Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#451) Cathfaern válasza Dr. Romano (#450) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ki lehet, de lehet olcsóbb újat venni, mint kicseréltetni.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#452) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na nee! Egy TFT csere 100K körül lenne??? :F

(#453) Cathfaern válasza Dr. Romano (#452) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mondjuk nagyban függ attól, hogy mi ment benne tönkre. De ha olyan, amit nem lehet javítani, hanem cserélni kell az egész panelt, akkor ilyesmi árkategóriára számíts.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#454) Dr. Romano válasza Cathfaern (#453) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajna tök mindegy mi ment benne szét, így is az egész TFT-t szerintem ki fogják cserélni, mivel szervizbe küldjük és ahogy a szervizeseket ismerem ott a legkisebb hibáért is már az egészet le kell cseréni :(
Na mindegy.
Hétfőn irány a bolt, ahol 1 éve vettük és valszeg felküldik Pestre, majd jó 2 hónap múlva meg is csinálják :( (a múltkor a tápkábel ment szét, de azért is küldeni kellett a gépet fel, majd 1 hónapig volt ott egy egyszerű tápkábel csere miatt, ez LOL :(( ).

[Szerkesztve]

(#455) Reas válasza Dr. Romano (#454) üzenetére

Reas
(kvázi-tag)

sztem nézesd meg egy szakival mielőtt elmész kicseréltetni, simán átvághatnak
apám vaio-jával hasonló gond volt, azt mondták el kell küldeni francaiországba blabala
aztán egyik jó ismerősünk modta h valszeg csak a háttérvilágjtás szállt el (inverter)
nézesd meg lehet hogy nálad is ez a hiba!

(#456) ada19

ada19
(újonc)

Kérdésem egyszerű, mi a halálra jók ezek a GlareType, ColorShine, Crystalview és egyéb, tükörként működő kijelzők?

Láttam már párat, különböző fényviszonyokkal, de marhára tükröződött az egész, és elég idegesítőnek tűnt. Sajnos úgy néz ki az új gépek túlynomó többsége fel van szerelve ilyen technológiával.

Mégsenem

(#457) sssent válasza ada19 (#456) üzenetére

sssent
(senior tag)

A tükröződés mellett valamivel jobb színhűséggel, kontraszttal rendelkeznek, mint a sima társaik.

(#458) Dr. Romano válasza Reas (#455) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

THX a tippet! :)

(#459) offtopic

offtopic
(lelkes újonc)

Adott egy 80Gb WD hdd ( ata100, 5400 ) .
Mostanság csinálja azt hogy kattan 1et néha ( olyan '' klatty'' szerű hang ).
HDTach-ot futtattam és jól látható a grafikus megjelenítésnél hogy ott ahol kattan van egy csúnya nagy szakadék a grafikán.
A többi adat :
- burst speed :88.2
- random access : 18.2
- average read : 28.0

Mi a véleményetek? Lassan nézzek új hdd-t? Dolgozom a gépen, nem szeretném ha elhullana a hdd és mennének az adatok a levesbe......!

Off

"I" családban élek (Mac,Phone,Pad)

(#460) ---VuK---

---VuK---
(lelkes újonc)

Hali egyik ismerősöm notebookja tegnap megadta magát...használat közben egyszercsak kiirta h Hibernálásra felkészülés, majd leállt, azóta nem kapcsol be. mi lehet a gond és mi a teendő? köszi

(#461) Balázs_a_laz

Balázs_a_laz
(fanatikus tag)

Szevasztok!

Mi a különbség a 5xxx és s 7xxx-es core 2 duo-k között?

"hát ja...olyan lett volna, mint a trabantba a chiptunning" by polip; Te figyelsz a motorosokra?

(#462) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

lenne egy kérdésem, miszerint, notebook vásárlás előtt állok, és megkérdezném, hogy mire kel figyelni, milyen dolgok, mi felett semmiképpen sem szabad átsuhanni stb...

várok a válaszokat...

előre is köszi

(#463) greatchaos válasza greatchaos (#462) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

na, valaki... please

(#464) greatchaos válasza greatchaos (#463) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

hát, nem igazán pörög a topic...

(#465) jenko válasza ---VuK--- (#460) üzenetére

jenko
(tag)

pl nem kap áramot :)
valszeg akksi, vagy táphiba (érintkezés).

de abból amennyit leírtál, lehet akármi más is :DDD

Tudtátok, hogyha a ''mama'' szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, azt kapjátok, hogy ''sör''? Csodálatos, nem?

(#466) greatchaos válasza greatchaos (#464) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

tárgytalan már, nem vetem meg...

(#467) Emitel

Emitel
(tag)

Sziasztok!

Vettem egy IBMT41-es gépet. BIOS-t szerettem volna frissíteni rajta.
Letőltöttem a szoftvert, de újrainításnál kódót kért. Sajna nem tudtam a kódot ezért már nem is indul el a gép.
Hibaüzenet: Error 0199:System Securuty-IBM Security password retry count exceeded.
Press <F1> to setup

''F1'' lenyomása után beenged a setup -ba. Itt is kér kódot, de enter-re beenged. Viszont nem lehet módosítani a biost.Még az időt se. Semmit se. Miért van ez?
Akksi nem jó a gépbe, de szerintem ehhez semmi köze sincs a problémának.

Van rá megoldás?

(#468) Hujikolp

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

[Szerkesztve]

(#469) coulthard

coulthard
(tag)

Hali!
Ugyebár a notebookokban nem lehet vga kártyát cserélni. Namármost én láttam egy tucat mini pci expresses go 6600-as ''kártyát'', + régebbi csatlakozású Ati 9000 cuccokat is. Kérdésem az lenne, hogy ezeket csak abba a típusú notiba lehet betenni, amikből kivették, vagy ami pci express-es, az megy mindenféle mostani laptoban is?

Partner ellenőrzése üzlet előtt: phmegbizhatosag.atw.hu - Összes hirdetésem: http://href.hu/x/anaj

(#470) Emitel

Emitel
(tag)

Az IBM T41 -es laptopból honnan tudom kinyerni a supervisor jelszót a Bios-hoz?

(#471) zolnagy

zolnagy
(tag)

Sziasztok!
A közeljövőben tervezek venni egy videokamerát és hát a Dell 1300-omon nincs firewire csati. De van ExpressCard bővítő hely. Na ez a bajom. Mindenhol csak picimacis kártyákat találok.
Nem tudtok egy boltot, ahol lehet ilyen kareszt venni?

(#472) jenko válasza Emitel (#470) üzenetére

jenko
(tag)

esetleg cmos clear segíthet? azért ezt csak halkan jegyzem meg,mert nem biztos.
fórumvélemények: [link]
update-hez segédprogi: [link]

Tudtátok, hogyha a ''mama'' szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, azt kapjátok, hogy ''sör''? Csodálatos, nem?

(#473) Evo50 válasza Balázs_a_laz (#461) üzenetére

Evo50
(kvázi-tag)

Szia!

A 7xxx sorozatban kétszer akkora gyorsítótár van.[link]

[Szerkesztve]

(#474) Emitel válasza jenko (#472) üzenetére

Emitel
(tag)

Köszi. Megpróbálom.

(#475) Balázs_a_laz válasza Evo50 (#473) üzenetére

Balázs_a_laz
(fanatikus tag)

Köszi!

"hát ja...olyan lett volna, mint a trabantba a chiptunning" by polip; Te figyelsz a motorosokra?

(#476) coulthard

coulthard
(tag)

Senki nem tud valami okosságot írni a #469-re? :((

Partner ellenőrzése üzlet előtt: phmegbizhatosag.atw.hu - Összes hirdetésem: http://href.hu/x/anaj

(#477) karesz501 válasza coulthard (#476) üzenetére

karesz501
(senior tag)

Nézz körül pl. itt [link] ;)

Life is no picnic!

(#478) amargo válasza jenko (#472) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Így nem lenne túl sok értelme ennek a védelemmel, ha csak ennyivel kilehet kerülni..

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#479) coulthard válasza karesz501 (#477) üzenetére

coulthard
(tag)

Köszi!

(#480) blueye

blueye
(őstag)

Vettem egy autóstöltőt a Vaio FJ270-esemhez az e-bayen.

Ez egy általános töltő, lehet rajta a kimenő feszültséget állítani és sokféle fejet adtak hozzá. Van a Vaiohoz való fej, a 19.5 V nem lehet kiválasztani csak a 19-et vagy a 20-at, de egyik beállítással sem tölti az itthoni 220V->12V átalakítómmal a laptopot, sőt a gép megfagy amíg rá van kapcsolva ez a töltő, ha kihúzom minden megy tovább.
Egy gondot látok: a normál töltő 4,5A-rel tölti, míg ez a szivargyújtótöltő 3,5A-rel.

A kocsiban teljesen jól működik, csak az itthoni 220V->12V átalakítómmal nem, lehet, hogy az a gyenge láncszem?

I feel good!

(#481) Balazs066

Balazs066
(újonc)

Sziasztok!

A segitsegeteket szeretnem kerni. Decemberben vetten egy Toshiba notebookot es tamadt vele egy kis problemam. Amikor akksirol szeretnem hasznalni es kihuzom a tapcsatlakozot, a monitor hirtelen vibrani kezd. Mitol lehet ez? Mivel lehet orvosolni? Elore is koszonom a valaszokat.

(#482) dany27

dany27
(őstag)
LOGOUT blog

hello

egy olyan gondom van hogy valimiért szarkszik notimban az olvasó!!
tegnap jött elő kiírtam asztalin egydvdt ott arra azt írta h öres lemez utánna kiírtam még1X arra is beraktam egy filmet azt nero le se akarta másolni nah a burningrom neki állt de jó pár olvasási hibát kijelzett!! mitől lehet ez?? régebben simán ment!!

Oakley cuccok bomba áron! Érdeklődni Priviben lehet!

(#483) rdi válasza dany27 (#482) üzenetére

rdi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

koszos?

Fej! Tor! Potroh!

(#484) dany27 válasza rdi (#483) üzenetére

dany27
(őstag)
LOGOUT blog

nem hiszem!
azt néztem én is de nem látok koszt a fejen ha csak vki megnem tapizat !

(#485) polip válasza Balazs066 (#481) üzenetére

polip
(PH! addikt)

ezek úgy működnek, hogy ha elveszed a tápot, a gép leveszi a monitor fényerejét, hogy kevesebbet fogyasszon...gondolom ezzel lehet gond...ha garos, ezzel nyugodtan vissza is viheted

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#486) polip válasza dany27 (#484) üzenetére

polip
(PH! addikt)

azért egy tisztitolemezzel nyomd végig...ha ez nem segít, tesztelf más lemezekkel is

(#487) dany27 válasza polip (#486) üzenetére

dany27
(őstag)
LOGOUT blog

az lesz de nincs egy éves a noti!!

(#488) tozo86

tozo86
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Kaptam egy Hama Notebook Cable Lock nevezetű ''laptop zárat'' :D Az lenne a kérdésem, hogy használ-e valaki ilyet? kép:[link] [link]
Gondolom ha valaki nagyon el akarja vinni, akkor el is viszi, de mondjuk én kollégiumban lakom és arra használnám ha mondjuk lemegyek egy kávéra, akkor ne kelljen mindent bezárni stb.. Csak nemtudom mennyire megbízható.. Nem fog az a kitörni onnan ha kicsit jobban megrángatja valaki..(vagy akár véletlenül is)? Egyébként egy dell inspiron 6400ról van szó.
Köszi előre is :R

(#489) Leybold

Leybold
(újonc)

Hello!

HP ujjlenyomat olvasó modul (AutenTec) vezetékeinek (4PIN) kiosztásában
tud valaki segíteni?

(#490) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

PLs segítsetek ezzel a hibával kapcsolatban ha tudtok: [link]

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#491) tojsz™ válasza JoeYi (#490) üzenetére

tojsz™
(fanatikus tag)

vga memó hiba
...szerintem :U

(#492) tozo86 válasza tozo86 (#488) üzenetére

tozo86
(kvázi-tag)

senki sem használ ilyen notebook ''lopásgátló'' izét ? :(

(#493) tojsz™ válasza tozo86 (#492) üzenetére

tojsz™
(fanatikus tag)

én nem használok
de nem szabad neki kitörni vagy csak nagy mértékű sérüléssel és igy már nem éri meg ellopni :))

na meg ha hiányzik a locknál a noti fele abból tudhatod hogy lopott :)

[Szerkesztve]

(#494) The DJ

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Egy alap kérdés, de inkább megkérdezem, minthogy tudatlanul haljak meg

Most vettem egy zsír új dualcore notit, még friss a szaga (úgy imádom ;] ) na és azt tanácsolták hogy 24 óráig töltsem az aksit, amit már el is kezdtem, a kérdés az, hogy közben be lehet-e kapcsolni, mert nagyon kíváncsi vagyok rá és szeretném már felrakni rá az eredeti Vistát :D

A HP kiskönyvében viszont azt írják hogyha feltöltődött az aksi kikapcsol a led...namármost ez most kikapcsolt, de kb. 1 órája van bedugva. Most akkor mi a helyzet?

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

(#495) tojsz™ válasza The DJ (#494) üzenetére

tojsz™
(fanatikus tag)

ugyan az van mint a mobiltelóknál
kikapcsol a töltés de még ilyen cseptöltés vagy mi a szösz van
tehát hagyd fenn 24h-t (szvsz elég 16h-is) kikapcsolva (elsőre)
de jobb a békesség

[Szerkesztve]

(#496) polip válasza tozo86 (#492) üzenetére

polip
(PH! addikt)

nem fog kitörni, amúgy ezt a megoldást amibe bedugod Kensington zárnak hívják...elég megbízható dolog...de ne úgy kösd a asztalhoz, hogy a lábát felemelve le lehessen akasztani :)

(#497) tozo86 válasza polip (#496) üzenetére

tozo86
(kvázi-tag)

megnyugodtam:) köszi a válaszokat :R

(#498) Rossi válasza tozo86 (#488) üzenetére

Rossi
(őstag)

Nem kell jobban megrángatni, felemeled és elindulsz vele. Az a kis műanyag pöcök nem sokat bír.

Szerk.:
Ja, és pár mp-ig tart kinyitni. Volt itt nemrég egy videó, abban a gyerek WCpapír guriga darabjával nyitotta ki...

[Szerkesztve]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#499) karesz501 válasza tozo86 (#492) üzenetére

karesz501
(senior tag)

Volt itt egyszer fennt egy link, ahol egy Kensington zárat nyitottak ki kb 30mp alatt egy sztaniolpapírral (remélem mondd neked vmit :DDD ). Megpróbálom megkeresni...

Ideiglenesen jó megoldás lehet, de egy kicsit ''komolyabb'' szándéktól már vissza sem tart...

Szerk.: még jó, hogy olvasom azt amit előttem írnak... :B :B :B

[Szerkesztve]

Life is no picnic!

(#500) Shadowfax válasza Rossi (#498) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Az említett videjó: [link] ;)

www.eladomakonyvem.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.