Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142

(#751) kBagyula válasza Tomi 16 (#748) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Jól van, ügyes vagy. Biztos az EA egyik beépített embere vagy és neked hamarabb odaadták a peccset, mint az megjelent volna. ;)

(#752) kBagyula válasza Tomi 16 (#750) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Ja lehet, de hekkelni kell hozzá egy kicsit:

C:\doc&settings\júzerneved\dokumentumok\BF2142\profiles\0001 mappában a
video.con fájlt Total Commanderben F4-el megnyitva szerkesztheted.

Ezt a sort kered meg és írd át pl. erre:
VideoSettings.setResolution 1280x1024@85Hz

(#753) kBagyula válasza kBagyula (#749) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Ja igen ezt a PDS izét ráteszed a lépegetődre, tankodra, mint a C4-et és viszed magaddal... aki a szkvadodban veled van az látja, ha van NetBat sisakja. ;]
Van egy bugja is: Ha nem látszik, ahogy beleszállsz a járműbe az UAV jel a minimapon, akkor gurulj néhány métert, szálj ki belőle és szálj vissza, utánna rendben lesz.

[Szerkesztve]

(#754) Magnat

Magnat
(őstag)

Emberek, ez a Bauer nevű pityu a 20as tártól eltekintve mennyire használ6ó?

Az élet drága dolog, de az árban benne foglaltatik az évenkénti egyszeri Nap körüli utazás is.

(#755) q2w3

q2w3
(senior tag)

Allien felvettelek buddy list ba.
KBagyula neked mi a BF-ben a neved?

(#756) kBagyula válasza q2w3 (#755) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

RogerNyul ofkórsz :))

(#757) q2w3 válasza kBagyula (#756) üzenetére

q2w3
(senior tag)

ok

(#758) Allien válasza kBagyula (#753) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

KÖSZI az infókat, sokat segített! Főleg tegnap!;) Csak 3x dobott az asztalra. :((( Pedig, akkor valszeg beelőzlek, és nem Te kapod az ezüstöt! :C
Tegnap megerősitést nyert, hogy az assault Voss L-AR-l fegyvere a mindent ütő ász! Van shotgun része, de a legászabb az a rakétavetője. Az halálos, pedig közvettlen találatot 1x sem kaptam! Elég, ha melettem csapódik be, akkor is kampec! De, shimán, alapban is pontos közelharci fegyó, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Mondja ezt egy olyan, aki közelharcban bénácska (mégis, a Voss-l nagyon aprítottam tegnap)! :))

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#759) kBagyula válasza Allien (#758) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Vettem észre annak a fegyónak a pontosságát. Egyenlőre azonban maradok az alapnál, az lesz az uccsó amit ánlokkolok majd sajna.

(#760) Allien válasza kBagyula (#759) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Az a bajom, hogy eleinte szinte 100 pontonként ad egy unlockot, most meg több, mint 2000-rt kell összekapirgálnom a következőhöz, és ez csak növexik!:DDD Lehet, vissza kellene rakmon a régi pecst, és elmenni begyűjteni 1-2 kör alatt pár tízezeret (a pontlistában már vannak 600E felett is!). Ha már a csalókat nem törölték, ugyebár! :((( Így meg a rendes ember sopránozik, mire össze vakarja azt a pár pontocskát. Ráadásul, azt nem értettem tegnap, miért akart kiszavazni az a lókötő (pedig Ő is jól nyomatta, többször is ledurrantott gond nélkül)! Lehet, ''kicsit'' agresszív voltam a lépegetővel, mert a látóhatárig leszedtem minden ellenfelet? ;) Igaz, nem túl sokáig sikerült, de az tuti, hogy fél perc alatt vagy 3 repcsit leszedtem (vagy 8-10 ember pusztult bele őrjöngésembe), meg úgy is ledurrantottam valakit, hogy nem is láttam már.:DDD De, miért ne próbáljam meg, gondoltam.:B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#761) kBagyula válasza Allien (#760) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Így kell csinálni. ;] Velem is kitoltál egyszer - kétszer amikor ellened voltam. :C

(#762) Allien válasza kBagyula (#761) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

:B A tegnapi nap külön téma! Volt, hogy 2 tankot kellett rendre utasítanom. Persze, egy ideig elbohóckodtam velük.;) De, annyira megzavartam őket, hogy a silót nem tudták befoglalni. Visszaszülettem oda, de a lépegetőt nem tudtam megszerezni, valaki gyorsabb volt. Megint gyalog voltam, és letámadott. Berohantam a lábai alá, és szorgossan pakoltam a cuccokat, mint a repülős bomba, meg az elektrosokk. Ráadásul, hátrált, és beleütközött egy házba. Gondolom, a ''sofőr'' arra gondolt, hogy kiugrik, és eltesz lábalól. Sikerült is megsebeznie, de én gyorsan beugrottam a helyére.:B ''SURKAN'' csoport tagja volt (igaz, nem Rogernyuszis)!;)
Azért, arra is emléxem, hogy Te is ledurrantottál zokszó nélkül! Benne van a pakliban, hogy néha egymást kell ledurrantanunk, gondolkodás nélkül! Végülis sikerült átevickélnem a Ti oldalatokra! Igaz, elötte biztonságos helyre vittem a walkert (a Texasi kopót), és aztán ''visszafoglaltam''.:B

(#763) Zee21 válasza Allien (#762) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Igen van az úgy hogy az ember megelégeli a dolgot és átvált titanról:DD terminator modra és akkor mindenki azt hiszi hogy cheater pedig csak kicsit Bepöccent:D egyébként szerintem rohadt nehezen lehet valakit kiszavazni nekem még egyszer sem sikerült:(:W

[Szerkesztve]

''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''

(#764) kBagyula válasza Allien (#762) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Tegnap azért bepöccentem egy kicsit a Shubia Tabia-n amikor egyfeszt lekempeltek a titán tetejéről. :DDD Tuti belehallatszott a VoIP-be. :D :D

(#765) Allien válasza kBagyula (#764) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

De azért, ez nem olyan kempelés, mint a BF2-ben! ;) Relative, de van több mód, hogy ezt elkerüld! Külömben is, én is alkalmazok ''néha'' 1-2 trógerságot.:B Pl a titán tetején, a repülők fölé lehet dobálni az 5 aknát. Ha elindul a csapatszállitó, és esettleg lassan, akkor azok követik, majd megsemmisitik. De, ha gyorsan elrepül, akkor viszont lepottyannak a mélybe!:B Volt, amikor a ''beluga'' után lőttem a pillummal. Igaz, 1 találat nem elég neki, de azonnal megy nagygenerálra!:DDD
Ergo, a kempelést meg kell szokni (főleg, hogy a titán módban azért, ha nem megy a közvettlen támadás, akkor ott van a siló foglalás, vagy a saját titán bevédése), és ha kell, akkor nekünk is alkalmazni kell. Külömben, akkor ezzel az erővel egyből adjuk át a titánt az ellenfélnek!;) ;]

(#766) Rent

Rent
(senior tag)

zorall valahogy ez a jatek engem annyira nem fogott meg :)

(#767) Kanczy

Kanczy
(őstag)
LOGOUT blog

hmm...még mindig néha elég idegesítő,hogy ilyen kevés mód van,a conquest szerintem egy kalap fos,a titán meg jó,de egy idő után az is unalmas :O

tegnap leültem egy kicsit játszani,és csak meglett az a rohadt pilum :C

Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

(#768) Allien válasza Kanczy (#767) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Tedd változatossá! Pl. menj, késelni, a titán 4 konzolját TE robbantsad fel, és sorolhattnám!;)

(#769) KPepe válasza Allien (#760) üzenetére

KPepe
(őstag)

Hú, lépegetővel lehet nagyot alakítani. Valamelyik nap sikerült lelőnöm 2 lebegő tankot, 2 csapatszállítót, meg egy vadászgépet egyetlen kör alatt. Kollégával nagyon jól összedolgoztunk, mindig kiugrott, mikor épp volt egy pillanat szünet, meghegesztette a walkert, és visszaszállt. Szerintem megutáltak minket, mert vagy 5 percig tartottuk a silót. :D

A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.

(#770) kBagyula válasza KPepe (#769) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Ez nálam rendszeres. :B

(#771) Allien válasza KPepe (#769) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

No igen! Pont ez a lényeg, az állandó javítás. De próbáld ki, hogy nem 1 silót tartasz! AZ izgibb, hidd el! Igaz, gyalogolni kell a walkerral, de lehet gyorsan is, már relative. Ha beálsz 2-3 siló közé, akkor szintén oda érhetsz időben, kivéve, ha egyszerre 5-n húzzák a silót (persze, pálya, és csapattagok függvénye is).:DDD Bár ez sem jellemző annyira. Az tuti, hogy én mindig arra a pontra indulok a pálya betöltése után, ahol lépegető van, majd szétlövöm a csapatjárművet (lemondva bizonyos pleccsnikről, amihez ugye éppen az is kell, hogy ne okozzunk csapatsérülést).:B Ráadásul, most már használom a mobilUAV-t, ami sok segítséget nyújthat gyalogosok ellen. Az is biztos, hogy a lépegetőt is ki lehet nyúvasztani, fixen telepítettből, hátulról. Legalábbis, tegnap 2x kinyírtak valszeg így.:B

(#772) kBagyula válasza Allien (#771) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Nem okoz Team vehicle damage-t, ha nem ül a járműben senki és úgy lövöd szét. Ez taktikai húzás, hogy az ellen ne szerezze meg a céljaira. No meg ha szétszeded akkor hamarabb visszakerül a helyére.
Ellenben azokat nagyon rühellem, akik szétlövik az ellen autóit, tankjait, amikor kihal belőle a jóembör. Annál hamarabb visszakerül hozzájuk, ahelyett, hogy az ott a helyszínen magában füstölögne, amig fel nem robban. Ez alól kivétel az APC, mert az spawn point is egyben.

(#773) Zee21 válasza kBagyula (#772) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Már nem azért mondom de a lépegetővel nem nagy cucc kinyírni bárkit is! A noobok is tudják használni és ha valaki eléggé sokat gyakorol vele akkor meg legyőzhetetlen.... De szerintem majd az infrantry-s pályák lesznek jók ahol nincs semmi jármű nah majd ott kiderül mennyire ügyes az ember....

(#774) Allien válasza Zee21 (#773) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Hát, ez sem igaz, de mindegy! Ültem már nem 1x a lépegető tornyában, és nézegettem mit is akar a ''sofőr'', majd meguntam, és mentem inkább buggy-val! :( Illetve, nem legyőzhetettlen! Csak tudni kell, mi fáj neki!;)
Az infrantry-s pályák pedig csak a vadállatoknak jó, akik fej nélkül mennek, és lőnek mindenre, illetve azoknak, akik csapatban mennek, mint pl klántagok. Az összes többi kizárt, hogy eredményes lehessen, mert nem elég reális a gamma! Ezt már máskor is leírtam! Amíg a snipával csak és kizárólag a fejlövést fogadja el halálosnak (egy teljessen ép ürgénél), addig nem is lehet jó játék, mert snipák nélkül NINCSEN igazi háború! :)) Ezért (is) jó a titán mód. Bár, ott is meg lehettne oldani elvileg a jármü csökkentéseket, mondjuk korlátozni csak csapatszállitókra, mint légi-, illetve földi- csapatszállitóra. Hiszen, más úton nem lehet feljutni a titánra. Viszont, ezek a járművek nem akkora erővel bírnak, hogy ne lehessen ellenük kellőképpen harcolni.

(#775) kBagyula válasza Zee21 (#773) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Nem az a nagy cucc, hogy mennyit fregelsz vele, hanem az, hogy mennyi ideig tudsz vele életben maradni. Ha komolyan nekiesik azonban a lépegetőnek egy pár ember, akkor gyorsan széjjelszedik. Voltam olyan szerveren ahol minden 2. ember engineer volt, a lépegető meg kb 3 mp.-ig élt összesen, ha valaki kipróbálta. A pálya pedig a Camp Gibraltár volt. ;]

(#776) kBagyula válasza Allien (#774) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Nekem jó az a fejlövés is, itt legalább lefexik 15mp-re tuti, nem úgy mint a BF2-ben. Általában haverral ketten nyomjuk a csipát és ha én sebzek akkor ő leszedi tuti, vagy fordítva.

(#777) Allien válasza kBagyula (#776) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

A fejlövésnél a BF2-ben is megfeküdt! Csak az a gond, hogy az M95-l nem csak a fejlövésnél kellene alukálni mennie (és a Zeller is ilyen lenne, elvileg)!;) Már korábban is írtam, ha velem szembe fexik egy illető, és mondjuk a feje melett hatol be a lövedék (elvileg) az M95 lövedéke bizony akár lemehetne mondjuk a kisláb ujjáig, szétroncsolva út közben a szivet, vagy tüdőt, meg még ki tudja mit.:B De, ilyenkor max 2 csíkig megy le az életerő, és shimán ledurrant még, amíg újratöltöm a fegyót. :W Én nem szeretem, ha hasal melettem még 1 snipa. Akkor inkább keresek egy olyan helyet, ahol egymást segíthetjük.:B

(#778) q2w3 válasza Allien (#777) üzenetére

q2w3
(senior tag)

Nem talállak a keresőben Alien69 néven.
Megteszed, hogy felveszel buddy listba?
Nevem: Denes888

(#779) kBagyula válasza Allien (#777) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Én sem úgy értem, hogy mellettem hasal, hanem a közelemben.

(#780) Zee21 válasza kBagyula (#775) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Jo azért camp gibraltáron örültség lépegetőzni ahol minden sikátorból kirohan valaki valami 200kg-os fegyóval.....:DD

(#781) Allien válasza q2w3 (#778) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Elvileg küldtem.:DDD

(#782) kBagyula válasza q2w3 (#778) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Nálam látszol. :)

(#783) kBagyula válasza Zee21 (#780) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Ott inkább elrettentő ereje van a walkernak, persze bolond aki kimegy elé. Néhány percig megfelelő támogatással még zászlót is lehet vele foglalni. A legtöbben ált. supportal nyomulnak illetve reconnal, elég keményen odalehet verni nekik egy walkerral.
Ezt a pályát azért utálom, mert az EU oldalon sohasem védik a hátsó zászlókat és beszivárog az ellenség.

(#784) Allien válasza kBagyula (#783) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Nehéz teljes légmentes zárat alkottni, a lopakodó snipák ellen. Főleg 16-s szerveren, ahol eleve kisebb a pálya!:DDD Bár, a leghátsót nehezebb behúzni, mert tovább tart. Viszont, multkor is, ész nélkül próbálták visszafoglalni! Lehúztam, majd lesbeáltam, és az ellenfél egyenes úton rohant a célkeresztembe.;)

(#785) kolbi870315

kolbi870315
(újonc)

Hali.
Tudnátok mondan nekem magyar szervercímeket?
Köszi..

(#786) kBagyula válasza kolbi870315 (#785) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

[link]
1db van, de az sem ranked és mindig üres. Ez van.

[kép]

[Szerkesztve]

(#787) Zee21 válasza kBagyula (#786) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Lesz nagy pöcs most tesztelik, vagyis keresnek tesztereket.... 1.10patch

[Szerkesztve]

(#788) kBagyula válasza Zee21 (#787) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Ehh, remélem valamit újítanak is benne, nem csak foltoznak.

(#789) Allien válasza kBagyula (#788) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Ugyan, ne reménykedj! :((( EZEK??? :W Kíváncsi leszek, hogy mit okoskodnak megint. Pl a Voss rakétája nem fog tutira eltalálni (rámküldi azt a hármat, ami a tárban van, én meg kipurcanok)? A mobil UAV mindig normálissan fog üzemelni? Volt olyan, hogy ott pittyegett a walkerem lábán, nem jelzett ellenfelet a siló melett álva, közben pedig a másik oldalon ott gubbasztott egy ''őzike''.:DDD Inkább törölnék azt a sokrengeteg csalót, aki ugye már 700E pont felett járnak! Kb 200E felett már törölném is az összesett, kb. Bár lehet más szabályt is rá alkalmazni, pl. a percenkénti átlag pontszám. Max 2,5, e-felett csíter, és kész!:DDD Bár, lehet tovább szűrni, ha mondjuk hozzávesszük a vezetési bónuszokat, mondjuk abból max 10, és ennyi. Ha a kettő erőssen fedi egymást, akkor biza, csalinka illető. :B

[Szerkesztve]

(#790) mcmike

mcmike
(senior tag)

Hi all!

Most tettem szert egy ''alig használt'' BF2142-re... :DD
Most melyik patch az aktuális? Azaz melyikből van a legtöbb szerver? :F
1.05? 1.06?
Bocs ha már volt, nem sok kedvem van visszaolvasni. :R

Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

(#791) KPepe válasza mcmike (#790) üzenetére

KPepe
(őstag)

1.06

(#792) mcmike válasza KPepe (#791) üzenetére

mcmike
(senior tag)

THX! :B

Már tolom is föl az 1.06-ot, 1.0 szervert egyet sem talált...

Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

(#793) KPepe válasza mcmike (#792) üzenetére

KPepe
(őstag)

Nem is csoda. A ranked szerverek főleg mindig azonnal peccselik magukat, de szerintem a többiek is igyekeznek használni a javításokat, hiszen azért elég bugos a cucc, ráférnek a javítások.

(#794) Magnat válasza Allien (#789) üzenetére

Magnat
(őstag)

Hi, bugokkal csalnak vagy vmi moddal? Egy bugot én is tudok, bár azzal nem lehet akkorát kaszálni ... ha a demo packot, amit letettél, ugrás közben robbantod, nem halsz meg, hanem feldob ... ahol nagy a tumultus, oda beugranak, aztán pukk ... vmelyik titan pályán meg be lehet menni a pajzs mögé anélkül, h szétlőnéd.

Lépegető Tmához: 1 szál pisztollyal is ki lehet nyírni ... van egy kis sötét téglalap alul a seggénél, ott pityuval minden lövés -1% neki ... supporttal elég nagy kárt lehet benne tenni, ha a seggébe kerülsz ... van egy fórum erről képekkel, majd megkeresem, ha még nem volt szó itt róla.

[Szerkesztve]

Az élet drága dolog, de az árban benne foglaltatik az évenkénti egyszeri Nap körüli utazás is.

(#795) kBagyula válasza Magnat (#794) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Javítások az új foltban:

- Kijavítják, hogy a Titánon ne lehessen bemászni a falba és unfair módon védeni a Titánt.
- A szerverhez lehet spectator módban is csatlakozni. ( Nézhetjük a warokat élőben )
- Az álcázást javítják, hogy az álcázott recon ne legyen feltűnőbb mintha nem használná az IT-33-at.
- A pisztolyok tűzgyorsaságát és közeli sebzését feljavítják, hogy legyen értelme lőni vele.
- A Master Server Disconnect elkerülése érdekében fejlesztik a kliens oldali kapcsolatot

Ez nem mindegyik javítás, de elég ígéretesek. :U

[Szerkesztve]

(#796) kBagyula

kBagyula
(senior tag)

Azért remélem, hogy ezt a hibát is javítják:

[link]

A zászlót én húztam fel, de az ellenségé maradt. :U ;]

(#797) q2w3 válasza kBagyula (#796) üzenetére

q2w3
(senior tag)

Ti altalában reconban játszotok?

(#798) Zee21 válasza kBagyula (#795) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Addnál linket a javitások listájához???

(#799) Zee21 válasza q2w3 (#797) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Sok snipa mit vársz tőlük?:DD

(#800) KPepe válasza kBagyula (#795) üzenetére

KPepe
(őstag)

Na, még a végén kezd normális program formája lenni. :)

#796-ra: mert nem nyomtad meg a piros gombot. :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.