Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142

(#4001) Mian válasza F_Zolee (#3991) üzenetére

Mian
(fanatikus tag)

hát nekem nem nagyon vált át offline módba, accountot mindenképpen kell csinálni?

(#4002) F_Zolee válasza Mian (#4001) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Hát azt nem árt. De ha van neted akkor ez nem probléma. Azt hiszem van olyan menüpontja, hogy kreáljon felhasználót.

(#4003) biggamer válasza chickendance (#3993) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Sajna még nem lehet egyéni avatarod, maj ha ŐSTAG leszel.
Ha ott tartasz segítek, jó egyéni avatarjaim vannak.

Csak arra a vigyázz, hogy ne BAN-oljanak mert akkor 1 évig nem lehet egyéni avatarod.

Viszont van a zöld kobold fej ami volt nekem ezelött, azt nem nagyon látom errefelé. :K
Ha gondolod arra vált6sz, az pofás szerintem meg elég egyedi. :F

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#4004) F_Zolee válasza biggamer (#4003) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Mi van a gépújítással? ;]

(#4005) chickendance válasza biggamer (#4003) üzenetére

chickendance
(fanatikus tag)

erősen kötődök a pipis képekhez :Y , kivárok.

bant itt,hogylehet összeszedni? nem mintha hiányozna.

szal nemcsapok le a z koboldra mert még összekevernek minket :C (big -chicken,chicken-gamer) nem ok. hi-hi

üdv: lelkes ujonc

lala:ok a teamspeak!

[ Szerkesztve ]

megunt háziállatot:cicát,kutyust átveszek!!! (öreget is) ugyanitt házikolbász kapható!!! 250ft.-/kg áron

(#4006) gelacihun válasza Mian (#4001) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

OFF-ban nincs unlock !!! Ezt a központi szeró engedélyezi ! Amúgy nagyon gyenge az SP-mód ! Szinte csak arra jó , hogy megismerd a pályát , és kitapasztald a gépek sebzését ! A botok egyenesen idióták , vagy elütnek a csapattársaid , vagy elkolbászolnak mindenfelé ! Az ellenségre ha rálősz azonnal tudja mindegyik , hogy hol vagy és lerohannak ! Gyakorláshoz inkább hoz létre játékot a multi fülön és így elérhetőek az összes játékmódok és a kapcsolódó pályák

[ Szerkesztve ]

"Csak egy maradhat" -- De miért a pénztárcámban ?

(#4007) Mian válasza gelacihun (#4006) üzenetére

Mian
(fanatikus tag)

Értem, köszi a tanácsot! :)

(#4008) chickendance

chickendance
(fanatikus tag)

hali

gs9miller: bocsi,hogy tegnap kértem a szinkrontolmács dolgot tőled, de a sráccal naon sokat játszok(g saton). am kb 10%-át tudom értelmezni annak amit karattyol. :O

megunt háziállatot:cicát,kutyust átveszek!!! (öreget is) ugyanitt házikolbász kapható!!! 250ft.-/kg áron

(#4009) chickendance

chickendance
(fanatikus tag)

gelacihun: naon élveztem a játékot! szerintem nemvolt 10 perc silóstol-titánostól az egész meccs. :C (ha emlékszel még)

(#4010) gelacihun válasza chickendance (#4009) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Te ki vagy ? :D Csakk vicceltem !!! A jóra szívesen emlékszem , és ott tényleg jól összejöttek a dolgok . Csak néha annyira sz.r a kapcsolatom , hogy elvesztem az irányítást a gépek fölött ! Gunshipnél elég gáz a kb öt másodperces kihagyás , tankkal csak a fának megyek !

(#4011) chickendance válasza gelacihun (#4010) üzenetére

chickendance
(fanatikus tag)

igen én kivagyok. :DD

lenneinkáb netszakadás problémám mint restartom kiszámíthatatlanul.(mostanában már hanyagolom a buddy-listen lévőket, hogy ne rontsam a játékélményt :W )

de nem adom fel. :Y

(#4012) gelacihun válasza chickendance (#4011) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Nekem vagy kifagy , és csak a reset oldja meg , vagy kidob asztalra mintha nem is játszottam volna !Ezt fűszerezi a lagg :W DE AKKKOR IS VISSZAMEGYEEEEEK !!!!!!!

(#4013) chickendance válasza gelacihun (#4012) üzenetére

chickendance
(fanatikus tag)

megalapítom a:"LAGG"-klánt jössz? az erösségünk az lessz,hogy menekülés közben hirtelen ledermedünk , és várunk mozdulatlanul mint a kaméleon míg odaér az ellen ;]

(#4014) F_Zolee

F_Zolee
(őstag)

Nektek aztán nem egyszerű az élet akkor. ;] Nálam inkább csak az fordul elő, hogy nem megszakad a kapcsolat. De holott megy az tovább, miután "kidob". Azt bírom mikor jól áll a szénám és olyankor dob el...

(#4015) GS9 Miller válasza chickendance (#4008) üzenetére

GS9 Miller
(tag)

Null problemo, én elég sokat beszélek angolul melóhelyen, de ezt a fickót alig értettem! :N Az biztos, hogy osztja a "lad"jeit rendesen. :DDD

Megkérhetlek, hogy ne lövöldözz termonukleáris fegyverekre?!?

(#4016) chickendance válasza GS9 Miller (#4015) üzenetére

chickendance
(fanatikus tag)

hi

"Az biztos, hogy osztja a "lad"jeit rendesen"

mi az a "lad"? :F

(#4017) gelacihun válasza GS9 Miller (#4015) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Szerintem ő is ugyan azt írja mint mi , csak rosszul tagolja a mondatokat ! Amúgy ez a lagg , a te géped áll a szerver pedig megy tovább ! Amikor felveszi a fonalat már más képet látsz !

(#4018) gelacihun válasza chickendance (#4013) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

A szememet már tudom úgy forgatni kényszerszünet alatt , mint a kaméleon !
Sőt , be kéne beszerezni egy gumi billentyűzetet is , idegroham esetére
Igényelhetek tagságot ?

(#4019) chickendance válasza gelacihun (#4018) üzenetére

chickendance
(fanatikus tag)

"A szememet már tudom úgy forgatni kényszerszünet alatt , mint a kaméleon !": ez előny a felvételnél ! márcsak 3 feltétel van: +kell tudni csinálni 1 fekvőtámaszt,++kell tudni csinálni 1 felülést,(az utolsóban lehet"csítelni" mert ellenőrizhetetlen) a pókerarc a 2142-előt!
:K

(#4020) gelacihun válasza chickendance (#4019) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

A csítelés "hál" istennek nem megy/de soha nem is érdekelt / , a pókerarchoz meg kérnék egy kis telefonos segítséget !

(#4021) lala42 válasza chickendance (#4019) üzenetére

lala42
(őstag)

Hali!
Felvettelek buddylist-re.
PH-MesserHUN. majd valamelyik nap bemegyek ha leszel és jól leöldöslek. ;] :DDD

Biggamer már kapott egy kis tapasztalatot a gyilok terén ;] :K

[ Szerkesztve ]

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

(#4022) chickendance válasza lala42 (#4021) üzenetére

chickendance
(fanatikus tag)

hali

talán több hete is,hogy láttam a jelölésed. néztemis kilehet ,de asszem van más magyar is ezen (vagy naon hasonló) néven.

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising: megvolt?

óóóriási csalódás számomra. kb 1-óra játék és töröltem.
sztem a 2006-os 2142-ben élethűb a mozgás. a graff sem tetszett valahogy többet vártam.

" majd valamelyik nap bemegyek ha leszel és jól leöldöslek":ok-ok csak arra figyuzál, hogyha 1-oldalon vagyunk akó netedd :C

(#4023) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Nincs otthon a gazda, cincognak az egerek. ;] :DDD ;) :))

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#4024) lala42 válasza chickendance (#4022) üzenetére

lala42
(őstag)

Megvolt az OFP. Háááát mit mondjak :F Az első filingjét nem tudták hozni. Úgy egyszerüen xar lett. Nem lesz pénzkidobás :DDD

#4023) biggamer

Hahaha :DDD ;]

[ Szerkesztve ]

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

(#4025) gelacihun válasza lala42 (#4024) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Hali
Ennél még a Medal Of Honor első része is százszor többet ér !

(#4026) lala42 válasza gelacihun (#4025) üzenetére

lala42
(őstag)

Az az akkori időben csúcs volt. ÍValami újat hozott az fps-ek világába.

(#4027) chickendance

chickendance
(fanatikus tag)

HÁJ! :D

na innentölkezdve "stabil" vagyok!(nem abban az értelemben mintamikor deákbill gy-nek megvoltmég mindkét lába) ;]

belgyógyász lehordva, gép visszaadva, dolcsi visszakérve.

uj vas összeállitva(aqua-nál válogattam össze) .ez a masina már ok. sűvít mint a szél. semmi hiba sehol,már 1 napja tesztelem(már majdnem skizólettem, senkinek nemkivánom,hogy ígyjárjon 1 pc-vel)

szal jöhet az egészéjszakát betöltő(kint hidegvan,a tv-ben +semmi nézhető) GAME! :Y

yes,yes,yes :C

szal reszkessetek :Y

[ Szerkesztve ]

(#4028) chickendance

chickendance
(fanatikus tag)

BIG!

multkor izmoztam az elért 3000-valamennyi pontomra, és valamit kerestem visszanéztem a hsz-eket. erre mittalálok neked voltmár 6000-fölötti kaszálásodis. :C

(#4029) biggamer válasza chickendance (#4028) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Hjaaa, a régi szééép időőők. :O ;) :DDD
És köszi. :))

(#4030) core2

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Hujj! Itt 3-4k!
Nagyon best buy! :)
Lehet, hogy jövök lassan hentelni originallal :)

Üdv. core2

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#4031) F_Zolee válasza core2 (#4030) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Lemaradtál az igazi akcióról. Én 1990é vettem anno. ;] Meg még páran.

(#4032) core2 válasza F_Zolee (#4031) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

tudom, volt az is, de ez most tartósan ennyi :))

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#4033) F_Zolee válasza core2 (#4032) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Igazából azaz ár se 1 nagy összeg már érte. Simán megéri.

(#4034) Csabroncka válasza F_Zolee (#4033) üzenetére

Csabroncka
(fanatikus tag)

Hát igen ha azt vesszük hogy anno 12 ezerért álltam érte sorba :DDD

Battlefield nick:*818* CpLJohnConnor "The future is not final"

(#4035) gelacihun

gelacihun
(fanatikus tag)

Sziasztok !
Próbálta már valaki Win7-en a játékot ? Nekem a patch telepítése megáll !

(#4036) F_Zolee válasza gelacihun (#4035) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Nekem nincs vele gond. Azon megy már 1 hónapja kb. Alaplapi driverek fent vannak?

(#4037) gelacihun válasza F_Zolee (#4036) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

A tied is 64 bites ? Alaplapi-hang-9.10 catalist

(#4038) F_Zolee válasza gelacihun (#4037) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Igen 64bites.(bocs, hogy későn reagáltam)

[ Szerkesztve ]

(#4039) F_Zolee válasza gelacihun (#4037) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Milyen tűzfal+vírus írtód van?

(#4040) gelacihun válasza F_Zolee (#4039) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Szia ! Rájöttém hogy mit szúrtam el :W ! Tesztelem a Wint ezért egy húszgigás vinyóra raktam fel ! Egyszerűen elfogy a lemez mire az összes patch felkerülne ! Egyébként Eset smart

[ Szerkesztve ]

(#4041) F_Zolee válasza gelacihun (#4040) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Ja hát ezeknél nem szabad spórolni a hellyel. Akkor megoldódott a gond...

(#4042) gelacihun válasza F_Zolee (#4041) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Na de tizennégy giga , és hatszáz mega ram a szűz rendszernek alapjáraton ? Az 1.4-es még felfér , de a szerverek nem engednek be ! Nézek egy nagyobb vinyót !

[ Szerkesztve ]

(#4043) F_Zolee válasza gelacihun (#4042) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Ilyen kis winyód van? :F

[ Szerkesztve ]

(#4044) gelacihun válasza F_Zolee (#4043) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Ezzel csak ki akarom próbálni ! Az éles rendszerem 250-es Samsung ,csak addig nem akarom lezúzni az Xp-t , amíg nem vagyok biztos benne , hogy minden simán fut a Win7-en

(#4045) gelacihun válasza F_Zolee (#4043) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

A 32 bites kisebb , így pont felfér ! A punkbuster először akadékoskodott , de az svc-je hejre rakta .Lehet hogy én bennem van a hiba ,de itt mintha egy kicsivel szebb lenne a megjelenítés !

(#4046) F_Zolee válasza gelacihun (#4045) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Nekem nem tűnt fel, hogy jobb lenne. Azt viszont nem tudom, hogy mi lehet a gond de elég sűrűn dob le egy szerver, viszonylag. XP alatt nem igazán volt erre precedens. :F Igaz gép csere is volt de az nem zavarhat be szerintem.

(#4047) F_Zolee

F_Zolee
(őstag)

Megint olcsó. :) [link]

(#4048) chickendance

chickendance
(fanatikus tag)

hali

gelacihun: jöhetnél máskoris ,légitámogatónak,(jump-in) . én még béna vook "röpülőből" :O

(#4049) gelacihun válasza chickendance (#4048) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Szia ! Egyszer próbálj meg beülni a PTD-s Tiger mellé ! Na ő tud gunshipet vezetni , én csak elnavigálok valahogy de ő Sumi !!! :C Egyébként nagyon szívesen segítek bárkinek /főleg Magyaroknak, de már Spanyol Cseh és Angol játékostársaim is vannak akik név szerint ismernek és csatlakoznak hozzám -2006 óta volt idő-/, mert úgy nekem is sokkal élvezetesebb a játék és eredményesebben lehet bárkit leszedni
A beállításoknál emeld fel az egér érzékenységét legalább hetesre vagy maxra ! És használd a hátramenetet is mert csak így tudsz bukfencet csinálni ! Nekem a háton repülés még nem megy de ennyire meg már nem érdekel !!!

[ Szerkesztve ]

(#4050) F_Zolee

F_Zolee
(őstag)

Nagyon elhalt a topic. Mindenki a BC2-t várja? :) Bigi: mikor lesz már géped?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.