagy a walker tetején van. Valami bug lehet, hogy nem méri be. :F

[Szerkesztve]

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#854) Zee21 válasza Allien (#853) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Nah miva sok kocka mi???Nincs idő a forumon lógni:DD

(#855) kBagyula válasza Zee21 (#854) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Hja, meló van. Talán holnap, aztán még egy hét a megérdemelt pihiig.

(#856) Allien válasza Zee21 (#854) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Egyedül irogassak ide? Akkor az blog lenne!;) Én szinte minden nap fent vagyok.:B Néha érdekes eredményekkel (már kinek mi, ugyebár). Tegnap pl. volt, hogy majdnem annyi embert öltem meg egyedül, mint az én oldalamon lévők együttvéve.
[link]
Bevédtem a titánt, igaz, ettől függetlenül ''kikerültek'', és nagyon jól szervezetten támadtak. Kinyiffantani nem nagyon tudtak ott éppen, de mivel sokan voltak, ezért csak lassítani tudtam őket, bár eleinte, amikor 1-3 emberke jött csak, azok koppantak a cuccosaimon. Volt, hogy az 1-s konzolt felrobbantották, jöttek kifelé, és egyszerre 3-n dobták fel a pacskert.:DDD Éppen eléjük dobtam egy demo pakkot.:B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#857) kBagyula válasza Allien (#856) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Hehe! ;] :C :C

(#858) q2w3

q2w3
(senior tag)

Elakarom indítani a játékot, de kéri a dvd-t pedig benn van.
Ez hogy lehet?

(#859) kBagyula válasza q2w3 (#858) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Nem lehet, hogy megváltozott a meghajtód betűjele, vagy az elérési útja? :F

(#860) q2w3 válasza kBagyula (#859) üzenetére

q2w3
(senior tag)

Szerencsére csak újra kellett indítani.

(#861) Zee21 válasza q2w3 (#860) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

akkor jo ..... huh :DD

(#862) kBagyula

kBagyula
(senior tag)

Jóreggelt!

Ma jön ki az 1.1-s pöccs:

BUG FIXES
- Remove ability to resupply all unlimited ammo objects
- No longer able to use Sentry Gun pushing player into Titan Crate collision
- No longer able to use RDX DemoPaks drop through first section of the 3rd and 4th upper hallways of both Titans
- Away Bonus is now used when calculating in-game promotions
- Improved communication with GameSpy Database
- EU Duty Ribbon/PAC Duty Ribbon awarded correctly when all criteria are fulfilled
- “Commander score'' statistic no longer resets to zero
- Enabled tabbing to password field when using a dedicated server
- News Tickers Speed time to display increased
- When scrolling through the list in Multiplayer you no longer move both at the same time as the server info
- EMP effect on Gunships reduced from 4 to 3 seconds allows the gunship to recover when throttled up at medium altitude
- SL drone: Tweaked the acceleration on the left right aiming for the bot. It now acquires targets properly
- Adjusted pistols: Increased ROF Clamp values, slightly reduced damage fall off over range
- Adjusted up the damage of the HMG rounds to counter its lower RPM
- Adjusted and/or increased entry radius points for all vehicles
- Removed unused RangeFinder setting from EU Walker, Titan Guns to fix the APC/Railgun/FAV draw out bug
- Fix for latency and TV guided missiles (lowered the acceleration on the missile and fixed firing lag)
- Fixed active camouflage to no longer offset image
- Changed default server port to 17567
- Update to most current PunkBuster client files

FEATURES
- Reserved Slot Enhancement (Gives reserved slots the ability to be filled if not used)
- Unranked Unlock Control (Option to give all first level unlocks and Enable/Disable control of all other unlock levels use)
- Spectator Function

Majd itt lehet nézelődni pöccs ügyben estefelé: [link]

(#863) Zee21 válasza kBagyula (#862) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Ennyire nem tok angolul:DD De nagyjából vágom mit akar a Csáko:DD

(#864) Allien válasza kBagyula (#862) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Nagyjából lefordíthatná valaki.:B Remélem javítják azt, hogy már a fél életemet a titán gépágyujában töltöttem, mégis úgy írja, mintha életemben arra sem jártam volna! Pedig nem 1 csítert ledurrantottam, amikor ott repkedtek a titánunk felett. :W
Ha jól olvasom, a kamufrag is jobb lesz, végre relative, de láthatattlan lesz? :B

(#865) Zee21 válasza Allien (#864) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Kamufrag?

(#866) Allien válasza Zee21 (#865) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Camouflage, no ez van.;) Legalább tudom, hogy van aki figyel is, illetve van, aki így is tudja, miről is ''beszélhetek'', sac/kb.:B

(#867) Zee21 válasza Allien (#866) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

jaaaaaaaaaaaa:DD áááááááá még 2 nap..... a világ leghosszabb 2 napja lesz ez....segítség:DD

(#868) mcwolf79

mcwolf79
(őstag)

Hát ma sikerült online is kipóbálni ezt a gémet.
Hát mit mondjak.... A BF2-t mondjátok kaotikusnak és hentelősnek? Sztem a 2142 sokkal kaotikusabb. Be kell valljam,hogy kb. 2 órát játszottam vele,4-5 szervert próbáltam ki (főleg Titan-t),de nem igazán a csapatmunka a jellemző. Mindenki megy öszze-vissza,semmi taktika.A környezet változatlanul nem jön be,a fegyverek és járművek úgyszintén (amik sztem a Walkeren kívül elég gagyik(szögletes tank->ez ellentmond a realitásnak,épp azért kerekített a ''karosszéria'',hogy a lövedékek lepattanjanak róla(már amennyire egy 120 mm-es löveg lepattanhat))
Azt hiszem,maradok a jelenben :))
BF2 FOREVER :R :R :R :R :C :C :C :C

i5-2500K 4 Ghz CPU + Corsair H80 + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + Gigabyte GTX 680 2GB VGA + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

(#869) Allien válasza mcwolf79 (#868) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Hát nem azért, de a T34-sek kora már ''kicsit'' elmult! Nézzél már meg egy mai tankot! Azon kerek forma elég kevés van. Mondjuk a fogaskerekek, meg a cső .:DDD
Csapatmunka is több, mint a BF2-ben, csak meg kell találni a megfelelő embereket, de ez vonatkozik a BF2-re is, hidd el.;)
De, kinek mi! BF 194222142 stb forever! :R

(#870) Allien válasza kBagyula (#862) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Ki is jött, csak éppen az én gépemen nem települt rendessen.:DDD

(#871) Allien válasza Allien (#870) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Nnnnem vvavvagyok iddegesss. :W :W

(#872) kBagyula válasza Allien (#870) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Nekem jól felment. :U

(#873) Allien válasza kBagyula (#872) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Az a baj, hogy először a downloadert frissiti. De ez nálam nem müxik. Ezek után letölt egy peccset, fel akarja rakni, de nem indul el a kitömöritős rész, hibaüzivel elszáll, és ezek után kiírja, hogy sikerült a telepítés. LOL :DDD Persze nem. Leszedtem, újra raktam, ugyan ez. Van egy tartalék win a gépen, ott müxik a downloader (EA link) is, le is szedi, fel is telepíti, csak éppen egy pályáról 2x kilép. :O :B
Lehet, a hétvége felé újra rakom a wint, csak sajnos formatc kell nekije.:B

(#874) kBagyula válasza Allien (#873) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Háde vau-vau. Ott a link a hsz-em alján, egy korrekt FTP link. Kiválasztod amit akarsz, oszt leszeded magadnak. Én alapból nem használom azt az EA dánlódert, mert 1 x@r.

(#875) Zee21 válasza kBagyula (#874) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Nem csak hogy sz@r:DD de formatc gyanus az a progi de hát nem csodálkozom hisz az EA-tól származik.... :W :W :W

(#876) Allien válasza kBagyula (#874) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Ettől még hibaüzi beugrik!;) Letöltöttem az EA oldaláról is, tehát próbálkoztam több módszarral is. :W De bizti én csinálok valamit rosszul. Tudom már, leültem a gép elé!:DDD

(#877) Zee21 válasza Allien (#876) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

A legrosszabb amit csináltál hogy az EA-val valamilyen módon kapcsolatba kerültél:DD de télleg ne használd EA-LINK-et
mert egy kalap kaki de komolyan

(#878) Allien válasza Zee21 (#877) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Hát tehetek én róla, hogy ők a forgalmazói, vagy tulajdonosai a (számomra) legjobb gammáknak, mint pl. Medal of Honor sorozat? :F Szerencsére a CoD nem jön be, csak single playerben, az most más kérdés, hogy mi köze van ehez az EA-nak. Annyi, hogy ez lenne alternatíva számomra, de mivel nem szeressem, marad a Mohaa, ill BF sorozat. :W
Az ealinket nem akarom használni, hanem Ő akar automatán települni.:B Bár, vannak előnyei, mert ugye nekem a Bf2-höz ''csak'' az SF van meg eredeti lemezen, az EF+AF eredeti letöltős, az meg ugye a downloaderen keresztül.:B Az most szintén más kérdés, hogy ha egyszer letöltöttem, már ki lehet írni lemezre is.:DDD

(#879) Zee21 válasza Allien (#878) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Van ez így:DD Az új pöcs mellet még kellenek a régiek nem? Mert Bf2-ben nem kellet az 1.3 és 1.4 után már a réggebiek de ahogy nézem kell mert ez kis pöcs.....

[Szerkesztve]

(#880) Allien válasza Zee21 (#879) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

No, leszedtem az ealinket, meg a gamespy-t (ugysem használom semmire). Most látszólag kezd felkúszni a pöcs. Igaz, most nem oda telepítem, ahol volt (most a c-re ment). Kiderül, elégséges az utcsó peccs, mert az elözőeket nem raktam fel. Ugrok a vízbe!;)

(#881) kBagyula válasza Allien (#880) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Elégnek kell lennie. Ha megnézed ez 33MB, a többi mind kisebb ettől.

(#882) Allien válasza kBagyula (#881) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

No, most így már jó volt, kilépés nélkül!:DDD Sajnos, az egyik ''meccset'' elszurtam, 6:20 sikerült, ezért nem kaptam meg a bíborszivet (erre hajtottam, beronygyoltam az ellen közé, és csak lövöldöztem a semmibe). :O Kénytelen voltam jobban belehúzni, a végére sikerült 22:31-re ''felhozni'', csak ez nem titán mód volt.:B

(#883) mcwolf79 válasza Allien (#869) üzenetére

mcwolf79
(őstag)

Hát sztem az M1A1 Abrams még nem egy elavult tank. Az USA hadseregében még ma is az a leggyakoribb pánvélos. Az egy más dolog,hogya volt Szovjet arzenálban nincs a T-34-nél modernebb tank.
De ahogy mondtad,kinek mi. Ha kijön a BF 1943,akkor majd jól elkenjük egymás száját,és mindenki HAPPY :DD lesz.

i5-2500K 4 Ghz CPU + Corsair H80 + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + Gigabyte GTX 680 2GB VGA + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

(#884) kBagyula válasza mcwolf79 (#883) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Az egy más dolog,hogya volt Szovjet arzenálban nincs a T-34-nél modernebb tank.

Ezt azért megkérdőjelezném. T54, T72 már a hazai honvédségnél is rendszeresítve van, bár a T54-et már leszerelték, csak T72 maradt. Ez a típus még mindig korszerű és ápgrédelik folyamatosan.
A ruszkiknak ott a T72, T84, T92 típusok, az amik félnek tőle mint a tűztől. No persze nem Irakból kell kiindulni, ahol jószerivel csak T54 és egy kevés T72 volt csak. A T72-t választották egyébként 2004-ben az év best tankjának. Az M1A1 csak a középmezőnyt foglalja el, még a Britek Challengere is jobb nála. Persze hála az ami propagandának istenítik, miközben a sivatagban rendre lerohadtak sorban, nem szereti a homokot a gázturbina. A ruszki csodák meg mennek 100 évig mindenhol, csak legyen bele üzemanyag. ;)

T72A és B: [link]

'' A konstrukció sikerességét mutatja, hogy az ukránok modernizálták, alkalmassá tették a NATO-kompatíbilis lôszerek kilövésére. 1200 lóerôs motort kapott, így erôsebb a T 80-nál. A muníciót a tank gyomrában helyezik el, automata töltôrendszere pedig katonai szakértôk szerint egyszerűen példaértékű.''

T84: [kép]

[Szerkesztve]

(#885) Zee21 válasza kBagyula (#884) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Már nem azért de ez Bf2142 topic Bf2-s témák tudjátok jol....nah mindegy ha csak ennyi volt....

(#886) kBagyula válasza Zee21 (#885) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Téélleg? :DDD :(((

(#887) KPepe válasza mcwolf79 (#868) üzenetére

KPepe
(őstag)

Tankoknál nem a kerekített kasztni a lényeg, ami nem is éppen gyakori - én gömbölyű tankot még nem nagyon láttam - hanem a döntött felületek. Lényeg, hogy ne kapjon a felületre merőleges lövést. Ha megnézed a Gyula által linkelt képet, Ott is látszik, hogy a tank eleje ék alakú. A szemből kapott lövéseket szépen eltereli a döntött páncélzat. A német PzKpfw VI. (Tigris 1) eleje lépcsős volt, de akkor még megtehették a németek, mert nem nagyon volt olyan szövetséges löveg, ami azt átlőtte volna. :D De a Tigris 2-nek, PzKpfw V. Párducnak már szintén döntött eleje van. Egyedül a tornyot lehet kerekebbre csinálni.

(#888) Zee21 válasza KPepe (#887) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Hát ez tö. jo. kis tank tanfolyam:D

(#889) mcwolf79

mcwolf79
(őstag)

Na mind1. Nekem akkor sem jön be ez a tök szögletes téma.
Én az épkézláb légi járműveket is hiányolom.Az a repülő valami sztem szintén tré.
Várjom a következő részt.
Nektek jó játékot a 2142-höz.ENJOY THE GAME!!!!
A téma meg a jelen topic témájának boncolgatásával indult.

(#890) Zee21 válasza mcwolf79 (#889) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

igen a repcsik tlleg kicsit érdekesek nah mind1 hátha lesz valami jo kieg hozzá

(#891) mcwolf79 válasza Zee21 (#890) üzenetére

mcwolf79
(őstag)

A Próféta szóljon belőled :R

[Szerkesztve]

(#892) kBagyula válasza mcwolf79 (#891) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Inkább szóljon belőlem. :DDD Tuti belekeverik ámerikát is előbb - utóbb. ;)

(#893) KPepe válasza mcwolf79 (#889) üzenetére

KPepe
(őstag)

Amúgy meg tényleg fantáziadúsak voltak a fejlesztők. Pl. ott az a lebegő tank... Hát nem tudom elképzelni azt a valóságban. Ha egy olyant megépítenének, és elsütnének rajta valami 100mm körüli löveget, szerintem azt a vicces jelenséget tapasztalnák, hogy a lövedék egyhelyben marad, a tank meg elszáll hátrafelé. :DD

(#894) KPepe válasza kBagyula (#892) üzenetére

KPepe
(őstag)

Hm, ha jól tudom, akkor az a sztori, hogy a pán ázsiaiak (uff, ez olyan jamaika a jamaikaiaké fílinges :D) lenyomják európát. Most kicsit megmozgattad a fantáziámat, és el tudom képzelni, hogy mikor már minden veszve látszik, hirtelen megjelennek az amerikai titánok a nyugat-európai partok felett, és elkezdődik az elkeseredett csata a visszaszerzésért. ;]

(#895) Darth Mumus válasza KPepe (#894) üzenetére

Darth Mumus
(kvázi-tag)

Tényleg ezen alapszik az egyész?Valaki igen pihent agyú lehetett :F
És hogy az amcsik megmentik európát,... ez már a vég.Hova kerültünk? :D

(#896) kBagyula válasza KPepe (#893) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Hát abból a szögletes ágyúcsőből akármi is kijöhet... :D

(#897) Zee21 válasza KPepe (#894) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

DE halljátok nem lesz itt amerika..... az amcsik benne vannak az EU-ban nézzétek meg az egész ami kontinens az EU-é de mondjuk az viszont elképzelhető h már az amcsi partokig eljutnak de az EU Afrika felől(Afrika corps:DD) beront és leveri a PAC-ot.....

(#898) KPepe

KPepe
(őstag)

Azt nem tudom, PAC katona mért oroszul beszél? Kínai hihetőbb lenne... :U

(#899) kBagyula

kBagyula
(senior tag)

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

(#900) Zee21 válasza KPepe (#898) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Talán azért mert Kína nincs benne a PAC-ban....de ez csak egy tipp:DD Téleg mindenkinek boldog karácsonyt és jo fragaket(uhhhhhhhh KOOOOOOOOCKAAAAAAAAA) nah leírom h kik vannak benne az
EU-ban: Oroszországon kivül egész európa, afrika északi része, és egész amerika
PAC:közel-keleti országok, india, oroszország

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.