Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142

(#201) LJoE

LJoE
(senior tag)

nálam frankón fut, bár csak 1024x768 és high grafika, amit a gép dob
lag nem volt jellemző, ledobálás előfordul, de messze folyékonyabb mint a private ranked cseh meg szlovák bf2 szerverek

furcsa a kasztok átvariálása, összegyúrása
(zárójelben a bf2 megfelelők nagyjából...)
RECON: (sniper) cuccok: 1. kés 2. pisztoly 3. mesterlövészpuska
ASSAULT: (assault+medic) cuccok: 1. kés 2. pisztoly 3. gépfegyver 4. medikit
ENGINEER: (engineer+antitank) cuccok: 1. kés 2. géppisztoly 3. rakétavető 4. hegesztőpisztoly
SUPPORT: (support) cuccok: 1. kése 2. pisztoly 3. géppuska 4. ammo

viszont hangulatos, jó kis gamenak néz ki, egyelőre viszont a BF2 jobban tetszik, pedig azt is mostanság kezdtem, nem a maradiság illetve a megszokás szól belőlem

member of [Lam[PH!]a] CoD team? --- ''- How can you shoot women or children? / - Easy! Ya just don't lead 'em so much! Ain't war hell?'' --- He's not dead, He's electroencephalographically challenged

(#202) HDR renderin

HDR renderin
(őstag)

most töltöm le a Fileplanet-rol amugy köszi hogy szoltál Kraptor teso. :R :R
csak egy bőki van rohadt tetves lassu az internetem hogy b@szodjon meg 3-szor. :W :W :W

Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

(#203) Allien

Allien
(PH! kedvence)

He he, ***** Master server tulterhelt (gondolom, mert lost-ot ír ki)! A DICE menjen a (hosszu sípszó) kézenfogva az EA-val. :((( :B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#204) Dashes

Dashes
(őstag)

nem akar felengedi ( csak most este), nem lehet valahogy az introt kikapcsolni elég idegesítő

(#205) muxi-muxi válasza HDR renderin (#202) üzenetére

muxi-muxi
(fanatikus tag)

Gamestar szerver.

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#206) Müge válasza Jasonchan (#194) üzenetére

Müge
(tag)

Hát, 1024-ben ne is várj csodát, 1280-tól kezdődik a grafika.
1024-ban minden játék undorító.
Egyébként, majd postolok neked ide képet, hogy hogyan néz ki a játék normális felbontással...
Méghogy ratyi grafika, LOL :D
Tekerd fel a grafot, szűrők stb.

A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux

(#207) Archer válasza Allien (#203) üzenetére

Archer
(őstag)

Megtartotta a jószokását az EA(össze-vissza ledobál a játék) Nekem a 2-vel is időnként tele van a puttonyom az idióta hibái miatt. Ha már egyszer elkérnek érte 12 pénzt, legalább ne keljen fél napot telepítgetnem meg patchelnem, mire játszani tudok vagy akkor ne kerüljön annyiba.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#208) Dashes

Dashes
(őstag)

Ezaz. most pl. beszart(ak) a szerverek.

(#209) slett27 válasza Archer (#207) üzenetére

slett27
(PH! addikt)

Majd az Armed Assault, csak messze van még december... :)

(#210) Archer válasza Müge (#206) üzenetére

Archer
(őstag)

Azért ezt így nem mondanám, hogy 1024-ben minden játék undorító. Attól még nézhet ki valami pofásan, hogy nincs minden ficsőr maxra nyomva. Más kérdés, hogy nem mindenki teheti meg a gépe teljesítménye miatt...

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#211) Archer válasza slett27 (#209) üzenetére

Archer
(őstag)

Már várom én is, remélem nem fog csúszni. Nagyon ígéretes játéknak tűnik.

(#212) horny

horny
(senior tag)

Végre sikerült kipróbálnom a játékot. Az első benyomások: a grafika nagyjából megegyezik a bf2vel, nálam max grafikán 4aa/16af simán futott. A légi járművek vezetését nagyon leegyszerűsítették szerintem, viszont az új játékmód nagyon jópofa.
Viszont azt nem értem, hogy miért ezt a sz*r pályát rakták a demóba, a képek alapján ennél szinte csak jobbak lesznek a full játékban.

Az élet olyan, mint az ásás. Mindig van 1-2 gyökér, hogy hátráltasson.

(#213) Kraptor

Kraptor
(PH! addikt)

Elég béna pályát raktak be a demóba. Betaban jobb volt a pálya, az az votl amit az 'introban'' lehet látni.

(#214) Dashes válasza horny (#212) üzenetére

Dashes
(őstag)

Nem csodálom, hogy rezzenéstelenül fut neked
Én legkisebb grafikán nyomom és úgy is akad
( P 1.5, 512 SD 133MHz, Ati 9600XT 128MB ;] )még ebbe az évbe lecserélem

(#215) horny válasza Dashes (#214) üzenetére

horny
(senior tag)

Hát igen, egy kicsit kevés a memóriád a játékhoz, meg a videókártyád, meg a procid :DDD
Egyébként elég bugos ez a demó, néha szétesik a kép a menüben, és lag is van bőven a legtöbb szerveren.

Az élet olyan, mint az ásás. Mindig van 1-2 gyökér, hogy hátráltasson.

(#216) zsulboy válasza horny (#215) üzenetére

zsulboy
(őstag)

Igen a lag meg a szétesés nálam is jelen van!A pálya nekem sem tetszik igazán,majd a teljes verzió biztos jobb lesz!

(#217) Jasonchan válasza zsulboy (#216) üzenetére

Jasonchan
(őstag)

Nekem még sose esett szét a kép! Ezt hogy kell értelmezni? :DDD Amúgy meg ha listázza a szervereket és olyanra lépsz fel ami zölden világít, akkor nem laggol :U

[Szerkesztve]

"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

(#218) HDR renderin

HDR renderin
(őstag)

szevasztok!!!
leszedtem én is és nagyon jo kis game csak kicsit ellik a 6800gs-en
engem nem dob le egyik szerver sem. :DD
csak még meg kell figyelni hová is kell löni.
meg egy gond van nem tud a csáko futni :W :W

Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

(#219) Vincsó válasza HDR renderin (#218) üzenetére

Vincsó
(fanatikus tag)

De tud az futni :)) nyomkodd serényen a bal shift-et(asszem)

MAKE SOME FUCKI'N NOIZE ''Dream as if u live for ever. Live as if u'll die today. The choice is your's.

(#220) ajoka

ajoka
(kvázi-tag)

sziasztok!
LEhet valahogy éleszteni?

(#221) akasp válasza horny (#212) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

dobjatok már meg egy demolinkkel :DD kössz

(#222) Jasonchan válasza Müge (#206) üzenetére

Jasonchan
(őstag)

1024-ben ratyi az összes játék? Játszottál már a F.E.A.R.-rel vagy call of juarez-zel? Amúgy nekem minden maxin van és még így sem nagy szám. A fa ahogyan kinéz.... Úristen ;] Nekem nincs benne az 1280as felbontás.Neked benne van?

"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

(#223) akasp válasza akasp (#221) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

na mivan? nincs még hivatalos demo?

(#224) Jasonchan válasza akasp (#223) üzenetére

Jasonchan
(őstag)

Hogyne lenne :W [link]
Akkor szerinted miről beszélünk már lassan két oldala? :C

[Szerkesztve]

(#225) ZR92

ZR92
(tag)

Iszonyat lassan szedi le a Demot.

(#226) Dashes válasza ZR92 (#225) üzenetére

Dashes
(őstag)

Türelem demo-t terem...

(#227) ZR92 válasza Dashes (#226) üzenetére

ZR92
(tag)

Remélem.

(#228) kBagyula

kBagyula
(senior tag)

Nah. Kipróbáltam és gyorsan kiábrándultam. :( Marad a bótba asszem.

(#229) kBagyula

kBagyula
(senior tag)

Nah. Kipróbáltam és gyorsan kiábrándultam. :( Marad a bótba asszem.

Mi ez a duplázás? :F

[Szerkesztve]

(#230) Dashes

Dashes
(őstag)

már nem szarakodik az ea szerver..

(#231) Hitman válasza Dashes (#230) üzenetére

Hitman
(fanatikus tag)

''már nem szarakodik az ea szerver..'' Hát én tegnap kipróbáltam ezt a demo-nak nevezett valamit, de az 1-3 perces játékmenet nem igazán jött be (Lost connection...), ha valaki tudja a megoldást. hogyan lehet kiküszöbölni a kapcsolat szakadozást, akkor várom az ötleteket (router mögött vagyok) próbáltam már port forward-ot, tűzfalban nyitottam azokat a portokat, amiket a readme említett, semmi hatása nem volt, a game-ben kikapcsoltam a voice over ip-t...
Remélhetőleg a végleges verzióban nem lesznek ilyen hibák :( , azért az EA-tól többet vártam, a dice-al együtt lehúzhatják magukat...

(#232) mcmike válasza kBagyula (#229) üzenetére

mcmike
(senior tag)

Tényleg ennyire kiábrándító? Bár én is leszedtem, meg fel is kúsztam egy német szerverre, de nem volt időm rá hogy belemélyedjek. Azaz kb. csak 2 percet voltam fent. Ahogy láttam most sokkal kevesebb kaszt van. Ez a véglegesben változni fog? :F
Meg mondjuk nem tudtam kikísérletezni hogy mennyire ''futurisztikusak'' az új fegyverek, de eléggé annak tűntek... :(

Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

(#233) skull2184 válasza mcmike (#232) üzenetére

skull2184
(kvázi-tag)

ezt a megoldás hogy mért dob fojton ki (kapcsolat meg szakadás miat)

''Jártam a bf2142 hivatlaos oldalán és a folyamatos kidobásokért elnézést kérnek de tul nagy a roham a szervereik le vannak terhelve de már dlgoznak az ügyön engem speciel egyre kevesebb szer dob ki.''

itt találtam [link]
:R

GO privit írj

(#234) skull2184

skull2184
(kvázi-tag)

és ami pedig a demot ileti
mindenki azt mondja hogy milyen rosz ez a demo de én egyáltalán nem értek egyet (mert bár imádom a Battlefield 2-t de azért még mindig több probléma volt vele mint ezel a demoval szoval én már ennek is örülök)
:)
pl a bf 2-ben mindig amikor löször be rak a pájára olyan kegyetlen lagom van hogy csak na
:W
de ezt már nem tapasztaltam meg a demoban
:DD
nameg most mit várunk egy demotol ez kb olyan mint ha kapnánk egy tányér ételt egy hárfogásos ebédböl és ez alapján meg itélnénk az egész ebédet
:R

[Szerkesztve]

GO privit írj

(#235) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

Jó lesz ez és igazad van, nem a demó alapján kell ítélkezni.
Akinek meg nem tetszik az űrhajós, jövőbelis style, annak peig ismét nem szabad meglepődnie, mert ez világosan le lett írva, h ilyen lesz!

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#236) zsulboy válasza Hitman (#231) üzenetére

zsulboy
(őstag)

Nálam pl. a PeerGuardian kavart be,miután kikapcsoltam simán regeltem.
Persze nem biztos hogy te is használod,csak egy ötlet volt!

(#237) LJoE válasza Hitman (#231) üzenetére

LJoE
(senior tag)

nálam egyszer volt lost connection
és eléggé rendben van a játék, úgyhogy nem kéne talán leírni őket

member of [Lam[PH!]a] CoD team? --- ''- How can you shoot women or children? / - Easy! Ya just don't lead 'em so much! Ain't war hell?'' --- He's not dead, He's electroencephalographically challenged

(#238) Kraptor válasza skull2184 (#234) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Szerintem egy baja van a demónak, hogy elég béna pélyét raktak bele. Ami a betaban volt az sokkal jobb pálya volt.

(#239) Hitman

Hitman
(fanatikus tag)

Köszi a segítséget zsulboy és Newyorker, úgy néz ki a router volt a ludas a dologban, kikapcsoltam a tűzfalát és már műxik (igaz csak kb 20 percet teszteltem, nemtom meddíg bírn>> lost connectionn)
Nem akartam fikázni, csak kiábrándító volt az a sok disconnect...

(#240) Müge válasza Jasonchan (#222) üzenetére

Müge
(tag)

Ha pixeles a fa, tolj rá 4xFSAA-t, meg SS-t, és teljesen eltűnik a ''zizegés'', nekem legalábbis.
1024-ben a FEAR csak egy szürkés tucatjáték.

(#241) mobal

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nah! végre felhozzátok a topikom! :D

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#242) tkazmer

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah, rászántam magam, h letöltöm...de ez a gamestar igazán vehetne már nagyobb sávszélességet..rémséges 85KB/s el kell letöltenem...mondjuk még mindig ez a leggyorsabb, de akkor is...
Amúgy mit várhatok tőle egy 2.0ghz-s core 2 duo, 2x512mb ddr2/667mhz ram és ati mobility x1400 256mb mellett?

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#243) Müge válasza tkazmer (#242) üzenetére

Müge
(tag)

Nem sokat, szét fogja akadozni magát... :(

(#244) Allien

Allien
(PH! kedvence)

Na, akinek lassan gyün le a demo a gamestarrol, vagy honnan, szedje innen:
[link]
(hardwired),
illetve, az EA downloadere is levakarja!

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#245) kBagyula válasza Allien (#244) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Átnyergeltél? ;] :DDD :DDD

(#246) Jasonchan válasza Müge (#240) üzenetére

Jasonchan
(őstag)

Mondtam ,hogy minden maxin van. Az élek szépek nem azzal van a baj, csak elég csufi a fa :( Tucatjáték a F.E.A.R? :C Játszottál már vele?

(#247) tkazmer válasza Müge (#243) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát mindegy...épp most telepítem...azért majd meglátjuk, a remény hal meg utoljára...:D

Szerk..nah, de jó, telepíthetem újra, mert a mittoménmilyen dll nem található..volt már másnak is ilyen gondja.? Jah, és neketek is ''ismeretlen gyártót'' ír ki szal nincs aláírása?

[Szerkesztve]

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#248) tkazmer

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez nagyon jó..netom hányóra után lejött a gamestarról, és mostmeg akárhányszor telepítem újra, nem jó :W :W

(#249) skull2184 válasza tkazmer (#248) üzenetére

skull2184
(kvázi-tag)

itt a megoldás

nos le kel tölteni innen
[link]
ezt a fájlt
d3dx9_29
és aztán ki kel bontan a ide
WINDOWS meghalyto
WINDOWS mappa
system mappa
és most már möködni fog

és ha sikerült account-t csinálni és a következö belépéskor nem enged be akkor ez a tehendö
ha be van igrva a helyes kod akkor rá katintasz a LOGIN-ra és vársz (NE KATINCS RÁ A CNACEL-RE)
aztán rá katintasz a nevedre és aztán rá katintasz a SELECT-er
és vársz (NE KATINCS RÁ A CNACEL-RE)
és mostmár be fog engedni

inen tom [link]

GO privit írj

(#250) Dashes

Dashes
(őstag)

szerver csomag ( még nem próbáltam)
56 Mb
ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/Battlefield/2142/Battlefield_2142_Demo_Standalone_Server.exe

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.