Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142

(#3001) Tsumaas válasza NeoPampalini (#3000) üzenetére

Tsumaas
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah megnéztem és nem jó :( :O Megcsináltam azt amit mondtatok, aztán lementettem egy képet a játékból és 1100valahányszor 800valahanyat mutatott... Nem igaz... :O

(#3002) STC Speed válasza Tsumaas (#3001) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

Küldd el nekem a parancsikonod e-mailbe.
speedmaster1@citromail.hu

Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

(#3003) Tsumaas válasza STC Speed (#3002) üzenetére

Tsumaas
(senior tag)
LOGOUT blog

Megpróbáltam elküldeni, de nem sikerült. Van valami a citromail-lel. Mjad később is megpróbálom.

(#3004) NeoPampalini

NeoPampalini
(újonc)

Jobb katt a BF2142-es parancsikonon (Start menüben, asztalon vagy a gyorsindítópulton), aztán Tulajdonságok...
Lesz ott egy Cél szövegmező, benne a BF2142.exe elérési útvonalával (ez, de csak ez van idézőjelben!!!), nálam ez "D:\Games\Battlefield 2142\BF2142.exe". A következőket írd be utána (vagy másold be innen), egy szóköz kihagyásával, az idézőjel után: +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024

Tehát így kellene kinéznie:

"D:\Games\Battlefield 2142\BF2142.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024

Ennél bővebben max. képekkel tudnám illusztrálni. :) Ha így sem megy a kívánt felbontásban, akkor sehogy... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3005) Tsumaas válasza NeoPampalini (#3004) üzenetére

Tsumaas
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó, azért ennyire nem vagyok hülye! Ugyan ezt csináltam... Ugyan így néz ki a "Cél". Hát nem tom. X-akta :DD

[ Szerkesztve ]

(#3006) RapUGround

RapUGround
(tag)

Segítseteke pls!!! Most vettem meg a BF2142-őt Northern Strike-al.
Feltelepítem az alapjátékot utána felpatchelem minden ok.
Feltelepítem a booster packot ez is ok.
Majd erre ismét a patch és nem patcheli a Northern Strike pályákat.
Elvileg a patch install ok csak nem megy a kék csík de nem ír ki semmi hibát.
Majd mikor játszanák boosteres mapon akkor azt írja nem megfelelő verziójú a játék vagy babrált verzíójú a játék. Alapjáték mapjai mennek csak a boosteré nem. HELP!!!

(#3007) Zee21 válasza RapUGround (#3006) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

install bf2142--->patch 1.20---->NS----->1.50

''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''

(#3008) Zee21 válasza RapUGround (#3006) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

nah müxik?

(#3009) RapUGround válasza Zee21 (#3008) üzenetére

RapUGround
(tag)

Az működik ha a BF2142 -> 1.25 -> NS -> 1.5 ?
Eddi az eaval próbáltam felvenni a kapcsolatot.
Most töltöttem le a 1.25-öt. Ha nem megy akkor próbálom.
Azért thx.

(#3010) RapUGround válasza Zee21 (#3008) üzenetére

RapUGround
(tag)

1.25-el nem megy. Akkor csak az a jó amit te mondtál.

(#3011) RapUGround válasza Zee21 (#3008) üzenetére

RapUGround
(tag)

Nah igen :DD :DD :DD !!!!
Ez így megy király :C :C !!!!
Köszönöm szépen :R :R :R !!!!

(#3012) Zee21 válasza RapUGround (#3011) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

nm :)

(#3013) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vista x64 Edition esetében sem megy a Battlefield ékezetes Account alól?

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#3014) Tsumaas válasza GoodSpeed (#3013) üzenetére

Tsumaas
(senior tag)
LOGOUT blog

nem tom :F

(#3015) NeoPampalini

NeoPampalini
(újonc)

Az "és ezt hogy...!?" kategória mai versenyzője a PK rakettyát köpködő defibrillátor: [kép] :D

Ez üti a supportost, aki a shotgunjából "dobja" a kézigránátot, miközben a puskával is lő... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3016) NeoPampalini

NeoPampalini
(újonc)

Használja valaki a [Widescreen fixer] progit 1.50-es BF2142-vel? Nem igazán találtam megnyugtató választ, hogy most akkor szabad-e, vagy sem, egy ban törléséért (amit ezzel kockáztatok) meg nincs hangulatom könyörögni... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3017) Tsumaas válasza NeoPampalini (#3016) üzenetére

Tsumaas
(senior tag)
LOGOUT blog

Nincs wide monitorom. :DD

(#3018) NeoPampalini

NeoPampalini
(újonc)

A BF2-es topikban most megy a hülye admin, hülye szabály téma, na ilyenek a 2142-ben is vannak szép számmal. :D Pl. mi a rákért van rengeteg szerveren megtiltva, hogy az engineer anti-air puskáját használják? Illetve, ez a legújabb marhaság amit láttam: "no commander on conquest maps!!!" - wtf? :F Azon már meg sem lepődöm, hogy csomó szerveren egyszerűen NINCS commander, és akárhányszor próbálom, egyszer sem ugrik be a commander "ablak", mintha le lenne tiltva... :DDD :W

(#3019) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tudtok olyan progit, amivel működne az 1360*768-as widescreen felbontás? A játék cfg-jét hiába írom át, akkor nem indul el a játék, 1024-ben meg pixelmocsár...

[ Szerkesztve ]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#3020) NeoPampalini

NeoPampalini
(újonc)

Az 1.50-es patch óta működik a +widescreen 1 opció, a parancsikonnál írd oda, utána a menüből már választhatsz wide felbontást is. :)

(#3021) feka007 válasza NeoPampalini (#3020) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Okés, akkor rakom is fel a gamet. :R

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#3022) Csabroncka válasza GoodSpeed (#3013) üzenetére

Csabroncka
(fanatikus tag)

én azt sem feltételztem, hogy egyátalán 64 bitesen megy.. na egy újdonság

Battlefield nick:*818* CpLJohnConnor "The future is not final"

(#3023) Zee21 válasza feka007 (#3021) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

az elött is lehetett wideba tolni :D

(#3024) STC Speed válasza Zee21 (#3023) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

Mikor még megsem születtél :DD

Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

(#3025) ádyz

ádyz
(PH! addikt)

Üdv.

Pár órája vettem meg a játékot, megy szépen.

Most töltöm az 1.50-es patchet, kell még valami neki, hogy neten is játszhassak? :F

Köszönöm a válaszokat.

[ Szerkesztve ]

(#3026) NeoPampalini válasza ádyz (#3025) üzenetére

NeoPampalini
(újonc)

Az elég lesz. :)

(#3027) ádyz válasza NeoPampalini (#3026) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

Okés, köszönöm szépen.

Egyébként vannak magyar szerverek is, ugye?

ASE vagy Xfire jobb szerverkeresőnek?

(#3028) ádyz válasza ádyz (#3027) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

Felment a patch, de nem tölti be a pályákat. :F

Mi a baja? Eddig működött, patch nékül. :O

F@sza, mostmár el se indul. Kiirja, hogy tegyem be a dvd-t, de közben meg benne van. :(((
Ennyit a patchról.

[ Szerkesztve ]

(#3029) NeoPampalini

NeoPampalini
(újonc)

Nálam jó a patch, semmi gáz nem volt vele... Igaz, én nem a teljeset, hanem az 1.4 -> 1.5 patchet tettem fel. :F

Xfire-ről és a többiről nem tudok mit mondani, én a beépítettet használom. :DDD

(#3030) ádyz válasza NeoPampalini (#3029) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

Érdekes, megjavult. :F

(#3031) ádyz válasza ádyz (#3030) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

Mégsem jó. Csak egy pályán tudok játszani. Mi lehet a gond? Lehet, a Vista?

(#3032) Csabroncka válasza ádyz (#3031) üzenetére

Csabroncka
(fanatikus tag)

NEM... gondolom eredetei a játék... frissítsd le punkbustert, illetve a bejelentkezésnél a jobb alsó sarokban kinn van, hogy milyen patch van fenn

(#3033) ádyz válasza Csabroncka (#3032) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

Így van, eredeti a játék, pb-t frissítettem, és 1.50-et ír ki a sarokban. :K

De még is csak egy pályát tölt be. A többinél kiirja, hogy a BF2141.exe hibát észlelt, leállt. :F

[ Szerkesztve ]

(#3034) ádyz válasza ádyz (#3033) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

Meg van a válasz, és működik.

[I]"Here are a few steps you can try if Battlefield 2142 is freezing or crashing during map loading:

* Delete the cache folder
1. Double-click My Documents.
2. Double-click the Battlefield 2142 folder.
3. Double-click the mods folder.
4. Double-click the bf2142 folder.
5. Double-click the cache folder.
6. Click and highlight all the folders in this directory.
7. Press the Delete key to delete these files and folders.
8. Restart the game. "[/I]

(#3035) Csabroncka válasza ádyz (#3033) üzenetére

Csabroncka
(fanatikus tag)

Na hát általában ezzel a könyvtárral vana problematika, de tapasztaltam én már azt is, hogy patch nem ment fel..stb aztán mire sikerált utánnajárni, hogy a Vistán rendszergazdaként futtasd a BF-et, mert a PB-er v.miért nem indul el...stb de legalább megy ez a lényeg :C

(#3036) ádyz válasza Csabroncka (#3035) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

Igen, és most már rendesen megy, mert Vistán low-on is akadt. :W

(#3037) Allien

Allien
(PH! kedvence)

Ahoj! :DDD
Ma újra felraktam. :B De, a beállitásokkal még sokat kell szórakoznom, meg még a nodvd, meg no videot meg kell oldanom. :O Borzalom, hogy nem lehet csak úgy, lazán átlépni a bevezető videókat. :W

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#3038) NeoPampalini válasza Allien (#3037) üzenetére

NeoPampalini
(újonc)

Virtual CD V9-cel nekem szépen megy a DVD nélkül (próbáltam egy rakat más progit is, de azokkal sehogy sem jött össze). A videókat meg simán töröld le és kész. Ott vannak a mods\bf2142\movies mappában. :D

(#3039) Zee21 válasza Allien (#3037) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

üdv újra a csatamezőn testvér!!! :) mi volt veled nagyon hiányoltunk ám :))

(#3040) Allien válasza Zee21 (#3039) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Hello!:DDD
Besokaltam. Túl sok időt vett el, és elfáradtam (szerintem). Minden nap, késő éjelig fent lenni, és menni. Mondjuk, ez egy dolog, de, már nem nyújtott elég élményt. :B Ráadásul, jöttek a klángondok is. :B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#3041) Zee21 válasza Allien (#3040) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

hát nem kell éjfélig nyomni :D:D
énis napi max 2 órát tolom de most volt egy 3 honapos kihagyásom de azé forumra jártam fel!!

(#3042) Allien válasza Zee21 (#3041) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Azért ez nem olyan egyszerű. :DDD Ha war van, vagy gyakwar, akkor menni kell. :B Az most más kérdés, hogy mennyire volt ez szükséges, hiszen én "csak" heliztem. De, a warrokon érezhető volt az összjáték. Ha nem próbáltak leblokkolni (függetlenül, hogy ez mennyire volt hatékony), akkor bizony elmondható, hogy nagyon jó összjáték alakult ki köztünk. :DDD Nagyon nem mindegy, hogy támogatjuk egymást. Ha megtették azt az amúgy alapvetőnek látszó dolgot, hogy jelölgették az ellenfelet, megpróbáltam segíteni. :B Végtére is, ez volt a dolgom. :K
A publikon meg az volt, hogy mindig jött valaki, aki be akart ülni másodpilótának, mert jókat tudott kaszálni mellettem. Csak, van/volt 1-2 köztük, aki azt nem vette figyelembe, hogy Nekem is szükségem van "sikerélményre", ha a pontjaim nagyon negatívba mennek, ott fogom hagyni. Végtére is, ugyebár szükségem van/lehet egy segítőre, de ez akkor jó, ha kölcsönös. :DDD Természetessen, nem ez volt a jellemző, inkább az, hogy ha tudtunk érvényesülni, akkor az első két hely a mienk volt. :B Tegnap is felléptem, és egyből megtalált egy régi "ismerős" német csávóka. Szerencsére, az újdonság, hogy már 2x2 heli van, így ha nagyon gáz van, külön tudok menni. ;]
Végre, berakták az új pályákat is, a szigetest sikerült már kipróbálnom. :)

(#3043) Csabroncka válasza ádyz (#3036) üzenetére

Csabroncka
(fanatikus tag)

2GB memó azért elkél min. DDR2 800-as ból mert a Vista felfalja a memóriát!! így is a textúrák közepesen vannak :R

(#3044) Allien válasza Csabroncka (#3043) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Az XP alatt is KELL a 2 giga a játékhoz, méghozzá minnél gyorsabb. :DDD Csak az XP alatt arra kell, hogy minnél hamarabb betöltse a pályát, mert ez nagyon nem mindegy. ;) :R

(#3045) Csabroncka válasza Allien (#3044) üzenetére

Csabroncka
(fanatikus tag)

:K

(#3046) Visormail

Visormail
(senior tag)

Sziasztok ez egyéni probléma vagy esetleg más is találkozott már olyannal, hogy a játékon belül a bfhq-ben ha ráklikkelek egy kitüntetésre akkor kilép a játék a windowsba? :)

AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows 7, Avira IS 2012

(#3047) Zee21 válasza Visormail (#3046) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

1.50 -es LAST patch óta van ez a bug.....
mindenkinél ez van szerintem ugyh kész pasz dice munka.....
ugyh mashol kell gyönyörködnöd bennük :S

(#3048) Visormail válasza Zee21 (#3047) üzenetére

Visormail
(senior tag)

Ohh köszi a választ akkor megnyugodtam.

(#3049) Cs@@bi

Cs@@bi
(tag)

Hello! Ma vettem meg a BF2142-t mert tetszik a future felling, de nem indul el!!!! Egyszerűen azt írja ki Please insert .... Letöröltem Demont is 2szer újra inditt még a játékot is űjraraktam de semmi változás. Valaki segítsen! Ötlet?
Köszi előre is!

/* No Comment..! */

(#3050) Visormail válasza Cs@@bi (#3049) üzenetére

Visormail
(senior tag)

Nálam fent van a Daemon tools és a VirtualCD is és úgy is működik a BF nem tudom nálad mi lehet a baj. Van több cd/dvd meghajtód a gépben?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.