''attlefield 2142 Demó megjelenés:
Az Electronic Arts újabb információkat szállított a Battlefield 2142 demójáról. A sci-fi multiplayer FPS kipróbálható verziója a játékot előrendelők számára már ma elérhető az EA Downloader programon keresztül.Ám aki már előrendelte a játékot, nem túl sokat kezdhet az egy napos előnnyel. A többieknek egészen holnap este ötig várniuk kell. Ekkor debütál ugyanis a GameSpot oldalán a demó. Ezt követően az IGN is közzéteszi saját hálózatán (FilePlanet, 3DGamers) keresztül, így legkésőbb ekkor válik bárki által letölthetővé a matéria.A demóban helyet kapó pálya közel az összes járművet tartalmazza a teljes játékból. Légi szállítóeszközök, és nehéztüzérségű járművek egyaránt használhatók lesznek. Egy erőmű áll a csata középpontjában, amelyet meg kell védeni vagy el kell foglalni.''
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
mcmike
(senior tag)
Ez királyos oldal tényleg! Egyébként sztem egyes t0rr3nt site-okon már ma is fent lesz a DEMO... 
Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...
Egyébként szerintem meg elég sokat számít az előrendelőknek, h. 1 nappal előbb tölthetik a demot... megjelenéskor rengetegen fogják tölteni, majd olyn 5-10K val csordogál sztem.

slett27
(PH! addikt)
Tehát akkor ma 17:00 órától ? 
Az van odaírva... 

Grandi
(fanatikus tag)
Hs előrendelt vagy, akkor ma, ha nem, akkor holnap 
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™

mcmike
(senior tag)
(tökéletesen igazad van...sztem...)
Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

Newyorker
(PH! addikt)
eggyes helyeken már ma tölthető lesz 
★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

LJoE
(senior tag)
ezek már a demóból vannak
[link]
member of [Lam[PH!]a] CoD team? --- ''- How can you shoot women or children? / - Easy! Ya just don't lead 'em so much! Ain't war hell?'' --- He's not dead, He's electroencephalographically challenged

Grandi
(fanatikus tag)
Szokatlan, de cseppet sem rossz, sőt nagyon jóóóóóóóó

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
10-12K-val. Már csak 1 nap
mosmá 30-al. 1.07giga.

Dashes
(őstag)
előrendekted, vagy találtál egy jó helyet?

Kraptor
(PH! addikt)
Szerintem előrendelte.

Kraptor
(PH! addikt)
Megjelenéskor azért a nagy oldalakon mint pl Fileplanet fenn lesz és nem csak EAn keresztül fog csorogni. Legalább is remélhetőleg.
Találtam torrentet... de már annyian szedik, hogy 0.5-el jön, igaz lejött már 300mega de sztem kikapcsolom. 

LJoE
(senior tag)
azt én is leltem
0 seeder 800+ leecher
szerinted??? 
member of [Lam[PH!]a] CoD team? --- ''- How can you shoot women or children? / - Easy! Ya just don't lead 'em so much! Ain't war hell?'' --- He's not dead, He's electroencephalographically challenged
2hónap és 4nap van vissza ![;]](/dl/s/v1.gif)
Lejön ez 2-3 nap alatt, főleg ha maradnak visszatölteni is pár százan...

mcmike
(senior tag)
Száguld lefele mint a szélvész! = 0.2k - 0.5k....no comment, kérem kapcsojja ki

Grandi
(fanatikus tag)
Ezekszerint én a 20-40 Kb/secemmel csöndbe maradhatok 
Már ''csak 8 óra és lent lesz, mondjuk akkor már elérhető lesz több oldalon is. 
van egy olyan érzésem, hogy jelszó lesz rajta. nem EA Downloaderel szedem.

Grandi
(fanatikus tag)
Ho-Ho, van mikor eléri a 60k-t !! 

Hocsika
(kvázi-tag)
Én nem leszek türelmetlen és megvárom, hogy az ea downloaderben letölthető legyen! 
Már nagyon várom, kiváncsi vagyok a játékmenetre, meg mindenre! Rossz elvileg nem lehet, mivel BF

Grandi
(fanatikus tag)
140 K :$

Grandi
(fanatikus tag)
Sokan így gondolkoznak, mint Te és épp ezért délután 5kor olyan leterhelt lesz az ea servere, hogy onnan sem fogod tudni tőlteni 40-50kval gyorsabban, ellenben már vannak torrentek ahonnan simán lehet húzni 200k felett

Hocsika
(kvázi-tag)
Hát mondasz vmit... 
És esetleg privibe megtudsz dobni 1-2 torrent linkkel? Délig meló van, utána rámozdulok ezerrel

Hocsika
(kvázi-tag)
Ahogy látom fentvan EA Downloader-be!!! Hajrá, lehet szedni lefele!! 

Darken
(fanatikus tag)

Grandi
(fanatikus tag)
Furcsa a játék,de nem szokhatatlan. Újdonság varázsával él 
Az biztos, hogy nem ugyanazt a motort használtak, ha azt is, úgy sok mindent változtattak rajta, mert nálam bizony tud szaggatni, míg a BF 2-nél semmi ilyen nem volt.
Jók a fegyverek és hatásosak. Van egy-két furcsa járgány, de hát jövőben játszódik 
A multiplayer server állandóan levág valamiért, míg singleplayer nincs benne.
Furcsa a jól megszokott nappal helyett isntentudja milyen időjárásban és napszakban játszani
Aki szereti a BF sorozatot, annak ez is tetszeni fog, ha nem is rögtön,de majd megszokja.
Én majd csak akkor játszok, ha lesz kedvem játék miatt bővíteni a gépet.

LJoE
(senior tag)
már lejött nekem is, csak be kellett jönnöm melózni és még nem tudtam kipróbálni
ez egyébként multidemó, vagy singleben is lehet tolni?
ja és kb milyen konfigon szaggat nálad?

Dashes
(őstag)
csak neten lehet , néha ledob ( gyakran) , szerintem marha jó, elkéne egy jobb gép..

Grandi
(fanatikus tag)
2.6 Ghz, 768 ram, 128 mb videokártya
szal nyugi, a Tiednél jóval szarabb 
Csak Multiplayerbe lehet nyomni. Mondjuk előny,hogyha levág a server és visszamész,akkor a pontjaid nem vesznek el.

Archer
(őstag)
Így elsőre nem annyira jött be a demo. Valahogy túl nagy kuszaság van az egész játékban meg nem annyira tetszenek ezek a ''fjúcsör'' fegyverek meg járgányok. Majd megszokom.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Grandi
(fanatikus tag)
Én sem láttam át belőle semmit. 
Nagyon megszoktuk a Bf 2-t és ez ahhoz képest teljesen más.

SLYdotHU
(újonc)
tegnap este óta lehet szedni torrentről,
bfhun van kinnt fix magyar link is...
[link]

Detox!
(őstag)
(elöre is elnézést kérek az offért!)
Hali mindenkinek!
Én is várom a gémet de most mégsem ezért írok, hanem mert helpre lenne szükségem.
Szal már nyomom egy ideje a Fearcombat-ot de 1 hete vhogy nem tudok vele nyomulni.
Tehát betölt a játék meg minden és csatlakozok is egy szerverhez aminek a pályályát be is tölti. De egyszerüen nem tudok respawnolni , megjelenek a fennt lévö nevek között is de csak külsö ''fly'' nézetböl szemlélem ahogy a többiek hentelik egymást
HELP ME PLZZZZ mert ki lettem hívva de így azt hiszik hogy nem akarom bukni a fogadást és meghátráltam
Sürgős lenne. Kérek mindenkit akinek virtuális ujja akár csak egyszer is meghúzta a ravaszt hogy segítsen ha tud! Elöre is THX!
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu

Motion_Blur
(PH! félisten)
Itt a topikja: [link]
Amúgy meg jó a neved 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Detox!
(őstag)
THX! a linket!
Sokmindent rámondanak az emberre ha iszik egy ''kortyot''

"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu

Kiskutya
(őstag)
hali lehuztam en is es a telepites utan ha elinditom d3dx_29 nevű dll hianyzik volt a hibauzenet ,hasonlo valakinek? amugy 6800gs legujabb nv driver
[Szerkesztve]
hmm...

Kraptor
(PH! addikt)
Már nem csak torrenten van kinn, hanem rendes oldalakon is pl Fileplanet..
Neked installálnod kel a teljes dx9ct a game nem tartalmazza azt és valszínű nem volt teljesen installálva nállad mármint dx9c vagy az a file nem található a lennt említett könyvtárban, itt van hivatalosan:
In an effort to reduce download times the Battlefield 2142 Demo does not contain a DirectX installer. Please be advised that in order to play this demo players must have Directx9 installed and should ensure that the d3dx9_29.dll is present in your C:\WINDOWS\system32. We look forward to playing online with everyone. See you on the Battlefield
DirectX installer ha kell:[link]

SLYdotHU
(újonc)
ezt olvasd el csak azt az 1 filet kell frissiteni:
[link]

zsulboy
(őstag)
Hi all!
Most töltöm le,milyenek az első tapasztalatok a játékkal??

Jasonchan
(őstag)
Hát........... A hangulata az jó de a fizika meg a grafika elég ratyi, pedig én 1024-ben mindent maxra tolva nyomom 
"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

zsulboy
(őstag)
Letöltöttem,de játszani nem tudok nem tudok csatlakozni az EA Master szerverhez! 

Dashes
(őstag)
tűzfal probléma.
amúgy meg sokszor ledob

zsulboy
(őstag)
THX!Erre miért nem gondoltam!

Köszi!

horny
(senior tag)
Kinek hogyan fut a játék? Nagyobb a gépigénye, mint a bf2-nek?
Az élet olyan, mint az ásás. Mindig van 1-2 gyökér, hogy hátráltasson.

Newyorker
(PH! addikt)
Semmi, ugyanaz mint a bf2őé, sőt talán még kisebb is!
★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

muxi-muxi
(fanatikus tag)
Csatlakozom az előző hozzászólóhoz. A gépigény valóban nem lett drámai. (bár azt hogy hogyan fut, egy kisebb kategóriájú gépen, azt nem tudom megmondani - nekem 1024X768/8XAA, 16AF-el rezzenéstelenül fut - konfigom az adataimnál) ami viszont arcpirító, az a ramigény, és az, hogy két megabites vonallal komoly szinten laggolam (pedig COD2-ben elég jó a pingem) Lehet hogy ezt a 60db játékos tette, aki futkorászott a pályán mindenesetre ez egy kicsit bosszant. Nem vagyok egy nagy multi arc, remélem a single player részben élvezetes lesz a botok ellen menni, és nem lesz szadista az ellenfél AI-ja sem...
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...