Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142

(#7001) chickendance válasza Huma (#6992) üzenetére

chickendance
(fanatikus tag)

hell ;]

elkaptál! :C :R bár mentségemre mondva 2 gs-el küzdöttem saw-val :DDD
minden kört vesztettünk :W (talán silótse foglaltunk)

jó az a saaw! :K én 1 időben szinte csítnek gondoltam :DDD (nyomkövető! huá :Y )
gyakni kell ;)

megunt háziállatot:cicát,kutyust átveszek!!! (öreget is) ugyanitt házikolbász kapható!!! 250ft.-/kg áron

(#7002) Huma válasza chickendance (#7001) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Egyszer sikerült csak lelőnöm téged.

Nekem a tegnapi csapatom volt olyan mint ma a tiéd.

3 vagy 4 játékba léptem be és mindig azon az oldalon kötöttem ki amelyik csak egy silót tudott max egyidőben bitorolni és azt is én foglaltam el.

Hát nem tom én SAAW-al kb minden 5-ik (dupla) lövéssel tudok lelőni egy repülőt. Lehet valamit rosszul csinálok? Természetesen megvárom míg befogja a rakéta a repzajt. csak utána indítom útjára.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#7003) ViZion válasza Prison85 (#6999) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Nem volt bekapcsolva a WH-Crack"
Váháháháhá...

A videón meg ugye megint rajtad lesz a röntgenszemüveged, amivel a falon is átlátsz?
Bemutatod a kanyargolyókat is? Tudod, amivel szemből tarkón szoktál lőni. :R

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#7004) Huma

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Én tegnap láttam egy furcsa dolgot. Nem tudom hogy én haluztam e be vagy tényleg jól láttam.
Javában lövöm géppityuval a titán egyik konzolát mikor jön haverbajtárs kezében egy RDX-el.
No mondom akkor hagyjuk rá a rombolást én inkább fedeztem nehogy hátbatámadják.
Konzol felrobban, megyünk tovább. Félúton kifelemenet felém tart egy lőszeresládát. Illedelmesen megköszönöm, megyünk tovább. Utána lemészároltak minket ahogy mentünk a másik konzol felé.
Miközben éledek újjá esett csak le, hogy hogy a fenében volt egyszerre RDX-e és Supportos ládája? (Néha kicsit lassú a felfogásom :D )

Nem volt semmilyen hulla akivel felszerelést cserélhetett volna.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#7005) biggamer válasza Huma (#7004) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Hali.

Én is tallkoztam tegnap két érdekes dologgal.

1. Lőttem a gunshipre az anti-airral, megy is utána a skuló aztán amikor pár méterre +közeliti eltaszítja valami teljesen másfelé, lepattant róla mint egy pingpong labda a falról, vagyis el sem érte ... mintha egy falba utközött volna aztán teljesen másfelé ment el. :F

2. Nem tudtam +hegeszteni a lokátorunkat meg a többi szerkezetet, többször is próbáltam ... nem ment.
Amikor a commander ledobta a ládját, akkor pedig +javult a műszer. :F

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#7006) Huma válasza biggamer (#7005) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Én a pattogó bogyóaknákon szoktam mulatni. Amikor a pálya egyik végétől a másikig pattog föl-le, de úgy hogy fölmegy kb 500 méter magasra.

Lehet hogy Luke Skywalker ült a gunshipben és az erővel eltérítette a rakettát.

(#7007) ViZion válasza Huma (#7004) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyent én is láttam, meg is szívtam. Tunisnál egy sniper lövöldözött a középső zászlónál...
Ledobtam a scannert, shotgun fullon... egyedül volt, loholok utána (sejtette, h lebukott, de oldalról-hátulról, amúgy "Prisonosan" :R lopakodtam).
Beérek a konténerbe, megfordul, és Voss-al lelő. :F Semmit nem vehetett fel, mert a környék már tiszta volt, Ő maradt ott pontokat vadászni.
Egyik Youtube videón láttam supportos srácot, minden support fegyvere megvolt, folyamatosan egy pontba lőtt a Ganz, nem melegedett, és nem fogyott ki...
Nekem meg ezt a sz¤rt adták... :F
Persze kommentbe megkapta a "Berlin ownage" videóért, legalább ezeket a részeket megvághatta volna, de nem, olyan idióta volt. Bannolnám az univerzumból ezeket, persze csak miután egy Scar tárat análisan a homloklebenyébe inplantálok... :K

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#7008) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Én már +rendeltem a Limitált kiadást : [link] :K

Addig kell, amíg van ... utána ugyanennyiért vagy még többért lesz a sima kiadás. :K
1x már megbántam :K , nem is tudom melyik gaméban, h nem a limitáltat vettem meg, mert később már soha nem lesz elérhető. :(

" Extra tartalom a Limitált kiadásban

* MP-7 - Az 1. lépcsős csapásmérők különleges fegyvere. Pehelykönnyű és rendkívüli tűzgyorsaságú; lövedékei a testpáncélt is átütik. Kezes, akár egy pisztoly, de egy karabély megbízhatóságával semlegesíti a célpontokat
* TOZ194 és 870MCS rohampuskák - azonnali hozzáférés e megsemmisítő erejű közelharceszközökhöz
* A különleges erők álcaruhája - Ha magukra öltik, a játékosok könnyebben beleolvadnak környezetükbe, és hatékonyan meg is különböztetik magukat az egyszerű bakáktól.

Továbbá, akik megvásárolják a Medal of Honor Limited Edition változatot, meghívást kapnak egy másik rég várt EA lövöldözős játék, a Battlefield 3 bétatesztjére. "

[ Szerkesztve ]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#7009) ViZion válasza biggamer (#7008) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz! Gratula! Én még várok... amíg 2000 Ft lesz :)
Persze ha dícsérni fogjátok akkor ugye hát akkor az más. Crysis-el is elvagyok a multija kaka, de a single-hez még vannak külön letölthető kis részek is.

(#7010) biggamer válasza ViZion (#7009) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Arra várhatsz még szerintem egy darabig. ;]

Itt megnézheted az utoljára +jelent FPS-eket, pedig nem mai darabok mégis 7000-9000 Ft-ba kerülnek : [link]

Csak a limitáltság miatt veszem meg, egyébként sem viszi a gépem ... majd február környékén lesz+ az új vasam.

De a limitált az limitált, akkor ennyibe fog kerülni a sima kiadás.

(#7011) Gyuri44 válasza biggamer (#7010) üzenetére

Gyuri44
(fanatikus tag)

A cod 5 lehetne 4000Ft környékén,akkor beneveznék arra is.

(#7012) Prison85 válasza biggamer (#7010) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Én is a limitált kiadás miatt vettem a BC2-t: "a limitált az limitált" ;) Jól néz ki a dobozon a gyűjtői kiadás felirat és egy árban volt a simával.

Kész az új rövidke BF videóm ;] Került bele egy magyar szereplő is ;) Talán ma este már sikerül is feltöltenem, de egyenlőre még csak a mentésnél tartok - elég hosszadalmas, mert próbáltam magas felbontásban dolgozni. :U

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#7013) Allien válasza biggamer (#7008) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

El kell, hogy szomorítsalak, de van annál speciálisabb kiadás, a Tier1! Csak az 576-ban kapható (egyenlőre). :P Persze, nem akkora a különbség, M60-s fegyó talán. :B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#7014) biggamer válasza Allien (#7013) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Kétezer forintot nem ér az meg nekem, amúgy sem szoktam ilyen drágán +venni a gamékat. :B

(#7015) Prison85 válasza Allien (#7013) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

M60-at BC2-ben is több szerveren kick-kel vagy ban-nal díjazzák. Ott túl nagy a sebzése még a sok update ellenére is. Ettől függetlenül tényleg még spécibb e Tier 1 ;]

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#7016) biggamer válasza Prison85 (#7015) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

De gondolom, ha véletlenül ilyen fószert nyírok ki, akkor felvehetem a fegyverét ... nem ???

(#7017) gelacihun

gelacihun
(fanatikus tag)

Kipróbáltam az "open beta"-n és eléggé Rambósnak tűnt :K
Ráadásul gyanúsan messziről leszedtek amikor én még rátartani sem tudtam a messzi célpontokra (még korai a "segédprogramok" használata) :F Nincs Killcam !
Talán majd a csapatjáték jobb lesz , de nem találtam utalást "squadmenüre"
A grafika meg nem rossz és nincs "köd" :R csak k...va sok por :F
Nagyon bika gép kell hozzá :o

"Csak egy maradhat" -- De miért a pénztárcámban ?

(#7018) chickendance

chickendance
(fanatikus tag)

coolman: a minap emlékszelmég a ping killerre?:(vizion: ipari tanuló se vagy :D ):pl boss!! :W
és ez ígyvolt végig :C

megunt háziállatot:cicát,kutyust átveszek!!! (öreget is) ugyanitt házikolbász kapható!!! 250ft.-/kg áron

(#7019) ViZion válasza chickendance (#7018) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Levelező játékos :D

Crysis tapasztalatok: első fele Far Cry, második fele (már az első résznek) Halo. Persze itt az idegenek fagyasztanak. A gépemet is. Felraktam a legutolsó patch köteget, írták, h sok hiba és memory leak javítva... Azért maradt bőven. Gyakorlatilag néha játszhatatlanra merevedik. Eleinte VGA-ra gyanakodtam, de utána kiderült: elfogy a ram. A 4 GB rendszer ramot felkajolja. Az idegenek... :(
Szal picit bugos. A Warhead-et már jobbnak mondják, szerintem azzal fojtatom, utálok pályánként restartolni :)

(#7020) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Akit esetleg érdekel:

Battlefield 2142 Multiplayer Gameplay HD vol 2

[ Szerkesztve ]

(#7021) biggamer válasza Prison85 (#7020) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

:C :C :C :R :R :R

Gratula a teljesítményhez és a zenéhez is, a pápa pedig királyságos ötlet volt. :K

(#7022) Prison85 válasza biggamer (#7021) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi! :R A pápát egy kis poénnak szántam :U :D Sajnos rögzíteni csak 30FPS-en tudok normálisan, de ez rengeteget csökkent a játékélményen. 90FPS felett lényegesen könnyebb mozogni és célozni :(((

(#7023) zsámoly válasza Prison85 (#7022) üzenetére

zsámoly
(tag)

Én bezzeg örülök ha nem laggol végig a játék medium grafikán :O

''Rohadjon meg az is,aki behoz ide még...egy...brazil sorozatot. José don Padrafos''(Hofi)

(#7024) Prison85 válasza zsámoly (#7023) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Gina a tiédhez hasonló gépen játszik. A "lényeges" különbség a +1GB Ram és már megy is maximális beállítások mellett @ 1024x768 ;)

(#7025) zsámoly válasza Prison85 (#7024) üzenetére

zsámoly
(tag)

Egy erősebb prociba kéne invesztálnom,ég és föld lenne a különbség

''Rohadjon meg az is,aki behoz ide még...egy...brazil sorozatot. José don Padrafos''(Hofi)

(#7026) ViZion válasza Prison85 (#7020) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó lett, be is szóltam:)

(#7027) Huma válasza Prison85 (#7020) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Jó lett a video. Kár hogy engem kidob punkbuster ha fraps-ot használok (gondolom win7 is közrejátszik). Én is lehet rögzítenék pár videót.

(#7028) Prison85 válasza Huma (#7027) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Én is Win7-et használok (64bit Ultimate). A régebbi Fraps verzióknál engem is ledob a punkbuster. Beepa Fraps 3.2.3 <<<=== Nálam ez megy punkbuster probléma nélkül. A játék egy kicsit laggos mellette, de ha alacsonyabbra állítom a grafikát, akkor már játszható. Próbáld ki ;)

Videónál az "építő jellegű" megjegyzéseket köszönöm mindenkitől :DDD

(#7029) Prison85 válasza Huma (#7027) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Én is Win7-et használok (64bit Ultimate). A régebbi Fraps verzióknál engem is ledob a punkbuster. Beepa Fraps 3.2.3 <<<=== Nálam ez megy punkbuster probléma nélkül. A játék egy kicsit laggos mellette, de ha alacsonyabbra állítom a grafikát, akkor már játszható. Próbáld ki ;)

Videónál az "építő jellegű" megjegyzéseket köszönöm mindenkitől :R

(#7030) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Még egy változat a Razer kedvelt egeréből : [link] :Y

[ Szerkesztve ]

(#7031) Huma válasza Prison85 (#7029) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Kösz!
Ez tényleg működik. Sajna nekem is akad közben a játék. Talán egy négymagos proci megoldaná a problémát.

Tudod: Ha már lőni nem tudunk legalább a szánk legyen nagy. :D

(#7032) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pfff... a mai játék :R
BF2142 bugok és balf¤szságok... ismét volt pár érdekes eset.
Az már "normális" hogy az elindulásért küzdeni kell, EA master server gondolom ugandában van...
Az, hogy "beragadok" egy squadba, OK, nem érdekel, ezért már nem lépek ki a serverről, pedig ha balfék a vezető, akkor nincs plusz pont.
Azt viszont nem tudom feldolgozni, hogy 215-70-es állásnál miért rak át EU-ba, amikor volt aki utánam csatlakozott, volt aki nem volt squadban, volt sok akinek kevesebb pontja volt...
Nem értem. Minden zászló megvolt, lelőttek és hopp... EU vagyok, spawnolási lehetőség nélkül.
Nem vagyok egy statbuzi, igazán nem érdekel mennyit nyerek/vesztek, mert alapvetően játéknak, szórakozásnak fogom fel. De azért ez elveszi a kedvem.
Felrakom a Crysis Wars-t, remélem van ilyen jó, és ezt nem csak grafikára értem.
Nagyon várom az új Mechwarriort, könyvben is szinte mind megvan, előzők is jók voltak (ruszkikkal sokat játszottam, vmiért ott menő volt, gondolom), ez meg remélem odaver :)

(#7033) Huma válasza ViZion (#7032) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

A 4-el sokat játszottam.

(#7034) gelacihun válasza Prison85 (#7020) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Nagyon profi , le a sisakkal ! :R

(#7035) Prison85 válasza gelacihun (#7034) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Profitól még nagyon messze van, de köszönöm az elismerést és hogy megnézted :R

Tegnap végre GS9 Miller is visszatért a játékba. Legalábbis én mostanában nem találkoztam vele...

(#7036) CoolMan81 válasza Prison85 (#7035) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

Jó lett a vidi :C
Olyat mikor készítesz amikor mi fórumtársak (harcos társak) is benne vagyunk?

(#7037) Prison85 válasza CoolMan81 (#7036) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Majd figyelni fogok ;) Fraps úgyis fut állandóan úgyhogy igyekszem majd elkapni néhány pillanatot. Ám ezt te vagy ti is megtudjátok csinálni. Főként Coolman, akinek erőműve van és bizonyára nem akad be a játék rögzítés alatt :)

Huma: 2:05-nél megúsztad. Most láttalak ;]

[ Szerkesztve ]

(#7038) ViZion válasza Prison85 (#7037) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

fúú, tényleg durva CoolMan gépe! Most én csak ramot bővítek és tápot cserélek...
Sajna Corsair VX450-et nem kapni, FSP SAGA II 500W lesz, ami szintén kiemelkedően jó táp, de fehér, nem olyan szép fekete, mint Coolmané :(( .
Hétfőn jön (elvileg), meg még 2 GB RAM... akkor már 6 GB lesz :D
Utána egy jó kis rendszer SSD meg egy Phenom II X4 vagy X6...

Apropó, Mr. CoolMan, a hatmagos előtt mid volt, és pl. Photoshopban és 3D progikban (ha használsz ilyesmit) mit tapasztaltál?
Érdemes X6-ra herdálni? X4 945-955 az én vágyam :R

(#7039) Prison85 válasza ViZion (#7038) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Ha jól tudom Coolman-nek 965-öse volt előtte (nem aprózza el a dolgokat :U :) )

Corsair VX450-em volt nekem is, arról váltottam HX520-ra. Mindkettő nagyon csendes és kifogástalanul teszik a dolgukat, de az alul szabályozott venti miatt "alsótápos" házakba javasolják. Olcsóbbak közül én mindenképp a Corsair CX400-at vagy a Gigabyte Superb460-at (FSP belső!) választanám, de sokáig szemezgettem a CM modellekkel is.
6GB Ram? Wazz! Az mihez kell? :DDD Prociból pedig költséghatékony megoldás (25-28k) a B50 vagy B55 és a CoreUnlock-ot talán támogatja a lapod is. :U Coolman erről is tud(na) mesélni ;)

Nézegetem folyamatosan a billentyűzeteket. A korábban itt is linkelt Razer Tron Gaming Keyboard nagyon bejövős ;]

(#7040) ViZion válasza Prison85 (#7039) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajna nekem is Giga lapom van, annál nincs unlock. Jelenleg 7750BE kockával, ami 4 magosból 2 magos ugye, ez az Athlonok között a legjobb (...volt, amikor vettem, akkor még Phenom II arany árban volt). Érdekes módon az Ubuntu 3 magot ír... nem tudom, h ez bug-e a progiban, vagy csak vhogy tényleg eléri. W7-nek 2 magos.
Photoshop és 3D progik inkább ramot kérnek: pl. PS-ben megnyitsz 2-3 nagy file-t, akkor azok jórészt ramba kerülnek (ha a PS swappol, akkor iszonyat lassú...), és még nem csinálsz semmit, de ram már nincs...
FSP tápok nagyon jók, Corsair elszállt árban, és az új CX builder-ek nagyon neccesek belül állítólag...

Yah, az is egér nagyon szép. 'KÖLL'

(#7041) CoolMan81 válasza ViZion (#7040) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

Nem a lappal van (giga) a gond hanem a South Bridge-vel mivel neked SB700-as van és az unlock csak 710-töl müködik.
Ja és lécci ne fényezzetek...... :DDD (azért köszi... :R ) A további hardver kérdést priviben (vagy MSN) szívesen megbeszélem veletek. :R

Prison: A vidis te vagy! :K Én lusta vagyok ilyenekkel foglalkozni...... :)

[ Szerkesztve ]

(#7042) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Egy kis játék? :K

(#7043) chickendance

chickendance
(fanatikus tag)

hell ;]

GELACI: :R :C :R húdefaxxavolt :R a végén csakmegjelentek a "bazerepperek" :W

Coolmannelis jót nyomultunk :P

(#7044) gelacihun válasza chickendance (#7043) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Be is raktam nekik "llcool j"-t ;] RDX3 lejátszóba :W
Most a SAAW-osok is sokan voltak , de lesz ez még jobb is ;]
Biggel több körön át szoktunk tarolni :R ,amíg nem jönnek a PRÓ-GS-erek :K
Ha fejtetőn kell repkedni az már nekem sok :F
Tegnap is elég volt egy pici "LAGG" , és lehasaltunk a fűben :DDD

BIG : Kergetőztünk egy kicsit de mindig elkerültük egymást , vagy megbántottalak és menekültél ?

A piszok lenyomott a víz alá !!!

[ Szerkesztve ]

(#7045) chickendance válasza gelacihun (#7044) üzenetére

chickendance
(fanatikus tag)

ezt neked köszönhetem : (asszem valahogy ez a fotóután "hasaltunk" :DDD )

[ Szerkesztve ]

(#7046) iPunk

iPunk
(újonc)

sziasztok! Ákos vagyok. Youetube-on láttam Prison videóját és ezen felbuzdulva fel is vettem vele a kapcsolatot. Ő javasolta, hogy Prohardveren keresztül ismerkedjek meg a BF2142 közösség kemény magjával. A gépem némi fejlesztésre szorul (Amd Athlon X2 240, 1GB RAM, integrált VGA), de szeretnék mihamarabb csatlakozni a közösségetekhez. ;)

[ Szerkesztve ]

(#7047) Gyuri44 válasza iPunk (#7046) üzenetére

Gyuri44
(fanatikus tag)

Üdv köztünk.
Szerzel plusz 1Gb ramot meg egy jó kis videókarit és máris maximális beállításokkal élvezheted a 2142 nyújtotta élményeket és negatívumokat. :DDD

(#7048) ViZion válasza iPunk (#7046) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Helló!
Bizony 2 GB kellene RAMból, IGP-d milyen van?
Mondjuk alacsony felbontáson biztosan megy így is, ez nem egy HW igényes cucc.
Prisonnal vigyázz! Itt a fórumban viccelődik, meg barátkozik... de a játékban akkor is félek tőle ha velem van. :K
Persze a többiek mások, tőlük rettegek :Y .
Szóval jó helyen vagy, én is itt tanulok a pro-któl

(#7049) chickendance

chickendance
(fanatikus tag)

gelaci: a supportal nemlehet a gs-t feltölteni? teszemazt pl kiszálok,lőszeres doboz ledob, várás,visszaülés, mosolygás,"halálosztás". ha supportal bevágódok "alád" töltök valamit de aztán késöb ezmár nincs jelen(töltés)
állandóan elfogyok "alul" :W

íPunk: cső mikor látunk?

[ Szerkesztve ]

(#7050) Huma válasza Prison85 (#7037) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Felvettem a nyúlcipőt mikor megcsapott a halál szele. :D

chickendance: Nem lehet hogy a benne lévő katonát töltöd?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.