Kb egy órája játszottam két kört. 
Már dolgozok a mikrofonügyön.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Kb egy órája játszottam két kört. 
Már dolgozok a mikrofonügyön.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Én ma dolgoztam, tegnap meg stresszeltem, mert az új teló 1 nap után feladta a harcot... szerencsére hétfőn cserélik...
Most viszont odamegyek a battlefieldbe bele, és mindenkit megölök, a többieket meg súlyosan megsebesítem... remélem 
Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu
Örülök, hogy lesz mikrofonod. Legalább jobban összedolgozhatunk 
ViZion: mi a nick-ed? nem tudom, hogy fennt vagy-e nekem buddy list-en 
Ma már elég gyenge vagyok. Volt egy minimal kerty-party és elég kába vagyok. Ma nem lesz már sikerélményem... 
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

ViZionHun természetesen. szerintem hozzáadtalak, mintha láttalak volna párszor.
Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

A Sólyom végveszélyben
(színes, am. háborús filmdráma)
m1, 21:00
Rendező: Ridley Scott
Főszereplők: Josh Hartnett, Eric Bana, Ewan McGregor
1993. október 3-án közel 100 ejtőernyős amerikai katonát dobtak le Mogadishuban, Steele kapitány (Jason Isaacs) vezetésével.
A 45 percesre tervezett villámakció 16 órás vérfürdőbe torkollott.

Etalon film
, kár lenne kihagyni. 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
Én már láttam és számomra is etalon. Aki nem ismeri, annak itt az alkalom
Egy percig sem hagyja unatkozni a nézőt. Egy kis kedvcsináló és a leírás. Lehet én is megnézem újra, ha nem játszok. Köszi az ajánlást 
[ Szerkesztve ]
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

Nem tudom, h ismered-e a gaméját, melynek van kiegészitője is.
Imádtam, amikor menni kell a Hummerral oszt osztani az ólmot.
Meg a heliből darálni, na az is a kedvencem ... 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
nem ismerem, de pótolni fogom (amennyiben lesz rá idő bf mellett) 
Most nézem, hogy már "kvázi tag" vagyok
Hogy vannak ezek a rangok? Van róla esetleg egy topic vagy leírás?
[ Szerkesztve ]

Te Chicken!
Te ágyúval mentél verébre? 
Hát csoda, hogy te jöttél ki jól? 
Prison85 --> Hozzászólás-mennyiség, és regisztráció óta eltelt idő alapján adják...
Én az őstag-ra pályázok, mert majd szeretnék egyedi képet... (és remélem, hogy pozitívan fogják elbírálni
)
[ Szerkesztve ]
Infrablútut van-e benne??? I'm hard as a rock, and wise as a mountain!

hell ![;]](/dl/s/v1.gif)
próbáltam mellélőni amikormár felismertelek,demár késővolt 
viccet félretéve egér problemám van, talán holnap lessz uj . katasztrófa ,elengedem az egeret és kb 2-3 cm körön belül kóvályog magátol. 
a solyom nekemis a kedvenceim közé tartozik. talán féléve feltettem a gamét,de öszintén szólva grafikailag jobbra emlékeztem. annakidején 2x3x tuti kipörgettem(és ha jólemlékszem ps2-n)
yah: tegnap láttam,hogy(vizion nálad lettem figyelmes a 3 jegyü számra) rendszertelenül de sokszor rettentöen felszaladt a ping. gondolom tiis észrevettétek. hetekóta tapasztalom(rögtön mérek 1et a netemen de nem nálam a gond) pl ha "utasként" ülök 1 járműbe leesik vagy 5-re az fps.ez régen nemvolt így.
[ Szerkesztve ]
megunt háziállatot:cicát,kutyust átveszek!!! (öreget is) ugyanitt házikolbász kapható!!! 250ft.-/kg áron
Jah, a Black Hawk... nagyon jó játék, és a grafika is elmegy, mert az akció miatt észre sem veszed a mai gamékhoz képest gyenge grafikát.
Gelaci a kedvencem: tegnap végig amikor lelőtt, odajött és mondott egy sorry dude-t... 
Az én pingem nem releváns, mert mobilnetes vagyok. nálam a 100 már jó...
[ Szerkesztve ]
egy jó egér félsiker
Ezért javasoltam már korábban a lézeres egereket. Nekem optikaival nincsenek jó tapasztalataim bár csak olcsóbb kategóriásakhoz volt "szerencsém"
Ping probléma nálam is volt. Szerencsére mostanában már rendszerint 40 alatt van. A múltkor volt 22-25 körüli és hihetetlen, hogy minden lövésemet beadott. Nem állt fenn az az effekt, hogy az ellenfél, mintha nyelné el a golyók felét, amik nem sebeznek.
Huma: Őstag még odébb van (nekem), de már igazi ph-függő lettem. Valami tapasz esetleg van ellene? cigit is azzal tettem le (egy időre) ![;]](/dl/s/v1.gif)
Köszönöm! 
19-es tapaszt majd beszerzem 
Most nézem micsoda képlet van a hozzászólások számolásában:
A képlet tehát a következő:
kombinált = (1 * szakmai) + (0.25 * közösségi) + (0.1 * piac)
Példa:
Szakmai hozzászólások: 200
Közösségi hozzászólások: 500
Apróhirdetéses hozzászólások: 700
kombinált = 1*200 (szakmai) + 0.25*500 (közösségi) + 0.1*700 (piac) = 395
[ Szerkesztve ]

Ja, nekem is még jó sok van a PH! félisten - hez, vagy 2000 hsz. 
Ezért jók a játékos topic-ok. Lehet gyűjteni a hsz-eket, mert minden nap történik valami új 

Bocsi de először a színt(név!!!!) nézem és csak utána az áldozat nevét ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként ismerőstől igyekszem elnézést kérni vagy átállni az ő oldalára
!
Ma meg nem ment a repülés és az ellen repülősei NAGYON profik voltak !
De a SAAW-ot ők sem bírták ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ja és üzenem a bázis campereknek , hogy szóljanak anyunak hogy tiszta bugyit vegyen fel
mert este meglátogatom őket és tele a zsákom velük !!!!!
De rommá írtottam őket

[ Szerkesztve ]
"Csak egy maradhat" -- De miért a pénztárcámban ?

héjjj
vision : láttam tegnap jól minuszba verted magad(még a csaták elején). gondolom prószáltál áttálni.
én mostanában 10 -ből 9x nem tudtam oldalt váltani+halok és kész
.(mindig lesem az üresedést ha ismerős van a tuloldalon)
(csak azért dobtam a hsz-t,hogy dagadjon a rang) 
[ Szerkesztve ]
megunt háziállatot:cicát,kutyust átveszek!!! (öreget is) ugyanitt házikolbász kapható!!! 250ft.-/kg áron
jah, akartam.
utána meg "szopcsiztam". repült a heli, oda spawnolok... a pilóta Tajgetosz pozitív volt. Mégcsak nem is gépre dobta a helit, hanem csak bele a tornyok közé, kiugrott, én meg zsupsz. Már láttam is a fényt. Sebaj. Újabb heli a pilóta rutinos, hátulról közeledtünk a bázis felé, én szórom az ólmot, vaktában, sok az akadály... alacsonyan voltunk. Leteszi a gépet szépen....a vízre. Itt a fény. Feladtam, nem repülök. tankba be. Persze a bázisunkat megrakták aknával... Szent Péter már mint régi barátot köszöntött, éreztem, h ez nem az én köröm. Persze már vége volt, erősen toltak minket. a sok birka rohangált, próbáltam védeni itt-ott, de szana szét szaladgáltak.
Másik szerón bevállaltam, h commander leszek, de komolyan vették a tiltást, amint elhagytam a bázist, kiraktak, mert no fighting commander... és egy golyót sem lőttem.
Camp G-on regenerálódtam utána. A heliket meg utálom. JAh, volt még titán, aminek a tetején a békákat nem tudtam kilőni. középen a kémény mellett volt a fekete "karbon" borítású részen. Vmi hack lehetett, mert tisztán láttam, de nem tudtam kilőni, sem felrobbantani.
Természetesen a rang miatt beszéltem, remélem a karakterszámra plusszt kapok!
Na ma is játszottam egy jót. Kár, hogy Vision elment (BLOODXTEEL-re már nem fértem be). A gránátért meg utólag is elnézést, máshogy egyszerűen nem tudtunk kiszedni. Befeküdtél egy lejtőre, melletted a gép is hirdette az ólmot (pedig ketten voltunk rád).
Egyébként ki az a ==PH== Buddhaa? 
[ Szerkesztve ]
Utána csatlakoztál. jó volt a játék, azután páran tőletek nekiláttak mainbase attackolni. szétesett a csapatunk, sokan ki is léptek.
a hős sniperek álcázva odajönnek, robbantgatnak... mi meg sorban foglaltuk el addíg a bázisokat, jó volt, de így mégis bukta lett.
Berlin is jó volt, csak későn léptem be, Chickendance meg pont kilépett. Azért talán egyszer levesbe került általam 
A sniper sem rossz, ha fel van hegesztve a pár extra cucc a csúzlira... mondjuk ilyen lassan újratölteni... pfff...
Igen, később sikerült bemenni. Addig itt voltam PH-n. Baserape-t én sem díjazom, de ezt már egyszer leírtam. Elcseszik az egész játékot. Általában kis "vérpistikék" mennek le, akiknek másképp nem terem babér. De miért jó az, hogy lemennek egy uncap részre és azt élvezik, hogy ha valaki éled, akkor lelövik? 

Az én volnék...
Viszont nem jól írtad...
a game-ban is Buddhha vagyok...
Egyébként határozottan jól éreztem magam köztetek... Nem is tudom, hogy voltam e ezüs-csillagos valaha... 
Jól értem, hogy gáz volt sniperkedni?? Csak azért, mert annyi medic volt, én már nem akartam beállni...
Viszont megtaláltam a hátizsák váltó gombot, és így már tudok legalább variálni... 
[ Szerkesztve ]
Köszi a sok segítséget a játékban. Jó volt a csapatmunka ezért tudtunk nyerni. Ráadásul szinte mindig követtétek az utasításokat. Gyakrabban is játszhatnánk együtt
Nem váltasz klán-t? 
szerk: sniperkedni nem gáz. Egyszer fel is vetted a zsákomat és megkaptam a sniper csomagot. Egyet lőttem is vele (akinek utána felvettem a csomagját
) Én nem szeretem a mesterlövészkedést.
Én is jól éreztem magam. Kár, hogy közben nem tudtunk beszélni
[ Szerkesztve ]

Sajnos munka mellett nem sok időm marad a "pro" játékra, ezért a klán-váltással még várnék kicsit... 
jaja.. gondoltam feltámasztalak..
de előtte valakinél elbambultam, felvettem a zsákot, és elkezdtem nézelődni... pont egy puskacsőbe... szóval még fel kell gyorsítsam a váltásokat.. 
Van valahol valami mikrofon-füles kombóm.. előkaparom.. úgy tényleg könnyebb lenne...
Van saját TS-serverv, vagy a serveren hírdetettre léptek fel?
[ Szerkesztve ]
Munka mellett én is többnyire csak 8 után játszom.
TS szerver van (utp.hu). Itt vannak a különböző klánok szobái, de talán már jártál is ott. Mindenesetre vendégként is lehet jönni 818-hoz. Ha gondolod szólok, hogy az érdekedben, hogy engedjenek be a szobába (enélkül hiába kattingatsz)
Szoktak lenni vendégek, akik nem fix tagok
[ Szerkesztve ]
Neked nem a -=PH=- -t kellene erősítened?
Nem mintha baj lenne a másik klánnal...
Amikor jelentkeztem a *818*-hoz még nem tudtam, hogy van PH klán. Továbbá nem tudom, hogy nálatok egyáltalán van-e teamspeak (ha jól tudom, akkor nincs). Az erősítés pedig erős túlzás, mert nem mindig megy jól a gamé
Egyébként a 818 is a PH-n indult, ahogy olvastam. Ezek szerint közvetve ==PH==-s vagyok? Esetleg, ha "villantok" kaphatok egyedi avatar-t? 
Mindenesetre nem szeretnék váltani. Jó hangulat, összetartó társaság és rövid ideje vagyok náluk mégis közvetlenek velem. Talán a barátnőmre pályáznak...

Ám nem is lenne rossz egy ==PH== vs *818* csata
Csak szerver kellene. Mit gondoltok?
Van egyéb magyar klán is? PTD-t ismerem (oda kevés vagyok)
[ Szerkesztve ]
Nincs TS, itt TP van: mi egymás gondolatait olvassuk.
Barátnődet berlinben defibrilláltam. fura a melle... 
Miért nincsenek csaj karakterek? Pl. GunZ-ban nagyon népszerűek voltak, én is toltam csajjal. Az ellenfél kapásból alábecsül. Itt pl. Assault csaj: nővérke kis köppenyben, sztetoszkóppal... 
Talán tolmácsolnod kellene az ötleted az EA irányába
Talán az ij BFBC2 update már lehetővé tenné. Egyébként én is szívesen játszanék női karakterrel. Mondjuk Soma
Bizonyára sikerem lenne, mert senki sem találna el a röhögéstől. Viszont hallottam már, hogy egyesek kicserélték a hangokat vagy az én katonám még nem érte el a tini kort és még nem mutál. Esetleg későn érő típus 
Barátnőmnek nincs fura melle. A golyóálló-mellény torzít, esetleg sok volt a sör. Ittas ember kezébe meg nem való defibrillátor ![;]](/dl/s/v1.gif)
Én inkább valami szupermodellt választanék, azt nehezebb eltalálni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Csak erős idegzetűeknek!!! [link]
Ez elég durva
Tényleg jó lenne, ha lehetne berakni saját karaktert. Mondjuk Zeta Jones-t (egyik kedvenc) vagy Uma Thurman (másik kedvenc) esetleg batman

Esetleg Hamilton nője is jöhetne. Sültkrumplival elmegy és megérne egy hét ajtó csapkodást. Továbbá az ellenfeleknek csorogna a nyála és nem lőnének le
Bár van néhány "csíter". Ma találkoztam eggyel: C&C Team-Killer. Kb valami auto-headshot csalása volt, mert ahol felbukkantunk akár egyszerre 5-en, mind meghaltunk. Kb 2 lövés fejenként, Bauer-rel (asszem ez a puska neve) tolta hihetetlenül pontosan. Kétszer kiszavaztuk és mégsem bannolták. Mindig visszajött 
[ Szerkesztve ]
Itt is van.
BF2142 Pilum

Nesze nektek csaj karakter wazzeg! 

Megkérhetlek, hogy ne lövöldözz termonukleáris fegyverekre?!?
Ez elég vad
Valami 18+ hentai-ból van
![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem kaptam még választ sajnos a korábbi kérdésemre. Hogy lehet saját szerver-t csinálni vagy bérelni BF-ben? Illetve mennyibe kerül? Ti nem szeretnétek körmérkőzéseket játszani hazai közönséggel, mint ahogy az BC2-ben is van? 
Ehhez mit szóltok?
Huma: akkor kik a rosszfiúk?
[ Szerkesztve ]
Találtam egy jó kis linket az egyik topic-ban. Lehet tesztelni, hogy mennyi a reakcióidőd 
Nálam, 0,238 volt a legjobb, 0,25 körül végeztem átlagban. Nem tudom, hogy ez jó-e, így kíváncsi lennék az eredményeitekre ![;]](/dl/s/v1.gif)

a 4.-nél bejöttek az irodába, para volt, el is qrtam...
Technikai fejlődés: [link]
(#5042) GS9 Miller válasza GS9 Miller (#5039) üzenetére

Egy ismerősöm (amikor még itthon volt) sokat mozgott Simonyi Ottó mesterlövész köreiben. Ő mesélte, hogy vannak ilyen maratoni mesterlövész bajnokságok, ahol egész nap fekszel a pozíciódban, és a tűzparancsra vársz. Nyílván az győz aki a parancs kiadás után legrövidebb időn belül eltalálja a célját. Rohadtul nehéz, mert az átlagos emberek képtelenek folyamatosan egy dologra koncentrálni, zavar az időjárás, a bogarak, viszketsz, szomjas vagy, pisilisi inger van, elkalandozol stb. stb. stb. Állítólag Ottó az egyiket úgy nyerte meg, hogy a "Tűz" parancsból a "z"-nél el volt találva a cél.
Az a 0.047-es időm olyan Simonyi Ottós volt... 

Persze hogy cheat, "clickbot-om" van azzze! 
Egyébként csak simán idegbeteg vagyok. 
Amatőrök... 
Olyan gyors voltam hogy az első hármat nem is tudta lemérni. Az uccsó kettőnél meg klikkelés közben legyőztem 30 kommandóst azért lett olyan rossz. 
És itt egy szokványosabb eredmény amit természetesen becsukott szemmel követtem el:
Azért kíváncsi lennék, hogy milyen "kiskaput" találtál az első képnél. Most sörözgetek egyet és kíváncsi leszek a következményekre 
30 kommandós pedig nem tétel. Én a múltkor Chuck-ot nyomtam le 0,16 mp alatt! Ereje felér 64 kommandóssal (angol kutatások igazolják) 
Néhány fiú bele tudja pisilni a nevét a hóba. Chuck Norris a betonba is.
Chuck Norris
- Hogyan mérik Chuck Norris pulzusát?
- ???
- A Richter-skálán.
Chuck Norris egyszer BigMac-et kért egy Burger Kingben... És kapott!
Chuck Norris nem fél a sötétségtől. A sötétség fél Chuck Norristól.
Chuck norris belenyúl a konnektorba és megüti az áramot.

[ Szerkesztve ]
Végeztem némi "tudományos" kutatást. 3 üveg Soproni elfogyasztása volt a teszt tárgya illetve annak következményei. Tesztalany tulajdonságai: 0,5 liter/palack, 4,5%-os alkoholtartalom, szénsavban dús ital. Mellékhatásai: kettős látás, gyakori vizelési ingerek, tompultság, böfögés, okoskodás 
A teszt eredményei szemmel láthatóak. Vizuális ismertetés:![]()
Következmény: ma este gyenge leszek BF-en, autó vezetés kizárt, barátnőm nem fog hozzám bújni, reggel kicsit fáradtabb leszek a szokásosnál

To be continued...
[ Szerkesztve ]
Kikérem a gyanúsítgatást. Én böcsületes állampolgár vagyok. 
Elrontottam az elején és nyomtam egy újrakezdést erre nem kezdett újat csak törölte az első hármat és onnan folytatta.
"Mi folyik itt Gyöngyösön?" Bezzeg amikor én új játékot nyomtam, akkor "kinullázta" az addigiakat. Különben le tudtam volna menni 0,001 alá 
Szerk: Csáki POWA! 
[ Szerkesztve ]
Amúgy tényleg nem lenne rossz egy saját szerver ahol lehetne versenyeket is rendezni meg minden, de ki áldozna erre pénzt?
Ráadásul elég kevesen lennénk rá szerintem. Bár mindig látok magyarokat a játékban, de ahhoz hogy összejöjjön kb 20 fő elég sokat kellene kampányolni. Már nem játszanak olyan sokan ezzel a játékkal és régen sem volt túl nagy rajongótábora.