Brrrrrrrrroooooooooooooooooooooooooárrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!! 
Már be is jegyeztem magam!!! 
Kösz!
A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux

Brrrrrrrrroooooooooooooooooooooooooárrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!! 
Már be is jegyeztem magam!!! 
Kösz!
A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux

nincs mit 
GO privit írj

Én döntöttem.Most már biztos, hogy a Bf2142-őt veszem mert ha az megvan és van kulcsa akkor csinálok az ea-nál egy accoundot és minden ea-s játékkal tudom nyomni.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Így nem kell megvennem a BF 2-őt

Nem ez nem igy van mindent meg kell vegyél!!Én is regeltem a bf 2 nél de az euro special és az armored furyt is meg kellet venni és akkor let jo azzal az accoundt az semmi most pl megveszed a bf2142 akkor csak azzal fogsz tudni játszani másal nem !!IItt a cd kulcs az a lényeg !Én is megveszem a bf2142 kár hogy lemaradtam a béta tesztröl de az vigasztal hogy kb 1 hónap és már a tejes játékal jácok!!Battlefiled 2142

Feljebb in írták, hogy ez nem éppen így mükszik

meg ha így is ment volna akkor nem lett volna egyszerűbb most megvenni a bf2-őt kicsit olcsóbb lett volna

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! "|Mond szépen angolul: Gyors róka! |"

Hát nem mert majd a 2142-höz is jönnek a kiegek.

hy!!
van valami uj hir???
annyit tudok hogy oktober 10-én jon ki.
valami ujat nyomjatok be.............

Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

Battlefield 2142 a CD GALAXIS-ban fogmegjelenni
és az árát is meg tudom mondani 11690 Ft
lesz és lehet kérni hogy küldlyenek egy e-mailt ha meg jöt a Battlefield 2142
itt a [link]

[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
GO privit írj

de sajna ennél ujab hirt még ne találtam
pontosan mi érdekelne ?
GO privit írj

Már 14.-én előrendeltem... 
Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

már bocsi de a helesirásod egy kicsit hibás
a KÜLDLYENEK helyett küldjenek
vagy nem igy van véletlenül??
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

bocs nézd el nekem 
GO privit írj

ok csak szoltam hogy legközelebb legyél figyelmesebb.
de amugy mindenki hibázik,még én is szoktam hibázni nem csak te.

Nemtudom, a jelszó meglett-e az ISO file-okhoz. Ha nem akkor írom : ramseus
Remélem segítettem aki nemtudta eddig kipróbálni.

És sem tudom hogy ki a f..sz védte le jelszóval a file-okat, de mindjárt én is szétütöm a gépet. Ma este akartam megnézni a BF 2142-őt. Erre hiába van meg hozzá a jeszó, előbb utóbb CRC hibával kidob. Mi lehet ez ? Másnál is ezt csinálta ? 

legalább a jelszo megvan!!!

Szép volt kolléga!!

Neked működik már ?

én már letöröltem!!!

de amugy nekem is szar volt.

Én is letöröltem széjjelvágott az ideg engem is. Miért nem lehet akkor egy normális demo-t kiadni, így túlbonyolítani vmi. A BF2 is megvan eredetiben, ez is meglenne, ha tudnám mit veszek... 

sziaztok
lehet hogy egy kicsit tul reagálom de a CD GALAXIS öszi katalogusának a cimpaján pont a mi ''kedvencünk'' láthato és ez uton szerték még egy kicsit segiteni azal hogy be linkelem a progit amivel meg lehet nézni a letöltöt katalogust (a progi neve Adobe Reader ) és a hozzá tartozo [link]
és ime a katalogushoz tartozo [link] ez a link
FlashGet-el elérhetö
[Szerkesztve]
GO privit írj

Újra letöltöm az ISO file-okat. Meglesz az a jelszó tutira...
.

Battlefield 2142 aranylemez! [link]
Mellesleg demó mikor jön ki? A bétatesztről lemaradtam.
Az élet olyan, mint az ásás. Mindig van 1-2 gyökér, hogy hátráltasson.

No para, lesz demo is idővel...most ez csak még mindig tesztelés ami megy.

sziaztok találtam valamit ami szerintem mindenkit meg nyugtat mégpedig azt hogy a Battlefield 2142 megjelenése oktoker 13 lesz és hogy honan veszem ez hát az EA hivatalos magyar oldalárol és itt a [link]
[Szerkesztve]
GO privit írj
Ez nagyon ász!! Akkor most csak azt kell eldöntenem melyik gameket vegyem az új kedvenceim közül, ez biztosan benne lesz
"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

teljesen egyet értek veled
GO privit írj

Már én is nagyon várom a megjelenést... kb. két hete rendeltem elő CDGalaxis-ban. Remélem jó instabil lesz majd az 1.0, egy / két patch megjelenéséig...

Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

mikor jönnn már????????????????
francba gyere mááááá..........
ugy szétdarabolnák mindenkit benne mint a sicc!!!

Látom benned van a zizgalom 
Akkor demo már nem lesz vszínű....

Demo lesz de szerintem megjelenés után. Ha jól emlékszem BF2nél is így volt de nem vagyok benne biztos.
Mit írtak a Galaxysban, mikorra várható?Valaki pontos dátumot tud esetleg? 

10.13 de kinn van az oldalukon

már csak 2 hét!!!!!
juppi ez az!!!!!

Annak szerintem semmi értelme, a demo az nem a bemutatásra való.
Mind1 kéthetet kibírok

na ez ismételgetem én is és néha igen jol seik hogy ki huzhatok egy ujab napot a hátralévö 14 böl és egyre közeledek a kedvenc világnapomhoz

[Szerkesztve]
GO privit írj

Nem nem,a BF2 demo elöbb jött ki ment a teljes.
Én emlékszem mert még azzal nyomtam mikor szóltak hogy már megjelent! 
Remélem lesz demo még megjelenés elött?!
[Szerkesztve]

Battlefield 2142: demó jövőhéten
Bár sokan szkeptikusak vagyunk az EA lövöldözős árkádjának kapcsán, talán dőreség lenne azt kijelenteni, hogy nem szeretnénk saját szemünkkel megnézni, hogyan is sikerül a legendás Battlefield 1942 és a modern Battlefield 2 játékok folytatása.
Jövőhéten pedig alkalmunk is nyílik rá, hiszen most jött a hír: érkezik a demóváltozat. Ez a múltba visszatekintve nem kevés bizakodásra adhat okot, elvégre a széria élvezetes darabjaiból mindig kaptunk egy bemutatót, a DICE (fejlesztőbrigád) egyedül a Battlefield: Vietnamot hagyta ki a nagy demonstráció-lázból, azon meg nem is csodálkoztunk. Az új rész összetettebb csapatlehetőségeket, látványosabb grafikát, toronyórát és láncot ígér, és hogy ebből mennyi válik be? Az majd kiderül. Azok, akik rendelkeznek 1,7 GHz-s processzorral, 512 MB RAM-mal, és legalább 2,3 GB szabad lemezterülettel, illetve egy Nvidia 5700-as FX-el, vagy egy Ati Radeon 8500-al, azok mindenesetre várják izgatottan október első napjait.
Itt néztem: [link]

Azt halottam a robbanások nem lesznek a legjobbak ami videót láttam ennek igazat kell adnom(sajnos)
A székrekedés annyit jelent le se szarod
Így igaz, demo jövőhéten
[link]

Remélem ezt majd nem úgy kell ''leszenvedni'' a netről. 

3 fajta BeTA-t szedtem mar le. Jó persze értem én azt, hogy registracion code, de ha ''nem'' lehet hozzájutni, akkor miért van fent ennyi fajta verzió és ennyi helyen ?
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™

teljesen felesleges leszedni a beta verziót, amit a korábbi teszthez adtak ki, mert szept. 11. óta már nincsenek beta szerverek, ugyanis addig tartott a teszt program. A héten érkezik a demo, addig bírd ki 

még 8 napocska van back!!!
let's go.............!!!

ez bisztos és meg mutatnád a forást ahonan az info van
GO privit írj

Hát,én elég szkeptikus vagyok a gémmel kapcsolatban.Sztem a BF2 minden bugjával együtt(van egy pár) az eddigi legjobb BF.Most biztos sokan azt mondják az 1942 jobb volt,de én azzal nem sokat nyomtam.
Egyenlőre fenntartásaim vannak ezzel a futurisztikus csatatérrel kapcsolatban,bár a Titan mód kíváncsivá tett(annak ellenére hogy sztem egy átdolgozott Unreal Tournament 2004 Onslaught).
i5-2500K 4 Ghz CPU + Corsair H80 + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + Gigabyte GTX 680 2GB VGA + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

sziaztok
talátam egy oldalt ahol mindig meg lehet nézni hogy mennyi van még hatra a Battlefield 2142 megjelenéséig nagyon kiráj

[link]
[Szerkesztve]
GO privit írj

Én úgy olvastam hogy október 5.