Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#14951) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hello!
Szerintetek a Leadtek graf kártyák mennyire minőségesek?Mert pl. van ugye a 8800GT-nek Zalmano hűtős veziója több gyártónál is,de a Leadtek 8800GT Zalman hűtővel ellátott darabja 30% olcsóbb a többinél.Ez miért van?Specifikációban nincs eltérés pl. az MSI és az a Leadtekes között.

(#14952) whited

whited
(őstag)

bocsi ha kicsit off :D

(#14953) whited

whited
(őstag)

bocsi ha kicsit off :D
hy
beszéltem hammonnal és ő azt mondta h a 4850fulljában van pendrájv :DDD de vki meg azt mondja h nincs, most akk van v nincs,? :W

(#14954) Qru válasza total90 (#14951) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Leadtek teljesen jó márka, nem nagyon van rá panasz. Azt vedd ha 30%-al olcsóbb.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#14955) kerlac

kerlac
(senior tag)

Még mindig problémás a 8800 GT-m, azaz mindig befagy játék közben (E6750, 4bg ram, gigab. alaplap), újraraktam tiszta rendszerrel is behal. VGA drivert igazán csak a decemberi gyárit fogadja el hozzá, probáltam újatfelrakni 174-est elfogadta, de csak jobban fagyott. futtattam egy 3dmarkot, volt mikor teljesen beszaggatott és végül ezt dobta ki, de fogalammm sincs, hogy mi micsoda. Tudna vki segíteni vagy ötlet?

3Dmark eredmény:
3dM

végigfutott, nem fagyott le, de néha teljesen belassult... Garis a kártya, de azt mondták, ha végigmegy a 3dM akkor tuti nem hibás, hanem szoftveres a hiba...

(#14956) hEngi

hEngi
(lelkes újonc)

4850 készülök venni de a márkák armadájában elvesztem :(
mi a különbség a lite és a full között
és meik márkát érdemes választani mert amint láttam elég nagy az árkülönbség

(#14957) mrvikiboy

mrvikiboy
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Addig már eljutottam hogy HD3850 v. HD4850 kártyát akarok, de a típusok között már elvesztem. Megnéztem pl. az Ipon-t és van millió féle egy egy típusból. Melyiket érdemes venni? MSI Giga Saphire...
Az árak a 3850-nél 20-tól megy 30 fölé hol a különbség? (RAM-ot leszámítva)

Segítséget előre is köszi!

(#14958) total90 válasza Qru (#14954) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor jó,csak azért kérdeztem,mert én nem igazán hallottam még Leadtek márka név alatt csak TV kártyáról.Abban tudom,hogy nem rossz.

(#14959) qwertly válasza fagy53 (#14950) üzenetére

qwertly
(őstag)

Szia ilyeneket csinál ha nem jön kép és a moncsit kibe kapcsolom meg akkor ha 3bill kombot használom [link],[link],[link],[link]

(#14960) Steve-0 válasza mrvikiboy (#14957) üzenetére

Steve-0
(őstag)

ezt nézd meg: [link]
az se mindegy milyen processzorral akarod hajtani.

| Magyar-Német fordítást vállalok! | blogom: http://human-after-all.tumblr.com |

(#14961) mrvikiboy válasza Steve-0 (#14960) üzenetére

mrvikiboy
(lelkes újonc)

A kisebbiket E7200-val egy EP45-DS3R lapban, a nagyobbikat pedig E8400 ugyanolyan lapban.

(#14962) total90 válasza Qru (#14954) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Konkrétan erre a Leadtek 8800GT-re gondoltam,a Zalmanosat csak példának hoztam fel,de az is olcsóbb jóval a többinél.

(#14963) qwertly válasza fagy53 (#14950) üzenetére

qwertly
(őstag)

Bocsi,hogy most folytattam de a 4 link után nem tudtam írni. :B Most a notirol írok mert újra kellet indittani a xp mert frissitette magát és kért egy újra indittást.Most is csak úgy jött be a képernyő ha F8 idittotam és ott kiválasztottam a VGA módot.A fotók mint írtam a monitor b@sz közben készültek volt úgy,hogy megnyomtam a 3 billkombót és csak 3/4 kép jelent meg de volt úgyis,hogy kibe kapcsoltam a monitort akkor olyan csíkos volt a tápom egy Chieftec 460W amit kb.1,5 éve vetem.A gépembe többmint egy évig volt a 7900GS kártya és semmi gond nem volt vele.

(#14964) Qru válasza mrvikiboy (#14957) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A garancia hossza illetve a hozzá adott programokban van különbség többnyire. Azt vedd amire a legtöbb gar van és ehhezképest a legolcsóbb.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#14965) Qru válasza total90 (#14962) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem nem jön be a link per pill. :( De a Leadtek minőségi cuccokat gyárt, csak itt nem kell kifizetned a reklám és a nagy név felárárt mint pl egy BFG/Evga esetén.

(#14966) Qru válasza hEngi (#14956) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A legolcsóbbat. :) Ezek egyforma kártyák, csak a név és matrica más. Lite-hoz kevesebb programot adnak, pl nincs benne 3DMark, stb mint a full esetén.

(#14967) qwertly

qwertly
(őstag)

Valaki lenne szives megnézni a belinkelt képeket,hogy mi lehet a gond a gépel? :R

(#14968) greatchaos válasza qwertly (#14967) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

hűtőcsere nem volt a vga-n? - hasonlókat tapasztaltam, amir egy túl feszesre rögzített hűtés feszítette a vga-t. lazítva megoldódott a probléma

(#14969) total90 válasza Qru (#14965) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Értem.Csak még annyi,hogy ha játékra adnám a fejem akkor nem lesz kevés a 256MB a graf. kártyán?

(#14970) wiggen123 válasza qwertly (#14967) üzenetére

wiggen123
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Visszaolvastam. Hát nagyon rejtélyes a dolog. Szerintem részegységenként kellene tesztelni a gépet.

[ Szerkesztve ]

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#14971) Qru válasza total90 (#14969) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha nem játszol magas felbontáson elég még. Lásd 256 VS 512.

(#14972) Zollee

Zollee
(kvázi-tag)

Hy All!

Olyan videókártyát szeretnék venni, amiből ki tudom csikarni majd később a GPU-s számolást mindenféle programnál ami támogatja. (pl. hamarosan a Photoshop CS4)
Az lenne a kérdésem, hogy a teljesítményt tekintve itt mire érdemes figyelnem a vásárlásnál?
Mivel ugye a GPU számol, gondolom ilyenek hogy shader-ek száma meg hasonlók nem számítanak. Olyasmikre tudok gondolni, hogy pl. a memória és a GPU frekije kéne minél nagyobbnak lenni a nagyobb sebességhez. Esetleg minél jobb RAM-ok? Ezt úgy értem hogy DDR3-4-5 közül valamelyik.
Szóval én csak találgatok, jó lenne ha valaki kicsit kiokosítana, hogy mit kell figyelnem a vásárlásnál. (Úgy gondolkozzunk, hogy játékra szinte abszolut nem kell a kártya, csak HD filmezésre és erre a GPU-s rásegítésre programoknál.)

Előre is thx annak aki segít! :R

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy baglyot egyensúlyoz a hátán.

(#14973) qwertly válasza wiggen123 (#14970) üzenetére

qwertly
(őstag)

Köszönöm a gyors válaszokat :R az a gond,hogy már ezek a tünetek előjöttek 2 hónapos 9600GT kártyával is egyre sűrűben és később már bootoláskor sem volt kép tehát F8 sem tudtam használni mert nem volt kép.Be tetem az 1éves 7900GS kártyámat hurrá :Y ment minden vittem vissza másikat gariztatni.DE most már 2 napi használat után kezd a régi kártyám is olyan tüneteket produkálni mint az új kártyám.Túlmelegedés nem lehet mert most reggel is csinálta,hogy az xp elkezd betöltődni és fut ott a kis csík de :B de pár futás után a képernyő elsötétül és csak az segít ha csökkentett módban indítom és engedélyezem a VGA módban való futást akkor szépen betölt és megy minden egész nap.

(#14974) total90 válasza Qru (#14971) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

17"-os a monitorom,szóval max. 1024*768-ban játszom és ezek szerint akkora felbontásra elég a 256MB is....ha jól értelmeztem a tesztet.Egy kicsit halasztottam a gépem vásárlását,mert hamarosan(1-2 hét) erre is kapni giga lapokat :) Ezért is variálgatok még a graffal kapcsolatban.

(#14975) qwertly válasza wiggen123 (#14970) üzenetére

qwertly
(őstag)

Köszi max annyit tudok csinálni,hogy megpucolom a gépet de igaz,hogy tegnap csináltam de most újra előveszem és le elenörzöm a csatlakozókat + van 2GB tartalék memóriám beteszem hátha avval van a gond.Létezik valamilyen progi amivel tudnék hibát keresni a gépemen?

(#14976) Qru válasza total90 (#14974) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ahhoz bőven elég a 256-os vga is. Úgy is előbb avul le, minthogy kevés legyen a 256MB. Akkor várd meg a lapot sztm is, aztán ráérsz eldönteni milyen vga-t kapsz/tudsz venni.

(#14977) szbalogh

szbalogh
(senior tag)

Hali!

3650 kari mennyit lassul vagy lassul-e ileltve kap e elég tápellátást pci express 1.0 csatiban?

Arról már felvilágosítottk, hogy a csati sávszélessége elég kell, hogy legyen.
Köszi

A nukleofil erő legyen Veled! Amúgy meg Magpul PTS Imbusz Bambusz Lótusz MoE PRSz MIad RVg Magpul Emag Magpul IPhone Case Multi mission Pmag Dynamics Sznájper RSA bullshit

(#14978) greatchaos válasza szbalogh (#14977) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

menni fog benne

(#14979) dave93

dave93
(őstag)

Hali!
Van egy Worms World Party játékom, az én aszatli gépemen hiba nélkül fut. Viszont megpróbáltam feltenni egy másik gépre is, fel is települt, de ha elindítom a játékot csak egy fekete képernyő és a "program nem válaszol". Miért lehet ez? Minden más játék hiba nélkül fut, de ez valamiért nem...Lehet hogy túl régi? Mit tudok tenni? Köszi :R
UI: A gép: Intel cel. 2.6ghz, 512 pc3200, ati 9250 AGP :R

(#14980) greatchaos válasza dave93 (#14979) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

a játék nem új, így nem a hardver gyerngersége a gond. vélhetőn egy másik vag driver megoldja a gondot

(#14981) wiggen123 válasza qwertly (#14975) üzenetére

wiggen123
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem a legolcsóbb az, ha beviszed egy szervizbe és ott előadod nekik, hogy mi a baj és miket próbáltál eddig. Valszeg ők is részegységenként fogják tesztelni.
Esetleg linux live cd? Azzal próbáld ki. Kétlem, hogy szoftveres hiba lenne, de nem kizárható. Esetleg windows újrarakás? Én nem vagyok a híve, mert jól karbantartom a saját rendszerem, de ki tudja...
Tápot már írta más is korábban. Ha nagy a feszültségingadozás benne (pl kiégett pár kondi) akkor szétvághatja az egész gépet. Lehet annak az előjele a vga (pcie busz) hibája.

(#14982) Zala81

Zala81
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Szerintetek milyen karit érdemes venni ha max. 1360x768on használom a gépet és csak játékra. Proci: c2d E8400@ 3.6 A válaszokat előre is köszi!!! Ár mindegy!

(#14983) SpZ

SpZ
(senior tag)
LOGOUT blog

gyors kérdés
HD4850 és 3870 toxic -között mekkora a különbség?
esetleg diagramm?

http://www.youtube.com/watch?v=eQrnyiRZaUQ ->>> Az Első FragMovivem csak OFFLINE -> LAN FRAGEKBŐL

(#14984) Lenry válasza SpZ (#14983) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

viola

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#14985) greatchaos válasza Zala81 (#14982) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

hd4850 a te barátod. 35k körül már kapható

(#14986) wiggen123 válasza Zala81 (#14982) üzenetére

wiggen123
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ati 4850

(#14987) VIG0

VIG0
(újonc)

Hali

Asus9600xt videokártyám hoz és Samsung lcd hd-ready tv-mhez vettem egy DVI-HDMI kábelt. Sajnos nem tudok olyan felbontást találni amivel élvezhető lenne a tv-n a kép.
Bár most is így írok, de elég torz a kép.
Mi lehet a gond?
thx

Dell M5010

(#14988) bazsikaaa

bazsikaaa
(újonc)

üdv!

Lenne egy olyan gondom, hogy vettem ma egy használt régi vga kártyát (AGP-s)(elvileg működőképes). Berakom a gépbe, de semmi kép nincs! Több gépben megpróbáltam, de sehol semmi... nem sípol az alaplap, meg semmi hasonló, egyszerűen csak villog a monitoron a kis led, és semmi kép nincs!

Valami ötlet?!?!

Bazsiiii

(#14989) greatchaos válasza bazsikaaa (#14988) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

lehet, hogy elvileg működőképes csak gyakorlatilag nem az. konkrét típus kellene.

1001 oka lehet. csak egyet. van egy 8x agp-s lapod. abba soha nem fog menni 2x agp-s kártya.

(#14990) greatchaos válasza VIG0 (#14987) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

az a gondod, hogy nem tudsz natív felbontást beállítani?

(#14991) fagy53 válasza bazsikaaa (#14988) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Az, hogy elvileg az kevés. A próbák során a megfelelő drivereket is telepítetted?
Az alaplapi chipset is tudja kezelni az AGP-s karit?
Ha minden stimmel akkor rossz a VGA, csak elvileg jó. ;]

(#14992) bazsikaaa válasza fagy53 (#14991) üzenetére

bazsikaaa
(újonc)

Nem tudtam driverrel próbálkozni, mivel egyszerűen nem kapok képet! Vagyis "képtelen" vagyok drivert telepíteni ;] :( :C

Egy Nvidia TNT2 M64-ről van szó! Bár azt nem tudom, hogy hányszoros AGP, de 4 különböző gépben néztem, volt köztük 8x, meg 4x, a másik kettőt nem tom!

Bazsiiii

(#14993) fagy53 válasza bazsikaaa (#14992) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Akkor egyértelmű a helyzet, vissza a feladónak.
Ha már a bios sem jön be, akkor valóban felesleges driverben gondolkodni. ;]

(#14994) bazsikaaa válasza fagy53 (#14993) üzenetére

bazsikaaa
(újonc)

Több mint valószínű, hogy az lesz! Meglátogatom a bácsit, aki eladta... :((( és tuti mérgesen fogok rá nézni! Bár elvileg van rá 3 hónap gari :)

Azért köszi a segítséget!! ;)

Bazsiiii

(#14995) qwertly válasza wiggen123 (#14981) üzenetére

qwertly
(őstag)

Szia az a gondom,hogy ere sajnos nincsen manni még kb 4ezer sem :O :O.Örülök ha kitudom izzadni egy új táp árát ha egyáltalán az a hibás.Ezért szeretném tutira tudni mi a hiba és csak azt vegyek,vagy esetleg garizztasak mert ha nem a videokártya a hibás akkor így is felszámolnak 2900ft anyuk ;] :W amit visszavittem,hogy vele van a gond.Az a zavaró ha elindult akkor már nem számít,hogy mit csinálok mert megy és semmi gond nincsen vele lehet játszani filmet nézni,most is megy reggel óta és meg sem nyikkan a VGA meg 60 fokos.

[ Szerkesztve ]

(#14996) fagy53 válasza qwertly (#14995) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Ez biztos nem VGA hiba, túl gyorsan vitted vissza a 96GT-t!
Mindegy, tápot se cserélj rögtön inkább húzd le róla a felesleges 12V-ot terhelő fogyasztókat, HDD, DVD író, csak a próba erejéig.
Nagy esélyed van egy szoftveres összeakadásra, mivel csökkentettben működik, én ezt tartom a valószínűbbnek.
Legjobb lenne egy teljes reinstall, és ez nem kerül semmibe.

(#14997) qwertly válasza fagy53 (#14996) üzenetére

qwertly
(őstag)

Köszi megfogom próbálni,9600 után betettem a régi kártyát és avval egyből indult és ezért gondoltam,hogy vele van a gond.A másikkal nem is volt gond 2 napig utána kezdett el szórakozni.

(#14998) haxy27

haxy27
(fanatikus tag)

Lenne egy olyan kérdésem hogy nekem van egy integrált X1250 redeonom, ha jól tudom pixel shader 2.0

A kérdés az hogy az olyan játékok ami pixel shader 3.0 igényelnek azok menek e vele vagy teljessen felejtős a dolog. Mert kiprobáltam egy két játékot, BioShock, Area 51, UT3. na ez utobinál volt egyedül kép bár olyan mint egy 16 bites kártyán a régi doszos multat idézte fel, de atöbinél nem volt vagy csak részben felismerhetetlen kép volt az Area 51 nél meg a menü sem jelent meg a játéknál ha meg be sikerült lépnem a játékba akkor meg kép nem volt.

Itt már csak a Pixel Shadere tudok gondolni. COD4 az jó volt ment rendessen. azaz kicsit logolt.

A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni! http://www.metin2mester.hu/?a=register&ref=95b6c230786a74013660

(#14999) Lali83 válasza fagy53 (#14946) üzenetére

Lali83
(újonc)

Szia!
8800GT fagyás jelleg folytatás 14942től
kipróbáltam az órajelek visszavételét, vsync-et, így is jelentkezik.

csak a teszt kedvéért kínoztam egy kicsit The elder scrolls 4 oblivionnal 1600x1200-as felbontáson közepes beállításokkal és semmi hiba órákon keresztül, hőfokok ugyanazok, próbálok leszedni minél többféle drivert, meg egy másik windowst telepítek egy másik partícióra. talán sikerül egy megfelelő masszát összeállítanom. de most már bosszant. Tápom sem úgy fújja a levegőt ahogy kellene, bár a papírlap mozog, ha mögé teszem, és a feszültségei is rendben vannak, nem is melegszik a burkolat.

Továbbra is ha v-kinek van ötlete még, kérem írjon.

köszönöm
Lali

(#15000) z0d1AK válasza haxy27 (#14998) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

én meg csak arra tudok gondolni, h az a kártya nem azért lett odaintegrálva, h játszanak rajta. Az nem arra való, ne is csodálkozz, h nem mennek, az nem grafikus munkára van...
ha játszani akarsz, tegyél a gépbe vga-t

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.