Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#651) ferkoboy válasza DeusHun (#649) üzenetére

ferkoboy
(fanatikus tag)

Lehet, hogy nem szedsz gyorsabban...
De: 16k, elég karcsu. Annyiért ha még kapnál is valamit, akkor se kapnál abban az árban hozzá PCMCIA-s usb-t, vagy külsö ethernet-et.
Mellesleg 16k-ért mondj le arról, hogy ott elfusson neked egy xp.
És akkor még semmi tüzfal+virusvédelem.
De sok szerencsét hozzá!

Tudd ki vagy, hová tartassz, s ne feledd honnan jöttél!

(#652) DeusHun válasza polip (#650) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Wehe, 16k környékét írtam. ± 2k belefér :)

http://mindenkinet.wordpress.com ][ Nem emberek, szolgáltatás az amiért fizetsz és akkor van jogod reklamálni. Ilyen módon a facebook azt csinál amit akar és TE befogod!

(#653) polip válasza DeusHun (#652) üzenetére

polip
(PH! addikt)

hát én drukkolok neked, de komolyabb összegben ne fogadj, hogy sikerül ennyiért szerezned...

még ha szétbontja valaki és kiárulja, akkor is többet tud kihozni belőle...

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#654) DeusHun válasza ferkoboy (#651) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Tűzfal? Vírusvédelem? Minek? Router mögött vagyok, ingyenes és jól használható vírusirtó meg elérhető a www.free-av.com címen. 3 naponta frissülő vírusadatbázissal.

http://mindenkinet.wordpress.com ][ Nem emberek, szolgáltatás az amiért fizetsz és akkor van jogod reklamálni. Ilyen módon a facebook azt csinál amit akar és TE befogod!

(#655) DeusHun válasza polip (#653) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

compaq armada 1598dt
PCmacis lan
usb van
266MHz
64MB RAM
4GB HDD
cd-rom
floppy
halott akku
megy rajta az xp (?)

20k :) Belefér :)

(#656) polip válasza DeusHun (#655) üzenetére

polip
(PH! addikt)

jézus ember :)

a 2 mega integrált videomemórián és a 64 mb EDO!!! ramon hogy menne már...

(#657) ferkoboy válasza DeusHun (#654) üzenetére

ferkoboy
(fanatikus tag)

Én képes vagyok router mögül is bekapni dolgokat...
Eddigi rekordom egy 466os P2 cerka - microPGA lap, 64mb sd Ram. Ezen ment az XP, minden más nélkül. Türhetö volt, de servicepack nem volt (SP1 sem).
U know...

mod: 4mb video memoria... integrált :)

[Szerkesztve]

(#658) DeusHun válasza polip (#656) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Van amit én sem tudok. Pl h ebben edo ram van :O
Asszem akkor most ugrott az üzlet!

(#659) amargo válasza DeusHun (#655) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Szereted a puzzle-t?
Ezzel Xp alatt olyan érzésed lenne :)

Én is raktam már lowend gépre XP-t, kicsit erősebb procival és sd volt benne. De ezen a gépen tuti könyvolvasós lenne egy task váltás!

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#660) polip válasza amargo (#659) üzenetére

polip
(PH! addikt)

:R

(#661) bebar

bebar
(fanatikus tag)

GRID 386 NX

Erről a régi típusról mit lehet tudni?
Egyik ismim v.honnan szervált ilyet, de nincs hozzá töltő. Vajon lehet kapni hozzá?

(#662) AndyA

AndyA
(újonc)

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Szeretnék venni egy Fujitsu-Siemens Amilo Li 1720- as notebookot használtan. Tud valaki valamit mondani róla? Megbízható vagy inkább lebeszénétek róla? Üdv és köszi: Andor

(#663) QuarK

QuarK
(senior tag)

udv

az mas laptopnal is ugyvan-e, hogy ha lecsukom a fedot akkor lassabb lesz a wifi, esetleg ha eleve rossz vetelem van, lecsukas utan meg disconnectel is?

(nem, nem hibernal, vagy kerul keszenleti modba; close lid => do nothing)

(#664) ferkoboy válasza QuarK (#663) üzenetére

ferkoboy
(fanatikus tag)

Hi!

Ha beépitett[miniPCI] WLan kártyád van, akkor ez igen, igy van. Ugyanis a kijelzöbe van épitve az antenna.

(#665) offtopic válasza AndyA (#662) üzenetére

offtopic
(lelkes újonc)

Szia!

Van külön FuSi topic ott olvass! Nekem 1épként Li1720-am van, müxik rendesen.Ha kérdésed van privizz! Off

"I" családban élek (Mac,Phone,Pad)

(#666) QuarK válasza ferkoboy (#664) üzenetére

QuarK
(senior tag)

az van, koszi... le is kaptam a system doort, az antenna tenyleg a kijelzo fele igyekszik. :)

(#667) cappa72

cappa72
(újonc)

Tiszteletem Mindenkinek!

Tegnap kaptam egy Tesós újságot, és találtam benne egy Medion típusú notebook-ot.
Furcsálom az árát, mert 129kHUF, m$ Vista-val. Típus az nem jellemző az ilyen reklámújságban, úgyhogy a guglin nem tudtam keresni.
Ami a sajtóban volt még, hogy I-cel-1,8GHz, PCI-E Ati Radeon X300 (ez tényleg PCI-E ???), 1GB ram, 120GB HDD, 14'' kijelző.
A hirdetésben nem említettek semmiféle optikai meghajtót.

Tud esetleg valaki erről a gépről bővebbet? Látott már valaki ilyet?
Nekem gyanús a tesós mivolta... Vagy csak paranoiás vagyok?

Köszi,
Cappa

Hol van a kígyónak karja? Minek annak az a nagy karkötő?

(#668) karesz501

karesz501
(senior tag)

Az lenne a nagy kérdésem, hogy miként tudom elhallgattatni a notebookomon az internal speeker funkciót, 'régi' DOS-os játékoknál eléggé idegesítő a hangos csipogás... A device manager-ben disabled-re tettem már a system speakert (XP SP2-vel), mégis csipog :(

Life is no picnic!

(#669) polip válasza cappa72 (#667) üzenetére

polip
(PH! addikt)

tudod nekem is gyanus...

én nem bízok olyanba, aki a festék mellet kolbászt autógumit és plazmatv-t árul...

(#670) cappa72 válasza polip (#669) üzenetére

cappa72
(újonc)

De hát miért kell olyan szkeptikusnak lenni, mint én? :F
Közben kiderült, hogy van ismerős (ismerősének az ismerőséneka....neka....) a tesóéknál, úgyhogy ha mégis sikerül valamit megtudni, jelentkezek. (különös tekintettel a szervizre vonatkozóan)
Addig is várom a reakciókat a ''milyen?'' és ''ismeritek-e?'' kérdésekre.

Üdv,
Cappa

Hol van a kígyónak karja? Minek annak az a nagy karkötő?

(#671) polip válasza cappa72 (#670) üzenetére

polip
(PH! addikt)

szerviz? :) tesco noti support :D

felejtsd, nincs szerviz...elküldik valahova,v ársz hónapokat és maj lesz valami...

(#672) MoonST

MoonST
(kvázi-tag)

Sziasztok! Nagyon sürgős lenne a kérdés :)
Van egy akciós notebook ami csak 50ezer és új. Az a problémája hogy mikor elindul kódot kér. A típusa: Gigabyte N501B20000D ver 2. Az a kérdés ez helyre hozható-e?
A gép be se bootol bekapcsolásnál kéri rögtön a kódot. Flash memória kiszedésével az alaplapról megoldható?

(#673) MoonST

MoonST
(kvázi-tag)

Létszi válaszoljatok! Nagyon hálás lennék!

(#674) MoonST

MoonST
(kvázi-tag)

Senki sem tud segíteni?

(#675) Shadowfax válasza MoonST (#674) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Boltban vetted? Mert akkor oda kellene visszavinni, s elkérni a kódot, amit egy unatkozó eladó rátett... :U

www.eladomakonyvem.hu

(#676) ferkoboy válasza MoonST (#672) üzenetére

ferkoboy
(fanatikus tag)

Alapelvek. Gyanus.

(#677) Goatman

Goatman
(fanatikus tag)

Üdv! Notebook-akksit érintő kérdésem vna: melyik elvileg a jobb? 8 cella 4400 mah vagy 6 cella 4800 mah?? Thx

(#678) MoonST válasza ferkoboy (#676) üzenetére

MoonST
(kvázi-tag)

Nem tom mit értesz az alatt hogy gyanús:) Bár sejtem: hogy lopott?? :)) Nem, nem az a savoya parkos auchanbe vettem. Egy vásárló vissza vitte nekik 3 napos csere gariba, de rá rakott egy kódot... A hülyék nem tudták leszedni, így leárazva 50ezerért oda adták:) Én meg nagyon örülök neki. Már müködik és sose lett volna rá 100-120 ezrem. Irdatlan mák volt. Csak azt nem tom miert ilyen marhák ott a dolgozók.

Meg még esetleg azt is el tudom képzelni hogy egy dolgozó akarta ilyen módon leáraztatni magának, csak én meg véletlen észrevettem, mert eredetileg csak egy apró cimke volt a polcon hogy 50000-ért van ilyen de a gép meg a raktárba volt és onnan is hozták ki...

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#679) Emuka

Emuka
(újonc)

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
Vettem egy SONY VIAO BX195XP-t, de nem tudom, hogy hogyan lehet felismertetni a SATA-s winchit vele.
Mert az XP nem ismeri fel.
Kérlek segítsetek!
Mert addig nem tudom újratelepíteni.

Üdv: Imi

(#680) bebar

bebar
(fanatikus tag)

Noti leírásából honnan tudom, hogy lehet bele rakni Netkártyát?

(#681) bebar válasza bebar (#680) üzenetére

bebar
(fanatikus tag)

Megválaszolva!

(#682) ferkoboy válasza MoonST (#678) üzenetére

ferkoboy
(fanatikus tag)

Ok. Tényleg erre gondoltam.
Gratu a géphez, szerencséd volt vele akkor.

Üdv: Ferkó

(#683) Marwell válasza AndyA (#662) üzenetére

Marwell
(lelkes újonc)

Üdv nem akarlak elkeseríteni de jókat nem hallotam fujitsu siemens ről azt mondják olyanok mint a kombinók :D gondol 1 et és szétesik garija is elég szar sokat kell várni hogy javítsák 1 ik ismerősnek szervízben tartották 1 hónapot . Végülis megcsinálták de 1 hónapot várni a gépre :F . Asusnak állítólag jók a szervízesei is meg teljesen elégedett vagyok vele . Asus ró l nem hallottam még rosszat ja de Drága .

[Szerkesztve]

(#684) coulthard válasza Marwell (#683) üzenetére

coulthard
(tag)

Azért az a ''gondol egyet és szétesik'' kicsit erős megfogalmazás :D - kicsit megvédem -
Ár-érték arányban az egyik legjobb noti! Sok ismerősömnek van FuSi laptopja (+ nekem is)én nem hallottam senkitől, hogy baja lett volna vele.

Partner ellenőrzése üzlet előtt: phmegbizhatosag.atw.hu - Összes hirdetésem: http://href.hu/x/anaj

(#685) polip válasza coulthard (#684) üzenetére

polip
(PH! addikt)

nos mi Dél Dunántúl legnagyobb laptop szervize vagyunk....és a FU-SI-ból élünk...

ezért az egyért szeretem az amili sorozatot, mert a meghibásodási arányuk 40% körüli :)

(#686) Adrián29 válasza polip (#685) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

Ez nagyon dúrva ;)

(#687) shteer válasza polip (#685) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

40% :Y nemsemmi... egyéb notimeghibásodási arányokat is tudsz közölni?

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#688) Ck.

Ck.
(senior tag)

Azt hiszem kezd megpurcanni az ASUS A6KM-Q056-os notim. Az egy dolog, h a DVD-írónak annyi, de ami aggasztó, az a processzor, ill. hűtés. Már a kezdetek kezdetén is az Everest CPU hőmérsékletre átlagosan (terheltésgtől függően) 70 fokot írt, de most viszont állandóan kerreg a ventillátor, szinte sose csendes már a gép. Az előbb megnéztem Everest-tel ismét, és most kapaszkodjatok meg: 90-100 fokos volt a proci. :Y
Hamarosan küldhetem gariztatni, igaz? :U

[Szerkesztve]

(#689) polip válasza shteer (#687) üzenetére

polip
(PH! addikt)

a többiről nagyon nem, azok teljesen átlagos eredményeket produkálnak, a fusi ilyen kimagasló.

a többiből relatíve egyformán hoznak be szervizbe gépeeket

(#690) polip válasza Ck. (#688) üzenetére

polip
(PH! addikt)

napokon belül :)

mert a leégés nem garos probléma már :)

(#691) t|-|om! válasza Ck. (#688) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Lehet, hogy egy takarítás nem ártana neki. Bár nem tudom. Apám ASUS L5800C notijában egy Northwoodos proc van, az is fűt mint az állat, de 100 fölé csak akkor tudtam kergetni, amikor a speedfan nem tudta bekapcsolni a procitventiket....

Ötletem sincs igazából.

Marwell #683: A fent említett notebooknak szétesett a tápcsatija, szervíz nem tudta megcsinálni, apámnak meg kábé 1 órájába tellett, amiből vagy 40 perc volt a szét meg összeszerelés összesen. :U Szóval, nem eszik azt a kását olyan forrón.

[Szerkesztve]

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#692) ZCoyote

ZCoyote
(őstag)

Sziasztok!

Tud nekem vki ajánlani notebook venti szabályzó progit a speedfanon kívül?

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#693) shteer válasza ZCoyote (#692) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

notiba ventiszabályzó? az nem automatikus?

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#694) ZCoyote válasza shteer (#693) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

De igen, de nem lehetne vhogy átvenni a szabályozását?

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#695) shteer válasza ZCoyote (#694) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szvsz nem.... miért szeretnéd atvenni? hangos? túl meleg?

(#696) ZCoyote válasza shteer (#695) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Hangos sajnos, eléggé zavar.

(#697) shteer válasza ZCoyote (#696) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

azt máshogy kellene orvosolni, mert ha leszabályozod, megfő a belső :(:(

(#698) ZCoyote válasza shteer (#697) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Az a baj hogy nem nyúlhatok bele, ezért gondoltam sw-s megoldásra.

[Szerkesztve]

(#699) polip válasza ZCoyote (#698) üzenetére

polip
(PH! addikt)

nem tom, hogy a notebook hardware controll (NHC) tud-e ilyet, de jobb nem jut eszembe: [link] <-- itt megleled

(#700) polip

polip
(PH! addikt)

hátha nyertem valamit :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.