Nah megnéztem és nem jó
Megcsináltam azt amit mondtatok, aztán lementettem egy képet a játékból és 1100valahányszor 800valahanyat mutatott... Nem igaz... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
STC Speed
(senior tag)
Küldd el nekem a parancsikonod e-mailbe.
speedmaster1@citromail.hu
Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB
Megpróbáltam elküldeni, de nem sikerült. Van valami a citromail-lel. Mjad később is megpróbálom.

NeoPampalini
(újonc)
Jobb katt a BF2142-es parancsikonon (Start menüben, asztalon vagy a gyorsindítópulton), aztán Tulajdonságok...
Lesz ott egy Cél szövegmező, benne a BF2142.exe elérési útvonalával (ez, de csak ez van idézőjelben!!!), nálam ez "D:\Games\Battlefield 2142\BF2142.exe". A következőket írd be utána (vagy másold be innen), egy szóköz kihagyásával, az idézőjel után: +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024
Tehát így kellene kinéznie:
"D:\Games\Battlefield 2142\BF2142.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024
Ennél bővebben max. képekkel tudnám illusztrálni.
Ha így sem megy a kívánt felbontásban, akkor sehogy... 
[ Szerkesztve ]
Jó, azért ennyire nem vagyok hülye! Ugyan ezt csináltam... Ugyan így néz ki a "Cél". Hát nem tom. X-akta 
[ Szerkesztve ]

RapUGround
(tag)
Segítseteke pls!!! Most vettem meg a BF2142-őt Northern Strike-al.
Feltelepítem az alapjátékot utána felpatchelem minden ok.
Feltelepítem a booster packot ez is ok.
Majd erre ismét a patch és nem patcheli a Northern Strike pályákat.
Elvileg a patch install ok csak nem megy a kék csík de nem ír ki semmi hibát.
Majd mikor játszanák boosteres mapon akkor azt írja nem megfelelő verziójú a játék vagy babrált verzíójú a játék. Alapjáték mapjai mennek csak a boosteré nem. HELP!!!

Zee21
(fanatikus tag)
install bf2142--->patch 1.20---->NS----->1.50
''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''

Zee21
(fanatikus tag)
nah müxik?

RapUGround
(tag)
Az működik ha a BF2142 -> 1.25 -> NS -> 1.5 ?
Eddi az eaval próbáltam felvenni a kapcsolatot.
Most töltöttem le a 1.25-öt. Ha nem megy akkor próbálom.
Azért thx.

RapUGround
(tag)
1.25-el nem megy. Akkor csak az a jó amit te mondtál.

RapUGround
(tag)
Nah igen
!!!!
Ez így megy király
!!!!
Köszönöm szépen
!!!!

Zee21
(fanatikus tag)
nm 
Vista x64 Edition esetében sem megy a Battlefield ékezetes Account alól?
I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof
nem tom 

NeoPampalini
(újonc)
Az "és ezt hogy...!?" kategória mai versenyzője a PK rakettyát köpködő defibrillátor: [kép] 
Ez üti a supportost, aki a shotgunjából "dobja" a kézigránátot, miközben a puskával is lő... 
[ Szerkesztve ]

NeoPampalini
(újonc)
Használja valaki a [Widescreen fixer] progit 1.50-es BF2142-vel? Nem igazán találtam megnyugtató választ, hogy most akkor szabad-e, vagy sem, egy ban törléséért (amit ezzel kockáztatok) meg nincs hangulatom könyörögni... 
[ Szerkesztve ]
Nincs wide monitorom. 

NeoPampalini
(újonc)
A BF2-es topikban most megy a hülye admin, hülye szabály téma, na ilyenek a 2142-ben is vannak szép számmal.
Pl. mi a rákért van rengeteg szerveren megtiltva, hogy az engineer anti-air puskáját használják? Illetve, ez a legújabb marhaság amit láttam: "no commander on conquest maps!!!" - wtf?
Azon már meg sem lepődöm, hogy csomó szerveren egyszerűen NINCS commander, és akárhányszor próbálom, egyszer sem ugrik be a commander "ablak", mintha le lenne tiltva...

Tudtok olyan progit, amivel működne az 1360*768-as widescreen felbontás? A játék cfg-jét hiába írom át, akkor nem indul el a játék, 1024-ben meg pixelmocsár...
[ Szerkesztve ]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

NeoPampalini
(újonc)
Az 1.50-es patch óta működik a +widescreen 1 opció, a parancsikonnál írd oda, utána a menüből már választhatsz wide felbontást is. 
Okés, akkor rakom is fel a gamet. 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Csabroncka
(fanatikus tag)
én azt sem feltételztem, hogy egyátalán 64 bitesen megy.. na egy újdonság
Battlefield nick:*818* CpLJohnConnor "The future is not final"

Zee21
(fanatikus tag)
az elött is lehetett wideba tolni 

STC Speed
(senior tag)
Mikor még megsem születtél 
Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

ádyz
(PH! addikt)
Üdv.
Pár órája vettem meg a játékot, megy szépen.
Most töltöm az 1.50-es patchet, kell még valami neki, hogy neten is játszhassak? 
Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]

NeoPampalini
(újonc)
Az elég lesz. 

ádyz
(PH! addikt)
Okés, köszönöm szépen.
Egyébként vannak magyar szerverek is, ugye?
ASE vagy Xfire jobb szerverkeresőnek?

ádyz
(PH! addikt)
Felment a patch, de nem tölti be a pályákat. 
Mi a baja? Eddig működött, patch nékül. 
F@sza, mostmár el se indul. Kiirja, hogy tegyem be a dvd-t, de közben meg benne van. 
Ennyit a patchról.
[ Szerkesztve ]

NeoPampalini
(újonc)
Nálam jó a patch, semmi gáz nem volt vele... Igaz, én nem a teljeset, hanem az 1.4 -> 1.5 patchet tettem fel. 
Xfire-ről és a többiről nem tudok mit mondani, én a beépítettet használom. 

ádyz
(PH! addikt)
Érdekes, megjavult. 

ádyz
(PH! addikt)
Mégsem jó. Csak egy pályán tudok játszani. Mi lehet a gond? Lehet, a Vista?

Csabroncka
(fanatikus tag)
NEM... gondolom eredetei a játék... frissítsd le punkbustert, illetve a bejelentkezésnél a jobb alsó sarokban kinn van, hogy milyen patch van fenn

ádyz
(PH! addikt)
Így van, eredeti a játék, pb-t frissítettem, és 1.50-et ír ki a sarokban. 
De még is csak egy pályát tölt be. A többinél kiirja, hogy a BF2141.exe hibát észlelt, leállt. 
[ Szerkesztve ]

ádyz
(PH! addikt)
Meg van a válasz, és működik.
[I]"Here are a few steps you can try if Battlefield 2142 is freezing or crashing during map loading:
* Delete the cache folder
1. Double-click My Documents.
2. Double-click the Battlefield 2142 folder.
3. Double-click the mods folder.
4. Double-click the bf2142 folder.
5. Double-click the cache folder.
6. Click and highlight all the folders in this directory.
7. Press the Delete key to delete these files and folders.
8. Restart the game. "[/I]

Csabroncka
(fanatikus tag)
Na hát általában ezzel a könyvtárral vana problematika, de tapasztaltam én már azt is, hogy patch nem ment fel..stb aztán mire sikerált utánnajárni, hogy a Vistán rendszergazdaként futtasd a BF-et, mert a PB-er v.miért nem indul el...stb de legalább megy ez a lényeg 

ádyz
(PH! addikt)
Igen, és most már rendesen megy, mert Vistán low-on is akadt. 

Allien
(PH! kedvence)
Ahoj! 
Ma újra felraktam.
De, a beállitásokkal még sokat kell szórakoznom, meg még a nodvd, meg no videot meg kell oldanom.
Borzalom, hogy nem lehet csak úgy, lazán átlépni a bevezető videókat. 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

NeoPampalini
(újonc)
Virtual CD V9-cel nekem szépen megy a DVD nélkül (próbáltam egy rakat más progit is, de azokkal sehogy sem jött össze). A videókat meg simán töröld le és kész. Ott vannak a mods\bf2142\movies mappában. 

Zee21
(fanatikus tag)
üdv újra a csatamezőn testvér!!!
mi volt veled nagyon hiányoltunk ám 

Allien
(PH! kedvence)
Hello!
Besokaltam. Túl sok időt vett el, és elfáradtam (szerintem). Minden nap, késő éjelig fent lenni, és menni. Mondjuk, ez egy dolog, de, már nem nyújtott elég élményt.
Ráadásul, jöttek a klángondok is. 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Zee21
(fanatikus tag)
hát nem kell éjfélig nyomni 
énis napi max 2 órát tolom de most volt egy 3 honapos kihagyásom de azé forumra jártam fel!!

Allien
(PH! kedvence)
Azért ez nem olyan egyszerű.
Ha war van, vagy gyakwar, akkor menni kell.
Az most más kérdés, hogy mennyire volt ez szükséges, hiszen én "csak" heliztem. De, a warrokon érezhető volt az összjáték. Ha nem próbáltak leblokkolni (függetlenül, hogy ez mennyire volt hatékony), akkor bizony elmondható, hogy nagyon jó összjáték alakult ki köztünk.
Nagyon nem mindegy, hogy támogatjuk egymást. Ha megtették azt az amúgy alapvetőnek látszó dolgot, hogy jelölgették az ellenfelet, megpróbáltam segíteni.
Végtére is, ez volt a dolgom.
A publikon meg az volt, hogy mindig jött valaki, aki be akart ülni másodpilótának, mert jókat tudott kaszálni mellettem. Csak, van/volt 1-2 köztük, aki azt nem vette figyelembe, hogy Nekem is szükségem van "sikerélményre", ha a pontjaim nagyon negatívba mennek, ott fogom hagyni. Végtére is, ugyebár szükségem van/lehet egy segítőre, de ez akkor jó, ha kölcsönös.
Természetessen, nem ez volt a jellemző, inkább az, hogy ha tudtunk érvényesülni, akkor az első két hely a mienk volt.
Tegnap is felléptem, és egyből megtalált egy régi "ismerős" német csávóka. Szerencsére, az újdonság, hogy már 2x2 heli van, így ha nagyon gáz van, külön tudok menni.
Végre, berakták az új pályákat is, a szigetest sikerült már kipróbálnom. 

Csabroncka
(fanatikus tag)
2GB memó azért elkél min. DDR2 800-as ból mert a Vista felfalja a memóriát!! így is a textúrák közepesen vannak 

Allien
(PH! kedvence)
Az XP alatt is KELL a 2 giga a játékhoz, méghozzá minnél gyorsabb.
Csak az XP alatt arra kell, hogy minnél hamarabb betöltse a pályát, mert ez nagyon nem mindegy.

Csabroncka
(fanatikus tag)

Visormail
(senior tag)
Sziasztok ez egyéni probléma vagy esetleg más is találkozott már olyannal, hogy a játékon belül a bfhq-ben ha ráklikkelek egy kitüntetésre akkor kilép a játék a windowsba? 
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows 7, Avira IS 2012

Zee21
(fanatikus tag)
1.50 -es LAST patch óta van ez a bug.....
mindenkinél ez van szerintem ugyh kész pasz dice munka.....
ugyh mashol kell gyönyörködnöd bennük :S

Visormail
(senior tag)
Ohh köszi a választ akkor megnyugodtam.

Cs@@bi
(tag)
Hello! Ma vettem meg a BF2142-t mert tetszik a future felling, de nem indul el!!!! Egyszerűen azt írja ki Please insert .... Letöröltem Demont is 2szer újra inditt még a játékot is űjraraktam de semmi változás. Valaki segítsen! Ötlet?
Köszi előre is!
/* No Comment..! */

Visormail
(senior tag)
Nálam fent van a Daemon tools és a VirtualCD is és úgy is működik a BF nem tudom nálad mi lehet a baj. Van több cd/dvd meghajtód a gépben?