Aha..Oksz..
, akkor nincs semmi titok csiri-biri stb..a titok az ügyességben
van, na meg gondolom egy jó joy-ban.. 
Tennap nekem működött a geme, bár csak az alap pályákon voltam.
Iszonyat béna voltam..,sorozatosan futottam bele az repesz aknákba.. 
A másik, ami főlb@szta az agyam, hogy ügyi spawnolok egy helire,
és ahogy megjelenek, kapásból már zúgok is bele e földbe a helivel
együtt..
Egyszerűűűen imádom az olyan pilótákat, akik lusták letenni a
gépet, hanem inkább kiugranak..
(többször is igy haláloztam el),
ha meg véletlen időben kiugrom, és ernyőt is nyitok, akkor meg mi
esik a fejemre...na mii??? (a megfejtők között kisorsolok v.mit) 
Ami jó volt, hogy végre kaptam titan survivor pint.. 
Egy kérdés még + ba..: a core-t sebzi a gránát, gépfegyver stb, vagy csak
a c4 ill. rakéta( v. pilum)
Thx...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Depose
(lelkes újonc)

Allien
(PH! kedvence)
No, a spawnolás helibe egy külön téma! Én nem szeressem, ha mellém jön valaki, kivéve, ha legalább 2 ember, mert akkor 2 oldalra tudnak lövöldözni, de soxor ez sem elég! Néha kell egy 4. pajti, aki regenerálja a csottrogány gépet menet közben!
Ergo, ha nem száll be mellém a titánon senki, akkor utánna már lehetőleg ne is tegye, mert lehet, hogy éppen egy walkerbe fog csapódni!
Amúgy meg ha éppen sokan vannak mellettem a helibe, akkor én igyexem normálissan leparkolni. Csakhogy, sok lámi hamarabb akar kiszálni, és még akkor éppen megnyekkenhet, aztán még én kapom a minuszokat!
A heliből kiugrásnak is megvan a technikája. Eleve, kis magasságban, már nagyon kockázatos. Minnél magasabbról ugrasz, annál tutibb, hogy messze kerlülsz, de ez főleg a kapszulás ugrásról szól, aki nem így ugrik, annak ejtőernyő marad, az a rosszabb, sajna. Ahoz már kell sebesség is, mert ha egyhelyben lebegett a heli, abból kiugrani értelmettlen, mert rád zuhan, tutira.
Ja, és én speciel nem használok a helivezetéshez segédeszközt!
Bill+egér! Azzal is tök jól el lehet evickélni. Lehet, hogy egy frankótutijó joy-l jobban tudnám nyomattni, de így sincsen okom panaszra. Inkább azért deglek meg, mert a célpontra koncentrálok, és egy nevető 3. lekaszál, vagy elvétem a fűszálakat, és megbottlok egy magasabbra kinőtt darabban.
Esettleg egy erősebb fordulóban nem látom az elém ''kanyarodó'' tárgyakat. 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Zee21
(fanatikus tag)
Megmondaná valaki hogy hogy a jó életbe játszottam 3 percet az NS-el mikor nincs meg?
Megláttam mondom:LOL
''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''

mcmike
(senior tag)
Az ilyen jellegű 3 percek tartoznak a tudat alatti állapotba... 
Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

Anor
(lelkes újonc)
nah má'meg mi a rák van?? Kiválasztom a katonám, klikk és fél óra után bejön a háttér de semmi egyéb 
Nem bírák a húsvéti rohamot a szerverek?? 
Az értelem csodákra képes. A hiánya mindenre! - V.H.

Attihun
(újonc)
Végre másnak is ez a baja!
Kb 2 órája szivatom magam, már vagy 10-szer újraindítottam a gépem.
Most akartam formázni a vinyom. 
Akkor feladom mára, hátha holnapra magukhoz térnek.
(dühömben kiprobáltam a tibérium war-t , de nagyon gagyi)

Zee21
(fanatikus tag)
tiberium war nem gagyi

sagem
(tag)
így van, hozza a régi red alert feelinget, és épp ezért isten! 

Anor
(lelkes újonc)
Az EA servert elvitte a nyuszi 

Attihun
(újonc)
Bocsi, nem voltam elég 1értelmű!
A red allert, tiberian sun, yurij a kedvenceim voltak, de a grafikai fejlődésen kívül mást is vártam az új résztől. De számomra teljesen olyan mintha a régi játékot játszanám szebb grafikával.
A lényeg jobb lett volna bf-ezni!

p a s s e r
(fanatikus tag)
Ti ketten itt felettem... Apa-fia kapcsolatban álltok egymással? 
gfwl id: dirty passer

Pocok9b
(tag)
Sziasztok!
Nekem még mindíg nem jó a játékom egvettem tavaj karácsonykor semmi baj nem volt vele 
Feltettem a vistat és előkotortam megint h. most belelendüök és szétjáccom vele magam 
Erre meg nemtudok sehol játszani mert kidob állandóan a PB miatt... semmi baj frissítettem az auto letöltős PB-vel de úgy sem lett jobb... 
No ilyenkor mivan?
Remélem tud valaki segíteni ... vagy csak én vagyok ilyen béna??? 
Üdv.: Pocok
Megkérek mindenkit h. aki üzletelt már velem az említsen meg a kivel érdemes üzletelni topikba!.... Köszönöm

Zee21
(fanatikus tag)
megmondom a frankot a játék problémája:VISTA
az egy akkora rakás szar ugyhogy sürgősen rakd vissza az egyel korábbi fos-t,de azzal legalább menni fog
p a s s e r: kikre gondolsz?

Allien
(PH! kedvence)
NO PROBLEMO !!! A megoldás esszmélettlenül egyszerű (azaz 1xűűű) ! Felrakod az XP-t is! Két OPrendszer shimán elfér a gépen. Nálam is kettő van, igaz, mind a kettő zikszpé. Csak az egyik ilyen, a másik olyan.
Nálad az XP-t használod mindenre, a vistát meg a maradék dologra!
Pl tutiszép háttereket tudsz arra is berakni, szerintem!
Ha nem találnál hozzá, szólj, szeretek fotózni, és ha nincsen meg valami téma, mint pl virág, akkor csak szólj, ha relative, de elérhető számomra, igérem, záros határidőn belül megkapod (már fényképen)! 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Allien
(PH! kedvence)
Most dobott le az EA master szarver.
Kezd uncsi lenni. Végre, tök jól ment a hentelés. Heliztem, volt egy másodpilótám is, aki úgy néz ki, örült is, mert azért hagytam lövöldözni. 16:3-s arányom volt, ebből 1x egy idióta csapattárs rámugrott (1x meg földbe csapódtam egy kicsit).
Lement a pajzsunk, és felrobbantották mind a 4 konzolt, felmentem a szokott helyre (galéria), és aránylag bevédtem. Erre, jön egy lámi, hogy Alien hacking, vagy mi. Mondom, lol, mert headshot. Azt hitte, hogy ha Ő nem lát, én sem látom. 
Elöző pályán meg én is támadtam az ellen titánját, és egy csíter elbujt egy konténerben.
Onnan dobálta a gránátokat, néha-néha. Azt hitte, nem szúrom ki, honnan dobál. Csak tenni nem tudtam ellene, beírtam, hogy csíter, és érdekes módon már nem dobált onnan, visszament az egyik alsó konzolba. 
váááááááááááááááá...a sok írás miatt gondoltam játszom 1-et...fent van a régi (asszem 1.10),belépek a soldier-hez,kiírja kell új verzió...letöltöm 1.20-at csomó szenvedéssel,meg problémával,erre most meg nem tok belépni a katonához...kezdem én is egyre jobban utálni az EA-t! 
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

=HTW®=janko
(újonc)
A dobozba bújt köcsögöket demopack-kal lehet kiszedni! ![;]](/dl/s/v1.gif)
3-4db és vége a parasztnak alúlról nézi a Titant

[Szerkesztve]

p a s s e r
(fanatikus tag)
Pl tutiszép háttereket tudsz arra is berakni, szerintem!
He? 

Zee21
(fanatikus tag)
OMG mind1
jah azt én se szeretem ha valami csiter fejü sráci elkezd engem izélgetni....
de ilyenkor jo van akkor kapjátok be hülye csiterek lesz egy kis kd rontás de kit érdekel...
...kés elő és egy kis dogtag szerzés
nah utána már nem pofáznak annyit késem hidegétől kicsit megszeppentek....

Allien
(PH! kedvence)
Körberaktam, de nem írta ki, hogy megnyekkent. 

Hasaggymeg
(senior tag)
Kezdőként a játékok NAGYBETÜS világában megkérdem tőletek:szerintetek(mert a ''system requirements''-et én is ismerem)mi az a processzor órajel+RAM kapacitás+videókártya(+?) mellyel ezt a játékot ''singleplayer''(remélem ez itt nem Istenkáromlás!)módban szaggatásmentesen,jó felbontásban játszani lehet? 
"Azt hiszem Isten valamelyest túlbecsülte saját képességeit mikor teremtette az embert "Oscar Wilde

Zee21
(fanatikus tag)
figyi nézd meg a hátoldalát de a kérdésedből itélve nem nagyon van dobozod de nem akarok ujjal mutogatni, nah ha megnézted akkor azt a mennyiséget
szorozd be kettővel
najo nem hát proci bol elég egy sima 2.8Ghz vagy esetleg 3.2Ghz-es dual core-t nem támogatja a kedvelt gámázunk
RAM:minimum 1 Gb a bf-ek szeretik a ramot....(DE 512 IS ELÉG CSAK AKKOR AZ JO MINŐSÉGÜ 512 LEGYEN)
jo felbontásban vga hááááááát nem tom: szerintem GeForceban egy 6800Gt vagy ennél erősebb a 7 sériát nem ajánlom mert FOS
a többi márkában nem vagyok járatos de egy 256-os kártya kell hozzá hogy szépen menjen ezért nálam FOS(lol)-ul megy.....

Depose
(lelkes újonc)
Hmmm...
Mi ja za dobozba bújt csííter???, még nem taliztam ilyennel, de nem is
akarok..
, szal, hogy kell? 
PB nem b@ssza ki??? 

Hasaggymeg
(senior tag)
Na ez jó!Mi az,hogy jó minőségü 512?Már az 512 sem 512?!Jó volna felvilágosulni,mert nemsoká akarok a meglévő(ma már csekély) 512-höz + 1GB-t venni!Aztán meg kiderül,hogy az egy giga az valójában ki tudja mennyi ''jó''minőségü 1 GB? Teljesen rámijesztettél! 
"Azt hiszem Isten valamelyest túlbecsülte saját képességeit mikor teremtette az embert "Oscar Wilde

zeek.p90
(újonc)
orajelre gondolt.
hiába van 1 giga ramod ha 333-as orajelu lofulet nem ér.
fps ben nem gyorsul a ramtol de a menet eleji szaggatás gyorsan elmulik (akkor tolti be ugyanis az embereket meg a pályát)
http://bf2s.com/player/70454960/

Zee21
(fanatikus tag)
Egyrészt az orajelre gondolok meg hogy az az 512RAM az ne 2x256 legyen ha lehet és az orajele az 500 üsse már meg...
ha meg +RAM-ot veszel akkor ugyanolyaqn orajelüt vegyél mint ami most van mert különben lebutitják egymást....és kiadtál egy rakat zsét és kaptál egy eggyel szarabbit aminél akár 5k-t is spórólhattál volna.....

STC Speed
(senior tag)
Hali!
Mikor volt a master server gond elötte német szerveren a pingem 40 körül volt,most a hiba után 60-70 es nem tudjátok mit lehet ellene tenni?
Pedig még a netemet is növelték 2mb ról 8-ra szal nem tom mi van most...ekkora pingel meg nagyon lassúa golyó.... 
Help pls

Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

kBagyula
(senior tag)
Olvasgass: [link] Valami ilyesmi gondod lehet asszem. 

Allien
(PH! kedvence)
Őőő, szorry, de NEM ez a gondja!
Eleve, az a cikk eléggé egyoldalu, és mondjuk úgy, hogy valszeg ''hátulról'' megtámogatták, elég erőssen, szakmailag próbál megmagyarázni pár dolgot, ami nem 100%-ig sikerűlhet Nekik (eleve, egy csomó dolgot le sem írnak, vagy pontattlanul). Ezen felül, a sávszél, és a ping nem ugyan az! Nekem anno, még 368-as adls-m volt, és azon is jól elvolt a BF, gond nélkül rohangáltam. Én a helyében lefuttatnék pár vírus/trójai keresőt esettleg (egy ilyen soha sem elég). Nálam is 8 mega külömben, és a pingem nem nagyon változott. 

sagem
(tag)
azért van a cikkben igazság. A 8 nálad sem 8 szerintem, vagy igen? ;) Nálam a max az 6,5 mega volt, de inkább csak a 6ot szoktam verdesni. Ok ez sem kevés, csak tényleg az van, hogy agyon reklámozzák a 8 megát, aztán ténylegesen csak az emberek kis hányada éri el még a 7et is, nemhogy 8at

kBagyula
(senior tag)
Konkrétan erre gondoltam:
''Az egy csillagponton túl sok kábelinternet előfizetőt számláló helyeken gyakran előfordult, hogy a sávszélesség megcsappant ideiglenesen, amennyiben túl sokan túl sokmindent szerettek volna egyszerre letölteni.'' - tehát forgalom torlódás van a hálózaton azaz magasabb a ping. Persze ettől még lehet trójai is. 
ugye nem a mapok végén adja meg a pontokat a játék?!
nagy nehezen sikerült megszereznem a collector's badget,és nem szeretném elveszíteni...
a legeslegvégén (már robbant fel a titánjuk) lekéseltem még 1 embert,meglett a badge,erre a képernyő elkezdett villogni,és kifagyott a játék...amellett,hogy alapból volt 40 pontom volt alapból,volt még 2 titan destructor badgem (40 pont) és egy collector's (40),ami azért mégiscsak 120 pont lenne (+ a bonus) 
kezdek nagyon mérges lenni az EA-re! 
egyébként EA oldalon hol lehet rákeresni a katonákra?! (meg akarnám nézni magam) 
[Szerkesztve]
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

kBagyula
(senior tag)
Nem veszik el, azt a szerver tárolja. 

Zee21
(fanatikus tag)
[link]itt tudod megnézni magad csak keress rá a soldier nickedre...
egyébként semmilyen szerzett pont vagy badge vagy valami cuccnak az elvesztését még nem tapasztaltam, pedig állítólag 2-ben volt egy jo pár
thx 
alien hallod nem hiszlek el...
17000-ret öltél,100k pontod van,20 nap játékidő...áááhhh 
[Szerkesztve]

p a s s e r
(fanatikus tag)
Tavaly felgyújtottam egy hangyabojt. 200000-et öltem, 5 perc játékidő alatt... Igaz pontot nem kaptam, de cserébe unlockoltam anyukámnál egy erősebb öngyújtót... 

Allien
(PH! kedvence)
Természetessen, itt is van ilyen! Én, meg sokan mások is kizárólag ugye ranked szarvereket keresünk fel. Mégis, nem 1x előfordul, hogy késve, vagy egyáltalán nem frissiti az EA master szarver. Ergo, ha pont azon a szerveren szereztél meg valami csoda folytán 4-5 arany badge-t, 20-30 pint, meg egyebeket, azt soha a büdös életbe nem fogod megkapni. 

Allien
(PH! kedvence)
Az egy másik idegen! Tutira nem én! 
(azért megnézem a statomat, vagy mégis? )

Zee21
(fanatikus tag)
Nem kell izgulni ez nem skill miatt van
csak kicsit gEEk a srác(KOCKA)
Najo a gunshipes transport helis cuccnál van skillje a srácnak.....
Egyszer levadászlak gunshipeel hu mekkorát fogok röhögni de addig is elhúzok nagyon gyorsan gyakszizni nehogy besértődj és el kezdj vadászni a dogtagomra

el sem hiszem...sikerült egy elég jó kört csinálnom [link] ~> 

F1rst-K1ng
(újonc)
Grat
=Hungarian Titan Warriors®= Leader

Allien
(PH! kedvence)
Lesz ez még jobb is!
Ha máskor nem, amikor aranyat kasz, mert az eleve 1000 pont! 

Allien
(PH! kedvence)
Jól van na. Megnéztem a statomat, de csak most, mert amikor írta, akkor éppen korlátozott volt a netem (mókahely).
Levadászni nem nehéz engemet! Ha megnézted a statomat, ahozképest, hogy mennyit gyílkoltam ezzel a cuccal, elég soxor meg is nyekkentem.
Külömben sem vagyok egy sértődős! 

hogy hogy ha máskor nem? 
hogy lehet 1000 pont fölött teljesíteni arany nélkül? 

Anor
(lelkes újonc)
Nah ez is érdekes! - vagy csak nekem?
Sergeant Major Silver 5300 pont
Sergeant Major Gold 6250 pont
Sergeant Major of the Army 7250 pont
Sergeant Major Silver vagyok 7014 pontal. Valahogy elfelejtett váltani
pedig végig Ranked szerveren játszottam

Zee21
(fanatikus tag)
pl titan és ott csinalsz egy ezüst titan destructor badge-ot + egy titan attack ezüstben + pinek+ a gyüjtött pontjaid + ha alien vagy akkor egy 2000ribbon is befigyelhet....
ergo meglehet csinálni csak minimum egy aim vh cheat kell hozzá
Jah apropo látáttok bf2s.com-on az elsőt?? beszarás már az EA-t is fölhackelik.... csákó 14,700,000 pontja van de teampont az kb összesen 20
szoval ennyit a cheaterekről meg az EA-ról
Anor én a helyedben két dolgot művelnék:
ad1:megdugnám magam
ad2:felmennék ea oldalra és elkezdenék sirnyákolni az EA-s srácoknak hogy mégis mi a kurva anyja van..... mert általában van amikor kell várni vagy még egyet ölni vagy valami de az hogy 2000pont óta nem kapod meg a kitüntetést az suxxxxx...
[Szerkesztve]

p a s s e r
(fanatikus tag)
Nekem egyszer volt egy 2076 pontos köröm... Az a top.

Allien
(PH! kedvence)
Nem bizti, hogy az EA-t hackelik fel, elég egy ranked szerveren megbuhizni.
Sajna, már egy darabig nem kapok ribbont, badge még esettleg. A ribbonjaimhoz komanderkednem kellene. Badge-hoz meg mondjuk 15 roadkill, meg tankozni, vagy a titan AA-ba üldögélni jópár órácskát. De, ez esélytelen, mert most gyúrok a gunship elsőre.
A második hely hamar meglesz, az tuti. 

Zee21
(fanatikus tag)
Halljátok valamiért nem szol a mikrom pedig kb 1.5-2honapja vettem jo nem egy zsír cucc de ugy hallotam hogy a márkások is gagyik nem lehet hogy kell hozzá valami driver mert még régebben szólt.... 
Majd megnézzük
már mi klánunk is gyur hogy a levegő lehetőleg tiszta legyen.....
majd ha ki hívunk titeket egy barátságosra...
[Szerkesztve]

Allien
(PH! kedvence)
Ja, és ma találkoztam megint egy szenya buggal!
Sortüzet a szenya csávóknak! A titánon, elvileg védve ''születünk''. No, ennek V É G E ! ! ! Ma vagy 5x lelőttek, meg másokat is spawnolás után, szinte azonnal!
Pedig, láma srác, mert így is, szinte megelőztem pontversenybe, utánna, amikor már nem csaltak, meg a két csaló szerzett annyi pontot, mint én egyedül! 
(az egyik emberke a szerveren egyből be is jelölt bugy listre, meg a szerveren is gratulált! Ja, az egyik csítert még le is késeltem.