Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142

(#301) muxi-muxi válasza mobal (#291) üzenetére

muxi-muxi
(fanatikus tag)

Hát szerintem a VGA-d karcsú hozzá (4 pixel pipeline - kéne min. 8 - X800, 6600GT, 7300, stb.). A többi rendben van.

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#302) Allien válasza muxi-muxi (#301) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Nekem is ilyen kártyám volt, a BF2 futott rajta. Nem mondom, kb. éppenhogy 30 fps felett, de ment.:B Sajnos, a beállitásokra nem emléxem pontossan.:DDD

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#303) Müge válasza AlyArkhon (#299) üzenetére

Müge
(tag)

Pl.:

[link]

A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux

(#304) mobal válasza muxi-muxi (#301) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát akkor hanyagolva lesz asszem egy darabig...

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#305) skull2184 válasza HDR renderin (#300) üzenetére

skull2184
(kvázi-tag)

nos aszem hogy 10.ho 20-án (pénteken de ez sem 100%)
én is nagyon kiváncsi vagyok a töbi pályára
:C

GO privit írj

(#306) horny válasza skull2184 (#305) üzenetére

horny
(senior tag)

Asszem kijelenthetem, hogy az összes pálya fényévekkel jobb annál, mint ami a demóban volt, bár néhány pályán elég kevés a jármű.

Az élet olyan, mint az ásás. Mindig van 1-2 gyökér, hogy hátráltasson.

(#307) KPepe

KPepe
(őstag)

üdv!

Demóban van néhány érdekes bug, például hogy csapattársat ugye kékkel jelöli, nem is lőttem rá. Ő viszont kinyírt, és akkor már pirossal írta ki, hogy lelőttek. Szóval mégsem volt csapattárs. Szobatársamnak meg pont fordítva. Lelőtte az enemynek jelzett tagot, erre kiírta, hogy teamkill. lol

Meg a durvább dolog, hogy a letöltött demo nem indul el, kapásból patchelni kell, ez azért elég durva.

Remélem ezeket mihamarabb orvosolják.

A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.

(#308) SLYM

SLYM
(PH! kedvence)

mindjárt megérkezik a játék. suli után kipróbálom

(#309) horny válasza KPepe (#307) üzenetére

horny
(senior tag)

Ez nem újdonság, már a bf2-ben is így volt.
A demót nem tudom, hogy honnan szedtétek, mert nekem kapásbol indult.

(#310) belahege

belahege
(fanatikus tag)

hali csajok
az asét meg lehet frissíteni hogy lássa ezt a játékot is???
köszi

amikor először olvastam az ivás veszélyeiről, azonnal leszoktam az olvasásról

(#311) Müge

Müge
(tag)

Néhány napos tesztelés után kijelenthetem, hogy nagyon ígéretes a game.

1. A pálya

Először nagyon fosnak találtam, de aztán megszoktam. Összességében elmegy, de a többi valószínűleg sokkal jobb lesz.

2. Grafika

Szerintem nem sokat változott, bár látványosabb a jövőbeli technika miatt, lásd lépegetők stb.
A gépigény alacsonyabb, mint az oridzsi Bf2-ben, én 1600x1200-ban 4xFSAA és 16xAF
mellett játszok, tökéletesen megy. Az SS már sok volt neki, de kikapcsolás után sem látok különbséget. :F

3. Játékélmény

Szerintem nagyon ott van, bár kicsit könnyebb ölni, mint az elődben, legalábbis nekem ez volt a benyomásom. A járművek nagyon sirályak lettek, különösen a lépegető és a harci repülő jön be ( a nevére nem emlékszem ).
Kicsit terminátorosra sikeredtek a repülők, de nekem nagyon bejön, elképesztő manővereket lehet végrehajtani velük, az elődben ez csak joy-jal és marha nagy gyakorlattal volt elképzelhető. :R

Összességében: majd meglátjuk. :F

A kasztokkal én nem vagyok megelégedve, egyedül az engineer használható sztem.
Az sem túl jó, hogy unlockolni kell a gránátokat, egyéb fegyókat, mert így gyakorlatilag csak a puskák vannak... :(
A sniper kaszt maradt egy nagy rakás szar, nem tudom, hogy mi értelme van, ha nem lehet valakit egy lövéssel megölni vele ( vagy csak nekem nem sikerült? ). :W

Nem tudom, hogy mikor jelenik meg, de én már nagyon készülök rá.
Ha jól tudom, valamikor október végén.
Ok, tudom, google, de most nem nagyon van ehhez energiám.

(#312) horny válasza Müge (#311) üzenetére

horny
(senior tag)

A sniperrel tökéletesen lehet gyilkolászni 1 lövéssel, csak fejre kell célozni :P
Egyébként okt. 20. a megjelenés.

(#313) kBagyula

kBagyula
(senior tag)

''Battlefield 2142-es spyware botrány!
[2006. október 17. @ 11:42 - Bad Sector]
Bombaként robbant az Interneten a hír, hogy a Battlefield 2142-ben állítólag beépített spyware található, legalább is a Worthplaying híre szerint.

A játékot külföldön már lehet kapni pár boltban és a dobozokba csúsztatott papírdarabka arra figyelmezteti a vásárlókat, hogy egy ''monitoring software'' figyeli a felhasználót, ami olyan ''anonim'' információkat küldd el központi szerverre, mint az IP számod, a szörfölési szokásaid és ezek aztán különféle cégekhez jutnak el, akik a játékon belül reklámokat nyomatnak az arcodba. Hogy ez konkrétan hogyan működik, és pontosan mennyire igaz, illetve mit is tervezett vele az Electronic Arts, arról nyílván fogunk még hallani, mert egészen biztosan reagálni fognak rá...''

(#314) Müge válasza kBagyula (#313) üzenetére

Müge
(tag)

Ha ez igaz, rohadt nagy szemétség.
Persze, majd EA részről biztosan adnak valami magyarázatot erre, hogy ''az nem is az hogy úgy ahogy izé''
IP címemet azért ne küldözgessék szerteszéjjel :O

(#315) donsergiooo válasza Müge (#314) üzenetére

donsergiooo
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezért vegyyél routert és változtasd dinamikusan az ipéd! -ha nem servert hsználsz! :D
Amúgy le...rom, csak a sávszélem ne huzza!

Szerintem nagyon jó! 4x re sikerült egy Razor1915-ös Full verzsönt lehúznom!
Hát a pályák sajna jobbak is lehetnének! Viszont nemtetszik ez az elfoglalosdi rakétaálásos, rakétát kilövő, mindenhonnan rakétával becsapódó, bázisromboló xarság!
Szerintem nem koser a dolog! :O
De a sima zászló foglalósdi az nagyon jó! Tetszik a repcsik irányítása! Sokkal könnyebb mint a sima bf2-ben! pl: ott a helikopterek nagyon bénácskák voltak! -mondjuk egy régi flashpoint játékhoz képest! :P
Nah szóval ...asszem nem játszok a gép ellen, várok egy normális tört verzióra, patchekre és egy törtservere! Ott majd találkozunk! De ha valaki tud majd linket dobjon egy püt!

CSács ;)

ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)

(#316) mcmike válasza Müge (#314) üzenetére

mcmike
(senior tag)

Az IP kit érdekel? Főleg ha a szolgáltató Router-e mögött vagy, akkor semmit sem érnek vele, had vigyék...dehogy a jó kis luvnyás linkjeimet megszerezzék az már felháborító!!! :D :D :D ...no persze ez csak vicc volt... ;)

A lényeg: aki akarna venni eredeti BF2142-t a CDGalaxisban 11.690Ft-ért, annak felajánlanám az előrendelésemet (most írtak hogy megjött). Én eléggé elbizonytalanodtam, állítólag nem olyan jó. Még várok egy kicsit a vásárlással... :U

Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

(#317) SLYM válasza kBagyula (#313) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

ezt az okosok elég egyszerűen kihasználnák. beépítenek valahogy visszafel egy backdoort és megszopatják az ilyen patkány céget. remélem senki se fogja megvenni a játékukat

(#318) kBagyula válasza SLYM (#317) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Az az igazság, hogy ez nem így működik szerintem. Ha belépsz a játékba, vagy amikor a master szerverhez csatlakozol akkor letölti a megfelelő fizetett reklám mennyiséget a gépedre és dinamikusan beteszi a pályán elhelyezett óriásplakátokra illetve felületekre. Mondjuk ezt a verziót tartanám a legmegfelelőbbnek az összes lehetőség közül.

Az, hogy a szokásaid hogy figyeli arra csak következtetni tudok, hogy nagyon valószínű, hogy akkor amikor belépsz a gémbe a játék ideje alatt kifürkészi a böngésződ cache-ét, tmp mappáit és ezidő alatt elküldi EA-nak...

Szerintem egyszerű lesz ellene védekezni, csak azt a portot kell lezárni amin kommunikálni akar a kis szemét kifelé. Tuti lesz rá valamiféle megoldás, persze előfordulhat, hogy szankcionálnak érte, pl. nem engednek játszani. :O Elkéne azt az eulát olvasni mostmár asszem. ;]

(#319) skull2184

skull2184
(kvázi-tag)

nos meg jelent a Battlefield 2142 (én a cdgalaxis-ban vetem meg ma az ára 11690 Ft és itt egy link)
[link]
csak egyetlen baja van még pedig az ami a DEMO betegsége is volt
vagyis hogy az EA szerverei nem birják a hirtelen rájuk zudulo sok harcost és ezért fojton meg szakad a kapcsolat
de szerintem ez is ugyan ugy meg gyogyul mint a demo csak egy pár nap
itt van az eredeti [link]
www.mabattlefield.hu
:DD

GO privit írj

(#320) SLYM válasza kBagyula (#318) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

az a gond, hogy ezt le se lehet tiltani. mer tűzfalba az egész játékot (a folyamatot) engedélyezed, tehát azon belül nincs beleszólásod hogy az mit csinál. de mindegy. ez van. remélem ezt azért nem akarják rendszeresíteni

(#321) donsergiooo válasza SLYM (#320) üzenetére

donsergiooo
(senior tag)
LOGOUT blog

Patch! ;)

...de lehet, h abban egy másik kiskapu lesz?

Amúgy hiába állnak szolgáltatók a te ipd mögött, azon keresztűl lehet betőrni!
1 ip cím sokmindenre felhasználható ha a cím végén aktív egy számítógép!
A kis csomagocskák (melyek a hálózati ikont figyelve folyamatosan növekszik - ''küldött/fogadott'') tartalmaznak egy fejlécet, melyben bele van foglalva minden fontos kis adat! Nos erre is kivan találva valami, h lehet ezeket eltüntetni! De ha kivennénk belőle, úgy az előírt szabványoknak nem felelnénk meg! Nos mivel nem fortélyozok semmiféle ezzel való kísérletet a lényeg, h érdemesebb a célt kerülőutakon elérni! :)
De mondom, nem kell tojni az EA-tól! Ha tényleg olyan nagy ''bűnt'' okozott a szakik majd rájönnek és felelőségre vonják! A másik meg az, hogy az aztán marha jó lehet, ha 100.000 embernek a töbmillió weblátogatását nézék.... csak egy példa volt!

Én csak röhögök ezen, mert szerencsétlen ember akinek ez a dolga, az kotorhat a szemétáradatban és persze nem érzém magam kukkolónak utána. Ez előfordulhat, h pl aberrációt is létrehozhat! Na de hol is tartottunk? Bf2 -2142! ;]

ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)

(#322) Allien válasza donsergiooo (#321) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Az igazi megoldás kb az lehetne, ha mondjuk a kémszoftvert szopatnák be, és mindig ugyan azt küldené minden gépről. Valami jó erős vírusos, trójai oldalra menne.:DDD Vagy csak a nagy semmit küldené el nekik, minta üres lenne a temp, és a chace könyvtár. :)) Esettleg valami drágár szöveg, vagy olyan betükészlet, amit nem csípnek, mondjuk kínai.:B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#323) donsergiooo válasza Allien (#322) üzenetére

donsergiooo
(senior tag)
LOGOUT blog

Poén: fel vannak erre készítve! De a poén az lenne, ha olyan servereket üzemelnénk, hogy replikálja az adatokat ezzel megbénítva a forgalmukat! Hamar kikapcsolnák a fnkciót! :D

(#324) kBagyula

kBagyula
(senior tag)

''További infók a BF2142-es spyware botrányról
[2006. október 18. @ 12:57 - Bad Sector]
Az IGA Worldwide nevű cég specializálodott a játékokon belüli reklámra és ők helyezték el azt a szoftvert a BF2142-ben (az EA-val együttműködve), amelyik a felhasználó IP-jét logolja - nyilatkozott Justin Townsend, a cég ügyvezetője.

Ez a kis játékba épített spyware állítólag a személyes információidat nem tárolja, pusztán az IP-det veszi le, hogy beazonosítsa, a Föld melyik tájékán nyomulsz a játékkal, ezáltal speciális helyi reklámokat tolva az arcodba. Hogy ez pontosan mennyire lesz országokra is lebontva, tehát mondjuk 2142-ben a virtuális jövőben hirtelen találkozol-e az egyik ingame hírdetőtáblán egy Országos Takarékpénztár, vagy Béres Alexandra egyik fitness DVD-jének reklámával, arra nem tért ki Townsend. Állítólag az elsődleges szempont az, hogy az amerikai játékosok ne lássanak európai reklámokat.
A reklámokat egyébként Townsend feltétlenül szükségesnek tartja. ''Ha a játékosok tudnák, hogy milyen fájdalmas üzleti megoldásokat kell alkalmazniuk a kiadóknak, akkor egyeértenének a reklámokkal. Ha ugyanannyi minőségi játékot akarnak, akkor szükség van alternatív bevételekre...'' Hmm... ez részben érthető, de azért reméljük, hogy ez nem jelenti majd azt, hogy a WoW-ban, vagy a Fable 2-ben egyszer csak egy OK OB tamponreklámmal találjuk majd szembe magunkat...''

by gamestar online

Mondjuk egy futurisztiskus játékban amikor éppenséggel az emberiség túlélése a cél és tetejébe méh háború is van elég érdekesen nézhet ki egy OB reklám... ;] A plakátosemberek bezzeg nem háborúznak. :DDD Aztán meg majd jön a következő feature amikor ki pause-zák a játékot és jó adag reklámot tolnak az arcodba, mint a kereskedelmi csatornákon. :(

[Szerkesztve]

(#325) KPepe válasza kBagyula (#324) üzenetére

KPepe
(őstag)

''Aztán meg majd jön a következő feature amikor ki pause-zák a játékot és jó adag reklámot tolnak az arcodba, mint a kereskedelmi csatornákon.''

Azt azért talán nem kell megérnünk, mert szerintem amelyik cég ezt megcsinálja, lehúzhatja a rolót.

Ami meg az ingame reklámokat illeti, kellene berakni paintball stukkereket, vagy kellene festő típusú emberke, és jól összemázolni a hirdető táblákat. :)

(#326) Eagl3 válasza KPepe (#325) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én arra leszek kíváncsi, h. ezeket a hirdetéseket lehet e majd rongálni a játékokban, sztem tuti, nem fog összedőlni egy hirdetési tábla... :U

(#327) fabika válasza Eagl3 (#326) üzenetére

fabika
(tag)

Akkor majd a táblák allá kell majd menekülni az arty elől. ;]

Visszabeszél, mint nyugdíjas a tv-nek.

(#328) Müge

Müge
(tag)

Még szinte meg sem jelent a gáma, máris itt a patch...
Gratulálok :W

[link]

(#329) HDR renderin válasza mcmike (#316) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

azért az is durva hogy most ez a GAME kerül ujan 11 papirba itt a TESCO-ban pedig a BF2 nem BF2142 hanem BF2 kerül 11 parirba.
K.rva anyukájukat sz..assák ha lehet!!!!!!!!!!!!! :W :W :W

Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

(#330) mobal válasza donsergiooo (#315) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kösz, hogy kifejtetted, hogy ötödikre leszedted a warez verziót. kösz. alapelveket olvastad?

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#331) Dashes

Dashes
(őstag)

http://playware.hu/?page=hir&id=5695

(#332) mobal

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sráccok!

Hétvégére tekintettel összedobok egy bf2142 oldalt itt a ph! soknak (vagy nem de tervbe van) és alapítok nektek wgy klánt hha akarjátok! Aki benne, akkor szervezzétek meg itt. Dobjatok nekem egy emailt képekkel, linkekkel azt tolom fel a netre. Ha nem kell a lap szóljatok. Csinálhtnékom van :)

(#333) Janoska26 válasza Müge (#328) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nagyon belejöttek biztosan a készítők, és a patchben egy kiegészítés van ;]

(#334) VW

VW
(tag)

azon gondolkodtam,hogy még nekem kell fizetnem a játékért majd 12000 forintot,hogy reklámokat kűldjenek ill. reklámozzanak a játékban??
adják féláron és meggondolom,hogy elnézegessem e a hírdetéseiket....nincs igazam? :F

(#335) Allien válasza VW (#334) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Nincs ;)

Ja, és én is megvettem! :C
Egy kis körkép. CD galaxis 11680, MM 11990 (telefonon közölték), 576 kbyte 11699.

[Szerkesztve]

(#336) Janoska26 válasza Allien (#335) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Már megjelent??? :Y Ez nekem új, akkor kezdek kutakodni, az általad megadott oldalakon :DDD

[Szerkesztve]

(#337) Allien válasza Müge (#328) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Még megjelenés elött fel akartam vettni, hogy játszunk. Tippeljen mindenki, mikor jön ki az első peccs.:DDD
De, letettem róla, és jól is gondoltam, mert azért ez tényleg LOL. :(((

Janoska26, jelenleg csak a CDgalaxis oldalán találsz infót!;)

[Szerkesztve]

(#338) kBagyula válasza Allien (#337) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

már kinn van... :D

(#339) mobal válasza Allien (#337) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mi az a titán mód? :B :U

(#340) Allien válasza mobal (#339) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Demóban is van, egy lebegő bázist kell szétfüstölni. Első körben a pályán található rakétaállásokat kell bírtokolni, onnan lövik ki a rakettát, ami kicsinálja a páncélját. Tehát, addig ne repülj neki!;) Ezt jelzi is a képernyő, amikor elfogyott a páncél, akkor viszont föl kell a gyalogságnak mennie a ''hajóra'', és ott felrobbantani apránként. :B

(#341) mobal válasza Allien (#340) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vaúúúú :D

(#342) KPepe válasza horny (#309) üzenetére

KPepe
(őstag)

Ja, amúgy EA oldaláról való a nem működő demo. ;)

(#343) kBagyula válasza KPepe (#342) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Mi nem műkszik benne? Nálam minden frankó.

(#344) kBagyula

kBagyula
(senior tag)

Egy kis help evribádi: [link] itt lehet olvasgatni a hibákról és az elhárításukról.

(#345) mcmike válasza Janoska26 (#336) üzenetére

mcmike
(senior tag)

Igen, kint van...Lásd -> #316 ;)

Én speciel azóta már visszamondtam az elővásárlási jogomat...egyelőre nem teccik a játék, de később még változhat az álláspontom. :F

UI: 'gondolom' nem Raz0r, vagy Unl3ashed ''fröccsöntő műhelyéből származót'' árulnak... :D :D :D

Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

(#346) Allien válasza mcmike (#345) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Én elsőre majdnem kidobtam a dvd-t.;) Teljessen más volt, mint a demóban, még az a pálya is. Illetve, nem maga a pálya, hanem a játékmenet. A demóban ellötyögtem, tök laza volt, itt meg ment a húsdaráló 1000-i! Eszmélettlen volt. Ráadásul, kidobott az asztalra, éppen amikor már jól álltam (K/D 5:1). Addig pont fordítva volt! Aztán ''magamra találtam''. Most már megvan az első unlock lehetősség, csak nem tudom, mi legyen az.:DDD

(#347) HDR renderin válasza mobal (#339) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

egy repülö bázis ahol szét kell löni egy berendezést.

Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

(#348) KPepe válasza kBagyula (#343) üzenetére

KPepe
(őstag)

Az nem működött benne, hogy nem talált bizonyos .dll file-okat. És kiírta, hogy az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. Csak az a vicc, hogy előtte 1 perccel települt fel :)

Aztán jött hozzá valami peccs letöltés, amiben benne voltak a .dll file-ok, és már ment is.

szerk: most látom, hogy az általad linkelt oldalon ott virít a szöveg:
''Ha inditáskor DirectX hibát kapsz /d3dx9_29.dll hiányol/ akkor ITT vagy ITT letöltheted a hiányzó filet,majd bemásolod C:\WINDOWS\system32 könyvtárba.''
:D

[Szerkesztve]

(#349) Allien

Allien
(PH! kedvence)

Na, kilokkoltam a snipa fegyót! :((( Senkinek sem ajánlom! Kb. mint az M95, de mostanában, lagg miatt szinte eredménytelen vagyok, kb. mint az alap fegyóval. Akkor inkább gránát! De, a ''mine'' azért néha jól jön.:DDD

(#350) SLYM válasza donsergiooo (#315) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

te hogy indítottad le a razort? csakmer nekem nem indul :(

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.