Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142

(#10001) gelacihun válasza Prison85 (#9995) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Nekem a Benq 2222hdl van , és tökéletes a szín - frissítés -kialakítás stb ( a nagytesója van a videón , csak az enyém "ledes") !
Nem utolsó szempont hogy a többi gyártóhoz mérve egy tizessel olcsóbban adja néhány üzlet ! Pixelgarancia szinte mindeggyik nevesebb gyártmányhoz vásárolható felárért .
Ha van rá lehetőséged akkor nézz meg egy működő példányt a kiszemelt darabból és ha tudod hasonlítsd is össze a mellete kiállítottakkal !!!!

"Csak egy maradhat" -- De miért a pénztárcámban ?

(#10002) Prison85 válasza SemperFi (#10000) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Probléma megoldva. Server megy rendesen :C

Kikre lehet számítani az este folyamán?

Néhány map, amiket eddig beraktam:

Minsk
Sidi Power Plant
Gibraltar
Cerbere

Egyéb kívánság?

Gelaci:
Néztem a BenQ-kat és épp az ára miatt meggyőzőek számomra is. Gyári pixelgarancia sajnos nincs egyik modelljükre sem (amiket néztem). A kiszemelt LG mellett szól, hogy majdnem mindenhol maximális pontot kap a felhasználóktól és a "hivatalos" tesztekben is jól szerepel továbbá jelenleg az extreme digital üzletében elég kedvező áron hozzá lehet jutni, ráadásul náluk 15k felett a kiszállítás is díjtalan plusz egy üzletük itt van 40km-re (Győr), ahonnan akár a megrendelés napján ki tudják szállítani mivel jelenleg is van raktáron. Hétvégén átnyálazom a dolgokat és hétfőn be is rendelek egy új TFT-t. Eddig az LG a befutó, de rengeteg másik is tetszik. Szívem szerint körberaknám magam monitorral és egy GTX590SLI-vel hajtanám őket. A hétvégén úgyis nyerek a lottón és akkor megvalósítom az álmaimat (köztük ezt és a Lamborghini-t is);] :K

[ Szerkesztve ]

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#10003) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

a serveren a restart után is megmaradt a hétvégi jelszó (elvileg már nem kellene ottlennie) :F

az akció fedőneve:

paprika

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#10004) SemperFi válasza Prison85 (#10002) üzenetére

SemperFi
(tag)

Már ott is vagyok!!

(#10005) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Nem túl nagy a lelkesedés. :(

(#10006) chickendance válasza SemperFi (#9993) üzenetére

chickendance
(fanatikus tag)

őőő ha másodpercenként 100-at frissit a game a képernyőn... akkor azt nembírja lekezelni 1 monitor ami csak 60-at tud másodpercenként frissiteni..

gondolom én

üdv: laikus :F

megunt háziállatot:cicát,kutyust átveszek!!! (öreget is) ugyanitt házikolbász kapható!!! 250ft.-/kg áron

(#10007) Anonymusz válasza chickendance (#10006) üzenetére

Anonymusz
(tag)

Igazad van, de a moziban is csak 24 "fps"-t látsz, és mégis egységesnek tűnik. Nem tudom ez mennyire változik a monitoroknál, de én nem veszek észre különbséget ha átállítom a hzet. (dell u2311 60 és 75hz)

Üdv: Egy másik laikus.

BF2142 nick: Anonimusz; BF2142 gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=jK3XhpbDy50

(#10008) SemperFi válasza Anonymusz (#10007) üzenetére

SemperFi
(tag)

Most már értelek! Nos, erre a problémára találták ki a VSyncet!

Vagyis amikor a mikor a game képes 100-at befrissíteni, de a moncsicsi nem bírja, akkor a game lehúzza a moncsicsi szintjére a frissítést. Ha ilyen gyors a game és nem bírja a moncsicsi, akkor olyankor látod azt, hogy vízszintesen megtörik néha-néha a kép egy pillantra. Az ezért van. A képtörés neve egyébként picture tearing...

(#10009) SemperFi

SemperFi
(tag)

Na, még egyszer, mert közben lejárt az idő a szerkesztésre, hehehe....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

ChickenDance: Most már értelek! Nos, erre a problémára találták ki a VSyncet!

Vagyis amikor a mikor a game képes 100-at befrissíteni, de a moncsicsi nem bírja, akkor a game lehúzza a moncsicsi szintjére a frissítést. Ha ilyen gyors a game és nem bírja a moncsicsi, akkor olyankor látod azt, hogy vízszintesen megtörik néha-néha a kép egy pillantra. Az ezért van. A képtörés neve egyébként picture tearing...

Anonymusz: Amit te mondasz, az csaknem ugyanaz, csak másképp megközelítve. Az emberi szem 24-25 kép/sec-től kezdve nem állóképeket, hanem folyamatos filmet lát. Ezt találta ki a mozi voltaképpen. Pl. a galamb az még ekkor csak állóképeket lát. Érdekes, mi?

No, de, amit te mondasz az azért ugyanez, mert a Hertz meg arról szól, hogy mekkora ferkvenciával történik egy adott állókép frissítése. Ennek ma már LCD moncsicsik óta egyáltalán nincs jelentősége. Ennek a CRT, azaz a katódsugárcsöves monitoroknál volt jelentősége.

Kérdés:
Kezeket a magasba! Ki az, aki már Windows 3.1-et használt?! Én-én-én!!!

No, ott, akkoriban a szabvány monitorméret a 14 coll volt (LOL) és a szabványfelbontás 800x600 (LOL, szintén). Akkort még számított, hogy 1 db állóképet (akár a filmkocka - ami tök röhej, mert inkább filmnégyzet, hiszen nem térbeli filmszalagról van szó [LOL, de nagyon] - egy képét) hogyan vetíti ki a monitor. Egészben, vagyis non-interlaced módban - nagy szó volt ez akkoriban - vagy 2 félkép formájában, azaz interlaced módban.
Na, és ha az utóbbi lőtted be és nem tudott a monitor 72 Hz-et vagy többet, akkor úgy lüktetett a kép, mint akinek boxkesztyűvel püfölik a szemgolyóit. Qrvára kiborító volt egy ilyet nézni, még rövid ideig is. Ezért számított a 60 Hz vagy több. Mert ugyanis, ha 72 Hz vagy afölé mentél, szerencsére a szemed tehetetlensége, pontosabban az agy látókérgének a képfeldolgozási tehetetlensége miatt ez a rohadt lüktetés megszűnt.

Na, és a kettő dolog így már összekapcsolódott - remélem.
Tehát adott 1 db kép képfrissítési frekvenciája és n db kép/sec kivetítve. Pl. amikor a Winfo$-on dolgozol, nem mozgóképed van, hanem állóképed, sima 2D asztal. De a game-ban már mozgóképeket kapsz, mert nem az van azért - tévedés ne essék -, hogy a program mozgatj a figurákat meg efféle. A lóf@szt! A frame buffer nevű állatka 2 db előre megrajzol, komplett képet kap, és amikor a CRT ősöktől származó, de ma már nem létező katódsugár visszafutásiholt idő van, mert az LCD-k is ismerik ezt, csak éppen nem csinálnak semmit ezalatt, akkor rakja ki a videokártya a kész képet a framebuffer-ból és vetíti ki az LCD 1, teljes képben az egészet, ma már non-interlaced módban.

Gondolom, ez így érthető volt, igaz?

[ Szerkesztve ]

(#10010) chickendance válasza SemperFi (#10008) üzenetére

chickendance
(fanatikus tag)

pontossaban: (VSync)azért látható max 3 vízszintes csík(ha észreveszed) mert 3 kép van "elcsúsztatva" egymáson....

ha jól emlékszem :B

előző vasamon krízis :DDD vsincel szinte filmszerűen nézetki :C (ffulhd 16xaa vsinc) ezzel a monitorral..

jah: pl 2142 alatt nincs vsinc de az fps lehet asszem 150 max is... ezse jön átt :K 60hz-en..

[ Szerkesztve ]

megunt háziállatot:cicát,kutyust átveszek!!! (öreget is) ugyanitt házikolbász kapható!!! 250ft.-/kg áron

(#10011) Prison85 válasza chickendance (#10010) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

2142 alatt az FPS maximuma 100-ra van korlátozva. Ezt simán ki lehet lőni egy kis paranccsal és máris hasíthatunk a 200 fele (Biggamernél inkább 300).

Annyira belemerültetek ebbe a Hz dologba, hogy rohadtul elvesztettem a fonalat. Akkor jó ez az LG monitor, amit kinéztem vagy nem? :F :DDD

(#10012) SemperFi válasza Prison85 (#10011) üzenetére

SemperFi
(tag)

Hát ne legyél már ződ manó!! Naná, hogy jó!! Gutos kis cucc!!

N3m t'om mi pénzbe kerül, de ez egyéni megítélés kérdése. Nekem a pixelgari és a 2 ms teccik benne a legjobban. Sz'val hajrá!!

(#10013) Prison85 válasza SemperFi (#10012) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Kérdés eldöntve, a fehér LG lesz. ;] Ginával is megdumáltam a dolgokat, neki is tetszik. Kollégámnak is leadtam a rendelést egy olcsó monitorra. Nála 18,5"-os Benq-ra esett a választás. Megdöbbentő, hogy már ennyiért is lehet vatta újan monitort venni, míg pár éve 40.000Forintokat kértek egy belépő szintű 17es CRT-ért (nálam a mai napig van egy Samsung Syncmaster tartaléknak). A rohanó világnak szerencsére vannak előnyei is: a belépő szintű dolgok ára egész barátinak mondható. Mindennapi felhasználásra szánt gépet 60-65-ből össze lehet rakni új alkatrészekből. :C A BenQ-s kollégának egy egeret is bedobtam a rendelésbe, szintén a belépő szintből. Mit szóltok ehhez az Acme rágcsálóhoz? Nekem G9 koppintásnak tűnik. :U Singleplayer FPS játékokhoz lesz. Nézegettem a Terrierhun által is használt Gigabyte-ot, de felnyomták az árát - sajnos

[ Szerkesztve ]

(#10014) chickendance

chickendance
(fanatikus tag)

áhoj ;]

kis off:

http://hup.hu/cikkek/20110605/elovasarlasi_joga_van_a_microsoft-nak_az_nvidia_reszvenyeire

1x skype ,most ez...lassan nemlehet kikerülni a mikrofost....

(#10015) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

20:30-tól egy kis game? Kik lennének a jelentkezők? Továbbá tessék meggyőzni Jégember (Cooolman) elvtársat, hogy tessék ma feljönni TS-re...

Anonymus: te miért nem jársz fel beszélgetni?

Zsámoly: te más néven játszol? mostanság nem nagyon látni :(

(#10016) gelacihun

gelacihun
(fanatikus tag)

A Hármas számú versenyző tarolni fóg ???
:Y :Y :Y :Y :Y :Y :Y :Y :Y :Y

(#10017) SemperFi

SemperFi
(tag)

Kedves Harcostársak!

Friss update, mire jutottam az RnG-vel kapcsolatban (Artak sejtelme beigazolódott).

A gyökér és csökött csíraf@szok reagáltak a kihívásra. Persze nem kevésbé pökhendi és arrogáns módon tették - természetesen. Szerintem egyébként ezek simán embergyűlölők, homofóbok.

Íme a válaszuk, okulásul.

"No Chance ,and stop SPAM you Hack the data from our hp for the Email adresses,thats illegal.we proud germans and we Never Play with Nerds and Hackers send your Request to Other noob "Clans"
Roughnecks the Best fuck the rest !

Ullisiphone@aol.de"

(#10018) SemperFi válasza gelacihun (#10016) üzenetére

SemperFi
(tag)

Könnyen lehet - amilyen a grafikája!! :C :C :C

De hogy a városba(?), támaszpontba(?) beérve milyen béna volt a tank irányítója!!! Hát BF2 vagy BF2142 alatt ennyi találattól már 100 kilötték volna!!
Ott volt a lőtoronyban a csávó RPG-vel, befogja a tank irányzékával és NEM lő!!! Döbbenetesen ügyetlen. Ehelyett benyelt vagy 3 lövést totál feleslegesen... :W :W :W :W

(#10019) Huma válasza SemperFi (#10017) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Lol. Szerintük lehekkelted az e-mail címüket. Te bűnöző!!! Hamarosan jön az idézés mert tuti beperelnek. :D

Ők büszke németek? Az év vicce. Mégis mire büszkék? Arra, hogy nem mernek kiállni ellenünk és az összes kihívás elől megfutamodnak?
Mindenkit noob, cheater és hacker aki jobban játszik mint ők. :C

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#10020) Huma válasza Prison85 (#10015) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Én ma pont nem érek rá sajnos. :(

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#10021) CoolMan81

CoolMan81
(őstag)

TS beüzemelve :) tegnap élesben ki is próbáltam :C viszont asszonypajti nem honorálta..... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10022) SemperFi válasza CoolMan81 (#10021) üzenetére

SemperFi
(tag)

Hát, ja. Én sem szoktam emiatt 22:00 után TS-en lenni. Tudom, miről beszélsz!... :DD :DD :DD

(#10023) SemperFi válasza Huma (#10019) üzenetére

SemperFi
(tag)

Ja, most mondd már!! LOL!! :C :C :C :C :C
Vissza is írtam nekik nyomban, még aznap, hogy mik vagytok ti? "Büszke retardált németek, hahaha!!!"

Gondolom örültek ennek is.

Szánalmas, emlőrágó majomivadékok. Nyomorult kis görcsök, akik ara büszkék, hogy elengedett kézzel tudnak pisálni. Megvetem őket.

Egy dolog a büszkeség, s egy másik a beképzeltség. Ezek meg az utóbbiak. Szánalmas varangyok.

Szóval kedves Harcostársak. Így hivatalosan is véget ért az RnG-kihívás. Ellenfél híján az akció lefújva...

[ Szerkesztve ]

(#10024) zsámoly válasza Prison85 (#10015) üzenetére

zsámoly
(tag)

Ha van időm, és nem vagyok fáradt fel szoktam járni (2-3 naponta)

''Rohadjon meg az is,aki behoz ide még...egy...brazil sorozatot. José don Padrafos''(Hofi)

(#10025) gelacihun válasza SemperFi (#10023) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Erre csak egy szót ismerek : Nyuszik :C

Bf3 : A füstölgő roncsok és a felvert por is elég meggyőző grafikai effekt , pláne amikor átvált hőkamerára :C
Valószínü hogy most megint egy új etalon születik , amit remélhetőleg felűlmúlnak majd a konkurens készítők is !
Az meg hogy mennyire lesz játszható már megint csak a személyes tapasztalat után lehet majd megítélni
Az Október 25 meg elég komolytalan , ha már most van belőle működő verzió .
Egyébként meg mindíg csúsztatják a dolgaikat Karácsonyig , mert akkor jobban el lehet adni mindent , még ha nem is sikerült annyira jól :F

(#10026) Itome

Itome
(lelkes újonc)

Halihó!

Feltoltam ma a bf2142-t, és nem mutat szervereket. Nem tudjátok mi lehet az oka?

Előre is köszi, üdv

punk's not dead

(#10027) Huma válasza Itome (#10026) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Fel kell tolni a patch-eket.
1.40, 1.50, 1.51
Sorban az összeset. 1.50-ből van két verzió. Az egyikben benne van az 1.40 is a másikban nincs.

(#10028) Prison85 válasza Huma (#10027) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Punkbuster frissítést se felejtsd el ;)

(#10029) Itome válasza Huma (#10027) üzenetére

Itome
(lelkes újonc)

Elkezdtem patchelni, de az 1.51-nél ilyet dobott. :F

punk's not dead

(#10030) CoolMan81 válasza Itome (#10029) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

Megmondom őszintén ilyen hiba üzenetet még nem láttam, szerintem nálad valami más hiba is lehet. Másik játékok mennek rendesen?
Milyen vírusirtód, tűzfalad van?

[ Szerkesztve ]

(#10031) gelacihun válasza Itome (#10029) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

XXI. század ide vagy oda a C: -! ajánlott tiszteletben tartani , mert nagyon sok program háklis a " kitaposott útra "
A telepítési sorrendet betartottad ?
Bf2142 - 1.5 - 1.51 - Punkbuster +frissítés !

(#10032) CoolMan81 válasza gelacihun (#10031) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

gelacihun: Jössz ma játszani? Szeretnék veled repkedni :K (TS-en nem leszek....)

[ Szerkesztve ]

(#10033) Itome válasza gelacihun (#10031) üzenetére

Itome
(lelkes újonc)

A punkbusterig nem jutottam el, mert ezt a hibát az 1.51 telepítése közben dobta fel.
CoolMan81, a többi játékkal nincs gond, és elvileg a winfosommal sincs. Amúgy nod-ot és zonealarmot használok.

Megpróbálom egy reinstallal orvosolni, és ezúttal a C:\ lesz a helye. :)

punk's not dead

(#10034) gelacihun válasza CoolMan81 (#10032) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Jó volna már egy normálisat játszani !
De hogy mindenki lelő így tele van már a zsákom az egésszel !!!!
a számomra is élvezetes játékmódban használható lövészt meg nagyon nehéz találni mert vagy iszonyatosan laggol a rakéta löveg vagy egy muja pöcs ül be mellém aki még azt sem tudja ,hogy át lehet váltani TV-rakétára :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W
Komolyan mondom , hogy régen szenvedtem ennyit és már nagyon elegem van a céltábla szerepből
Ma röpködtem úgy kettő percet de lövész nélkül négy Walker és számtalan Saaw-ista ellen reménytelen próbálkozás volt :F

(#10035) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Logouton megjelent az ingyenes FPS/TPS játékokat bemutató sorozat újabb része.
Ha gondoljátok, nézzetek be! :R

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#10036) chickendance válasza ViZion (#10035) üzenetére

chickendance
(fanatikus tag)

áhoj ;]

Jók ezek a cikkek :R Jólbeleis merültél. Nemnagyonvoltál mostanában :N

everybody: "Tomato" klán megvan? Nyomultam velük jópár kőrt és ha xy-a leader(keverem a nevüket :B ) rettentő jó köröket mennek :K (ritkán látok uj klánt)

Gelaci: bocsi de valahogy a multkori"tandemben" kb minden10. rakettám talált :O
vagy kijöttem a gyakorlatból vagy nemtom demár szégyeltem magam..

ja és sikerült bekerülnöm 1 csaló csapatba :O hihetelen"jól" álcázták a mutatványt: csak a távélesztös puska dolgot használták...akkor esett le: ezeket nemtudtam leölni suezen 1x2x
kb így nézett ki:ua mandarint lepuffantom és (seholsenki) 2-3 másodperc és megint ottvan és "támad" aztán lepuff... megint ottva,megint ottvan..4x5x :Y ....pfff :O
campg-n "sikerült" bekerülnöm a csapatba és csak lestem: leddurrantanak, éledek :Y csak látótávolságban volt oldalunkon lévő játékos.. aztán jött a külső nézet:medikes puska rácéloz a hullára.. éled...

szal ennyi...

(#10037) ViZion válasza chickendance (#10036) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja, rajta vagyok. lesz még 2-3 rész. Meg van egy ITX projectem, illetve vettem egy használt Raidmax Smileodon-t, de ez régi cucc, lehet nem érne meg egy cikket. Ezen túl van pár maszek, meg itthon is sok a tennivaló... a 2142-t meg nem lehet 10 percig játszani... inkább MicroVolts-ot tolom. Az meg vicces. :)
Az élesztőfegyó NATO kompatibilis-e? Merakkó' abbó'kéne' nyóckonténer Irakba meg a Zafgánokhoz. :DDD

[ Szerkesztve ]

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#10038) Prison85 válasza chickendance (#10036) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Ilyen távélesztős puskát még nem is láttam :Y Valami új/nem túl elterjedt hack lehet, de biztos jól jön a csapatjátékosoknak - viszont könnyen le lehet bukni vele, ha visszanézik battle recorderen.

Vizion: mármint Raidmax Smilodon? A VGA hűtés kifejezetten tetszik, csodálkozom is hogy azóta nem alkalmazta egy gyártó sem (ha jól tudom). Nem hangos tőle a kuckó? Közben én is megtaláltam az "álomházam" (Gyurinak biztos elnyeri a tetszését :P :D )

Hozzáteszem nem fogom megvenni, mert 30k már bőven súrolja a tűréshatáromat, de ha valamelyikőtök nyer a lottón, akkor megvendégelhet egyre. :D Ehelyett inkább a konfig építésére koncentrálok, hogy bőven megfeleljen BF3-nak (márha' tetszeni fog a béta). Nem hivatalos infók a gépigényről:

Minimum requirements for Battlefield 3

* Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
* RAM: 2GB
* Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card.
* Graphics card memory: 512 MB
* Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

Recommended system requirements for Battlefield 3

* Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
* RAM: 4GB
* Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
* Graphics card memory: 1 GB
* Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

UI:
Mi a helyzet az "újászerveződő és bivalyerős PH klánnal?

[ Szerkesztve ]

(#10039) ViZion válasza Prison85 (#10038) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

BF3 gépigényt már kiveséztük egyszer a topikjában: nagyon skálázható lesz valszeg, szal. nem kell rohani (dehogynem!) új VGA-ért. Aki nem Full HD-ben tolja, annak meg főleg nem.

Képen amit linkelsz az a ház vacak, tönkretette a logó rajta... ;]
Ja, jó a Raidmax, "pillangó" kialakítású, a sokat buherálók álma. Kábel rejtés nem megy, de nem járok mutogatni... Viszont szinte minden csavarmentes, ami jól jön.
Sajna "költözni" még nem tudtam, talán holnap. Akarom a procit is újrakenni, előtte-utána hőfokokkal, bár nyáron sztem lecserélem 4/6 magos AM3-ra...
Házról pár kép:

Kék, jópofa, elől nyitható -el van rejtve az ODD, ami nekem jó, mert nem használom, meg van egy venti is, amit sztem kikötök, nagy ez, ne itt zúgjon hanem hátul.

Itt a VGA extra ventis merevítő, de kihajtható, kivehető szereléshez (mint minden ebben)

A pillangó... mind 2 oldal "kilincsel" nyílik, alaplappal együtt a hátsó. Hátránya a macerás kábelrendezés, cserébe a legjobb szerelhetőséget kínálja...
Alul a kifordítható HDD/SSD tartó látszik, felette pár fix, és legfelül az ODD. Felső tápos, ez most nem divat (ezen túl van még pár oka azért)

Bocs az offért...

(#10040) Gyuri44

Gyuri44
(fanatikus tag)

Játszik valaki a world of tanks nevű játékkal?

(#10041) gelacihun válasza Gyuri44 (#10040) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Már nem :F
Nagyon nagy hátránnyal indul a kezdő , és nagyon lassú a fejlődés :W
Lehetetlen lelőni bármelyik ellenfelet , de téged pik-pakk szétkapnak :O
Azért elképzelhető , hogy én vagyok türelmetlen .
A hangulata egész jó , és a kidolgozottsága figyelemre méltó , ingyenessége ellenére !!!
Magyarosítás is van hozzá , és élő topikja is van PH-n :C

(#10042) Gyuri44 válasza gelacihun (#10041) üzenetére

Gyuri44
(fanatikus tag)

Nekem van hozzá egy 2000Ft értékű bonus pontom(vagy minek nevezik ebben a játékban?)
Csak azért kérdeztem,hogy érdemes e kipróbálni.

(#10043) Gyuri44 válasza gelacihun (#10041) üzenetére

Gyuri44
(fanatikus tag)

Vagy esetleg nincs kedved újra belevágni?
Így akár zúzhatnánk együtt is,két tank több mint egy. :D

(#10044) gelacihun válasza Gyuri44 (#10043) üzenetére

gelacihun
(fanatikus tag)

Sajnálom de nem vagyok annyira kitartó , hogy újra kezdjem !

(#10045) Gyuri44 válasza gelacihun (#10044) üzenetére

Gyuri44
(fanatikus tag)

Értem.
De ha esetleg meggondolnád magad,csak szólj. :)

(#10046) ViZion válasza Gyuri44 (#10045) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Biggamernek privátot... Ő játszik vele, ha jól emléXem :F

(#10047) SemperFi válasza Gyuri44 (#10040) üzenetére

SemperFi
(tag)

Én belevágtam volna, de b@szta a csőrömet, hogy csak rendszergazda jogkörrel hajlandó elindulni. :( :( :(
Na, és manapság egy multi-game-et nem fogok full jogkörrel játszani. :U :U
Ha nem megy kopasz júzer alól, akkor ez a játék nekem kuka!... :K
Valahogy nem bízok a fejlesztőikben, talán oroszok. Nem is értem magamban ezt a fajta bizalmatlanságot orosz informatikusokkal szemben... :P :P :P

Gyuri: Esetleg a MoH 2010-et még nem tolod? Tiszta CoD, csak sz'tem jobb (mármint a grafikája is, de a menete is). Abban is jól lehet zúzni...

[ Szerkesztve ]

(#10048) Gyuri44 válasza SemperFi (#10047) üzenetére

Gyuri44
(fanatikus tag)

Most csak azért nem játszol vele mert így indul? :)
Próbáljuk már ki,egyedül nem szeretek multis játékot játszani főleg nem ilyen mmo-t.
A moha meg nincs még meg.

(#10049) raykrepsz

raykrepsz
(lelkes újonc)

Sziasztok,

2011. július első hétvégéjén a GameNight sorozat nyári 2142-es felvonása lesz. A véleményeteket szeretném kérni az alábbi dolgokban:

- Pontosan mikor legyen (szombat-vasárnap és hány órakor 18-20)
- Milyen mapokon és módokon menjen a meccs (ragaszkodtok az inf only-hoz, vagy mehet rendes conquest-ben olyan map ahol kevés jármű van pl a Tunis Harbor? Titán mód helyett esetleg Assault Lines mód, valami valami sok gépes conquest Highway Tampa, Shuhia Taiba)
- A csapatok elosztásánál is változtathatnánk, pl lehetne veteránok, akik régebben játszottak vs mostani aktív játékosok, vagy lenne 2 csapatkapitány és ők választanának a jelentkezőkből, de maradhat úgy is ami eddig volt azaz én figyelve a balance-ra szétdobom a két oldalt. Általában 20 körüli létszám szokott összejönni, így 10 vs 10 körüli csapatokkal számoljunk.
- A gamenight-ra a felkészülést is komolyabbra vehetnénk, a két csapat külön taktikát dolgozhatna ki ATC-vel.

Egyenlőre ennyi, várom a véleményeteket :)

*818* raykrepsz - www.818clan.eu

(#10050) Terrierhun válasza raykrepsz (#10049) üzenetére

Terrierhun
(lelkes újonc)

Hali!
Részemről a szombat lenne a jobb, sztem többünknek a hétfői meló miatt. :O

Más:
Az épület szépen halad Ray. Pucolás van hátra, ha megvan kereslek és talizunk. Hali

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2142
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.