Bizony, igazad van.
1.51 után a Northern Strike is benne lesz a csomagban, tehát nem lesz síma és deluxe, csak BF2142... 4 új mappal.
Sajnos NS mappokat kevesen tolták, pedig jók voltak.
Prison:
Visszafelé nem lesz kompatibilis, éppen a javítások miatt. Ez minden multinál így van...
Bugok pedig voltak szép számmal, de főleg server oldalon, amint azt írták is.
A jelenlegit tervezik véglegesnek. Nekem NS-el nem volt extra cucc... gyűjtögetni kellett mindent. Pre-orderhez voltak csak extrák, én úgy tudom.
kovsol:
Üdv. a csapatban (remélhetőleg)! Símát érdemes megvenni, majd 1.50-es patchig "felhúzni", 1.51-el én megvárnám a visszajelzéseket, mert butítani 1.50-re csak reinstallal lehet...
Ahogy írtam is: sajnos NS mapokra kevés a server és viszonylag magas pinggel... viszont ott alap fegyverekkel nehéz az élet, amúgy is a "mezei" pályákon kell párat unlockolni (pár hét alatt megvan minden ami fontos...).
Ha megadod az osztályt ami tetszik mi segítünk, hogy mi mire való. Gyors fejlődéshez infantry pályák és assault ajánlott, újraélesztővel... segítve a többieket lehet hamar tápolni.
Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu