Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Bajaiak vannak a PH!-n?

(#1) Chris82

Chris82
(fanatikus tag)

A téma adott, csak kíváncsi vagyok, hogy a délvidék legjobb városából vagyunk-e néhányan

Sony VAIO VGN Z21XN

(#2) MoP_FX 57 válasza Chris82 (#1) üzenetére

MoP_FX 57
(őstag)

Nem lesz meg eleg az ilyen topocikbol :(((

(#3) goldberg

goldberg
(lelkes újonc)

Szerintem kene nyitni egy topicot ahova mindenki megirhatja (ha akarja) honnan ph-zik.Mar kicsit sok ilyen topic van.

A potenciális áldozatok szama vegtelen

(#4) escie válasza MoP_FX 57 (#2) üzenetére

escie
(őstag)

nem értem mi baj van vele?! :U
amúgy tem meg ne rakd az aláírásodba a konfigod, van neki helye az adataidnál, ha már a kötekvésnéljárunk. ;]

Chris82:
amúgy én nem vagyok bajai, csak a nyáron voltam ott egy hétvégét...
hát irigyellek titeket, bajaiakat, gyönyörű város.
jahj, de jókat pecáztunk a Sugovicában! :)

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#5) MoP_FX 57 válasza escie (#4) üzenetére

MoP_FX 57
(őstag)

Ez teljesen relativ ,hogy hova rakom egybkent Bővebben: link

(#6) Chris82

Chris82
(fanatikus tag)

Kösz a biztatast Escie! Nemtudom mi a baja egyeseknek azzal, ha valaki egy ilyen topicot nyit.
Nemhiszem hogy mindig csak olyan topicokra van szükség mint pl: elfüstölt a gép mit csináljak vagy milyen irányba állítsam a ventillátort.

Szerintem fontos, hogy az emberek ne csak erről beszéljenek, hanem az élet egyéb dolgairól is.Annyi szép dolog van még.

Sony VAIO VGN Z21XN

(#7) goldberg válasza Chris82 (#6) üzenetére

goldberg
(lelkes újonc)

Ebben teljesen igazad van.

(#8) goldberg

goldberg
(lelkes újonc)

......... vannak ph-n?Sok ilyen topic van en csak ezt mondtam

(#9) Chris82

Chris82
(fanatikus tag)

up

Sony VAIO VGN Z21XN

(#10) roonin válasza Chris82 (#1) üzenetére

roonin
(kvázi-tag)

Csakomako! En eppenseggel bajarol irogatok bar mint lathato nem nagy porgessel, viszont annal lelkesebb olvasoja vagyok a ph-nak. Az hogy delvidek legjobb varosa nem vitas de sajna lehetne talan jobb is. (orok elgedetlen :)) )

(#11) behappy

behappy
(fanatikus tag)

2000-ig bajai voltam :)

lehet ismersz, ha sokat mászkáltál a városban 1996-2000 között: fehér VW polo utána zöld 3as BMW mindig őrült tempóban, néha a k.csög polgárőrökkel a seggében :DDD
+ béke tér bandázás rulz :)

na az voltam én :)

(#12) G@ben

G@ben
(őstag)

Én is bajai lennék, csak most a suli miatt inkább Győrben tartózkodom.
Ja, talán ismertek is: pár éve egy piros Babettás fehér bukósisakos hülyegyerek száguldozott a városban a járókelők legnagyobb rémületére. Az én voltam. :)
Mostanában egy fehér Kia-val és bicajjal riogatok mindenkit. :)

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#13) Chris82

Chris82
(fanatikus tag)

Végre! Örülök, hogy a mi kis várusonkból is írnak, bár eddig nem túl sokan jelentkeztek

Sony VAIO VGN Z21XN

(#14) Petek

Petek
(fanatikus tag)

Na most akkor én is jelentkezek, mint 21 éve bajai.
De aki azt állítja, hogy gyönyörű a városunk az előbb nézzen körül Debrecenben, és hasonlítsa össze a két bekváros állapotát
Amúgy én nem szívesen költöznék el innen, csakhát egy tényleg nagyon jó lenne, ha végre helyre állítanák baja régi szépségét / mint a 80 éves képeslapokon /

In vino veritas

(#15) Petek

Petek
(fanatikus tag)

amúgy van itt olyan bajai, aki mikrohullámú netet használ?

In vino veritas

(#16) Sil válasza Petek (#14) üzenetére

Sil
(őstag)

Na, azért Baja nem megyeszékhely, és eddig - sajnos - egyik kormány sem nyomkodta Bajának a milliárdokat.

Amúgy nekem is a kedvenc városom, és nem szívesen költöznék el. Viszont nagyon tudnám értékelni, ha esetleg lennének munkalehetőségek is a városban... :U

(#17) Petek válasza Sil (#16) üzenetére

Petek
(fanatikus tag)

nem minden a kormányokon múlik. Nagyon sok város pályázott EU-s pénzekre, és kaptak is egy csomót, de aki nem kér annak természetesen nem adnak, és Baja, soha nem volt a pályázatírás bajnoka...

In vino veritas

(#18) Screammm

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

Én pont nem bajai vagyok, de mivel minden hétköznap belátogatok oda (suli rulz),e zért gondoltam írok ide. Ja amúgy dusnoki vagyok.

Üdv
Screammm

"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

(#19) Screammm válasza Petek (#15) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

Melyik szolgáltatónál vagy?

(#20) Petek válasza Screammm (#19) üzenetére

Petek
(fanatikus tag)

Egyenlőre a vodafonenál, mert nálunk sajna nincsen kábeltv és telefon sem, viszont mikrohullámu net talán lesz, ezért kérdezném, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak? ja a cég amúgy az Antenna távközlési rt

In vino veritas

(#21) Screammm

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

UP!

(#22) Screammm

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

UP #2 !

(#23) Petek

Petek
(fanatikus tag)

Ennyire kevés bajai látogatja a ph-t?

In vino veritas

(#24) Screammm

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

UP!

Nem hiszem el, hogy csak ennyein vagyunk Bajáról illetve környékéről :).

(#25) Sil válasza Petek (#20) üzenetére

Sil
(őstag)

Nem tudom, ez aktuális-e még, de egy kolléganőmnél van mikrohullámú net (szintén az Antenna, de Baján). Náluk van, amikor nem lehet elérni a netet (főleg esténként), úgyhogy szokták szidni. Meg a kivitelező a modemet is a padlásra tette, az antenna mellé, így bármi van, a padlásra kell mászkálniuk. A szerződést késve kapták meg (azaz aláíratták, de nem adtak belőle rögtön egy példányt, csak hetekkel később küldték ki postán), és kifizettették velük a bekötési díjat (amit a hűségszerződés miatt el kellett volna engedniük). Szóval nem árt odafigyelni. Ezenkívül az emailt még én is csak az ügyfélszolgálattal való konzultáció után tudtam nekik beállítani, mert azt pl elfelejtették említeni, és sehol sem volt leírva sem, hogy a felhasználónevet ki kell egészíteni azzal, hogy _atrtnet. Viszont a sebességével nem volt gond, és arrafelé talán ez a legjobb megoldás (kábeltévé pl nincs feléjük, és nem is lesz, mert a főút miatt nem tudják megoldani).

Én meg pont most olvastam kedvenc kábelszolgáltatóm emailjét, hogy ők is fognak sávszélességet emelni, szóval januártól 1024/256-tal netezek. :))

(#26) porSinC

porSinC
(újonc)

Sokat jártam régebben Bajára Pestről, egy lány miatt, akit hívhatok számomra az ország egyik legszebbjének:) (csak mennyasszonyom ne olvassa) És bizony tanusíthatom, hogy Baja az egyik legpatinásabb város, bezony:) De hogy többet oda nem megyek, nehogy találkozzunk, az is biztos.

That's All Folk's

(#27) G@ben válasza porSinC (#26) üzenetére

G@ben
(őstag)

És hogy hívták a lányt? Hátha ismerem. :DDD

(#28) porSinC

porSinC
(újonc)

Azt nem mondhatom meg, egyrészt mert elvileg már túlvagyok rajta rég, másrészt meg nem akarok róla hallani semmi infot még véletlenül sem.. harmadrészt, a körülmények is ezt diktálják., és az ígéreteimet is betartom.
De a Petöfi sziget, meg a tejes(ha jól emléxem) csatorna örök életemre maradandó élményt nyújtott:)

[Szerkesztve]

That's All Folk's

(#29) Chris82

Chris82
(fanatikus tag)

Sajnálom, hogy a csak ennyien vagyunk, bár én sem hiszem el

Sony VAIO VGN Z21XN

(#30) Screammm

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

Egy UP!-ot a bajaiknak :).

(#31) Petek válasza Chris82 (#29) üzenetére

Petek
(fanatikus tag)

Amilyen népszerű a ph, tuti hogy bajáról is sokkal többen vannak, csak valamiért nem találnak be ebbe a topikba, bár az is lehet, hogy betalálnak, de mivel senki nem dobott még fel egy érdekes témát, ezért rögtön ki is mennek:O

In vino veritas

(#32) Petek

Petek
(fanatikus tag)

Ha a jó tündér azt mondaná, lehet egy dolgot megváltoztat a kedvetekért baján, akkor mit kívánnátok tőle? vagyis szerintetek mi Baja legnagyobb szégyene, vagy mi hiányzik a legjobban bajáról? / na persze a sok pénzen kívül:DD /

In vino veritas

(#33) Chris82

Chris82
(fanatikus tag)

Szerintem egy értelmes polgármester hiányzik, aki nem pénzt szeretne csnálni mindenből ami a város tulajdonában van.

Sony VAIO VGN Z21XN

(#34) Chris82

Chris82
(fanatikus tag)

Persze ezen kívül: - úthálózat javítása
- több értelmes rendezvény télen is
- koripálya
stb.

Sony VAIO VGN Z21XN

(#35) Chris82

Chris82
(fanatikus tag)

Várom a Bajaiak véleményét

Sony VAIO VGN Z21XN

(#36) Petek válasza Chris82 (#33) üzenetére

Petek
(fanatikus tag)

Csak azt nem értem, hogy ha mindenki szídja a pmt, akkor miért nem választottunk 2002-ben sem másikat?????
Remélem 2006-ban végre sikerül egy jó vezetőt választani

In vino veritas

(#37) Petek válasza Chris82 (#34) üzenetére

Petek
(fanatikus tag)

A koripálya érdekes 5let.
Szerintem ki kellene használni az adottságainkat, és csinálni kellen egy színvonalas szabadstrandot, és egy fizetős élményfürdőt is, mert az katasztrófa, hogy a vizek városában a fürdőzési lehetőségek a 0 közelében vannak ( a szennyvizcsatornaként funkcionáló sugovica partját nem nevezném strandnak. )
Ilyen célokra nagyon sok pályázat létezik, csak kérni kellene pénzt, és ha némi önrészt is biztosítana a város akkor biztosan nyernénk, aztán pedig már özönlenének a túristák, és az idegenforgalmi adóból a város befektetése is megtérülne:)

In vino veritas

(#38) Petek válasza Chris82 (#35) üzenetére

Petek
(fanatikus tag)

lehet hogy csak mi ketten olvassuk ezt a topikot?

In vino veritas

(#39) Chris82

Chris82
(fanatikus tag)

Hát ezt én sem értem hogy miért választották meg. Pályázni kellene ilyen és ehhez hasonló beruházásokra, és a pénzt utánna arra is fordítani

Sony VAIO VGN Z21XN

(#40) Chris82

Chris82
(fanatikus tag)

Persze az se mindegy, hogy milyen minőségű pályazatokat nyújtanak be, ha eggyáltalán történt ilyen téren valami.

[Szerkesztve]

Sony VAIO VGN Z21XN

(#41) Chris82 válasza Petek (#38) üzenetére

Chris82
(fanatikus tag)

Jó lenne ha más Bajaiak is rátalálnának erre a topicra, vagy nagyon lusták?

Sony VAIO VGN Z21XN

(#42) Petek válasza Chris82 (#41) üzenetére

Petek
(fanatikus tag)

Te mit csinálsz, tanulsz., dolgozol?

In vino veritas

(#43) Petek

Petek
(fanatikus tag)

A baj az, hogy egyáltalán nem is pályáznak. Erre a karácsonyi díszítésre6világításra is csak azért pályáztak, mert a SZP ismerősei már nagyon sokat rágták a fülét, hogy jó lenne valamit tenni a karácsonyi hangulat érdekében, és lám, megérte pályázni, mert nyertek. Nem is a pénz hiánya a legrosszabb, hanem hogy hiányzik az elhatározás,az akarat, a tenniakarás

In vino veritas

(#44) Chris82

Chris82
(fanatikus tag)

Sajnos a polgármesteri hivatalban mindenki csak a zsebét tömi

Sony VAIO VGN Z21XN

(#45) Chris82

Chris82
(fanatikus tag)

A főteret sem ártana felújítani

Sony VAIO VGN Z21XN

(#46) Chris82

Chris82
(fanatikus tag)

up

Sony VAIO VGN Z21XN

(#47) G@ben

G@ben
(őstag)

Én is olvasgatom a topikot, csak keveset szólok hozzá, mivel keveset vagyok itthon, kb kéthetente 2 napot. Na jó, most éppen egy hete itthon vagyok, mert előbb befejeztem a vizsgaidőszakot. :)
Az utakat szerintem is lehetne javitani, de ami igazán zavar, az az egyirányú utcák tömkelege. Ha kocsival akarok a belvárosban arrébbmenni 100 métert, akkor kerülnöm kell néha kilométereket. :(((
Na meg a főúton a lámpák sora, amik nagyon jól vannak ''szinkronizálva''. És még akarnak lámpákat tenni a Városkapuhoz a zebrához is. Na meg a sebességkorlátozó táblák: a Bernhardt utcában egyik oldalon végig 30-as tábla, másik oldalon meglehet menni 50-el. Nooormális???
Budai Nagy Antal utca S-kanyarja: egyik oldalon, ahonnan viszonylag jól belátható, 50 m-rel előtte ott van a 30-as tábla. Másik irányból, ahonnan mindenki lassit meg abszolút nem belátható, ott meg lehet 50-el menni. És még sorolhatnám.

(#48) Petek válasza G@ben (#47) üzenetére

Petek
(fanatikus tag)

:DD

tudjátok mit? Induljunk el a következő válsztásokon :C
ennél csak jobban csinálhatnánk. Csak ne felejtsünk el a választás előtt babgulyást osztani:))

In vino veritas

(#49) G@ben válasza Petek (#48) üzenetére

G@ben
(őstag)

Én vállalom az utjelző táblák rendbehozását. Leszedetem az összes 30-ast meg 20-ast és a várostábla alá kiteszek egy 70-est. :DDD
Na jó, csak vicc volt, mindenki tartsa be a sebességeket, még ha nagyon hülye szabályok is vannak. :)

Tényleg: ki melyik suliba jár, hol dolgozik, stb?

(#50) Petek válasza G@ben (#49) üzenetére

Petek
(fanatikus tag)

Én gyöngyösre járok levelezőn
Mellette dolgozok a bőrdíszmű üzletünkben
Van egy helyen 70-es tábla is baján :C

In vino veritas

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Bajaiak vannak a PH!-n?
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.