Igen, a gránát kérdés egy külön dolog, de van!
Csak, külön meg kell szerezni. ''szerencsére'', az unlockot sűrübben kapni, mint a BF2-ben. Azért nem is csípem annyira (bf2), bár, elvileg már nem nagyon van mit kilockolnom, amit érdemes lenne. Az a pár fegyver nem oszt, nem szoroz nekem.
Nem leszek velük sem extraügyes.
A bf2142-ben viszont látszólag 4 kaszt van, azon belül azért lehet variálni, és ez jó! Tehát, kilockoltam fullra a snipát (Recon vonal), és megvan az ''APM Mine'' (claymore), illetve, az ''RDX Demo pack'', ami a C4. Viszont, lehet válogattni, mit viszek magammal. Természetessen, mivel a claymore-t elszúrták, viszem a C4-t.
Ja, az unlock cuccok itt vannak:
[link]
( jobb oldalt ''soldier kits'' fülön)
Multkor volt szerencsém egy álldozatom jóvoltából kipróbálni a ''Koenig H-AVR''-t, ami meglepi volt, mert sokkal erősebb, mint a rakéta! Egy tankot félig levitt! Igaz, nem tudtam jobban tesztelni, mert kipurcantam, de valszeg, az lesz a köv. fegyó, amire rámegyek!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg