Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142

(#51) skull2184 válasza Kraptor (#50) üzenetére

skull2184
(kvázi-tag)

ok kössz
:R

GO privit írj

(#52) skull2184

skull2184
(kvázi-tag)

mindenk
a leg fontosab az optimizmus már nem kel sokáig várni okt 10-ig ugyanis pontosan 5 hét és 2 nap van már csak hátra a battelfield 2142 megjelenésig
és utána találokzunk a harcmezökön
:C

GO privit írj

(#53) skull2184

skull2184
(kvázi-tag)

sziaztok
aki már jácot a betával az kérem szépen hogy írjon le mindent jot és roszat mert nagyon kiváncsi vagyok mások vélenényére és mert én sajna le maradtam a betártol (nincs regisztrácios kodom) és legaláb így meg tudok pár dolgot a játékorol

GO privit írj

(#54) Kraptor válasza skull2184 (#53) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Nekem az első kliens jobban tetszett mint a mostani, egy csomó bug előjött ami az első kliensbe nem volt meg. Eléggé lagos még mindig, járművek beakadnak nagyon sok helyen van mit még rajta csinszolni. Eléggé BF2 feelingje van. Mint írtam feljebb egy nagyon jó mod-nak érzi az ember. Nem rossz, de szerintem BF2 jobb volt a hibáival is és sajna azok a hibák ugyanúgy megvannak itt is

(#55) skull2184 válasza Kraptor (#54) üzenetére

skull2184
(kvázi-tag)

köszönöm szépen

GO privit írj

(#56) skull2184

skull2184
(kvázi-tag)

sziaztok
találtam egy kis érdekességet itt van az összes jármü + map + kaszt és felszerelés kép és még a titán mod leirása is angolul
:DD
[link]
[link]
:Y

[Szerkesztve]

GO privit írj

(#57) q2w3

q2w3
(senior tag)

Ma este 19:00-tól lehet szerezni kulcsot, mert az EA 10.000 kulcsot dobál szét.
Úgy hogy kincskeresés lesz ma :DDD :DDD

(#58) q2w3

q2w3
(senior tag)

itt kaphattok kulcsot ha még nem késtek el : http://www.fileplanet.com/promotions/bf2142/screening.aspx

gyorsan regeljetek

(#59) q2w3

q2w3
(senior tag)

Bazi jó a gém.

(#60) gadamer válasza q2w3 (#58) üzenetére

gadamer
(kvázi-tag)

sajna én már lemaradtam :O

he?

(#61) skull2184 válasza gadamer (#60) üzenetére

skull2184
(kvázi-tag)

én is hát így jártam
:O

[Szerkesztve]

GO privit írj

(#62) q2w3

q2w3
(senior tag)

ha minden nap néznétek a forumot nektek is jutott volna.

(#63) gadamer válasza q2w3 (#62) üzenetére

gadamer
(kvázi-tag)

de mi nem nézzük ;]

he?

(#64) klambi

klambi
(őstag)

ez mikor jön ki..?

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! "|Mond szépen angolul: Gyors róka! |"

(#65) HDR renderin

HDR renderin
(őstag)

szevasztok!!!!

kellene egy regisztrácios kod a Battlefield 2142-höz...

Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

(#66) gadamer válasza HDR renderin (#65) üzenetére

gadamer
(kvázi-tag)

sztem mindenkinek ez kell, aki lemaradt :U

he?

(#67) Kraptor válasza HDR renderin (#65) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Nekem meg 1 millio dollár kéne!:)

(#68) Flame

Flame
(újonc)

Nocsak! Hát nem is tudom. Én nagyon kedvelem a BF 1942-őt, illetve a BF 2-őt is, de ha valaki nekem említette volna korábban a BF-et, akkor sosem gondoltam volna egy jővőbeli, kitalált, lézervegyveres, akármicsodára. Szóval az eddigi BF-ek nem erről szóltak, és kifejezetten tetszettek ez előző részek, mikor a múlt, vagy a jelen harcászati eszközeivel, vagyis a való életben már meg lévő környezetben, és fegyverekkel, lehet a feszültséget levezetni. Jó az is igaz, hogy a második világháborús, meg a hasonló időkben játszódó játékok már kezdenek lerágott csont hangulatúak lenni, de akkor is egy BF számomra nem a jövő kitalált dolgait jutatja eszembe. Akkor inkább csinálnának helyette egy AVP 3-at, vagy valami hasonlót, ami alapból arról szól, és már van alapja. Na de mind1. Azért még ha kétkedve is de kipróbálom ;) Kárba nem veszik.

Üdv!

Flame

(#69) skull2184 válasza q2w3 (#62) üzenetére

skull2184
(kvázi-tag)

ez vitces mert én minden nap fent voltam és pénteken is de pon akkor nem amikor írtá hogy van kod sajna csak másnap látam hogy mit írtál
hát így jártam :W
már ugy sincs sok hátra Oktober 10-ig
amikor ki jön a teljes játék
:Y

[Szerkesztve]

GO privit írj

(#70) HDR renderin válasza skull2184 (#69) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

nekem már megvan
2.21 gb

Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

(#71) klambi válasza Kraptor (#67) üzenetére

klambi
(őstag)

csak 1.... ;]

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! "|Mond szépen angolul: Gyors róka! |"

(#72) Archer válasza HDR renderin (#70) üzenetére

Archer
(őstag)

Én meg már nagyban tolom a Crysis-t. Az meg egy egész blue-ray lemezt megtölt.

[Szerkesztve]

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#73) skull2184 válasza HDR renderin (#70) üzenetére

skull2184
(kvázi-tag)

te tudtál szerezni regisztrácios kodot a betához ? :C
vagy teljes játékot bár azt nem hiszem de ha mégis akor viszont király vagy :C
2.21 GB akor nem tom bisztosan mert a két beta összesen lehet ennyi mert nekem meg
van ez (Battlefield_2142_FP_Tuning_Beta_client2.exe) és ez foglal 1.27 GB helyet :F
de akoris minden el ismerésem a tiéd és üdözölek körünkben :R
és ha találsz véletlen regisztácios kodot akor léci külgy egy privit léci
köszönöm
:R :R :R

GO privit írj

(#74) HDR renderin válasza skull2184 (#73) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

csak annyit ir hogy Battlefield 2142
ok meglesz
:C :C :C
KIVÁNCSI vagyok rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kis hdr rendering pirit benne
www.ea.com van egy pár képecske!!!
ja és köszi szépen. :R :R

(#75) HDR renderin

HDR renderin
(őstag)

innen aki akarja az leszedheti:[link]

(#76) HDR renderin

HDR renderin
(őstag)

ez torrent fájl ugy hogy aki le szeretné szedni az akkor szerezzen magának egy UTORRENT nevü programot mert az elég gyorsan leszedi.

MOD:jah és ez védi is a gépet a virusoktol is

[Szerkesztve]

(#77) HDR renderin

HDR renderin
(őstag)

na akkor............
ez probáljátok ki a regisztrácios kod helyére beirni:c9d648b8cb5436a8b6f5e942c4e1545ba45606e3
6674bed69ece750b388546a1d1898cdacf998450
2ecc74eeaa01395fd9f8b426273c053f08c2f3e2

(#78) ThePunisher válasza HDR renderin (#77) üzenetére

ThePunisher
(újonc)

Hát ez nem jöt be44Neked jo?Battlefield 2142 :R :F :W

(#79) q2w3

q2w3
(senior tag)

Én kipróbálom a demot és ha tetszik akkor megveszem.
Nincs értelme másoltan megszerezni mert nem tudsz neten játszani.
100-szer jobb neten.
Én tudom mert a BF 2-vel toltam másoltan, aztán megszereztem ezt a bétában és nem találtam az állam. Ha jó a csapatmunka akkor nincs ennél élvezetesebb játék.

[Szerkesztve]

(#80) HDR renderin válasza ThePunisher (#78) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

hát nekem sem mert kér valami kodot hogy bvszná meg magát 6x-or

(#81) HDR renderin válasza ThePunisher (#78) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

ezért szenvedtem vele fél napot :W :W :W
ki akarom tömöriteni hogy fel tudjam rakni erre ő neki ke az a rohadt szájba b@szott kód. :W :W :W :W
nem tudom minek kellet lejelszavazni,de még az a szar hogy van hozzá kód csak az nem sokáig tart. :W :W

[Szerkesztve]

(#82) Soak válasza HDR renderin (#81) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

nana, ne beszélj ilyen csúnyán, ezen a fóruomn nem szokás

(#83) skull2184 válasza Soak (#82) üzenetére

skull2184
(kvázi-tag)

kicsit ideges de szerintem nem sokára meg nyugszik és megint nem fog csunyán beszélni bár ha kicsit vissza nézed a forumot akkor láthatod hogy már egy jo ideje közd ezel a játák feltelepitésel és nem igazán akor sikerülni ami azt ileti énis hasonloan érzem magam :R :R :R
(csak mivel a kereskedelemben dolgozom meg kelet tanulnom azt hogy hogyan tudom kordában tartani az indulataim ilyen helyzetekben)

GO privit írj

(#84) Janoska26 válasza HDR renderin (#81) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ne idegeskedj, hazamegyek leszedem, vagyis elkezdem leszedni, és nekileselkedem én is, hátha nekem sikerül feltenni azt a sz@rt ;)

(#85) Soak válasza skull2184 (#83) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

Elhiheted ,hoy nekem is ugyanolyan rég itt figyel a gépemen és én is sorra lecsúszok a kódokról :)

[Szerkesztve]

(#86) Kraptor

Kraptor
(PH! addikt)

Iratkozzatok fel Fileplanet beta newletterjére ami értesít titeket ha lesznek megint kódok vagy a többi ilyen lepra ahol kódokat szoktak osztogatni. Van több is, mondjuk én csak fileplanetet ismerem.

(#87) HDR renderin válasza Janoska26 (#84) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

köszi a biztatást :R

[Szerkesztve]

(#88) HDR renderin válasza Soak (#82) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

jo csak ugy felb@sz ez hogy esküszöm hogy szét tudnám verni apro darabokra,meg most lehet FORMAT C: mert teli van a gép ilyen k.rva trojai virussal........... :W :W :W :W

az Avast sorba irja ki hogy virus virus virus mondom dugd már föl magadnak a virusaidat hülya kocsog.

[Szerkesztve]

(#89) Archer válasza HDR renderin (#88) üzenetére

Archer
(őstag)

Hát akkor futtasd le párszor az Avastot.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#90) HDR renderin válasza Archer (#89) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

jo kösz
csak most már beraktam karanténba.

(#91) Müge válasza HDR renderin (#81) üzenetére

Müge
(tag)

Teljesen felesleges a demó miatt örjöngeni, mert nemsokára kint van a teljes játék... :U
Addig meg csak kibírja az ember.

Nem fogok előfizetni fileplanet-en, és nem fogok mindenfelé kódok után rohangálni.

Neked is csak azt tudom ajánlani, hogy legyél türelmes, és főleg ne idegeskedj, ilyen miatt aztán teljesen felesleges... :(

Inkább nyomasd addig is a sima BF2-őt :)

A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux

(#92) HDR renderin válasza Müge (#91) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

igazad van
amugy ott én vok a király a BF2-n
te nem szoktál fennt lenni????

(#93) Müge válasza HDR renderin (#92) üzenetére

Müge
(tag)

De, sokat vagyok fent, már persze ha Magyarországon vagyok, mert egyébként sok időt töltök külföldön...
Te vagy a király? :DD Milyen néven vagy fent? Hol szoktál játszani? Kiváncsi lennék, hogy nyomod :D

Megnéztem a honlapot a játékról, kasztokról, stb.

Nekem eléggé úgy tűnik, hogy a sima BF2 kasztjait jól összekutyulták, és áttették a 2142-be...
Engineer az újban gépfegyver és anti-tank weapon, assault kaszt meg medpakk-kal rohangál... :F
Nem tudom, én nagyon pörrenek a gémre, de majd meglátjuk...
Már kevesebb, mint egy hónap!!!!!!

[Szerkesztve]

(#94) Frigo válasza Müge (#93) üzenetére

Frigo
(őstag)

Open-beta alapján megéri rá várni hidd el ,nagyon eltalálták a gémet. :)

(#95) HDR renderin válasza Müge (#93) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

[HUN]Pokolfajzat007 ez a nevem és a TOW ARCADE MODDET-en nyomom.
tegnap MAfia Hercules ő szokott majdnem mindig első lenni és én ott hagytam olyan 20 pinttal a gyereket mint a szart.

(#96) Müge válasza HDR renderin (#95) üzenetére

Müge
(tag)

Én semmilyen mod-ot nem próbáltam még, a sima BF2-vel is elégedett vagyok.
[HUN]GregorTheBattleBear a nickem.
Kár, hogy az alappal nem nyomulsz, kiváncsi lettem volna :D

(#97) Müge válasza Frigo (#94) üzenetére

Müge
(tag)

Nekem már a videó is nagyon bejött, a grafika nagyon állat ( a motor ugye ugyanaz? :F ),
klasszak a járművek, faszák a kasztok :R
Nagyon-nagyon várom, sajna a bétáról lemaradtam, de nem aggaszt különösebben.

Iszonyat összetett gém lesz, az biztos.
Elég, ha az ember megnézi az unlockokat:
- mobil spawn-point, amit a squad leader rakhat le BÁRHOL :Y
- álcázó-berendezés
- mobil/önműködő ágyú
- mobil radar, ami érzékeli az ellent, stb. stb.

Már önmagában az unlockok garantálják, hogy nagyjából sutba lehet vágni az eddigi jól bevált taktikákat :C

Csak nehogy egy szétfagyó, bugos vackot kapjunk, örökös peccselési kényszerrel...

(#98) klambi

klambi
(őstag)

áá unom már cask a képeket meg a videókat nézni mikor jönnek ki a jó kis ''lövöldözős'' játékok..?? :W :W :))

(#99) skull2184

skull2184
(kvázi-tag)

sziasztok
a cd galaxis-ban fogmegjelenni és az árát is meg tudom mondani 11690 Ft lesz és lehet kérni küldlyenek egy e-mailt ha meg jöt a Battlefield 2142
itt a link [link]
:Y :C :DD :)) :R

[Szerkesztve]

GO privit írj

(#100) skull2184

skull2184
(kvázi-tag)

Battlefield 2142 a cd galaxis-ban fogmegjelenni és az árát is meg tudom mondani 11690 Ft lesz és lehet kérni hogy küldlyenek egy e-mailt ha meg jöt a Battlefield 2142
itt a [link]
:Y :C :)) :R :DD

GO privit írj

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.