A camp után berlinre mentem, mert az jó... meg pár suez titán.
Az ilyen "menet közben szülöm a szabályt" jellegű pályákat/adminokat nagyon bírom...
Ellövök egy rakétát, puff bann, rám meg előtte elküldtek 10-et.
Múltkor meg kidobnak, mert no enginer... gépes pályán emberek a mechek ellen... érdekes, csak nem volt kiírva.
A legprofibb húzás, amikor a bukóra állók átálnak, hogy jobb statjuk legyen... isteneeeem...
Megjött a Quake Wars.
Nagyon jó. Sokban hasonlít a Wolfenstein ET-re. Limbo menü, kicsit furább commo rose.
Rengeteg jármű, ezek irányítása majdnem olyan jó már mint a Halo-ban, BF 2142 jármű irányítása sokkal vacakabb. Fegyverek furák, nagy a célkereszt, de túl pontosak, 5 perc játék után úgy öltem, h oda se kell nézni (botok ellen edzettem).
Jók az osztályok!!! Sokkal jobban el van osztva (Szintén wolfenstein ET-ből ismerős).
Soldier: nehéz fegyverek, medic: tápos, enginer:szerelő, field ops: mindenféle támogató, covert ops: sznááájpööör.
Itt egy-egy küldetés több apró részből áll (kaput felrobbant, torony épít, onnan sniperkedés, ágyú robbant, valami épít... stb), és teleport kapukkal több "pályából" áll egy map.
Az ellenfél pajzs alatt van (mint az UT III-ban) tehát sorban is kell haladni nagyjából, nem lehet pikk-pakk hátbatámadni.
Hangok elég jók, de azért abban a BF2142 jobb, változatosabb (sőt, mivel a wolf ET-hez lehetett kreálni is, eddig az a legjobb: egyszer olyan pályán toltam, ahol a hülye németek kartoffelficker beszólással "jutalmazták" ha béna valaki...)
Grafika: kb. bf 2142 színvonal, de sok helyen részletesebb. Sokkal több féle épület és tereptárgy, már-már UT III színvonal. A talaj vmiért nem olyan részletes, ettől sokkal jobbak is voltak már, de lehet, h magasabb élsímítással javul, majd maxolom azt is.
A karakterek animálása BF-ben jobb, ezek kicsit olyanok (főleg a strogg), mintha nem tudták volna hogy gép vagy ember animálást kapjon. ahaldoklós rész szánalmasan gagyi, ugyan úgy haldoklik mindenki, akkor inkább ne raktak volna semmit... Ez főleg akkor gáz, amikor a kirohanó ellent az ajtóban lelövöd, és 10 strogg ugyanúgy haldoklik...
Amiben még jobb: a stroggot az embertől könnyebb megkülönböztetni...
Ami gagyi: a társak feje fölött mindig ott az indikátor, nem csak ha ránézel, de ezt biztos ki lehet kapcsolni.
Jó az érkezés, ernyővel bedobnak. Helizés itt sem ment 
Elsőre sokkal könnyebb, mint a BF2142. Ha medicért kiáltok, rohan a bot. Van pár fura dolog (pl demo pakk időzítése, stb...), de nem rossz game 
Aki nem demózta még az tegye meg. Akit a játékmenet érdekel, annak a Wolfenstein: Enemy Territory-t ajánlom (ingyenes), ugyan az, csak ez grafikában jobb, meg ugye sci-fi, és itt nem botserverek vannak. Megosztom erőimet, itt is-ott is tolom 
Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

Tegnap pl. hajnal kettöig voltam. 

Amúgy csak mentem utánad (így voltam a legnagyobb biztonságban
) A pontjaim felét neked kszönhetem, mert lógtam rajtad ![;]](/dl/s/v1.gif)

szeróra
(HIMATACHI vagy mi az isten) érdemes +nézni a tuloldalon a pingeket(8