Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#301) Rossi válasza xedos (#300) üzenetére

Rossi
(őstag)

#297-re?

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#302) masterreaver válasza xedos (#300) üzenetére

masterreaver
(kvázi-tag)

köszi,a kiábránditó választ:(
de ha ilyen 0 videokarit raknak bele akkor miért lehet akár 128mb ramot adni neki?-mikor teljesen felesleges... ezt nemértem.... meg azt se hog egy ilyen kapacitásu notiba beraknak egy geforce 2 mx-el sem felérö ,elnézést, szart! nem játékra vettem tisztában voltam vele hogy a legujabbak nem fognak menni rajta,de azért hogy a 2002-esek is alig mennek.... mivel ezelött egy 7600gs- videokaris PC-m volt,hozzá voltam szokva a 100fps-ekhez meg hogy minden megy...hát most leszokom rola sajnos.... még 1x köszi a választ.

iPhone - iPod Unlock Jailbreak!

(#303) xedos válasza masterreaver (#302) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Sajnos mese nincs, az ember nem érthet mindenhez. Utólag nehéz segíteni...
Igazából a SIS-es chipkészlet soha nem volt egy túl jó...
Sajnos divat a vga memória méretére hivatkozni -jól mutat.
Ráadásul nem saját memória, hanem a rendszerből foglalja le...

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#304) Borath

Borath
(újonc)

Sziasztok!
valaki tudna segíteni abban hogy miért nem tudom az amilo 7640-es nootbookomat s-videón keresztül rákötni a TV-re? (a manualban leírtak szerint próbálkoztam de a beállításoknál nem engedi a secondory device-t csatlakoztatni) sis M760-as videókártya van benne segítséget előre is köszönöm

[Szerkesztve]

(#305) jános

jános
(senior tag)

Sziasztok , lenne egy kérdésem az Intel® 945GM Express és /vagy ntel® Graphics Media Accelerator 950, mennyire alkalmas Vista Aero tuttatásához? Fontos lenne tudnom mert ezen megakadtam a noti választásakor (nem játék gép kell) akinek van tapasztalata az ügyben kérem segitsen.Köszönöm.

Zero Defect.No Compromise !

(#306) Rossi válasza jános (#305) üzenetére

Rossi
(őstag)

Futtatja a Vista Aero-t, Intel honlapján szép cikk van róla. Ha érdekel akkor Google...

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#307) Imy válasza jános (#305) üzenetére

Imy
(őstag)

Minden direcx9.0 kompatibilis kártya képes rá tudtommal...

(#308) sensor

sensor
(újonc)

Kedves fórumozók!
Nagy gondban vagyok! ECS G320 notebook, Xp Home op.rendszer.
A gép az ABEV program, az új nyomtatvány megnyitásakor, lefagy, mint az atom!
MINDEN MÁS ALKALMAZÁS HIBÁTLANUL MŰKÖDIK!

Hónapok óta szenvedek vele, hogy a hibájára rájöjjek.

Segítséget kérek!

(#309) rdi válasza sensor (#308) üzenetére

rdi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hibakódod van?

Fej! Tor! Potroh!

(#310) sensor válasza rdi (#309) üzenetére

sensor
(újonc)

Olyan gyorsan lefagy, hogy semmit nem tud log-olni. Nincs hiba üzenet, semmi támpont.
Próbáltam debaggolni is, de semmi.

(#311) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Nem találtam megfelelőbb topicot, ezért itt kérdezem meg: egy Compaq 1203-as laptopot kb. mennyiért lehet eladni?

- 14'' TFT (1 pixel hiba)
- Intel Celeron 1.6 GHz
- 256 MB RAM
- 32 MB Ati VGA
- 20 GB HDD
- CD író + DVD kombó
- PCMCIA bővítőhely, infra

Előre is köszönöm a választ!

(#312) sm.peter

sm.peter
(újonc)

Sziasztok!

Dell Inspiron 6400-as laptop-omba szeretnék 1GB PQI ramot venni és nem tudom, hogy mennyire fog együtt működni a jelenlegi modullal amit nem tudok, hogy milyen....

Vélemény??? :F

Előre is kösz :R

Peter

(#313) mizu_

mizu_
(tag)

Sziasztok!

Notebook HDD-knél mennyire fontos hogy vízszintesen legyenek a talajjal?

Dropbox (18 GB-ig bővíthető) 2.5GB ingyen: http://db.tt/NJK6uUM

(#314) _seth_ válasza mizu_ (#313) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Szerintem semennyire... sok notit pl alapból olyan, hogy ha letesszük egy asztalra a touchpad felőli része alacsonyabban van azaz ferdén ál...

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#315) Poctar válasza mizu_ (#313) üzenetére

Poctar
(senior tag)
LOGOUT blog

Én úgy tudom, hogy nem kell vízszintesen álnia a Hdd-nek notiknál sem.

(#316) BollaFeri

BollaFeri
(kvázi-tag)

Üdv! Most vettem egy Fuji Siemens Amilo laptopot, tettem bele egy wifi kártyát, de nem akar működni, csatlakozik a routeremhez, de internet nem megy vele, pedig a régi notim ment ezzel a kártyával és ezzel a router-el. Mi lehet a baja?

..:: carStyling.hu ::..

(#317) mhif

mhif
(senior tag)

Halitok,

lenne egyismim akinel az Acer Travelmate 233XV ( [link]) notija kezdi megadni magát. Konkrétan a képernyője vacakol. Nem vágom notikat, lehet most hülyeséget mondok de ezek nem szalagkábelesek mint régebbi telok aztán az kezdi megadni magát? No mind1...
A lényeg: tudnátok mondani olcsó, megbízható, bp-i notiszervízt ahol meg tudnák nézni neki?
Ne azt mondd, hogy itt meg ott láttam a körúton, hanem olyan helyre/személyre lenne szükségem amiben/akiben Te, kedves fórumozó pozitív tapasztalatokkal emlékszel vissza :)

thx, mhif

30/412-14-13

(#318) phanfantom válasza mhif (#317) üzenetére

phanfantom
(fanatikus tag)

Szerintem xc-biker nevű kedves fórumozó kell neked, ha jól tudom ő hirdeti magát és talán acer is van a javítható márkák között.

(#319) karesz501 válasza phanfantom (#318) üzenetére

karesz501
(senior tag)

Igen-igen. Ő teljesen korrekt, sőőőőt :R :R :R

Life is no picnic!

(#320) mhif válasza phanfantom (#318) üzenetére

mhif
(senior tag)

De ha jól tudom ő nem bp-i... :F

30/412-14-13

(#321) phanfantom válasza mhif (#320) üzenetére

phanfantom
(fanatikus tag)

Dehogynem. Én úgy tudom valahol a Bartók Béla utcai Hp márkaüzletben van.
Kérdezz rá, minden kiderül:)

(#322) mhif válasza phanfantom (#321) üzenetére

mhif
(senior tag)

Hívtam Őt, köszi az infokat mkinek! :R

30/412-14-13

(#323) xcbiker válasza karesz501 (#319) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

Hálás köszönet minden elismerő hozzászólásért! :R :R
(Már nem vagyok a HP boltban, de ettől függetlenül minden problémát szívesen orvosolok, ha tudok.)

[Szerkesztve]

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#324) phanfantom válasza xcbiker (#323) üzenetére

phanfantom
(fanatikus tag)

Esetleg az én problémámra nincs ötleted?:) A ''Thinkpad T és..'' nevű topicban leírtam mi a gondom egy T21-el. Ha esetleg van éleményed, megköszönném :R

(#325) liquidmoon

liquidmoon
(fanatikus tag)

Sziasztok! Biztosan volt már róla szó, de nincsen időm most átolvasni az egész topicot. Ha a notebookomban kicserélem a ramot, és valami történi a notival, gariban megcsinálják, vagy elküldenek a ''oda :B '', hogy hozzá lett nyúlva? Tehát ha más típusu és más Mhz-s ramot teszek bele, akkor az eredeti nélkül is érvényesíthető a gari?

(#326) xcbiker válasza liquidmoon (#325) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

többnyire a memcsere nem ok a garanciavesztésre.
milyen márkájú noti?

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#327) liquidmoon válasza xcbiker (#326) üzenetére

liquidmoon
(fanatikus tag)

Acer 5101 AWLMi és Nanya típusú ram kell bele 512Mb 533Mhz, vagyis ilyen kellene...

(#328) Balázs_a_laz

Balázs_a_laz
(fanatikus tag)

Nagyon gyors segitseg kene.
El vittem a gpeme szervizbe/kijelzo hiba miatt,de ez most lenyegtelen/,es kertek vegyem ki a rendszer inditasi kodot/bios/.
Belepek a biosba,beirom a kodot,keri a ujat,nyomok egy entert,kiirja hogy kod kikapcsolva.
Save and exit,ujraindit,erre keri a kodot,es nem fogad el semmit.

Gericom notebook

Ki tudja hogy lehet resetelni a biost?Valamilyen inditasi gomb kombinacioval??

Kerlek segitsetek.

balazs

"hát ja...olyan lett volna, mint a trabantba a chiptunning" by polip; Te figyelsz a motorosokra?

(#329) zsemle80

zsemle80
(újonc)

Szerintetek hol érdemes venni notit pesten? Csak mert annyi üzlet van hogy el sem lehet addig számolni:D Olyanra gondolok,ahol korrekt a kiszolgálás,választék,árak.

(#330) The DJ

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Ti hogy küszöbölitek ki, hogy a noti minden port meg szöszt magához vonzzon? Egyszerűen kiráz a hideg, mikor reggel felnyitom és látom a fényben, hogy tele van kis porszemcsékkel a TFT és a bill. Őrülten zavar, mert szeretem ha tiszták a cuccaim és nem azért vettem, hogy 2 hét alatt tiszta dzsuva legyen :( A kezem is mindig megmosom előtte direkt, hogy nehogy összezsírozzam, de ez nem elég... Ja és mivel a legérdemesebb tisztítani ezeket a felületeket?

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

(#331) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali!

Van egy Fujitsu Siemens Lifebook 6597-es notim, ebben akarom kicserélni az optikai meghajtót.
Az új már megvan, de nem tudom kivenni, hogyan kell?

(#332) xedos

xedos
(PH! addikt)

zsemle80
A kérdés költöi..
Melyik boltban épp melyik noti olcsóbb, a kiszolgálás is ember függő...
Elsőre körül kell nézni, hogy amelyik notit meg akarod venni az hol kapható.

The DJ
Por ellen nincs orvosság -csak a ''tiszta szoba''.
Lehet kapni spéci LCD tisztító folyadékot és kendőt.

(#333) Chili7

Chili7
(őstag)

Szeretnék új win-t tenni a notimra. Most a gyárilag hozzáadott acer-es xp home van rajta.
Emlékeim szerint volt szó arról, hogy csak sp2es win xp megy fel rá.
Nem tudom, Jól emlékszem erre?
Ha igen, akkor a sima win xp home-ba bele lehet integrálni valahogy az sp2-őt?
És xp pro-t miért is nem lehet feltenni ezekre?
thx

(#334) xedos

xedos
(PH! addikt)

Nem emlékszem, hogy csak sp2-es menne rá -bár lehet.
SP2-es telepítőt te is tudsz csinálni, ha megvan az XP telepítő készlet és a letöltött SP'' csomag.
Simán felmegy rá a prof is!

(#335) Rossi válasza Chili7 (#333) üzenetére

Rossi
(őstag)

Format C: ;]

(#336) zsemle80 válasza Chili7 (#333) üzenetére

zsemle80
(újonc)

Chili7! Persze hogy tudsz rá tenni SP2-t! Nekem is úgy van rajta(először felteszed a win-t,aztán külön CD-n is fellelhető a kiegészítő.)

(#337) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hugom albacomp laptopjának hülyéskedik az órája windows alatt.Néha megáll a másodpercmutató, meg ilyenek. Biosban jónak tűnik. Ötlet megoldásra?

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#338) LALA_kiraly

LALA_kiraly
(őstag)

Adott egy intel 915ös chipset, ami 533ig kezeli a ramokat. Ha 667eset rakok bele azt lekezeli? Ha 533asnak kezelné jó lenne, csak kezelje.

A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...

(#339) Chili7 válasza zsemle80 (#336) üzenetére

Chili7
(őstag)

Miért emlékszem én arra, hogy sp2 nélkül nem megy fel rá?

(#340) Fermat

Fermat
(tag)

Sziasztok.

Az lenne kerdesem hogy egy DELL INSPIRON 9400 notebookra lehet valahogy vga bementet varazsolni, hogy XBOX360at ra tudjam kotni ?

.::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME

(#341) xcbiker válasza LALA_kiraly (#338) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

Valószínűleg keszelni fogja. A Hp-k tuti kezelik.

(#342) xedos válasza Fermat (#340) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Persze :)
Veszel megfelelő bemenetes TV (digitalizáló) kártyát...
Ugyanakkor a gépeden már késni fog a kép!

(#343) Fermat válasza xedos (#342) üzenetére

Fermat
(tag)

akkor egy ws monitort kene vennem, mert kesessel hasznalhatatlan. Milyen markat erdemes venni es hol ?

.::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME

(#344) LALA_kiraly válasza xcbiker (#341) üzenetére

LALA_kiraly
(őstag)

Egy FuSi-ról lenne szó... Remélem.

A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...

(#345) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

Halihó!
Vista alatt kékhalál,ha elindítom az nhc-t.Volt vkinek még ilyen problémája?

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#346) Rossi válasza Antibazsi (#345) üzenetére

Rossi
(őstag)

Talán nem kompatibilis a Vistával a NHC?...

(#347) Antibazsi válasza Rossi (#346) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

Hát igen,most már én is erre jutottam,3 instal után ua.
Nem tudtok ehez hasonló progit ami vista kompatibilis? Ugyanis vista alatt kb 40 percel kevesebbet bir az aksim és az gáz! :O
Ha ezt tudom, meg sem fordul a fejemben a vista felrakása.

[Szerkesztve]

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#348) [HUN]Tyson

[HUN]Tyson
(senior tag)

Hali!

Adott egy Acer Travelmate 360 (1200-es PIII) FDD és ODD nélkül. Usb-ről nem bootol.

Hogy lehet erre XP-t telepíteni?

(#349) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Re: [link]
2006 nyár végén vettem, nem sok játék megy el rajta, de játékra ott az asztali.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#350) Akheron

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Nektek működik rendesen Word-ben az ASCII-kód alapján történő karakterbevitel? :) Például, ha az ALT és az fn billentyűt lenyomva tartva beírjátok a numerikus 0132 számsort, megjelenik egy magyar nyitó idézőjel? Nekem a többi szövegszerkesztőben működik így, de a Word-ben az istennek sem akar. :(

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.