Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142

(#6001) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A camp után berlinre mentem, mert az jó... meg pár suez titán.
Az ilyen "menet közben szülöm a szabályt" jellegű pályákat/adminokat nagyon bírom...
Ellövök egy rakétát, puff bann, rám meg előtte elküldtek 10-et.
Múltkor meg kidobnak, mert no enginer... gépes pályán emberek a mechek ellen... érdekes, csak nem volt kiírva.
A legprofibb húzás, amikor a bukóra állók átálnak, hogy jobb statjuk legyen... isteneeeem...

Megjött a Quake Wars.
Nagyon jó. Sokban hasonlít a Wolfenstein ET-re. Limbo menü, kicsit furább commo rose.
Rengeteg jármű, ezek irányítása majdnem olyan jó már mint a Halo-ban, BF 2142 jármű irányítása sokkal vacakabb. Fegyverek furák, nagy a célkereszt, de túl pontosak, 5 perc játék után úgy öltem, h oda se kell nézni (botok ellen edzettem).
Jók az osztályok!!! Sokkal jobban el van osztva (Szintén wolfenstein ET-ből ismerős).
Soldier: nehéz fegyverek, medic: tápos, enginer:szerelő, field ops: mindenféle támogató, covert ops: sznááájpööör.

Itt egy-egy küldetés több apró részből áll (kaput felrobbant, torony épít, onnan sniperkedés, ágyú robbant, valami épít... stb), és teleport kapukkal több "pályából" áll egy map.
Az ellenfél pajzs alatt van (mint az UT III-ban) tehát sorban is kell haladni nagyjából, nem lehet pikk-pakk hátbatámadni.

Hangok elég jók, de azért abban a BF2142 jobb, változatosabb (sőt, mivel a wolf ET-hez lehetett kreálni is, eddig az a legjobb: egyszer olyan pályán toltam, ahol a hülye németek kartoffelficker beszólással "jutalmazták" ha béna valaki...)

Grafika: kb. bf 2142 színvonal, de sok helyen részletesebb. Sokkal több féle épület és tereptárgy, már-már UT III színvonal. A talaj vmiért nem olyan részletes, ettől sokkal jobbak is voltak már, de lehet, h magasabb élsímítással javul, majd maxolom azt is.

A karakterek animálása BF-ben jobb, ezek kicsit olyanok (főleg a strogg), mintha nem tudták volna hogy gép vagy ember animálást kapjon. ahaldoklós rész szánalmasan gagyi, ugyan úgy haldoklik mindenki, akkor inkább ne raktak volna semmit... Ez főleg akkor gáz, amikor a kirohanó ellent az ajtóban lelövöd, és 10 strogg ugyanúgy haldoklik...

Amiben még jobb: a stroggot az embertől könnyebb megkülönböztetni...
Ami gagyi: a társak feje fölött mindig ott az indikátor, nem csak ha ránézel, de ezt biztos ki lehet kapcsolni.
Jó az érkezés, ernyővel bedobnak. Helizés itt sem ment :(
Elsőre sokkal könnyebb, mint a BF2142. Ha medicért kiáltok, rohan a bot. Van pár fura dolog (pl demo pakk időzítése, stb...), de nem rossz game :)

Aki nem demózta még az tegye meg. Akit a játékmenet érdekel, annak a Wolfenstein: Enemy Territory-t ajánlom (ingyenes), ugyan az, csak ez grafikában jobb, meg ugye sci-fi, és itt nem botserverek vannak. Megosztom erőimet, itt is-ott is tolom :)

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#6002) CoolMan81 válasza Prison85 (#5992) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

Ott voltam én is egy kicsit (sotival egyengettem öket) csak ledobott a szerver v. kirugtak nem tudom... :F
zsámoly igen szoktam utánad menni a baráti lista alapján, hamar elmegyek mert asszony pajti mindig morgolódik :B Tegnap pl. hajnal kettöig voltam. :K

És végre tegnap találtam NS pályát, igaz nagyon magas volt a ping de azért játszottam rajta :C

[ Szerkesztve ]

(#6003) Anonymusz válasza Prison85 (#5997) üzenetére

Anonymusz
(tag)

Prison: van micem, most már működik is de a ts-t még nem próbáltam.. kicsit ódzkodok tőle vmiért. :((( Amúgy csak mentem utánad (így voltam a legnagyobb biztonságban :P ) A pontjaim felét neked kszönhetem, mert lógtam rajtad ;]

Chicken: Milyen igazad van. Remekül tudok golyótfogni :DDD

BF2142 nick: Anonimusz; BF2142 gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=jK3XhpbDy50

(#6004) Prison85 válasza ViZion (#6001) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Jól összemérted a 2142-vel, csak nehogy annyira elnyerje a tetszésed, hogy teljesen elfelejtesz minket :P A Quake topic amúgy is megdöglött :DDD

Anonim: inkább segítségnek vettem, mintsem lógásnak. Cseppet sem hátráltattál, inkább segítettél. Továbbá a mi squadunk szerezte a legtöbb pontot, amihez kellett mindegyikőtök munkája... :R

Gelacihun: köszi a tippet. Rá kell mennem egy cseppet az NS-re. Tegnap már Bivaly leiskolázott és egy kicsit orvosolta a tudatlanságom :DDD

Azoknak pedig akik tegnap csak benéztek és nem maradtak ott elmondom: kis híján visszafoglaltuk a Felvidéket ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#6005) ViZion válasza Prison85 (#6004) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igazából a Wolf ET-t is azért nem játszottam, mert a sok mod-ot pálya elején szedte le (a túl nagy szabadság is lehet káros :() illetve kevés játékos volt, helyette botokat raktak be, ezt meg mondanom sem kell, milyen gáz 5-6 játékos +10-15 bot (és nem human vs. PC felállásban) játszani. Attól tartok Quake-nak is betett a BF + CoD, amúgy UT III-is elég kihalt sokszor (alacsony pingel nem sok EU szeró van). Meglepő módon Halo CE-n vannak, még az °LG° klán is él... de az azért elég retro :)

Láttam a karkandot tolták tegnap. Ha a 2142 kap egy jó patchet, meg pár új épületet, mappot, fegyvert, stb. akkor a 2142 még évekig pörgős lehet.
Valami igazi urban map kellene, aluljárókkal, felüljárókkal, mászható épületekkel.

Itt jegyezném meg az Urban Terror-t, ami ingyenes, és pár mappot le lehetne nyúlni... néha fellépek oda, mert a zegzugos igazi utcai lövöldözős gengszter feeling nagyon jó. Tudom én, h a BF2142 globális katonásat akar mutatni, de kellene ilyen is (tehát több Berlin...)

Sorry a hosszú offokért...

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#6006) Prison85 válasza ViZion (#6005) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

No igen. Remélem a patch rentgeteg újítást fog tartalmazni, csak már érjen ide (kezdek egyre türelmetlenebb lenni, de talán majd a Húsvéti nyuszi elhozza). Valamelyikőtök mondta, hogy az egyik játékban amelyik cuccok le vannak tiltva a server szabályzata szerint, azokat nem is lehet berakni a csomagodba. Ez lenne az egyik legfontosabb és végre nem lenne olyan, hogy No PK pályán Neo féle mozdulatokkal kelljen hajolgatnom a rakéták elől vagy épp húzok be egy zászlót és Lááám!!! Felrobban mellettem egy kupac RDX. Ezeket nem igazán díjazom. Várom továbbá a Karkand-ot is, de azon még nincs rutinom. BF2-ben próbálgattam, de csak bot-ok ellen. Kíváncsi vagyok milyen lesz mindez a 2142 fagyos környezetébe átültetve és amúgy sem láttam még havas pálmafákat :DDD Talán az EA fejlesztő rájöttek, hogy a 2142-ben sokkal jobban érvényesül a csapatmunka és az irányítás így több energiát fektetnek a játék további fejlesztésére. Remélem a következő BF rész vissza fog kanyarodni ebbe az irányba, mert számomra a BC2 zsákutca :( Továbbá ebben a topicban jobb arcok vannak :DDD

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#6007) ViZion válasza Prison85 (#6006) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az is én voltam...
Halo-nál ha szerót indítasz, akkor megadhatod a csapatokfegyvereit, a gépeket, lövegtornyokat, pajzsokat, életerőt... és nem kell irogatni, mert nincs és kész :)
lenyúlhatnák a QW-ből a pajzsot, ott az egész bázist védi, nincs lopás, stb...

"Továbbá ebben a topicban jobb arcok vannak" azért ez durva tréfa, elnézve a szép zöld búrádat :DD :DD :DD jó, tudom, h rám és Humára gondoltál, természetesen igazad van, csak a szerénységem miatt nem mertem magamra gondolni :o

(#6008) Prison85 válasza ViZion (#6007) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Valóban, pajzs is jó lenne a bázisokon vagy, ha valamelyik serveren "flag by flag" megy, akkor ne lehessen hátrarohanni. Az a probléma, hogy ha ezeket most megírnánk az EA-nek, akkor nem lesz kész Húsvétra. Talán majd a következő napfogyatkozásra...

Ami miatt jó még itt: senki sincs eltelve magától és mindenki a másikat fényezi. Ennek vezéralakja Vizion, akitől még sosem hallottam, hogy önmagát magasztalta volna. Szerénysége már-már zavarba ejtő... :P :DD :))

Amúgy meg már csak kb 1300 hsz kell és őstag lehetek, aztán megyek arcplasztikára. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#6009) Buddhha válasza Prison85 (#6008) üzenetére

Buddhha
(tag)

De ugye azt tudod, hogy az őstag státuszhoz a nem szakmai topikban történt hozzászólás kb negyedét éri csak? :) egyébként én is arcplasztikára gyúrok, csak ez nagyon hülyén hangzik forumozós körökben....

-Te miért jársz ide?
-Hogy meglegyen a rakat hozzászólásom, és lehessen egyedi avatarom...
-Ja! Értem... És a téma nem is érdekel?
-Milyen téma? Azt sem értem itt miről van szó...

:R :R
És offolni nem ér... :N

[ Szerkesztve ]

Infrablútut van-e benne??? I'm hard as a rock, and wise as a mountain!

(#6010) ViZion válasza Buddhha (#6009) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne görcsölj Te jól nézel ki...
Szegény Prison... Képzeld el, h leveszi BF2142-ben a sityakot, és előugrik a szép nagy zöld füle... :O

(#6011) Gyuri44 válasza Prison85 (#6006) üzenetére

Gyuri44
(fanatikus tag)

Ne reménykedj,hogy a patch után adnak is ki valamit hozzá,a bf2-höz is már jóval több mint fél éve kijött a patch azt azóta le van szarva az is ahogy ez is le lesz ha megjön a javítás.
Szóval basszák meg,meg a többi ilyen hozzáállású kiadó is!

(#6012) Prison85 válasza Buddhha (#6009) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD :)) Azért nem teljesen ez a helyzet. Nem a rangokra hajtok és nem is írogatok be mindenféle témába, amihez nem is értek csak azért, hogy gyűjtsem a hsz-eket. Ez az egyetlen topic, ahol aktív vagyok. A többit javarészt csak olvasgatom. Így pedig legfeljebb az unokám tudja befejezni az életművem és majd csak ő fog egyedi avatarral rendezkedni.

Ami pedig a zöld fejet illeti... A múltkor játék közben levettem a sisakot és nem vált be. Csak annyit hallottam, hogy

-Nézmán! Mi az a ződ izé? Nem az ObivanKennedy?
-Nemtom, de leszedem!
-De velünk van b@azzeg!
-aztán?!
-Jóvan, csak mondom...

Így miután 1vs31 felállás volt úgy döntöttem, hogy többé nem veszem le a satyekot és inkongnitóban maradok

(#6013) chickendance

chickendance
(fanatikus tag)

benéztem 1 jappó :Y szeróra :W (HIMATACHI vagy mi az isten) érdemes +nézni a tuloldalon a pingeket(8 :C ) az enyém is zsír volt. ugyhogy léptem :K

megunt háziállatot:cicát,kutyust átveszek!!! (öreget is) ugyanitt házikolbász kapható!!! 250ft.-/kg áron

(#6014) chickendance

chickendance
(fanatikus tag)

hsz király ujra itt ;]

ns -esek! tényleg ekkorák ott a pályák?

+néztem ezt a vidit és most remegve várom,hogy a várvavárt csomagban ez benne legyen(coool):

http://www.youtube.com/watch?v=Ut8IFipEyLA

megunt háziállatot:cicát,kutyust átveszek!!! (öreget is) ugyanitt házikolbász kapható!!! 250ft.-/kg áron

(#6015) Gyuri44

Gyuri44
(fanatikus tag)

Ez a nem gyenge bug! http://www.youtube.com/watch?v=Nza_WrLRYik&feature=related

[ Szerkesztve ]

(#6016) Huma válasza chickendance (#6014) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

chickendance:
Ja. Ekkorák. :)

Gyuri44:
Ja. Jó kis bug. :)

Huma:
Ja. Jól el vagyok. :)

Ui: Amúgy jó kis zene szól a bugos klipp alatt. Nem tudja valaki a címét?

Aki ma belép a játékba vegye majd figyelembe, hogy esetleg összefuthat egy Rambó és a Terminátor főbb tulajdonságait ötvöző egyeddel akit Bangó Margit és Lui Padre tanításai szerint neveltek fel a földben lakozó rücskös kertifecskék. ;]

És itt tulajdonság alatt nem a torz szájra meg a 300 kilós testsúlyra gondoltam. :D

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#6017) gelacihun válasza Gyuri44 (#6015) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Öngól ?

"Csak egy maradhat" -- De miért a pénztárcámban ?

(#6018) ViZion válasza Huma (#6016) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja-ja... Bridge at Remanen... óriásiak, tök jó!

Huma:Haverom nickje mindenhol VPT volt... mondom mié? Vadállat Predátor Terminátor...

(#6019) Huma válasza ViZion (#6018) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet az ikertesóm. :D

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#6020) Huma

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Ma csupa bunkóval játszottam.
Senki nem vett fel játművel. Az emberek poénból egymás lőtték a Titán spawn-pontján.
A csapatszállítót folyamatosan lezuhantatták. (Volt úgy, hogy 5-en ültünk benne.)
Deathlok No Rules volt a szerver neve. Hát az biztos hogy szabályok nem voltak, de legalább az illemet betarthatták volna. :(((

(#6021) Huma

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Miért van az hogy a Bud Spencer meg a Terence Hill filmek máig élvezhetőek?

A Pirinyó a Behemót és a Jófiú-t nem rég néztem meg és teljesen jó volt. Sok régi alkotás mai szemmel nézve ócska fos.

Én általában elítélem mikor az IMDB-n irreálisan magas pontot kapnak egyes filmek csak azért mert régiek és akkoriban jók voltak ill nosztalgikus érzéseket keltenek egyesekben.

Erre a legjobb példa a Star Wars. Mindenki a régit isteníti miközben az újhoz képest sehol sincs. Ha valaki nem ért velem egyet akkor nyugodtan szóljon! :)

Bocs hogy így teleszemetelem a topicot, de legalább történik valami.
Most épp Az ördög jobb és bal kezét nézem. És tetszik.

(#6022) zsámoly

zsámoly
(tag)

Néha gyakorlok üres suez szervereken repülni,de a mai napig nem megy.Próbáltam egér érzékenységen állítani,de ugyse akaródzik.Nézem youtube-on a sok pro gamert,és olyanokat csinálnak megf amik nálam lehetlenek.Olyan fordulókat csinálnak a géppel,amikre nálam sehogy se hajlandó.Sztetek mi lehet a baj? :F

''Rohadjon meg az is,aki behoz ide még...egy...brazil sorozatot. José don Padrafos''(Hofi)

(#6023) zsámoly válasza Huma (#6021) üzenetére

zsámoly
(tag)

Spencer,Hill,hagymás bab for president :R :R :R

A mai nap folyamán kinek lenne kedve egy igazi csapatjátékhoz valamelyik titan pályán?

Szeretném átlátni hogy mi hogy működik ebben a játékmódban(persze a szabályokat és a játék célját ismerem),milyen praktikákat,trükköket ismertek(direkt nem nézek ezekről videót)

''Rohadjon meg az is,aki behoz ide még...egy...brazil sorozatot. José don Padrafos''(Hofi)

(#6024) lala42 válasza zsámoly (#6022) üzenetére

lala42
(őstag)

Próbáltad már a joy+bill. kombót?
Na azt próbáld ki. :K

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

(#6025) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nálam is megy a repülés, Gunshipnek tolni kell, akkor jól manőverez, a heli meg lassan megy.

QW kritika: sajnos megmaradt az aréna rohangálós formája, a csapatjáték miatt továbbra is a BF 2142 a király...

(#6026) Huma válasza zsámoly (#6023) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem lenne kedvem. Készen állok!!! :D

ViZion: Ne mond, hogy nem jó, épp most tölt...-vásárolódik.

(#6027) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Este nem leszek, cincoghatnak az egerek !!! ;]

Ismét döntő csapást kell mérnem a társadalom női tagjaira. :DD :)) :DD

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#6028) Huma válasza biggamer (#6027) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Döntő csapást? Viszel valami súlyos testi sértésre alkalmas tárgyat magaddal? ;]

(#6029) Huma válasza zsámoly (#6023) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem a kedvenc pályám a Suez.
Szerintem ott a legfontosabb dolog a 4-es rakétasiló elfoglalása és megtartása. Az a legkönnyebben védhető siló és egyedül ott van légvédelmi ágyú a pályán.

Általános dolog: Sokszor van az hogy mikor lemegy az ellenfél titán pajzsa akkor mindenki elindul támadni. Senki sem törődik a siló vagy a saját titán védelmével (ha még van pajzsa, de csak kevés).
Ennek az a következménye hogy az ellenfél elfoglalja kb az összes silót és miután lemegy a titáunk pajzsa akkor berongyol oda és elintézi a benn lévő kb 2 fős védelmet és mire odaér a felmentő sereg felrobbantják mind a négy konzolt.

Rengetegszer volt olyan hogy a játék utolsó kb fél órájában csak a 4-es siló volt a miénk amit védtem és a titánunk amiatt robbant fel mert az összes többi siló az ellenfélé volt és a sok balfasz nem hogy visszafoglalta volna őket, neeem. Inkább folyamatosan támadták az ellen titánját valami csodában reménykedve.

A legfontosabb tudnivaló. Kb 4 ember meg tud védeni egy titánt húsz emberrel szemben. (Ha mind a négy egy folyosót véd és nem amatőrök) Innetől kezdve belátható hogy titánt támadni csak három esetben szabad:

1: Akkora előnyben vagyunk, hogy kell egy kis szórakozás. (A mi titánunk pajzsa nagyrészt még megvan)

2:Épp akkor ment le a titán pajzsa. (Ilyenkor általában elég kevesen vannak a titánon. Van hogy csak 1-2 ember. Könnyedén felrobbanthatunk pár konzolt.)

3:Nincs más esélyünk. (Akkora az ellenfél előnye, hogy csak így nyerhetünk. Pl nekik még megvan a titánjuk 99%-a nekünk meg kb 10%-on áll és az összes siló az övék)

(#6030) ViZion válasza Huma (#6026) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem az van, h nem jó. nagyon jó. De ahogy nézem a csapat jelentősége itt nagyobb, ott vhogy nem éreztem ezt, de lehet rossz helyen voltam.

Virág_elvtárs, nagyon jól toltuk, sajnos nem mindig tudtam csinálni amit kértél, mert letámadtak... Csikent kerestem, mire kiderült, h ő a nagyvezír... :R jól tolta.
néztem a bad commander videókat... sokat lehet okosodni. Full zoomon követi a snipert, folyamatosan jelöli a játékosoknak :)

(#6031) zsámoly válasza Huma (#6029) üzenetére

zsámoly
(tag)

Huhh ez ám az esettanulmány :D .Sok minden tisztázódott most bennem.Gyakorlati alkalmazást majd gorcső alá vesszük,köszi :R

Vizion: Valóban jó kis menet volt,Cerbere az egyik favorit pályám,van egy pár stratégiám mindkét csapatnál,chiken jól irányitotta a szakaszokat,mondjuk ugyanazt az utasitást pár másodperccel elöbb már én is kiadtam általában :DD

Ui. lehet most egy darabig nem lesz game,mer gibraltar közben a gépem behalt,és nem sok életjelet ad magáról :( :( :( :(

(#6032) Huma

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Ma megint kiakasztott két gyökér.

Soha ilyen jól még nem ment a no vehicle conquest. Tök jól éreztem magam, erre bepofátlankodott két cheater majom. Az ilyenekkel nem is tudom mit csinálnék. Az biztos hogy fájna nekik.
SENKI nem ölt meg csak a kettő közül valamelyik. A sok birka meg nem hogy kiszavazta volna őket. Neeem. Had rontsák tovább a levegőt.
A két majom amúgy biztos hogy együtt volt mert mindig nemmel szavaztak a másik kiszavazására.

A két jobboldali egyén lenne az. Egy lövéssel öltek.

Az ilyeneket úgy elküldeném az anyjukba, de a legszomorúbb hogy engem bannolnának érte.

Ui: Az EA-t is elküldeném a f@szba. Nem képesek egy cheatmentes játékot összerakni. A Köcs@g punkbuster meg csak arra jó, hogy az eredeti játékkal játszó, nem csaló játékosokat csesztesse.

Kívánom a sok cheater seggfejnek hogy csöppenjenek egy igazi háborúba és ott próbáljanak csalni.

[ Szerkesztve ]

(#6033) zsámoly

zsámoly
(tag)

Houston ismét jelentkezek.Gép megjavitva. :)

Huma(Artak):
Ha szabad reklámozni,akkor ajánlanám figyelmedbe a DeadFriends szerverétAz egyik legjobb Conquest/No Vehicle szerver.Jómagam is admin vagyok ott,szal ha ott látok én vagy másik admin cheatert,azt olyan permanently ban-al jutalmazzuk,hogy a gépéhez se ül vissza egy darabig a nyomorék féreg :DD

(#6034) zsámoly

zsámoly
(tag)

Olyat viszont már hallottam,hogy a cheaterek valami program file átírásával hatástalanitani tudják a ban-t.Erről tudtok valamit?

(#6035) Anonymusz válasza zsámoly (#6034) üzenetére

Anonymusz
(tag)

Nem hiszem. :N A ban nem a gépen "van" hanem a szerón. Valószínűleg soldier name alapján tiltanak, de lehet, hogy IP vagy az acc neved alapján. :F Attól, hogy a saját gépeden átírsz valamit nem lehet megváltoztatni szerintem. :N A szokásos: ha tévedek szóljatok ;)

BF2142 nick: Anonimusz; BF2142 gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=jK3XhpbDy50

(#6036) gelacihun válasza Huma (#6032) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Én Magyarul szoktam elküldeni őket a kedves mamájukhoz :DD , és mivel ezt nem értik nem zárnak ki ! Az én kis mimóza lelkem viszont megnyugszik és nyugodtan tudok vendettázni ;]

"Csak egy maradhat" -- De miért a pénztárcámban ?

(#6037) lala42 válasza zsámoly (#6033) üzenetére

lala42
(őstag)

A PB szerverének, ahol bannolják az IP címet, nem küldtétek még el ezeket a csalókat? Mármint a nickneveiket, valamint, ha admin vagy, akkor az IP címüket?

PBban

Na itt a DVD serialjat tiltják le a csalóknak, amint ellenőrzik és bebizonyosodik. :K

[ Szerkesztve ]

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

(#6038) zsámoly válasza lala42 (#6037) üzenetére

zsámoly
(tag)

In-Game admin vagyok csak.IP címét sztem csak a főadmin látja.Mi egyebet nem tudunk tenni sajnos.

Van egy figura manoche néven fut,én eddig 3x-or tiltottam ki,a többi in-game admin még ennél iis többször.Fura mód állandóan visszajön(nem unja még,vagy élvezi?),szóval itt kell lennie valamilyen turpisságnak.

[ Szerkesztve ]

(#6039) Huma

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Tegnap játszottam deadfriendsen. Tényleg jó volt.
Virág Elvtárssal együtt nyomultunk.

Mióta az alap fegyvert használom assaultnál javult egy kicsit a teljesítményem. Tényleg az a legjobb.

Néztem a PB-s oldalt, de nem jöttem rá hogy kell használni.
Ha tudnám akkor jelenteném ott a két csalót. Valaki nem tudna segíteni?

[ Szerkesztve ]

(#6040) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha a ban IP alapú, akkor azt percekbe kerül megkerülni. Nick alapján lehetne, szerintem a PB is azt nézi, csak lehet Ti nem vagytok jogosultak erre.

Tegnap még benéztem egy szeróra, Chicken mellé (választhatott volna rövidebb nevet...) Suez titán volt. Sajna Csiken EU én meg PAC lettem.
Mindegy, a játék a lényeg, nekiláttam. Transporterbe be lövésznek: DiabloII nevű hardkórvérprofininjafélistenadonisz volt a pilóta, ledobott egy EU tankra...
OK, utána másik géppel és pilótával is megtörtént... Sebaj. Gunship, rárakom a radart, beülök lövésznek. Pilóta jön lövök párat, és már zuhanok is egy EU járműre...

Ezután életem célja lett átkerülni az EU-hoz, 1 perc kattogás után sikerült. Innentől mosolyogva néztem az aláhulló PAC gépeket, és a transport gépágyúja mögül vártam a kinyíló ejtőernyőket... Valamit a mai napig nem értek:
Miért jó a darálthúst ejtőernyővel ledobni? ;]

(#6041) Anonymusz válasza ViZion (#6040) üzenetére

Anonymusz
(tag)

Egy valamit nem értek gsben. Megpróbáltam elütni egy ejtőernyőst, és lepattantam róla, sőt még le is ment az életem fele :Y Na ezt hogy? Remélem javítják a patchben. :(((

(#6042) zsámoly

zsámoly
(tag)

A magyar különitmény megszállta Gibraltárt :DD .Jó kis game volt itt,chicken jól mozgattad a csapatot,aminek meg is lett az eredménye.Az meg hogy 1-2 en kikezdtek veled,rá se ránts :) (Általában az amerikaiakra jellemző ez a mentalitás,fura már hanglejtésről rögtön megismerni őket)

(#6043) chickendance

chickendance
(fanatikus tag)

vizion:ahogy leírtad szinte áttéltem :DD :C

virág elvtárs: legyenolyan kedves pár szóban tolmácsolni a cikizésem(nemond,hogy nemtudod mirőlvan szó) :Y had röhögjenek a többiek is :B jó meccsek voltak... végig cikiztek ..(pak..pak..pak :DD ..chicken funky gamer..stb..) esküszöm jól mulattam :D
a rohadékok ;] azért csak fojton beszivárogtak a squadba ;] (szerettek elöl végezni)
hamar ráéreztek sztem,hogy 1 brigád lehetünk.

jah: és imádom amikor figyeltek rá,hogy életben legyek :R (néha tulválalom magam :B bízva az elsőosztályu támogatásban)

[ Szerkesztve ]

(#6044) zsámoly válasza chickendance (#6043) üzenetére

zsámoly
(tag)

Ha éppen nem úgy mozogtál ahogy a többiek kérték/akarták azért rögtön elkezdtek szólogatni(bár ez már szinte normális dolog is),nem tagadom,én is megmosolyogtam egyszer-kétszer.És mindig ott voltak squadba velünk,szal annyira nem volt semmi különös.Ha van mikrofonod mér nem szólsz vissza valamit? :D

Túlvállalod magad?...hát azért ez túlzás...Az én Rambo stílusomhoz képest még így is visszafogott. :DDD Squadplayben pedig mindig mindenki a squadleader kényét/kedvét lesi,szal az állandó revive-okon nem kell meglepődni(titan módban csodaszámba megy a revive)

(#6045) chickendance válasza zsámoly (#6044) üzenetére

chickendance
(fanatikus tag)

ja-ja nagyvonalakban "vágtam" mit szeretnének, csak nem mindig kivánság műsor. nem?
elöbb beléptek mint ahogy titeket behívtalak volna.(végülis volt mért) poénos volt :Y

van 1 olasz csapat(valami cpt vagy mi)mostanság nem látom őket. na azok hívni szoktak. :O és mindig le b@sznak(olaszul) :B nagy élmény(volt)

van mikim használom. ha 1-2 (idegen)van a csapatban már nem szoktam beszélni.(sokszor kilépnek) de ha csak magyar a csapat akkor használom :R

(#6046) zsámoly válasza Anonymusz (#6041) üzenetére

zsámoly
(tag)

Erre csak egy magyarázat van: Chuck Norris volt az ejtőernyős :DDD És akkor még örülhetsz hogy nem intézett el egy prögőrugással :DD

(#6047) Huma válasza zsámoly (#6046) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Az is elég lett volna ha csak összeráncolja a szemöldökét. :))

Olyan lehetett mint túlélni egy lavinát. Félelmetes és maradandó élmény.

(#6048) ViZion válasza zsámoly (#6044) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Az én Rambo stílusomhoz képest még így is visszafogott."
na-na! Azt tudtad, h én vagyok az egész játékban egyedül olyan support, aki löszerért kiabál? :D

ejtőernyőzést nem tudom, de poddal még gunshippet is "lőttem". NS weekend volt a betafield szerón, ott toltam... Annyira ment a meches hentelés, h véletlenül átmentem a híd alatt (Bridge at remanen). Kiraktak baserape-ért, pedig a bázis még arrébb volt.
Visszamentem, ellenfélhez kerültem, és a (ex)mechem ott pihent... felnyergeltem, és ismét henteltem... ejj, de jó volt.
Esett az eső, így Tegnap BF maraton volt... Berlin is jó, sok trükköt ellestem, Prison büszke lenne rám, mert lesből hátba- és oldalba támadok, ahogy tőle láttam...

QW-t is toltam, de ott még mindig csak az jön le, h rohanunk... rájöttem mi a baj! Ott a pályák időre mennek, tehát pl. 10 perc alatt végezni kell. Akárhányszor meg lehet halni...
Mi lesz ebből? rohanás gránáttal, atomtengeralattjáróval, páran sniperkednek, stb... De nem törődik senki a k/d-vel, vagy a csapattársakkal, hiszen majd spawnol...
BF-ben meg ugye azért ott a taktika, ha kevés a ticket, akkor nem rohanok előre, mert a pingem miatt az bukó a csapatnak, inkább tutira megyek, scannert dobok, biztosítok... etc.

(#6049) Anonymusz

Anonymusz
(tag)

Most egy kicsit megijedtem... Lehet, hogy nem lehet megszerezni minden unlockot?Skipbug statja eléggé komoly, azt hiszem a rang azt jelenti, hogy a világon a második legjobb. És nincs meg az összes unlockja, igaz nem is szerzett meg minden "kitűzőt". Hát érdekes minden esetre. Pedig a sotit még meg kéne szereznem :O

Szerk: Most nézem, hogy csak az nsesek hiányoznak(nagy részt). Lehet nincs meg neki a kieg? :F
Szerk2: De megvan mert a ribbonok között már szerzett nseset is.

[ Szerkesztve ]

(#6050) CoolMan81 válasza Anonymusz (#6049) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

Nem kell megijedni, szerintem mindet meg lehet szerezni, lehet, hogy ő nem unlockolt ki mindent. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.