Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#901) &rew válasza Rick4 (#898) üzenetére

&rew
(őstag)

azert az alapok ugyanazok :)

[link]

a kerdes elsosorban a vidkari volt, az meg Gef2 go100. szoval egy vicc, nem az az orult rohanas, ha jatekokrol van szo. sokkal kevesebb, mint egy mx400. amargo kollega kihagyta a konkret velemenyezest, en leirom: sztem semmikeppen ne vedd meg jatekra.

[Szerkesztve]

dodge charger - ford mustang - dodge challenger

(#902) Rick4 válasza &rew (#901) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

na ez az, amit én sehogy sem találtam meg....más cégkénél, pl ibm a videokarin is változtatnak egy szérián belül, miért ne lehetett volna az acernél is.... ;)

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#903) amargo válasza 4d (#900) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Noti HDD megy bele! De nem csak 120-as van.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#904) tibibi

tibibi
(őstag)

65 fok cpucool szerint az normális egy laptopnál?

Xbox 360 HDD eredeti eladó részletek az apróban !

(#905) sssent válasza tibibi (#904) üzenetére

sssent
(senior tag)

3 ajtaja van, ez normális egy autónál?

(#906) Balázs_a_laz

Balázs_a_laz
(fanatikus tag)

Sziaszok!!

Van egy Gericom Hammer Force II-es notebookom.

Bekapcsolom és se kép se hang,csak a power led világít,felpörgeti a dvd írót,de semmi egyéb.
Ha véletlenül ad képet,akkor pittyen 4-et, ami elvileg alaplap hiba, és utána kikapcsol.
Ha véletlenül elindul,és nem pittyen,ad képet,és a windows is fut,akkor akár 3 napig is mehet semmi baja.

Mi lehet a gond???

Kezd nagyon idegesíteni,mert nem jó 30-szor ki be kapcsolgatni...

Üdv

"hát ja...olyan lett volna, mint a trabantba a chiptunning" by polip; Te figyelsz a motorosokra?

(#907) Szabtom

Szabtom
(senior tag)

Sziasztok!

Van Mo-n olyan bolt, ahol a'la carte összeállított notebookot lehet venni (mint a gepbolt.hu gépösszerakója)?

[Szerkesztve]

(#908) xcbiker válasza Szabtom (#907) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

Jo, hogy egyedibb lesz valamilyen szinten a belso, de a kaszni nem a legjobb szokott lenni.
Miert epp osszerakatni akarsz?
Lehet en is tudok segiteni.

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#909) Szabtom válasza xcbiker (#908) üzenetére

Szabtom
(senior tag)

Hát csak azért, mert nekem egy jó vidkari kellene bele, minimum GO7300/GO7400, esetleg X1600, és ha ilyen notit akarok, akkor a legfelső kategóriában kell nézelődnöm, ahol rámerőltetnek gigabrutál CPU-t meg 2G ramot, és 300-400 nettó lesz.

Nekem 1giga 533 ram elég, és egy egymagos, akár sempron proci, a lényeg a vidkari. Most az asztali gépemben egy 7300GT van egy 3200+ Venic-szel, és bőven elég, ugyanilyen teljesítmény kellene a notiba is.

Viszont abba tényleg nem gondoltam bele, hogy a kasztni gagyi lesz, ha itt rakják össze.

(#910) Rick4 válasza Szabtom (#909) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

én asztaliban próbáltam egy 7300GT-t, épp öszeraktam a hever gépét, (CerkaD331, 2.66GHZ, 1gb ddr2 ram, ) abban 9000 pötty volt a 3DM03, az enyémben (intel D805, 1giga dualddr2) 10 perc múlva tudott 11ezret csinálni...azért a videokariba is kell tolni az adatot...ha játszani akarsz annak sajna ára van..

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#911) 4d válasza amargo (#903) üzenetére

4d
(fanatikus tag)

hmm. tehát nem csak ibm jó bele. Igaz az h csak slim házas noti hdd jó a keretbe? Azt olvastam h a hitachi és az ibm gyárt csak ilyet.

(#912) sssent válasza 4d (#911) üzenetére

sssent
(senior tag)

Bármilyan 2,5-es meghajtó jó a keretbe (persze SATA keretbe SATA, PATA-ba meg PATA). Nincs olyan, hogy sima vagy slim - szerintem az optikai meghajtóval kevered.

(#913) 1ati

1ati
(újonc)

sziasztok!
amilo m3438g ugyben segitseg keres!!
udv:attila

(#914) 4d válasza sssent (#912) üzenetére

4d
(fanatikus tag)

ezek igazán jó hírek.. :R :C :DD

(#915) 4d válasza 1ati (#913) üzenetére

4d
(fanatikus tag)

ezt most hogy.. :U :F

na most ezért nem leszek megdícsérve a modoknál.. :(

hogy valami érdemi hozzászólás is legyen belőle: ha valamilyen speckó fusi kérdésed van azt érdemes a fusi topikjába feltenned először.

üdv

[Szerkesztve]

(#916) Szabtom válasza Rick4 (#910) üzenetére

Szabtom
(senior tag)

Elhiszem, hogy jobb a D805, de nekem elég a mostani konfigom (ld adataimnál), ha ilyen teljesítményt találnék notiban, 200GB vinyó és csillivilli proci nélkül, már örülnék. Nekem 40GB elég, 1GB rammal meg egy középkat/alsókat procival. Sajnos azok a notik, amikben 7300GO van, már fullextrás körítést kapnak, amire nekem nincs szükségem - ez az én bánatom.

(#917) gyuszesz

gyuszesz
(újonc)

Szevasztok!

Egy alapvető kérdésem lenne, ugyan nem Nootbook-os:

Ha egy alaplapon (Albatron PX865PE Pro) van SATA csatlakozó, akkor SATAII vinyót is visz?

Előre is köszönöm a segítséget!

(#918) Szabtom

Szabtom
(senior tag)

MSI notikról mi a vélemény? Az adatlapja alapján ez megfelelne nekem:

[link]

(#919) Rick4 válasza Szabtom (#916) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

akkor részletesen leírom, mire gondoltam. szóval a notigyártók sem hülyék, nem fognal egy 1.5ös cerkához go 7900et rakni, úgysem fogja kihajtani a videokarit, ergo tök felesleges pénzkidobás...mint minden normális ember úgy próbálják ők is összelőni a cuccot, hogy a különböző részek egymással összhangban legyenek. bizos beleszól a marketing is, de ez sztem egy aranyszabály. ja, és memória-memória-memória...

(#920) Rick4 válasza Szabtom (#918) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

akkor most mégiscsak? egyébként ez jó cucc, ennyit megér, bár nem egy ibm..

(#921) xcbiker válasza gyuszesz (#917) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

elviszi, de nem sata2-n.

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#922) okoska00

okoska00
(újonc)

miért van ,hogy xp alatt melegszik a notim me alatt meg nem :U :B a ventillátor nem kapcsol be.

(#923) &rew válasza okoska00 (#922) üzenetére

&rew
(őstag)

a kerdesben benne van a valasz :)

valszeg xp alatt nem megy valamiert a ventid, vagy csak magasabb homersekleten kapcsol be. a noti driverei kozott gondolom kell legyen vmi, ami 'intelligencsen' szabalyozza a ventiket.
me alatt lehet fejletlenebb ez az opcio es rendesen hut :) cserebe a zajert. azert meg par reszletet elarulhatnal.

(#924) okoska00 válasza &rew (#923) üzenetére

okoska00
(újonc)

oké csak me alatt se megy a ventillátor xp leszedtem és az eltávolitás idejére bekapcsolt a venti mire visszaállt az me addigra megint nem ment pedig 75 fokos a cpu. :Y

(#925) RexpecT válasza Szabtom (#918) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Logouton van cikk is a cuccról.Egész jókat irnak rólla és a két év garancia sem hátrány.
Láttam olcsóbban is az általad linkelttől(asszem 190k).A nyár végén én is ezt akarom megvenni :DDD

Walter White is Bad*ss!!

(#926) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

sürgében segítsetek, bajban vok

asus a2500h laptopból hogy kell kiszedni az aksit?

köszi előre is

(#927) Rick4 válasza greatchaos (#926) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

tessék: [link],
[kép]

(#928) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy ma vettem egy renew-os HP nx6310-est, és mikor telepíteném a windows-t, megáll még az elején és kiírja, hogy nincs csatlakoztatott vagy megfelelően beállított merevlemez. Mielőtt megvettem volt rajta egy windows xp home edition, de letörölték.

Nem tudtok vmi megoldást? :U

Köszönöm előre is! :R

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#929) G-9

G-9
(újonc)

Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani ennek a ramnak a késleltetését?
SO-DIMM 1024Mb 667MHz Notebook DDR2 Kingston CL4 KVR667D2S51024

[Szerkesztve]

(#930) Chili7

Chili7
(őstag)

Hi!

3 billentyű lejött a notebookomról. - Hagyjuk, hogy miért :B
Mit tehetek?
-Elküldjem garis javításba? Beálítom úgy mintha maguktól potyogtak vona le.

-vagy lehet kapni hozzá billentyűzetet 5-10k ért, és ha igen akkor ki tudom-e én cserélni házilag úgy, hogy megmaradjon a garija? (Acer Aspire 5045wlmi)

-vissza lehet tenni az elkóborolt billenyűket? Van gombonként 2 fehér műanyag gyűrű a billentyűk alatt. Ezek törtek el. Ha ez beszerezhető (?) akkor össze lehet szerelni?

Egyéb ötlet?

thx

(#931) Reac^

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

HP Omnibook XE3 GC

Cseréld hdd, 60gb vmikor mostanában

Kérdés: Szoftveres probléma lehet-e?

w98, nod, és ami egy átlagos gépen szokott lenni.

A vinyó, bármilyen adatmozgás megkezdésekor, illetve amikor rá kell néznie a hdd-re (sajátgép kérés), illettve üres állapotában is gyakran mindenféle előjel nélkül 3x-4x lekattant előszőr egy hosszú majd 3 rövid kattanás. Előfordul hogy (nemtom emiatt e mert van amikor nem), hogy az egér is megáll erre az időszakra.
Berakok 1 cd-t megin elkezdni (áramfelvételi probléma?).

Szoftverben energiagazdálkodást gyanítottam, kikapcsoltam a vinyó lekapcsolást a készenléti módot mindent.

Jah és a vga-ja (s3 savage /ic+mv 86c294) amihez égen földön alig talátam drivert, a gyári driverrel akadósak az ablakok, aza klasszikus fentről lefelé pár lépésben eltűnős. De csak 1024ben, 16biten elviselhető, 32biten szar. 800x600ban tökéletes. Memória elérés probléma? Driver probléma?

Tanácsot kérnék! :R

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#932) &rew válasza Prof01 (#928) üzenetére

&rew
(őstag)

vagy csinalj sata driveres install cd-t vagy az install idejere tiltsd le bios-ban a nativ sata tamogatast.

(#933) xcbiker válasza Reac^ (#931) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

Nézz rá HDsentinellel a hdd-re.
Ha ott minden rendben, akkor a hdd tápellátásánál lesz gond.
Milyen típusú hdd-t vettél?

(#934) xcbiker válasza Chili7 (#930) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

ha nem törtek el akkor visszarakom neked.

(#935) Reac^ válasza xcbiker (#933) üzenetére

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Épp akartam írni hogy a hdsentinel 98 alatt kifagy. Az oldalon pedig semmit nem írnak 98 támogatásról... Nemtudom pontosan milyen hdd, lehet hogy motor erősségéből eredő tápellátási hiba? :F

És a vga probléma? :B

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#936) &rew válasza Reac^ (#935) üzenetére

&rew
(őstag)

a gyartok oldalan fent vannak a doksikban a tipikus es az inditasi aramok. sztem csak akkor gyanakodj a vinyora, ha nagyban kulonboznek. lehet tap is meg vinyo is. nincs keznel megegy vincsi?

mod: jah, vga. en is csak azt a 2002 evvegi drivert talaltam meg, de asszem hasznaltam tiptopot pont emiatt a problema miatt vmi masik s3 drvierrel, csak nem emlexem melyikkel (virge?) nehany funkcio nem ment, de az ablakok gyorsultak hasznalhatora.

[Szerkesztve]

(#937) Reac^ válasza &rew (#936) üzenetére

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tápegységre is gyanakodtam. Azaz akumlátorra, mert igazából öreg gép lévén a funkcióját már nem láthatja el. Lehet ez probléma?

Vinyó lett volna, de a gépet már sztem viszavittük a tulajnak. Szétszedni nem volt időm a gépet, nagyon öskorszaki. Ahogy hogy a vinyót kivedd darabokra kell szedni az egészet. :B :U

S3 problémára köszönöm a tanácsokat, ha legközelebb így lesz megpróbálok egy másik drivert. :U

(#938) Rick4 válasza G-9 (#929) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

ott van, magad is leírtad: CL4, valószínű 4-4-4-12, de ez laptól, fesztől is függhet.

(#939) Rick4 válasza Reac^ (#937) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Tápegységre is gyanakodtam. Azaz akumlátorra...gondolom, megézted tápról is, ha azzal nem csinálta, akksi, ha csinálta, nem akksi a probléma forása..

(#940) Chili7 válasza xcbiker (#934) üzenetére

Chili7
(őstag)

Mire gondolsz? A billentyű nem tört el nyilván, csak az alatta levő műanyag ''gyűrűk'', ahogy írtam. Azokról is csak egy-egy stift, de gondolom elég az, hogy az letört.

(#941) amargo válasza Reac^ (#931) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Szia! egy ismerősöm pont most keres ilyen notiába memóriát. Te milyen boltot tudnál ajánlani, ha van ötleted hozzá, azt mondta, már próbált párat, de nem voltak jók.

Köszönöm a segítséget!

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#942) xcbiker válasza Chili7 (#940) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

elképzelhető hogy azt is tudom cserélni

(#943) tozo86

tozo86
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Használ valaki Vista alatt Notebook Hardware Control-t? Én nagyon szeretem ezt a progit, és nem szívesen válnék meg tőle Vista miatt:( Szóval a problémám az hogy feltelepítem, elindítom és ezt a hibaüzenetet kapom: ''Object reference not set to an instance of an object.'' Találkozott már valaki ilyennel? Az is érdekelne ha másnak simán megy Vista alatt.
köszi előre is a válaszokat!

(#944) Shadowfax válasza tozo86 (#943) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Van itt egy bugfix Dell notikhoz:
BUGFIX!
If you have a Dell notebook or problems with the above version please use this bugfix version.
[link]
Remélem, ez segít. ;)

www.eladomakonyvem.hu

(#945) tozo86 válasza Shadowfax (#944) üzenetére

tozo86
(kvázi-tag)

uhhh. nééééz de nem lát :DDD :DDD köszi szépen :R

(#946) Chili7 válasza xcbiker (#942) üzenetére

Chili7
(őstag)

Ja! Látom Te ilyesmivel foglalkozol!? Majd vasárnap csinálok képeket. Remélem bp-i vagy.

(#947) Boyfish

Boyfish
(senior tag)

Hello!

Kéne nekem egy olyan szoftver ami kiírja hogy a notebookom aktuális órajele mennyi, illetve amivel tudom csökkenteni az órajelet...
Emellett lécci mondjatok néhány tanácsot arra, hogy hogyan tudom optimalizálni a notebook teljesítményét, hogy az akksiból a lehető legtöbbet hozzam ki, csak egy kis progi futna a gépen és azt szeretném, ha ezzel a lehető legtovább bírná...

''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit

(#948) amargo válasza Boyfish (#947) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Notebook Hardware Control, 3-4el feljebb.

Szerk:
Csökkenteni csak akkor tudod, ha a proci képes rá.

[Szerkesztve]

(#949) Hakim

Hakim
(lelkes újonc)

ŐSziasztok.

Úgy tűnik, vadiúj (2 napos) HPQ nx6325 notebookom akkuja nem tölt. Első használatba vétel előtt sokáig, a töltést jelző kialvásáig töltöttem, majd használtam külső áram nélkül. Amikor lemerült, újra töltőre dugtam, és úgy tűnik, azóta nem tölt.

Van valami ötlet, amit megpróbálhatnék vagy hétfőn irány a szervíz?

Kösz:

Péter Ádám

(#950) Chili7 válasza Boyfish (#947) üzenetére

Chili7
(őstag)

Vagy Amargo NHC-je, vagy RM Clock Utility. Én ezt használom.
Energiagazdálkodás szempontjából az első, hogy vedd le a fényerőt minimálisra.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.