Száraz ágon lóg a takony, megcsókollak Kisangyalom!
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...

Száraz ágon lóg a takony, megcsókollak Kisangyalom!
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...

Hofi mondá: ''...de széép... olyan, mint a cukrozott takony...''
Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!

..huhh, nem semmi pörgés megy itten emberek.. 
A topiknyitónak: Talán próbálkozz meg egy ilyennel
''Eszembe jutottál. Hiányzol. Nagyon.''
Ennyi.
ui: Tényleg no offense, de azért lehetnél egy kicsit kreatívabb.... csak emiatt topikot nyitni.. ehh..
Gondolj bele: Mit szólna hozzá a kedvesed, ha -neajdisten- valahogy kitudódna, hogy önállóan ennyit sem vagy képes kitalálni? Nem hiszem hogy örülne neki....
Azért sok sikert.

egy példát írsz h mi nem dedós vagy gagyi?
"Minden állat egyenlő, de vannak állatok, melyek egyenlőbbek."

Basszus, megelőztél! 

ciki lenne ha kitudódna de nem fog!

Tessék pl.:
''Szzzzz''

ehhez mit szólsz:
A sör egészséges, a bor romantikus, a vodka hóditó, de csak egy dolog van a világon, ami igazán részeggé tesz! TE!!!
[Szerkesztve]

Vagy egyszerűen: ''Vazelííííííínt! ''. 

Most elkezdhetnék kötekedni, hogy honnan tudod ezt olyan biztosan, de nem teszem.
Nem ezen volt a hangsúly, ezért is volt Off-ban. Nekem mind1, Te tudod(?), hogy mit akarsz.
Bye
gondolom nap mint nap találkoztok
jól gondolod, hiszen vele élek (minden este együtt alszunk
), ez ilyen 24/7 kapcsolat 
extra
nem hinném, hogy ez általános iskolai szint
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
(#114) (Kolombusz) válasza xlalix (#109) üzenetére
Ekkora hülye topicot már rég láttam.
Mi lenne, ha simán annyit mondanál, hogy szereted?

Szerintem sem. Ott alsóban már igen égő volt az ilyesmi, úgy emléxem.
(#116) ponti_ak válasza (Kolombusz) (#114) üzenetére

Az neki nem elég, ide most mindenáron vers kell, méghozzzá nem is akármilyen! Originál PH!-SzerelMeS-vers..
pfff... nna, mostmár tényleg befejeztem.
[Szerkesztve]

Az ilyen ''de nem - de igen - de nem'' veszekedés is az; szóval részemről lezárom.
És ha már minden áron szerelmes verseknél vagyunk:
''Azt hiszem, hogy szeretlek;
lehúnyt szemmel sírok azon, hogy élsz.
De láthatod, az istenek,
a por, meg az idő
mégis oly súlyos buckákat emel
közéd-közém,
hogy olykor elfog a
szeretet tériszonya és
kicsinyes aggodalma.
Ilyenkor ágyba bújva félek,
mint a természet éjfél idején,
hangtalanúl és jelzés nélkül.
Azután
újra hiszem, hogy összetartozunk,
hogy kezemet kezedbe tettem...''
-- valahol itt kezdődik a dolog, szerintem.
zLegolas: LOOL 
[Szerkesztve]
Kevésbé depis:
''....Szél vagy zápor talán,
vagy egyszerűen az, hogy létezel
mozdítja meg itt és most a világot.''
[Szerkesztve]
na látod. ezzel most valamilyen szinten azt akartad írni, hogy igazam van, csak a méltóságod nem engedte? 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
és még ránk mondják, hogy érzelemszegények...
nem én állítottam tükörképnek egy verssel szemben ezeket az említett smseket. igen, szép amit írtál valóban, tetszik is. de ezt zsúfold bele 160 karakterbe 
(#121) xlalix válasza (Kolombusz) (#114) üzenetére

miéert hüje topic?
mert azt mar irtam neki

csak gondoltam itt is lehet ilyet kérdezni, mert én általában erre a fórumra járok nem 0rigosra+ ilyen olyan xarra.De látom ide csak a technikai szakemberek irkálnak....
nem akarom a feszültséget szííííííítani.

Szőrszálhasogató állat... Talán Te is hallottál már az EMS-ről, több üzit egymásba fűz a telefon, szerintem ma már nem is igen adnak ki olyan telót, ami ne támogatná...

de egy sms áránál nem akar többet rászánni ![;]](/dl/s/v1.gif)
One Ring to rule them all

kár, hogy nem lehe tilyen egyedi rangom
szőrszálhasogató állat
ez tetszik 
Szerintem küldd el neki SMSben a topic linkjét. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Ha már volt esze belemenni* egy távkapcsolatba, akkor áldozzon is rá; mert az aztán vedeli a pénzt (láttam már másoknál eleget)...
* Ja, és mivel divatos, eme mondathoz melléklem az alábbiakat is: no offense, peace, anyámtyúkja
amennyi ingyen smsem van egy hónapban akár 18ast is összefűzhetnék, meg sem érzem 
(#131) xlalix válasza (Kolombusz) (#124) üzenetére

Csak azért hülye topic, mert itt is elfért vona és ez egy számitástechnikai fórum.
Tehát ezért hüje topic?Mert már nem fér el több ''számitástechnikai fórum''??ŁoŁ
ennyire ne írjatok már le
áldozok is, rendesen
annyira nem táv mondjuk heti pár napot van csak távol a kedves, de ez egyébként is egy bonyolult kapcsolat 

Szerintem meg rosszul gondolod. Illetve nem a megfelelő formátumot választottad, nevezetesen: ha már ilyet kérdezel egy szakmai hardver-fórumon, akkor legalább ne nyiss neki külön topikot. lásd még Kolumbusz hozzászólását is kicsit fentebb a #124-ben
Szerintem.
[Szerkesztve]
(#134) (Kolombusz) válasza xlalix (#131) üzenetére
Elemezem, hogy az ilyen gyengeelméjűek, mint te is megértsd:
A fent linkelt topicocban is elfért volna amit akarsz, és ez egy számitástechnikai fórum, nem pedig költőképző.
Nem tudom, hogy mi alapján következtetted te azt, amit irtál.
(#135) xlalix válasza (Kolombusz) (#134) üzenetére

de a fent linkelt topicon sem számitástechnikai dolgok vannak!Vagy Az nem PH!?

akkor a faradt goz nevű topic vagy mi mire jo?
(#137) (Kolombusz) válasza xlalix (#135) üzenetére
De ha ott is megkérdezheted, akkor minek erre új téma?

...hogy az unatkozó kockafejűek, mint mi; a hozzád hasonló ember lelki burjánzását megirigyelvén, tudjanak hol fikázni másokat.
#140: De, sivár napomra máris felkerült a korona.
[Szerkesztve]

na azt is jól tökönrúgnám aki ezt a divatot kitalálta
lassan már nem lehet semmit mondani az nélkül, hogy utána ne kérjünk bocsánatot 
bár én lesz@rom 

akkor csak megérte nyitni egy topicot nem?
(#141) xlalix válasza (Kolombusz) (#137) üzenetére

mert akkor ott a kutya sem figyel fel+mert én sms-t akartam nem verset

ha nem bánod a fikázást, akkor igen
de szerintem ahogy egy modi meglátja zárni fogja
szigorúan kell eljárni, nehogy elérjük az index színvonalát
jah, én is leszarom
úgyhogy dögöljön meg mindenki, akinek nem egyezik a véleménye az enyémmel
(csak vicc volt természetesen)
(#144) (Kolombusz) válasza xlalix (#141) üzenetére
Emiatt a hülye mentalitás miatt nyilik ennyi rohadt topic ezen a fórumon, mert senkit nem érdekel semmi csak a saját érdeke és képtelen várni egy picit. A nők, nőügyek topicba pedig azok járnak, akik értenek a női lélekhez és tuti segitettek volna neked, nem pedig fikáztak volna. (egyébként teljesen jogosan)
[Szerkesztve]
(#145) xlalix válasza (Kolombusz) (#144) üzenetére

Oks jogos
még ezért vagyok csak kvázi tag
legközelebb nem csinálok rosszat
(#146) Dufresne válasza (Kolombusz) (#144) üzenetére

Vagy csak szeretnének érteni a női lélekhez 
Amúgy tényleg egy abszolut felesleges és értelmetlen ez a topic.
Back to the field!? www.utv.hu
Nehogymár még bocsánatot kérj, mert nyitottál egy topicot abban a témában, ami téged érdekel... Távcső készítése házilag, repülős topic, japán kristálygomba topic, víz gáz fűtésszerelés
csak hogy hirtelen szemezgessek. Valakit érdekelnek valakit nem. Akit érdekel az olvassa akit nem az elkerüli. Nehogymár ne férjen el egy ilyen topic, külömben sem volt hasonló.
Amiért zárni fogják, az nem azért lesz, mert te ''szerelmes verseket'' irogatsz ide, hanem mert sokan bejönnek hepciáskodni.
Szvsz ha neked ez kell fojtasd nyugodtan, persz ez csak az én véleményem.
Oda ez nem semmi topic szerlemes sms hát

Kiadó lakatlan szigetet keresek azonnali átköltözéssel.
Hogy egy kicsit ON is legyek már
énis küldtem ''szerelmes''... inkább kedves üzeneteket a barátnőimnek, de általában saját kútfőből
és igenis, örülnek neki, ebből is tudja, h. gondolsz rá és fontos vagy neki. Persze ezzel nem lehet helyettesíteni a közös programokat és beszélgetéseket.