Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142

(#551) Pistivi válasza kBagyula (#542) üzenetére

Pistivi
(lelkes újonc)

Szóval Itt történt a dolog [link]

Eleinte minden simán ment, csak arra lettem figyelmes, hogy nem tudok lehasalni.... :Y ,
aztán véletlenül sikerült de utána nem tudtam felállni...??? :Y
Aztán kezdődött a csemege, KB.: 5 perc után egyesek pontjai elkezdtek másodpercenként 2-3-at ugrani, hopp mondom mi is történik ez így ment 500-600 pontig :((( , aztán futáskor nem fáradtam ki, nem fogyott a töltényem, és nem melegedett a géppityum,
ÉS amikor csak farkasszemet tudtam nézni az ellenel, mert
nem fogott rajta a kés, a gránát, de az automata géppuska sem, most mondom mi lesz :W ? (de azért elgázolni ellehetett)
A következő menetben már a Titánt sem lehetett leszedni csak ha a rakétasiló szétlőtte.
Ja persze a csalók engem leszedtek ÚÚÚGY, hullám sem maradt.
És a pontjaik úgy nőttek, hogy semmit sem csináltak, az egyik csak egy csapatszállítóban ült és lebegett a titán felett, a másik meg álldogált egyhelyben.

(#552) feka007 válasza kBagyula (#550) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ómájgád :Y :Y akkor inkább csak játszom :DD

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#553) kBagyula válasza feka007 (#552) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Mondjuk ez a ''masinka'' egy kicsit túlzás, de nem járunk annyira messze az igazságtól. :)

(#554) kBagyula válasza Pistivi (#551) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Itt jelentheted fel a pléjereket és a szervereket/adminokat: [link]
Csak nyugodtan, megérdemlik. Lehet a képeket is felkell hozzájuk töltened. Törlik a statjukat ez a minimum. :)

(#555) -=Berkut=- válasza kBagyula (#554) üzenetére

-=Berkut=-
(újonc)

Alapvetően igazad van, de én nem sokat várok az EA -tól. Sasold meg ezt: [link]
Ma hozták le a hírt, hogy itt nézheted a saját és mások statját, ill. a ''leader board'' -ot.
Az első fószernek 4 óra játék után 56713 pontja van.
No comment.
Szvsz akinek több mint 20.000 pontja van azoknak nyugodtan HW Ban + stat del.
Ebből lehet tanulna a sok egysejtű.

(#556) Szabi1987

Szabi1987
(senior tag)

elfut ez a játék egy 2.8 ghz 256mb radeon 512 mb ramos gépen??

Golden Brown - The Stranglers

(#557) KPepe válasza Szabi1987 (#556) üzenetére

KPepe
(őstag)

Valahogy eldöcörög, de túl sok jót ne várj tőle. De töltsd le a demot, és próbáld ki, az ingyen van. Nagyjából lehet sejteni utána.

Az 512 elég kevés neki.

A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.

(#558) Szabi1987

Szabi1987
(senior tag)

a 2. világháborus játékok jobbak

Golden Brown - The Stranglers

(#559) kBagyula válasza Szabi1987 (#558) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Akkor eriggy Cod-ozni. :DDD

(#560) Allien válasza kBagyula (#554) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Tegnap, egyik szerveren AREA51 klánosok nyomultak, vagy 3-n. Mind csíter volt! Egy másik szerveren viszont nagyon állat volt. Észre sem vettem először, csak azt, hogy itt is van egy csíter, 500 pont közelében már. Egyszer csak megjelent a képernyő közepén a ''PAUSE'' felirat, ''kifagyott'' a gamma, majd kb fél perc után folytatódott, mintha mi sem történt volna. Ez egyszer volt csak idegesítő, amikor éppen gránát dobása közbne csinálták meg, de örültem nagyon külömben, mert a szünet után eltünt a szarverről a csíter!!! :C :Y Ráadásul, relative rendszeressen ''takarították'' a szervert. :))
Aki viszont nem csalni akar, annak egy lehetősség, hogy a Titán-on beül az egyik ágyúba supportosként, és elötte a két ágyú közé berak egy supportos ládát (sokan csak rárakják, de sokkal jobb, ha a kettő közé kerül, akkor nem zavarja a javítást sem!). Ugyanis, ebben az esetben ebből tölti fel az ágyú önmagát. Kicsit lassan számol, meg inkább akkor jó, ha egy idegen csapattárs ül a másik székbe, mert akkor valamivel gyorsabban számol. Arra nem elég önmagában, hogy sok pontot szerezzen az ember, de 5-15 pontot dobhat azért. Én úgy csináltam egy ilyen próbát, hogy elötte mentem silót foglalni, meg ilyenek, és amikor beért a Titánunk a megfelelő célterület felé, beültem ''védekezni''. Nem számít csalásnak ez, de lehetősségnek jó. Mégsem lehet ezért kirugni az embert, ugyebár.:DDD

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#561) Allien válasza kBagyula (#559) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Vagy szedjen MOHAA-t!:DDD
(forewer Medal of Honor, Alied Asault!)

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#562) Allien válasza -=Berkut=- (#555) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Itt az enyém! Jihhááá!:DDD
[link]
''74 unique Dog Tags Collected'', ennyi trófeám van.;)

(#563) Dizson válasza Pistivi (#551) üzenetére

Dizson
(tag)

De ennek mi is az értelme? Mert játékélmény nincs az tuti. Mind1 én ha találok ilyet tuti jelentem.

(#564) kBagyula válasza Allien (#562) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Nekem csak 15 egyenlőre, sohasem voltam túl nagy bicskás. :DDD Viszont ha jól látom volt aki kétszer is hagyta, hogy lebökd. :D
Enyém: [link]

Öööö, jut eszembe: Holnap délután egy kis közös csipázás valahol? Elkötünk egy transzportot, felmegyünk a legmagasabb helyre és szíjjelszedjük a közeledő bokorugrókat. Nomeg kicsike ajándékcsomagot hagyunk a zászlónál... ;]

[Szerkesztve]

(#565) Hack3er

Hack3er
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni!

Valamilyen accountot kér, jó csináltam egyet, beírom de nem jó, ja meg azt is irja hogy töltsek le patch-et, letöltöttem de még mindig irja hogy töltsem le a patch-et.

SEGÍTSETEK NEKEM! NAGYON KIVÁNCSI VAGYOK A JÁTÉKRA DE IGY NEM TUDOM KIPROBÁLNI.

Powered by: Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 --- Intel Core I3-2100 --- Asus ENGTX460 TOP ---Geil 1333MHZ 2X2gb in Silverstone Sugo SG05

(#566) Allien válasza kBagyula (#564) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Volt olyan, hogy ült a légvédelmiben, és lövöldözte a Titan-unkat. Megkéseltem, és a helyére ültem, és én lőttem az Ő gépüket. Aztán, hallom, jön valaki, és tényleg, lekéselt, majd beült a helyemre.:DDD Mondom, o.k., visszamentem, és ismét kinyiffantottam, de már nem jött vissza rám. :O
Délután vagy fent leszek, vagy nem.:B

(#567) lordthomas

lordthomas
(kvázi-tag)

Hy all!
Lenne 2 kérdésem:)
Szereztem egy csomó Badge-et medla-t ribbont meg stb.De a bfhq-ban nem jelzi.A kör végén mutatja hogy megkaptam.És csak a pontot küldi el a bfhq-ban.
A másik meg hogy beállítottam hogy az F gombal lehessem camerát váltani de nem vált.:)

(#568) kBagyula válasza Hack3er (#565) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Töltsd le e peccset, válassz magadnak új nevet, amit szeretnél valószínűleg használatban van már.

(#569) mobal válasza kBagyula (#550) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

minek ekkora dög szervernek? elégy egy p3 1000 + gigaramok meg jó net... ezt meg aggyátok nekem'

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#570) mobal válasza Hack3er (#565) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

elsö üzi...

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#571) mobal válasza Szabi1987 (#558) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bf 1942 :D

(#572) kBagyula válasza mobal (#569) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Kérd el a ''Doctor's Rise'' BF2 klántól... egyíbkínt ez lesz a jelenleg futó második szerver a rankedek közt ha megkapják egyszer a ranked peccset.

Úgy olvastam valahol, hogy december közepén jön a következő pöccs a 2142-höz, és az 1.41 a BF2-höz.... :C

(#573) Allien

Allien
(PH! kedvence)

A MAI NAP KÉSZ KATASZTRÓFA (sorry az ordibálásért) :(((
Most legalább 3 oldal sípolást kellene leírnom. Ennyi k*cs*g csíterrel rég nem találkoztam. Talán nem is volt olyan kör, ahol ne találkoztam volna olyannal, hogy minimum 1000 pontja ne lenne valakinek! :W Ráadásul, az egyik shimán le akart lőni. Persze, neki mit számít egy csapatgyilok, ugye. :(

(#574) Allien válasza Allien (#573) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

17 ''nevet'' küldtem az EA felé. Azt nem tudom, ér valamit egyáltalán.:B

(#575) Pistivi

Pistivi
(lelkes újonc)

Ha Tian módban játszottál és ott találkoztál vele nem biztos, hogy csíterek, van egy bug amivel lehet pontot gyűjteni, az #551-es hsz óta rájöttem, vagyis azt hiszem még nem találtam senkit akivel kipróbáltam volna.

(#576) Allien válasza Pistivi (#575) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Pedig vagyunk páran!;)
Esettleg privibe leírhattnád, kíváncsi vagyok, mit csinálnak, mert látszólag semmit! :F

[Szerkesztve]

(#577) Pistivi

Pistivi
(lelkes újonc)

Nagyon jól látod ÖK semmit vagyis látszólag semmit, a pontokot a másik szerzi nekik.

(#578) mobal válasza Allien (#574) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hája. monnyuk kéne valami algoritmi a serverre ami kikalkulálja hogy nem lehet egy kör alatt 1000 pontod :)

(#579) kBagyula

kBagyula
(senior tag)

Találtam jobbat: [link] :(((

(#580) Allien válasza mobal (#578) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Kipróbáltam. Igaz, csak kb 80 pontot kaptam, mert hamar abba hagytam, de szerintem lehettne sokkal több is. ELég, ha annyi ember jön össze egy eleve kis szerverre, ami elégséges az elinduláshoz, majd mind a két oldal ugyan azt csinálja (csal). Ebben az esetben extra mennyiség is könnyedén össze ''játszható''. Már, ha valakien ez játék.:((( De, van megoldás! Csak annyit kell tenni, hogy az indulás után a saját oldalt jól be kell védeni! Igaz, esettleg ezt folyamatossan fent kell tartani, de ez más kérdés. Ma 1, azaz egy szerver volt ''tiszta''! Érdekes, ott csalás nélkül is ezüstöt kaptam.:B
Ha valaki erre gondol, esettleg extra pontot kaphat, mert ugye, minimum 2 ember kell hozzá, de volt, amikor 4 volt egy ''csónakban''. Azt lelőni tiszta nyereség!:DDD

[Szerkesztve]

(#581) kBagyula válasza Allien (#580) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Találtam én is egy kicsi 16-os szervert, nagyon jó köröket nyomtunk rajta, begyűjtöttem megint egy csomó ezüstöt. :DDD

(#582) piqla

piqla
(őstag)

Na hello!

Leszedtem a demot, es hude jo :D

Otthon egy 7600gs, 3200+ es 1 gb rammal rendelkezo gepen fut, 800*600-ban jatszottam, ez meg a CS-bol ered, ezt szerettem meg.

Szoval lenne par kerdesem: automatan osztja be a gep, hogy melyik csapatba kerulok, vagy csak akkor, ha autoteambalance 1?

Mi az a rohadt idegesito csipogo hang, amikor megyek a mezo kozepen, egyedul, gyalog?

Miert kerul ennyibe a jatek?:D

Szereted az állatokat?

(#583) KPepe válasza piqla (#582) üzenetére

KPepe
(őstag)

Huh, 800*600?? Te tudod. :P

Az elején automata, aztán később, ha megdájsz, akkor van lehetőség csapat váltásra, feltéve, ha van hely. Szerintem csak akkor enged át, ha ők kevesebben vannak.

Ami meg a csipogást illeti: nem vagy egyedül ;] Asszem akkor sipákol, ha bemér valaki - aztán hogy el is talál-e, az már egy másik történet.

Hogy miért kerül ennyibe? Ha ezt leírnám, akkor kibannolnak a fórumról. :DD

(#584) kBagyula válasza piqla (#582) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

A Kora-ban :D 9900 pengő csak. Ócsóbb, mint a cdgalaxis

(#585) piqla válasza KPepe (#583) üzenetére

piqla
(őstag)

Na majd ha hazamegyek kiprobalom 1024-ben, bar akkor ketlem, hogy tul gyors lenne a dolog.

Egyebirant miert van az, hogy megyek, megyek a dudalo hi-tech trabival vagy ot percig, es a 48 jatekosbol latok kb harmat?:D

Amugy nagyon tetszik a jatek, negy evnyi CS utan fura, de nagyon tetszik. Bar nem tudom, hogy ha megvasarolnam, akkor a vizsgaidoszakban mennysi idot toltenek tanulassal :)

Szereted az állatokat?

(#586) piqla válasza kBagyula (#584) üzenetére

piqla
(őstag)

Ok, lehetseges, hogy megsoppingolom, koszi :)

Szereted az állatokat?

(#587) Allien válasza piqla (#585) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Biztos, hogy 48 játékos van? Attól, hogy a szerver arra van beállítva, lehet, hogy csak 10-n vanna fent rajta!;) De, ha mégis 48 fullos lenne, akkor sem bizti, hogy feléd járna valaki! Lehet, rossz felé mész! Menj egy siló közelébe, foglald be, és várj. Ha szerencséd van, akkor lehet, hogy akkor sem megy arra senki! Bár erre kevés esély van egy fullos 48-s szerveren.;)
Vizsgaidőszakban ilyennel játszani = tutibukás!!!
Inkább tanulj, az maradandó! ;]

(#588) piqla válasza Allien (#587) üzenetére

piqla
(őstag)

''Inkább tanulj, az maradandó!''

Ezt azert megkerdojeleznem :D

[Szerkesztve]

Szereted az állatokat?

(#589) kBagyula válasza piqla (#588) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

:DDD ...ja, az olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfeledni, ha egyszer megtanultál.

(#590) piqla

piqla
(őstag)

Sajnos nelkuloznom kell a jatekot a het masodik feleeig, addig is erdeklodom, hehe.

Szoval: a titanra miert csak nagyritkan lehet spawn-pontot rakni? Legalabbis a demoban en csak nehanapjan tudtam onnan indulni.
Ha mast is szallitok, akkor mit celszeru csinalni a repulovel? Odamenni az enemi silojahoz, es elfoglalni, vagy lerakni oket a mezo kozepen, hogy ne lojjenek szet minket kiszallas kozben?
Hogy lehet ugy katapultalni, mint ami az introban van? Ultem par tankban, nyomogattam neki a jobb klikket, de nem hatotta meg...
Hogy lehet az, hogy en mar felszalltam egy ideje a geppel, nem is foldkozelben haladok, es egyszercsak felszallnak utasok?:D
Elvileg van ejtoernyo a gepen. Magyaran ha en a fellegek kozott nyomok egy E-t, es utana egy spacet, akkor nem tottyanok szet a betonon? Jaj, jaj nem vagyok ennyire kezdo, mint ahogy tunhet, csak nehez most par napig ''fejben'' jatszani :)

Szereted az állatokat?

(#591) Templ@r válasza piqla (#590) üzenetére

Templ@r
(kvázi-tag)

Na a hatalmas demo tapasztalataim alapjan:

''Szoval: a titanra miert csak nagyritkan lehet spawn-pontot rakni? Legalabbis a demoban en csak nehanapjan tudtam onnan indulni.''
Ez a kerdes nem igazan vilagos szamomra, de sajatra elvileg barmokir spawolhatsz, enemire meg akkor ha mar fennt rajta a squadleader.
''Ha mast is szallitok, akkor mit celszeru csinalni a repulovel? Odamenni az enemi silojahoz, es elfoglalni, vagy lerakni oket a mezo kozepen, hogy ne lojjenek szet minket kiszallas kozben?''
Erre majd a tapasztaltabb jatekosok valaszolnak.
''Hogy lehet ugy katapultalni, mint ami az introban van? Ultem par tankban, nyomogattam neki a jobb klikket, de nem hatotta meg...''
Nem mindegyik armor-bol lehet es amelyikbol igen ott is csak a felso poziciokbol, tehat a sofor es a lovesz poziciobol nem tudsz katapultalni, emellett az armornak megfelelo pozicioban kell lennie az enemi titanhoz kepest, mert kulonben nem fogsz ra feljutni.
''Hogy lehet az, hogy en mar felszalltam egy ideje a geppel, nem is foldkozelben haladok, es egyszercsak felszallnak utasok?''
Barmelyik legijarmube, amelyet mar csapatod tagja hasznal es van benne ures hely lehet spawnolni.
''Elvileg van ejtoernyo a gepen. Magyaran ha en a fellegek kozott nyomok egy E-t, es utana egy spacet, akkor nem tottyanok szet a betonon?''
Igen van, de a pontos billenytyukombinaciot megint csak a tapasztaltabb jatekosok tudjak.

[VeNY]-=SoG=-Templar by BF2; [VeNY]Templar75 by BC2

(#592) kBagyula válasza Templ@r (#591) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Titánra lehet spawn pontot rakni 3 féleképp (persze nem mindent lehet a demoban):

- Felrepülsz a transzport repcsivel,
- Squad leader-re spawnolsz,
- Az SL leteszi a spawn beacont és oda pottyansz az égből egy podban,
- APC-vel a titán környékére állsz (nem tankal :DDD ) [mutatja az indikátor a sofőrnek mikor jó] átülsz a hátsórészbe F3-F4 gombok és jobb klatty.

''Ha mast is szallitok, akkor mit celszeru csinalni a repulovel? Odamenni az enemi silojahoz, es elfoglalni, vagy lerakni oket a mezo kozepen, hogy ne lojjenek szet minket kiszallas kozben?''

-Tégy egy kört, hogy lásd az esetleges csapatmozgást a siló körül, a géppuskánál ülők is figyelnek úgyis, majd és:
- Lebegsz fölötte, de a népet szállítsd ki előtte, majd vedd fel.
- Leszállsz mellette.
A lényeg, hogy ne benn ücsörögjenek, hanem ugrás kifelé a gépből. Ha benn ülnek akkor csak a pilóta húzza a zászlót és elég lassú, ha többen vagytok akkor pillanatok alatt belehet foglalni bármit.

Transzportra lehet spawnolni, ha ült előtte benne saját csapattárs, ha ellenség ült benne akkor előbb ''el kell'' foglalnod azt is valami furmányos módon, pl. beleülsz ha épp üres, mert oda spawnolnak és egyből ugranak is a saját titánodra általában.

Ejtőernyő a space bill. alapból. Ha podban vagy nem tudsz belőle kiszállni, csak a földön. Ha a transzport repcsiből katapultálsz akkor ügyelj arra, hogy ne rád zuhanjon a masina. :DDD

(#593) Allien válasza kBagyula (#592) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Igen igen! Az enemy transzportja nagyon finncsi tud lenni! Csak elötte kicsit le kell gyengíteni, minimum a fele alá (kivéve ha snipa, és van ''C4''-e), és mondjuk megvárni, amíg be spawnol az enemy, és durrr!:DDD
Multok egy ''idegen'' sráccal egyettlen silót tartottunk jó sok ideig. Pedig szinte mindennel jöttek (csak éppen mekk nem volt a pályán szerencsére). Ami repül, az robbant is, kivéve, a csapatszállitó, annak kevés egy lövés a pillumból. De a ''beluga'' az már finncsi tud lenni. Nagyképűen többször is rámrepült, azt hitte, ripsz-ropsz elintéz. Igaz, sérültem, de Ő jobban! Menekültek is. Majd jöttek egyébb módszerekkel, de ugye, türelmessen meg kelett várni, amíg elalszik a figyelmük. Esettleg hagyni befoglalhassák, majd meggyepálni Őket.:DDD Akkor már nem számítanak rá, és beülnek a kis buggy-ba.;) Illetve, van az az akna, ami ha közelbe kerül az enemy jármű, pittyeg. Az is kafa, csak jól kell elhelyezni!:B

(#594) piqla

piqla
(őstag)

Jaj de jo, tevedtem, megis 1024-ben jatszom :)

Amugy valaki vilagositson fel: van olyan, hogy automata ejtoernyo? Mikor kapok kapszulat a gepbol valo kiugraskor es mikor nem?

Szereted az állatokat?

(#595) kBagyula válasza piqla (#594) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Ótomata ejtőernyő nincs. Alapból a space nyitja ha kétszer megnyomod egymás után zuhanásban.

(#596) KPepe válasza piqla (#594) üzenetére

KPepe
(őstag)

Kapszulát akkor kapsz, ha vagy csapatszállítóból lövöd ki magad valamelyik utas pozícióból, vagy repcsiről ugrassz ki, ott asszem csak akkor nem ad, ha vezetsz, esetleg még az anyósülésen... Mintha máshol abban dobott volna ki, de ez nem 100%

(#597) piqla

piqla
(őstag)

Koszi a hszeket!

Amugy csak nekem nem akar a demoban csatlakozni a master serverhez :F

Szereted az állatokat?

(#598) Zee21 válasza piqla (#597) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

Figyi azért nem kapcsolódik mert vagy szar helyről töltötted le vagy vm baj van mert nekem kapcsolódik de a punkbusteres szerver kidob mindig egyébként direkt csinálják azért h most már huzzunk és vegyük meg az eredetit de nem tom mit hisznek h az embernek van 12000Ft-ja erre! :W

''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''

(#599) Zee21 válasza piqla (#597) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

VALKI NEM TUDJA H LESZ-E OLYAN VÁROSO PÁLYA MINT KARKAND A 2-BEN? MERT EZ FONTOS LeNNE

''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''

(#600) kBagyula válasza Zee21 (#599) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

1. Nemtom miért kiabálsz.
2. Van benne 2 olyan pálya is ami városi map, de van lépegető és apc is benne.
3. Húzz el venni egyet a Korába, :DDD ahol 9900.- ért kapsz, ha szerencséd van, a demo felejtős.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.