hát nekem nem nagyon vált át offline módba, accountot mindenképpen kell csinálni?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Mian
(fanatikus tag)

F_Zolee
(őstag)
Hát azt nem árt. De ha van neted akkor ez nem probléma. Azt hiszem van olyan menüpontja, hogy kreáljon felhasználót.

biggamer
(PH! kedvence)
Sajna még nem lehet egyéni avatarod, maj ha ŐSTAG leszel.
Ha ott tartasz segítek, jó egyéni avatarjaim vannak.
Csak arra a vigyázz, hogy ne BAN-oljanak mert akkor 1 évig nem lehet egyéni avatarod.
Viszont van a zöld kobold fej ami volt nekem ezelött, azt nem nagyon látom errefelé.
Ha gondolod arra vált6sz, az pofás szerintem meg elég egyedi. 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

F_Zolee
(őstag)
Mi van a gépújítással? ![;]](/dl/s/v1.gif)

chickendance
(fanatikus tag)
erősen kötődök a pipis képekhez
, kivárok.
bant itt,hogylehet összeszedni? nem mintha hiányozna.
szal nemcsapok le a z koboldra mert még összekevernek minket
(big -chicken,chicken-gamer) nem ok. hi-hi
üdv: lelkes ujonc
lala
k a teamspeak!
[ Szerkesztve ]
megunt háziállatot:cicát,kutyust átveszek!!! (öreget is) ugyanitt házikolbász kapható!!! 250ft.-/kg áron

gelacihun
(fanatikus tag)
OFF-ban nincs unlock !!! Ezt a központi szeró engedélyezi ! Amúgy nagyon gyenge az SP-mód ! Szinte csak arra jó , hogy megismerd a pályát , és kitapasztald a gépek sebzését ! A botok egyenesen idióták , vagy elütnek a csapattársaid , vagy elkolbászolnak mindenfelé ! Az ellenségre ha rálősz azonnal tudja mindegyik , hogy hol vagy és lerohannak ! Gyakorláshoz inkább hoz létre játékot a multi fülön és így elérhetőek az összes játékmódok és a kapcsolódó pályák
[ Szerkesztve ]
"Csak egy maradhat" -- De miért a pénztárcámban ?

Mian
(fanatikus tag)
Értem, köszi a tanácsot! 

chickendance
(fanatikus tag)
hali
gs9miller: bocsi,hogy tegnap kértem a szinkrontolmács dolgot tőled, de a sráccal naon sokat játszok(g saton). am kb 10%-át tudom értelmezni annak amit karattyol. 
megunt háziállatot:cicát,kutyust átveszek!!! (öreget is) ugyanitt házikolbász kapható!!! 250ft.-/kg áron

chickendance
(fanatikus tag)
gelacihun: naon élveztem a játékot! szerintem nemvolt 10 perc silóstol-titánostól az egész meccs.
(ha emlékszel még)

gelacihun
(fanatikus tag)
Te ki vagy ?
Csakk vicceltem !!! A jóra szívesen emlékszem , és ott tényleg jól összejöttek a dolgok . Csak néha annyira sz.r a kapcsolatom , hogy elvesztem az irányítást a gépek fölött ! Gunshipnél elég gáz a kb öt másodperces kihagyás , tankkal csak a fának megyek !

chickendance
(fanatikus tag)
igen én kivagyok. 
lenneinkáb netszakadás problémám mint restartom kiszámíthatatlanul.(mostanában már hanyagolom a buddy-listen lévőket, hogy ne rontsam a játékélményt
)
de nem adom fel. 

gelacihun
(fanatikus tag)
Nekem vagy kifagy , és csak a reset oldja meg , vagy kidob asztalra mintha nem is játszottam volna !Ezt fűszerezi a lagg
DE AKKKOR IS VISSZAMEGYEEEEEK !!!!!!!

chickendance
(fanatikus tag)
megalapítom a:"LAGG"-klánt jössz? az erösségünk az lessz,hogy menekülés közben hirtelen ledermedünk , és várunk mozdulatlanul mint a kaméleon míg odaér az ellen ![;]](/dl/s/v1.gif)

F_Zolee
(őstag)
Nektek aztán nem egyszerű az élet akkor.
Nálam inkább csak az fordul elő, hogy nem megszakad a kapcsolat. De holott megy az tovább, miután "kidob". Azt bírom mikor jól áll a szénám és olyankor dob el...
(#4015) GS9 Miller válasza chickendance (#4008) üzenetére

GS9 Miller
(tag)
Null problemo, én elég sokat beszélek angolul melóhelyen, de ezt a fickót alig értettem!
Az biztos, hogy osztja a "lad"jeit rendesen. 
Megkérhetlek, hogy ne lövöldözz termonukleáris fegyverekre?!?
(#4016) chickendance válasza GS9 Miller (#4015) üzenetére

chickendance
(fanatikus tag)
hi
"Az biztos, hogy osztja a "lad"jeit rendesen"
mi az a "lad"? 

gelacihun
(fanatikus tag)
Szerintem ő is ugyan azt írja mint mi , csak rosszul tagolja a mondatokat ! Amúgy ez a lagg , a te géped áll a szerver pedig megy tovább ! Amikor felveszi a fonalat már más képet látsz !

gelacihun
(fanatikus tag)
A szememet már tudom úgy forgatni kényszerszünet alatt , mint a kaméleon !
Sőt , be kéne beszerezni egy gumi billentyűzetet is , idegroham esetére
Igényelhetek tagságot ?

chickendance
(fanatikus tag)
"A szememet már tudom úgy forgatni kényszerszünet alatt , mint a kaméleon !": ez előny a felvételnél ! márcsak 3 feltétel van: +kell tudni csinálni 1 fekvőtámaszt,++kell tudni csinálni 1 felülést,(az utolsóban lehet"csítelni" mert ellenőrizhetetlen) a pókerarc a 2142-előt!

gelacihun
(fanatikus tag)
A csítelés "hál" istennek nem megy/de soha nem is érdekelt / , a pókerarchoz meg kérnék egy kis telefonos segítséget !

lala42
(őstag)
Hali!
Felvettelek buddylist-re.
PH-MesserHUN. majd valamelyik nap bemegyek ha leszel és jól leöldöslek.

Biggamer már kapott egy kis tapasztalatot a gyilok terén

[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

chickendance
(fanatikus tag)
hali
talán több hete is,hogy láttam a jelölésed. néztemis kilehet ,de asszem van más magyar is ezen (vagy naon hasonló) néven.
Operation Flashpoint 2: Dragon Rising: megvolt?
óóóriási csalódás számomra. kb 1-óra játék és töröltem.
sztem a 2006-os 2142-ben élethűb a mozgás. a graff sem tetszett valahogy többet vártam.
" majd valamelyik nap bemegyek ha leszel és jól leöldöslek"
k-ok csak arra figyuzál, hogyha 1-oldalon vagyunk akó netedd 

biggamer
(PH! kedvence)
Nincs otthon a gazda, cincognak az egerek.

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

lala42
(őstag)
Megvolt az OFP. Háááát mit mondjak
Az első filingjét nem tudták hozni. Úgy egyszerüen xar lett. Nem lesz pénzkidobás 
#4023) biggamer
Hahaha
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

gelacihun
(fanatikus tag)
Hali
Ennél még a Medal Of Honor első része is százszor többet ér !

lala42
(őstag)
Az az akkori időben csúcs volt. ÍValami újat hozott az fps-ek világába.

chickendance
(fanatikus tag)
HÁJ! 
na innentölkezdve "stabil" vagyok!(nem abban az értelemben mintamikor deákbill gy-nek megvoltmég mindkét lába) ![;]](/dl/s/v1.gif)
belgyógyász lehordva, gép visszaadva, dolcsi visszakérve.
uj vas összeállitva(aqua-nál válogattam össze) .ez a masina már ok. sűvít mint a szél. semmi hiba sehol,már 1 napja tesztelem(már majdnem skizólettem, senkinek nemkivánom,hogy ígyjárjon 1 pc-vel)
szal jöhet az egészéjszakát betöltő(kint hidegvan,a tv-ben +semmi nézhető) GAME! 
yes,yes,yes 
szal reszkessetek 
[ Szerkesztve ]

chickendance
(fanatikus tag)
BIG!
multkor izmoztam az elért 3000-valamennyi pontomra, és valamit kerestem visszanéztem a hsz-eket. erre mittalálok neked voltmár 6000-fölötti kaszálásodis. 

biggamer
(PH! kedvence)
Hjaaa, a régi szééép időőők.
És köszi. 
Sziasztok!
Hujj! Itt 3-4k!
Nagyon best buy! 
Lehet, hogy jövök lassan hentelni originallal 
Üdv. core2
Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

F_Zolee
(őstag)
Lemaradtál az igazi akcióról. Én 1990é vettem anno.
Meg még páran.
tudom, volt az is, de ez most tartósan ennyi 
Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

F_Zolee
(őstag)
Igazából azaz ár se 1 nagy összeg már érte. Simán megéri.

Csabroncka
(fanatikus tag)
Hát igen ha azt vesszük hogy anno 12 ezerért álltam érte sorba 
Battlefield nick:*818* CpLJohnConnor "The future is not final"

gelacihun
(fanatikus tag)
Sziasztok !
Próbálta már valaki Win7-en a játékot ? Nekem a patch telepítése megáll !

F_Zolee
(őstag)
Nekem nincs vele gond. Azon megy már 1 hónapja kb. Alaplapi driverek fent vannak?

gelacihun
(fanatikus tag)
A tied is 64 bites ? Alaplapi-hang-9.10 catalist

F_Zolee
(őstag)
Igen 64bites.(bocs, hogy későn reagáltam)
[ Szerkesztve ]

F_Zolee
(őstag)
Milyen tűzfal+vírus írtód van?

gelacihun
(fanatikus tag)
Szia ! Rájöttém hogy mit szúrtam el
! Tesztelem a Wint ezért egy húszgigás vinyóra raktam fel ! Egyszerűen elfogy a lemez mire az összes patch felkerülne ! Egyébként Eset smart
[ Szerkesztve ]

F_Zolee
(őstag)
Ja hát ezeknél nem szabad spórolni a hellyel. Akkor megoldódott a gond...

gelacihun
(fanatikus tag)
Na de tizennégy giga , és hatszáz mega ram a szűz rendszernek alapjáraton ? Az 1.4-es még felfér , de a szerverek nem engednek be ! Nézek egy nagyobb vinyót !
[ Szerkesztve ]

F_Zolee
(őstag)
Ilyen kis winyód van? 
[ Szerkesztve ]

gelacihun
(fanatikus tag)
Ezzel csak ki akarom próbálni ! Az éles rendszerem 250-es Samsung ,csak addig nem akarom lezúzni az Xp-t , amíg nem vagyok biztos benne , hogy minden simán fut a Win7-en

gelacihun
(fanatikus tag)
A 32 bites kisebb , így pont felfér ! A punkbuster először akadékoskodott , de az svc-je hejre rakta .Lehet hogy én bennem van a hiba ,de itt mintha egy kicsivel szebb lenne a megjelenítés !

F_Zolee
(őstag)
Nekem nem tűnt fel, hogy jobb lenne. Azt viszont nem tudom, hogy mi lehet a gond de elég sűrűn dob le egy szerver, viszonylag. XP alatt nem igazán volt erre precedens.
Igaz gép csere is volt de az nem zavarhat be szerintem.

chickendance
(fanatikus tag)
hali
gelacihun: jöhetnél máskoris ,légitámogatónak,(jump-in) . én még béna vook "röpülőből" 

gelacihun
(fanatikus tag)
Szia ! Egyszer próbálj meg beülni a PTD-s Tiger mellé ! Na ő tud gunshipet vezetni , én csak elnavigálok valahogy de ő Sumi !!!
Egyébként nagyon szívesen segítek bárkinek /főleg Magyaroknak, de már Spanyol Cseh és Angol játékostársaim is vannak akik név szerint ismernek és csatlakoznak hozzám -2006 óta volt idő-/, mert úgy nekem is sokkal élvezetesebb a játék és eredményesebben lehet bárkit leszedni
A beállításoknál emeld fel az egér érzékenységét legalább hetesre vagy maxra ! És használd a hátramenetet is mert csak így tudsz bukfencet csinálni ! Nekem a háton repülés még nem megy de ennyire meg már nem érdekel !!!
[ Szerkesztve ]