Ez alatt a DC kieg alatt mit is értesz pontosan? Most nem vág az agyam, alig aludtam...
A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.

Ez alatt a DC kieg alatt mit is értesz pontosan? Most nem vág az agyam, alig aludtam...

A Desert Combat-ot

Kösz.
Jó, akkor nem hiába nem jutott eszembe, azt nem ismerem.

Hát, gyorsan pótold!
Igaz, a BF1942 kiegje, ingyenes MOD.
Eszmélettlenül átalakítja az alap bf1942-t, áthelyezi kb. ''Sivatagi Vihar'' környezetbe. Ott volt talán először, hogy egy helibe nem csak egy ember szálhatott be, hanem akár 7-8-n is elfértek egy csapatszállitóba. Ennek csak az volt a hátránya, ha ledurrantották a gépet, mert ugye ez egyből megnyomta a killer statját!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Na akkor most miről is van szó?Bf1942 vagy 2142? Egyébként tudom h noobság megkérdezni de hogy tudom megváltoztatni a jelszavamat?előre is köszy 
''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''
Hát igen, néha még akkor se képesek oda..szni egy köszönömöt, amikor az életemet kockáztatom azért, hogy újraélesztgessem őket

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

A DC (Desert Combat) a BF1942 MOD-ja.
Fellépsz az EA honlapjára, belépsz a felh. neveddel+jelszavaddal, és ott meg tudod változtattni (ha jól emléxem).
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Én igyekszem mindent megköszönni. Bár, mondjuk ha éppen supportos vagyok, annyira nem számít, kivéve talán a Titan-nál, amikor ugye a snipának adom a robbanószert.
Illetve, fedezem a hátsóját, hogy jó legyen neki!

Öööö
maximum mennyi embert lehet felvenni a Buddy listára? (van egy haverom aki megvette a gémet és őt valamiért nem tudom felvenni.)

Bocs rosszul mondtam ugy értem mobilarenán hogy lehet megváltoztatni jelszavat mert én nem találok semmi ilyen cuccost
egyébként szerintem mindenképpen meg kell kösszönni az ilyen cuccokat bf-ben mert ad1:hangulatjavító ad2:köszönd meg! 

Nem tom szerintem annyit amenyi a lap aljáig ér de lehet h valamiért ez szar mind1 majd kijavitják
hmm...a következő állomás 520 pont 
nem rossz,nem rossz...én meg,mint szegény hülye engineernek megnyitottam saaw 86-ot,mert nem tudtam,hogy az csak légi járművek ellen jó
,így most próbálok a másik rakétavető felé menni 
szerintetek érdemes több csávót indítani a különféle unlockok miatt? 
mert van az engineerem,akivel már pár cucc unlockolva van,de csináltam egy assaultot is,hogy ahhoz ne 500 pontot kelljen elérni az unlockokért,csak 100-t...ezzel viszont az a baj,hogy nem tudok egy mapon belül többféle kit lenni,mindig soldiert kell váltanom
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

A maxot nem tudom, nekem már ''kilóg'' az alján, tehát egy csuszkával kell lentebb mennem, ha az alsókat is meg akarom kukkolni!
Eddig 13 név van, de ha minden igaz, nemsokára itt a 14. is (igaz, Kanczy?
). Külömben, nem mindig megy egyből a felvétel, mint ahogyan az unlock sem, meg a pontok sem azonnal jönnek néha. Gondolom, a master szarver kérdése ez. 

Egy ''emberrel'' játsz (szvsz), de alapvető, hogy először abba az irányba menj, amit szeretsz alkalmazni, de nem kötelező a fő fegyverig elmenni, főleg, ha tudod, hogy az Neked nem jó. Pl. én az orvosos kasztot eddig teljessen hanyagoltam! A snipa oldalon pedig egy fegyót még meghagytam, mert nagy valószínüség szerint azt talán soha sem fogom alkalmazni, bár, ki tudja (közelharcba sem vagyok valami tuti, akkor meg minek). Supportosként viszont a Pillum a király fegyó! Igaz, az páncéltörő, és gyalogost csak közvettlen találattal lehet kinyiffantani, de tankot hátulról 1 pusszancs.
Lépegető asszem 4. Titán alján az ágyúk 3/db, titánon a ''konzolok'' szintén 3/db. Viszont, kézifegyverként nem pistola van, hanem géppisztoly. 

''PATCH 1.06
==================
BUG FIXES
- Fixed Client Side Crash on Titan Mode.''
LOL, nem ment egyből!

Gondolom, volt vagy 10 perc, amíg megcsinálták! 
engineerként a sima rakétával is 3 a gépágyú,a lépegetőt nem próbáltam konkrétan...
ha tudtam volna,hogy az Gamestar Tippfüzet által csak nagyerejűnek írt (az volt benne,hogy ahogy tudjuk,szerezzük meg) raksivető csak légijárművek ellen jó,nem vettem volna meg 
most még kb. 100 pont és megvan az engineernél a 6. unlock!
ugye az a rakétavető,ami az engineereknél a bal oldalon van,az egy rendes,mindenre használható,nagy erejű vadállat? 
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.
Egyre több helyen látom ezt a Bad Companyt.akkor ez most egy teljesen új rész lesz, új grafikus motorral
?
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

A Bed Kompánia csak Xbox360 és PS-re lesz legyártva.
Pfff... marha jó 

NE SZIVASSATOK AZ ENGINEER FEGYÓJA CSAK AA FEGYÓ DE LOL!
nah akkor azt a hülyén kinéző fegyót fogom unlockolni

GS-ben láttam BF
C-t elég jo graphic azér mit hisza dice mindenkinek zseberőműve van otthon vagy mi nah mind1 

http://planetbattlefield.gamespy.com/View.php?view=GameInfo.Detail&id=238&game=8 ajánlom mindenkinek sok infó van rajta az unlockokról!!

5 percig a hozzászólásod után ott van egy mod gomb,mellyel módosíthatod a hsz-edet,és így nem kell percenként újat írnod 
én beleestem a csapdába,és megvettem az AA fegyvert...ha nem vagyok hülye,nem azt az ágat unlockolom,és már rég erősebb raksival lőnék 
ja és link beírásához használd a link gombot,mert úgy nem kell másolgatni,rögtön odavisz az oldalra + ezeket az infókat bárki,bármikor elolvashatja akinek megvan a játék 
[Szerkesztve]
na megvan a lance corporal silver...ha jól tudom,gyula te ugye ugyanebből vagy arany? 

Hát asszem az már voltam. Jelenleg ez vagyok:
Sergeant Major of the Army,
de ma vagy talán holnap ez leszek:
Chief Petty Officer Silver
Statom: [link] 

Tegnap haverral próbáltuk Lanban ment is és jó is csak 2-en voltunk és nem is otthon hanem kávézóban.
Most a másik haveromtól kapom meg remélem jó és szép lesz.
Egyébként muszály felrakni a patchet- vagy csak ajánlatos
Ja és a Demoja szerintetek mennyire jó mert most azt szedem.
[Szerkesztve]

Mekkora snipa vagy
Looooooooooooooool azért ne csak azt küld 

Halljátok nem tudjátok h mit tud az unlock sapi??? 

Szerintem ritka szar pályát raktak be és ha van lovéd h meg vedd az eredetit akkor ne pöcsölj a demoval!

A demo nem sok mindenre jó, kb. kapsz egy gyors, és rövid, de semmi esetre sem reális képet, csak ez alapján nehéz dönteni, főleg, ha elötte nem nyomtad valamelyik BF-t, főleg a BF2-t (mert ez is az). A peccset nem muszály felrakni, hanem kell!
Valszeg, anélkül is tudnál nyomulni neten, de szvsz, csak tört szerveren, ha pedig eredeti a gamma, akkor mégiscsak jobb ''fejlődni'' a rangrendszerben, mivel akkor juthatsz új cuccosokhoz, még akár gránáthoz is, mert az sincsen alapban!
De, az utcsó peccs már legalább korrigálja a Titán nehézségeinek nagy részét! Már csak félig bugos! 
hujj vazeg te egy állat vagy...kb. kedd óta van meg a játék,és még csak 850 pontnál tartok...mondjuk igaz,hogy nem játszottam sokat 
itt az összehasonlításunk 
[link]

Mé ne küldené!
Attól még nem lol (főleg, mert snipákra nagyobb szükség van a titán modban, mivel azok a robbantási szakik)!
Főleg, hogy az alap snipa fegyóvan 15-s a K/D aránya, ami szvsz, kimagasló!
Igaz, ez nem biztos, hogy az Ő érdeme, mert ez csak annyit tesz, hogy Ő 360 kills-t ért el ezzel a fegyóval. Viszont csak 24x durrantották le ezzel! 
Ettől függetlenül, szvsz, nem annyira a fegyó számít, hanem az ember, tehát milyen csapattárs (annak pedig jó)! 
most néztem a profilodat...hát nem tudok ehhez mit szólni!

Köszi, de nem olyan jó.
Vannak jobbak is, kishazánkban is, nem is egy!
De, ha összehasonlítás, akkor 5 embert is lehet, elvileg. Itt van 3, az előző linkedhez oda raktam az enyimet is:
[link]
De, mint írtam, ez nem soka számít! 

Gyúrok majd mostmár az enginerre is, igaz csak az antitank miatt. BF2-ben az volt a kedvenc kasztom.
Legjobban a supportot rühellem, a hüle tunkolós fegyvere miatt, - és béna is vagyok hozzá mellesleg. 
Anno a mohaa-ban csak a mauserrel nyomultam és a csipással.
)

Egyébként teljesen igazad van, ami a statot illeti, jó dolog, de nem ez teszi naggyá a játékost. Sokkal többet számít az, ha tud csapatban gondolkodni, és gyors az esze, hogy túljárjon az ellenségén mielőtt az teszi hidegre. 
Ami a ''jobbakat'' illeti, ha megnézed bármelyik ''legjobb'' statját akkor látod a Best round score-nál, hogy kb. mi az igazság.
statpadderek többnyire, tisztelet a kevés kivételnek.
[Szerkesztve]

A supportot is meg lehet tanulni, könnyen. Elég jó az a GANZ! Szűk tereket jól lehet vele tartani, de, supportosként szinte kötelező (mint meddikként a medic pack), hogy kint legyen meletted! Eleve, gránátot onnan veszed fel, és szórod az ellenre, ész nélkül!
Mint egy szőnyegbombázásnál! Eléd rakni a pajzsot, kirakni az ótómata ólómtöltőt, és ha van egy medic, meg még egy plussz supportos, akkor ott nem jön be senki!

Szam0ca-val mentem egy darabig. Mivel főleg nem a titán módot használta (addig legalábbis), ezért talán Ő nem csalt, bár, nem néztem meg a mostani stattját. Abból kiderülne.

Pedig ippeg a GANZ-al vannak problémáim. Látszatra elég brutál, erős fegyver, de akkora a szórása, hogy egy marék kukoricával hamarább gyűjtök freget, mit azzal. Az alapfegyó jobban bejön. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Mondom, tanuld meg használni!
Lefexel egy szűk folyosón, még nagyon célozni sem kell (hiszen az ellenfél még nem ért oda mondjuk), kb. tartsad a bejáratra. Van egy piros kör szerüség, ami beszűkül, és akkora lesz a szórása. Tehát, amikor célzol, jó nagy lesz, de ha nem mozgatod, hamar beszűkül, bár ez függ a testhelyzettől, mert pl. állva nem annyira szűkül össze, mint fekvő helyzetben!
Tehát, ha nem gránátot dobálsz, hanem ezzel fedezed a bejáratot, akkor amikor megjelenik valaki, Neked már a célkereszt is ott lesz, és jó szűk lesz a szórása!
Elég hamar feldobja a pacskert! Csak nem árt a gránátok ellen védekezni, mondjuk egy pajzs mögül lövöldözni, és figyelni, merre dobják a konzervet (nem árt nem megvárni, amíg alattad robban a gránát)!

Hát kiprószáltam...
eléggé ösztönzőleg hat a kempelésre, de mégsem olyan hatékony, mint a csipa. Az alapfegyver jobbnak tűnik számomra még mindig.

Kinek mi, ugyebár!
Mostanában snipával az a ''divat'', hogy a titán ''galériáján'', a bejáratnál elhejez egy DEMO-t, és amikor jön az ellen, felrobbantja. Így ugye 5x tud robbantani, jobb esetben ennél több embert is el tud intézni!

Nekem a kéjmór is bejön, az rdx demo-t meghagyom a walkereknek. 
Arra viszont nemtudok rájönni, hogy hogyan ugrálnak a megtámadott titán védői a titánjukról a hajó tetejére. Vagy lemennek a földre és onnan APC-ből? 
[Szerkesztve]

Nem tudjátok mire jó az unlockolt sapi????????

Hi hi hi! Könnyen!
Tehát, úgy megyek föl a titán tetőre, hogy kilövöm magamat, de egyből irányitom is visszafelé, a szokásos ''wasd'' gombokkal (mondjuk, elötte azért fölfelé, és visszafelé állitom be a lövés irányát). Ha ügyes az embör, akkor akár egy gyalogosra is rá tud zuhanni, aki azonnali beleroppanást szenved ezáltal, de, akár az ellenfél csapatszállitóját is le lehet így zúzni! Legalábbis, rendszeressen landolok rajtuk, ahogyan parkolnak. Olyat még nem csináltam, hogy repülő csapatszállitót nyomtam volna ''fejbe'', de ki kellene próbálni, mondjuk egy fullosra tömötten, hogy megadja-e érte a pontokat!
Csak nehéz lehet így eltalálni egy mozgó célpontot.
Viszont, van megint egy jó kis tetüség!
Titánon, a felszálló repcsik fölé lehet pakolni azt a csipogó aknát, amely mozgó fémdobozt érzékelve rárepül!
Próbáljátok ki, nagyon állat! Az ellenfél pedig csak hümmögni tud ellene, mert ugye, nem lehet eltakarítani, csak, ha meghalsz mondjuk, de akkor is ott marad egy ideig, ugyebár!

Levan írva mellette a listában. Több fajta van, mind a ''Net Bat'' rendszer része, ellenséges egységek azonosítására szolgál.

Értem, de nem az a kérdésem, hogy hogyan, hanem honnan. 
Nekem néha nagyon úgy tűnik, mintha a hajó belsejéből teremne fenn a tetőn a nép.
szerintem te a squad leader spawn beacon-jére gondolsz! 
ráteszi a titánra,így oda lehet spawnolni (és akkor poddal dob le)