Tessék mondani, azt a 749 pöttyöt hogy szedted össze a legjobb körödben? 
A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.

Tessék mondani, azt a 749 pöttyöt hogy szedted össze a legjobb körödben? 

exproler alatt tökéletes. nem tudom mi lehet a gond.tudnál tanácsot adni

Nekem nem tűnt fel, mi a bugos benne?

A menük oldalán a keret nem látszik, a szöveg kilóg belőle, ilyesmik, persze ez nem ront az élvezeti értéken, csak fura.

Tegnap megint vótt egy érdekes napom.
Kicsit későn tudtam csak fellépni, és éppen egy csíterezés közepébe pottyantam, pontpodding, vagy hogy híjják a pontcsalást. De mindegy, mert a lényeg a következő körön volt, az első titános volt. Előző nap éppen azt ecseteltem az egyik ''havernak'', talán HUN2ol1-nak, hogy a titánon több pontot szedek össze, mint a conquest-ben.
Éppen egy ''mixed'' szerveren voltunk (jellemzően), és egy conquest pálya jött (neve nem ugrik be). Eleinte lambert karabinnel nyomultam, de kb a 2. halálom után elkezdtem állítgatni a felszereléseket, és a nyomi progi éppen ekkor rakott vissza a páyára.
Éppen készen voltam a supportos beállitással (szerencsére). Tehát, az előző nap éppen panaszkodtam, hogy pl hogy a rákba lesz meg pl az engineering badge, ahol pl 30 javitási pontot kellene valahogy össze hazudni, nem is beszélve olyan badge-ról, mint a supportos, ahol 30 killt kellene produkálnom.
Erre mit tesz isten, elfoglaluk az utolsó zászlóig mindent, beszorítottuk az ellent az utcsóhoz. Egy nagy, magas épület, a közepnél van a zászló, odáig lépcső, és onnan felfele magas létrára mászás. Egyébb, kisebb épületek melette, de ide feljuttni csak két oldalról lehet, egy hosszu kerités megakadályozza az egyébb lehetősségeket. A jobb oldalon nyitottabb térség, a bal oldaon a kerités melett egy kis kibújó. Itt mentünk mi is befele, de csak a zászló alatti kis teraszig jutottam, onnan dobáltam gránátot, de kb 5 ember után kiszedtek engem is. Majd a következő próbálkozásomnál már csak a keritésig mentem (az alja ''tégla'', tehát nem látni át rajta. Elbújtam, fixen telepítetett magam elé raktam, és kempeltem. Végül, szinte simán meg lett a 30 gyilok, még relative sokkal több is, mert volt olyan rendes az ellenfél, hogy hagyta magát lelőni, mindig vagy elém, vagy a fix telepitésüm elé ugrott meghalni!
Elég érdekes lett a K/D arányom az utolsó 5 percben. Kb 20:2 arány lett (szvsz).
plussz 500 pont. 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Hm, tényleg, a tagoknál. Ezt nem is vettem hibának, pedig feltűnt nekem is. 

Szerintem ha sok gyilok kell, Berlin APC.

Ha sok gyilok kell, akkor lépegető!
De, ez nagyban függ az ellenféltől, mert ha az eléggé képzett, akkor egy walker is kb 3 másodperc.
Nem is beszélve, a kamikaze akciókról!
Az APC nem rossz, csak nem jó! Azzal is az a kérdés, ki jön szembe, és mennyire ismeri a saját eszközeit, mert egy APC sem bírja a pilumot hátulról túl sokáig!
Kétségtelen, hogy az a 3 lövedék, ami a fedezék mögé is behatol, igen jó tud lenni gyalogság ellen, de sajnos tank ellen gyengusz, még ha le is tudja lassítani a tankot! 
[Szerkesztve]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

tank ellen :lebénitás kiugrás a tank hátso részénél pillummal egy lövés és mehetünk tovább.BERLINBE keresek egy helyet ahol nem tudnak nagyon körbevenni átülök a gránátvetőbe és tűz.Föleg ha be vannak szoritva.Követő aknák le lépegető nem tud kijönni.HA mégis bénitás és otthagyni, bomba le ,nagy hévvel követ,bummm.

de a lépegetö is nagyon jo verdun ,minsk.......nagy pályákon de berlinbe apc ha sok gyilok kell.Multkor beszoritottunk egy csapatot,elég gyengék voltak 98 gyilok jött össze és asszem 6 haltam meg.de a 30 gyilok elég gyakori Berlinben.

Berlin fan vagy?
Egyébként szerintem ilyen városos pályákon elvből nem nagyon szállnék be járműbe....
''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''

igen nagyon szeretem a Berlini pályát.A specialban is egy város jött be ghost town.ott a heli volt nagyon durva.Az elvel nem sokra megyek ha mások beülnek.Szerintem a bf sorozat azért jo mert vannak járművek.Nem szeretem a cod féle gyalogos csatákat.AZ IGAZI BF CSATÁKAT JÁRMŰVEKKEL KELL VIVNI.

Igen,engem is ez vett a lábamról hogy víztől a levegőig minden van.

HTC Sensation --Sense 4.0--

Az APC-nek egy pillum lövés is elég... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Az igazi csatákat CSAPATBAN hajtják végre, vegyessen, járművekkel, gyalogsági támogatással!
Kivéve, ahol nincsen jármű, vagy csak kevés, mert ott bizony veszélyes lehet. Pl. tegnap beálltam egy fixen telepítettbe, és két buggyt is kilőttem vele már az első fél percben, mert szökni próbáltak hozzánk, hátra, Gibraltár pályán (egyből 6:0).
Itt a walker is megszenvedhet, ha csak egyedül álldogál, mint ahogyan szintén tegnap rogernyusssz is fel-fel robbant vele!

A tanknak is, egyedül a walker bírja egy kicsit tovább!

eggyetértünk.én is igy gondolom

De a lényeg, hogy önmagában a jármű nem biztosít arról, hogy életben is maradsz jó sokáig!
Ha szerencséd van, lámák, vagy esettleg kezdők, és esettleg még nem ismerik a pilum előnyeit, meg az egyébb páncélromboló eszköz kezelését! Hiszen elég csak pár golyót szétdobálni (3 már mindenre elegendő), és már csak távolról fog lövöldözni, ha közelebb jön, neki kampec!
Ha jól helyezkedel (pilummal), akkor ráadásul még szét is lőheted (főleg ha az ellenfél az amatőr, és nem Te).
Én pl azt szoktam illenkor, hogy ugye nekem nem kell az egész járművet látnom, hogy eltaláljam a kerekét/lánctalpát! Ergo, szépen kikandikálok annyira, hogy megcirógatthassam. Főleg buggynál hatásos, mert annak a gépfegyverével szoktak sakkban tartani, pedig, akkor is ''látszik'' az ember, tehát távolról mondjuk snipával is kiszedhető. Csak, egy kis esélyt ad a tűzgyorsasága, ennyi az előnye, de hamar szétlőhető. 

berlinbe ezért jo az apc.leparkolok belátok két zászlot csomag azt tűz és ha van egy haver aki elörébb lerakja a gömböket 10 gyilok egy halál.

Félre ne értsétek én nem utálom a járműveket meg jó h vannak de azt nem szeretem hogy nem egyenlőek az esélyek..... ezért szoktam anyázni rendesen ha valami bazi nagy cucc beszed

Ez természetes, de a sok lámi (bocs, te is közéjük tartozhatsz
) ahelyett, hogy a következő éledésénél esetleg engineer-rel jönne vissza, inkább lelöveti magát mégegyszer meg mégegyszer... Egy skilles engi kiszed egy apc-t/walkert max. 2-4 lövésből, ha többen vannak akkor a jármű egy lépést sem tud tenni és elintézik azonnal, minimális emberveszteséggel.
Jómagam tegnap - habár nem szeretem a walkert, mint járművet, kénytelen voltam beleülni egy kicsit, egy átok kempelős sznájper miatt - a Cerbere Landing-on és vagy 20 kill-t szedtem össze amíg felértem a templomig, közben egyetlen ellenek sem jutott volna eszébe beülni a fixen telepített ágyúba, pedig baromi könnyen kiszedhettek volna két helyről is ippeg. Néha muszály kicsit ilyet is csinálni, hogy kitudjon törni a csapat az ellenség zárótüze elől. Persze egyből jött a kick vote - természetesen az ellenség sorai közül, de nem sikerült kirúgniuk
mindezek ellenére vesztettük a kör végül.
Kell a jármű oda, de az APC granyóvetőjét nagyon durvára csinálták meg, míg a csúcsfegyver a walkert kicsit mintha gyengítették volna az előző pöccshöz képest. 

Az igaz,de akkor sem egyenlőek az esélyek amikor te ülsz valami nagy dögbe,és egy ellenséges puhatestü emberke van elötted akit darabokra szedsz. 
Egyszer fenn egyszer lenn. ![;]](/dl/s/v1.gif)
HTC Sensation --Sense 4.0--

Jah igazábol láma vaok de nem IQ láma(bot IQ szokás mondani) tehát én persze h visszajövök a pillummal és beszedem a kissrácot....
de sajna sok a botIQ-ju srác
nagyon utálok velük játszani mert egyszerűen NO COMMENT...

2142-ben van frag grenade szerű dolog? Mostanában BF 2-vel tudok néha játszani, ha egyik szobatársam nincs ott, nekik megvan eredeti. De iszonyatosan utálom, hogy a sok f@szlámának az a játék, hogy gránátokat hajigálja ész nélkül. Hihetetlen. Többször ölnek meg gránáttal, mint bármi mással. Beéledek, durr gránát. Ha véletlenül én dobok egyet be a tömegbe, még csak nem is sérül senki. Be kéne tiltani a gránátokat a francba.

természetesen ebben a részben is van gránát 

Itt nem annyira jellemző, hogy ujraéledésnél azonnal megnyekkennél! A bf2-ben 50% eséllyel volt ilyen, itt kb 2%, a Titán módban pedig ennél is kevesebb, mert a titánon teljes biztonságban vagy!
Kivéve, ha kilépsz a burok alól.
Illetve, ha nem azt választod ''születési'' helynek, de akkor sem jellemző, bár, rittkán előfordul. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nem jellemző az hogy meghalsz éledésnél még gibraltaron sem a ruinsnál.....

Kivéve, ha pár elvetemült a walkerrel bemegy oda, a többiek meg körbeveszik a ''tábort'', és mehet a gyilok. Aki belép, meg is hal egyből szinte! Főleg, ha mind a két walkert elfoglalja az enemy.
Ezért (is) jobb a titán mód!

Kösz az infókat. Azért az bíztatóbban hangzik. De múltkor már annyira felidegesített, hogy beírtam a jól ismert szöveg átkonvertált változatát: Remember guys, the more grenade you throw, the bigger your penis is... 

Ma volt egy olyan köröm, ahol 2307 pontot kaptam, igaz, ebből csak 107 volt az effektive, a többi valami plussz cuccosok, szalagot kaptam (2000 pont), meg ilyesmik, mint titán alja lepucolás, fejlövéses gyilok snipa fegyóval, 8 demopack-l gyilok, titán védekezési plussz pontok. Csak utólag néztem meg, hogy 5 oldalra tudta csak felsorolni. Bevédtem a titánunkat.
Igaz, ettől még vesztettünk, mert a silókat nem foglalta senki sem.

Ja, van 1 idióta kérdésem.
Hol van a titánon az AA gun?
Állitólag egy percet sem ültem benne, pedig ahova be lehet ülni, ott elvileg voltam is, de azt írja, hogy pedig nem.
Tehát, ha ez a két felső gépágyú, akkor valami nagyon bugos lehet, mert jópár légi járművet leszedtem már vele! 

Pedig elméletileg az a 2 ágyu az.

Akkor bele ülök egy fél napra, hátha akkor lesz eredménye!
Tegnap, a fiuknak köszönhetően, felléptünk egy szerverre, és eleinte csak mi, tartottunk egy késes partit. Így meglett a 17 késelésem is.
Egyre nehezebb bagde-ket össze hozni. Már csak egy kell az ezüstökhöz, de ahoz még az assault kasztban kell eltöltenem egy kis időt. Márpedig, azt eddig nem szerettem, bár a Voss speciel a legjobb fegyó a rakétavetőjével egyben. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

Főleg, hogy hüleségeket beszélek, mert a két dolog nem ugyan az (assault - Voss).
De, mindegy, a lényeg, hogy az assaultal is kell népet írtanom, meg mediccel is kell lennem még egy ideig. 

Nem sokára én is felbukkanok a csatamezőn..majd nyomhatnánk néha együtt ha benne vagy ;)

Gyere csak, maj megtanítunk...

Elvileg semmi akadája! De, van pár alapvető dolog. Először is, mindig szakaszba mozogjál. Eleinte csak mint tag, késöbb, ha jobban megy, már lehetsz szakvez is (meg kell is). Ez nagyon fontos, ha a képernyőn megjelenik egy üzi, a szakvez kijelölt egy célpontot (az most mindegy, hogy védés, támadás, menj ide üzenet), minnél hamarabb nyomd meg a PageUp-ot, vagy a ''Q'' betün keresztül ''Roger T...'', mert ezzel elfogadod a felettes utasitását, és ez plussz pontokat jelent mind a két félnek (már ha sikerül is végrehajtani), sőt, ha ezt a kommander adja ki a szakveznek, akkor neki is pont, márpedig ez is fontos!
Van Buddy lista, oda vegyél fel olyanokat, akik itt megadták a ''nevüket''.
A többi mellékes, majd bele rázódsz közben.

Lehet nézni a láma statomat de viszont meg van az összes bronz és tök jol néz ki
A k/d-t ne nézzzétek plz
Engem is felvehetsz: zee21 

Okes, ezekkel mar tisztaban vagyok szerencsere
A tobbi BF kimaradt sajnos, de a 2142 demojat rongya jatszottam, vagom a titan modot is
Igaz, hogy csak demo, nyilvan eg es fold az eles szerverekhez kepest, de szerencsere talaltam egy olyan szervert, ahova ugyanazok az arcok jarnak vissza nap mint nap, igy sikerul egesz jo kis csapatmunkakat nyomatni. Persze eleinte (meg kesobb is lehet
) biztos full lama leszek
Amig nem razodom bele gyakorlok majd egyedul ;)

Mélyvízbe bele egyből! 

hehe, végülis a golyófogó szerep is fontos poszt 

Ja ja, teljessen 1t értek!
Minek kerülgettni a langyos pisit, egyből fejest a mélyvízbe! Eleve, a demo teljessen más, egy pálya, amit elég könnyü betanulni.
Ráadásul, a titán mód teljessen más technikát, taktikát kiván. Sokan nem is gondolják, míly egyszerű védekezni, vagy éppen támadni, attól függően, hogy az ellenfélnél éppen melyik csapat a lámább! Tehát, meg kell nézni az eredményeket, és ha éppen a vérpistike vezet az ellenfélnél, akkor tudsz dönteni, hogy szembeszálsz vele, vagy megkerülöd, és a lámákat kaszabolod! Mentalitástól, kedvtől függően!
Az egyik oldalon, a bevédés ami érdekes, mert ugye van 1-2 nagyon egyszerű módja, hogy az ellenfél labdába se nagyon tudjon rugni a titánunk támadásánál, és természetessen, a támadók tarsolyában is van 1-2 meglepi. Ami a demóbol (NAGYON hiányzik, az az unlock segédeszközök, mint pl gránát, és felszedő kanál (
ezzel lehet hatástalanítani az ellenfél kléjmorjait, demopackjait alias C4), a supportosnak van egy kis pajzsocskája, ami azért a közvettlen találatokat tudja védeni. Ha végképp elakad a közvettlen támadás, van egy másik lehetősség, méghozzá, fent kell tartani a látszatot, hogy mi még támadunk a titánon, de a többiek befoglalják a silókat.
Ja, és meg is tartják, ha lehet, vagy legalábbis, gyorsan vissza szerzik az ellenőrzést felettük. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Sziasztok tegnap megvettem a game et nagyon BARÓÓÓ !!
Aki akar vegyen fel a listájára a nevem !
Janika!

''ha éppen a vérpistike vezet az ellenfélnél, akkor tudsz dönteni, hogy szembeszálsz vele, vagy megkerülöd, és a lámákat kaszabolod! Mentalitástól, kedvtől függően!''
Mentalitástól, kedvtől ÉS tehetségtől függően! 
Titánvédésről jut eszembe! (Még mindig demo..) Volt egy jó köröm. A mi titanunkat támadták, ami a saját bázis felett maradt. Én beültem a kicsivel előtte levő földi telepített légvédelmi ágyúba, és szinte az összes érkező repülőt leszedtem. Nagyon durva volt, nem tudtak boardolni, mert nem volt mivel. 
Nem vagyok egy nagy ász, de a légvédelmi ágyúban nagyon tudok pusztítani.
Néha legalábbis látok olyanokat beleülni, hogy jujj, legszívesebben tk-znám, csak hogy végre beülhessek, mert nem talál el senkit. 

Hello
Használ játékhoz vki Logitech g5-t?
Ha igen akkor mekkora súllyal játszol? 

Nem olyant használok, de ez szerintem személyre szóló, tehát kinek hogy kényelmes...
Ami az egyiknek bejön, lehet, hogy másnak nagyon nem jó. Próbáld ki, hogy van több heccsat. 

Szvsz, ez függ az egéralátéttöl, bár nekem sem olyanom van (G5), de van, ahol a nagyobb súly előny, ahol finoman kell vezetni az egeret, de kaszálásra éppen nem annyira jó. Gondolom, én mint snipa max súlyra raknám, a finomabb irányitás miatt, meg azért is, mert a ''távcső'' stabilizátort nem használom!
Kell a hely kléjmor/C4/lopakodó -nak.
Így is fejbe lehet küldeni bárkit, aki nem mozog, ha meg mozog, akkor szintén mindegy, mert az egeret is kell mozgattni, és akkor nem himbálódtik a célkereszt.

Hali!
Eladtam a BF2142-met.
Hogy lehet accountot módosítani,esetleg törölni? A játék regisztrálva lett az EA-nál.
Thanks a helpet 
i5-2500K 4 Ghz CPU + Corsair H80 + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + Gigabyte GTX 680 2GB VGA + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN