Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#251) mazda626

mazda626
(PH! addikt)

Köszönöm a válaszokat! :R Everest szerint 1x512MB. És házilag be lehet szerelni, vagy inkább bízzam a boltra?

(#252) Oly válasza mazda626 (#251) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Csak, ha lehet az üzletben próbáld ki a notiban a modult...
ezek a fránya notik szeretnek válogatni!

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#253) Imy válasza mazda626 (#251) üzenetére

Imy
(őstag)

Itt a PH-n lehet venni olcsobban mint boltban, és ha kitudod probálni, akitől veszed, vagy visszaveszi, ugy OK

(#254) Rossi válasza mazda626 (#251) üzenetére

Rossi
(őstag)

Pofonegyszerű házilag beszerelni.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#255) bbazsy válasza Rossi (#254) üzenetére

bbazsy
(őstag)

könnyű berakni tényleg, de menj biztosra, legalább próbáld ki mielőtt kifizeted..

..

(#256) Imy válasza bbazsy (#255) üzenetére

Imy
(őstag)

Nekekm postán küldték le a memót, de én ugy egyeztem meg a PH-s eladoval, ha nem jó, akkor visszaküldöm, és visszafizeti a pénzt. Ekkor csak a postát bukja az ember, ami max 1000Ft.

(#257) student

student
(senior tag)

hali nem találtam erre vonatkozot szal megkérdezem hogy amikor notebook-t standby-ba rakom akkor mi történik a géppel? szal gondolom lekapcsol pár dolgot? érdekelne hogy micsinál és hogy ienkor a standard állapothoz képest mennyi lesz a fogyasztása?

ja és ugyanez érdekelne hibernálásra

[Szerkesztve]

up!

(#258) peterkeT válasza student (#257) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Hibernálásnál a memória tartalmát kiírja a merevlemezre egy hibernációs fájlba és áramtalanítja magát. Éppen ezért a leállás és újraindulás folyamat is kicsit lassabb, hiszen ezt az adatmennyiséget át kell írnia. Suspend esetében a memória tartalma marad a memóriában, és a memóriákat áram alatt tartja ezért a gép. A fogyasztása nem jelentős, de ilyenkor bizony van. Legjobb példa talán az, hogy az este bekapcsolva felejtett gép az akku 3%-os töltöttségénél lement suspendbe, és reggel bekapcsolva még volt benne kraft, hogy felébredjen.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#259) student válasza peterkeT (#258) üzenetére

student
(senior tag)

thx :R

up!

(#260) frájdéj

frájdéj
(kvázi-tag)

Hi!

Nemtudjátok hol lehet esztétikai hibás notebokot venni?
van valakinek erröl tapasztalata?

(#261) valdimir2

valdimir2
(tag)
LOGOUT blog

üdv vehetnék egy ilyen jószágot Asus a6rp - ap002. kérnék rá véleményt menyit ér meg stb. nekem most bolti ár allat adnák ujonna.

Nem Nem Soha Nem

(#262) valdimir2

valdimir2
(tag)
LOGOUT blog

Minha nem jőne válasz.Régebben kicsit nagyobb élet volt itt.

Nem Nem Soha Nem

(#263) karesz501 válasza valdimir2 (#261) üzenetére

karesz501
(senior tag)

Ha bolti ár alatt kapod újonnan, annyit valszeg megér. Garancia? Kiépítés? Ár?

[Szerkesztve]

Life is no picnic!

(#264) kem válasza valdimir2 (#261) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

HA van rá garancia, akkor vedd meg, használtam már ilyesmit, jó kis gép.

(#265) !Overdose!

!Overdose!
(senior tag)

Sziasztok!
Használt laptop vásárlás előtt állok és lenne pár kérdésem:

- melyik márkához olcsóbbak az akksik?
- melyik márkához kapható szivargyújtó töltő?

Eat Sleep JDM

(#266) valdimir2 válasza karesz501 (#263) üzenetére

valdimir2
(tag)
LOGOUT blog

Nos elvileg gari mindne megvan nem si avolt használva 150 ért adják.

Nem Nem Soha Nem

(#267) Rolee87

Rolee87
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Az lenne a gondom,hogy van egy Acer travelmate 2300-am,és az usb-kkel lenne gond,mgpedig az hogy nem működnek....
akármit rádugok,feszültséget kap usbről,csak éppen a windows nem jelez semmit hogy rálenne dugva valami,ha rákeresek új hardverre akkor se történik semmi,és már mindenféle eszközzel próbáltam,de nem törénik semmi,ujraraktam a rendszert úgy sem jó....vettem egy pcmcia usb kártyát,az tökéletes megy,csak nem értem hogy az alaplapiak mér nem....ha esetleg valakinek van tippje,azt szivesen fogadom :R

(#268) kem válasza Rolee87 (#267) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Keress az acer honlapján kifejezetten a te chipkészletedhez, vagy laptopodhoz való drivercsomagot. HA windowst adtak a géphez, akkor ezt cd-n is meg kellett, hogy kapjad.
SP2 rajta van?

(#269) Rolee87 válasza kem (#268) üzenetére

Rolee87
(kvázi-tag)

jó,zér ennyire amatőr nem vagyok:)
persze fenn van minden hozzá,a normál driverek,és a windows szerint működik is az eszköz megfelelően,semmi hibát nem ír ki...

(#270) Imy válasza !Overdose! (#265) üzenetére

Imy
(őstag)

Mindegyikhez lehet kapni szivargyujto töltöt biztossan, Én a Sini oldalán láttam 120W-os univerzálisat....az mindegyik notinak elég....

(#271) kem válasza Rolee87 (#269) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sose tudhatom, hogy ki mennyire ért hozzá.
Van egy haverom aki laptop szervizben dolgozott, majd délután megkérdezem tőle.

(#272) krys1978

krys1978
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Tudnátok nekem mondani egy olyan progit, ami a laptopon mutatja az aksinak a töltöttségi szintjét?

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ...... Izé! Semmi nem jut eszembe...

(#273) bbazsy válasza krys1978 (#272) üzenetére

bbazsy
(őstag)

nhc: [link]

..

(#274) Poctar

Poctar
(senior tag)
LOGOUT blog

Hello!

Tudnátok nekem mondani egy olyan progit, ami a laptopot zárolja, ha lecsukom a monitort?

(#275) Rolee87 válasza kem (#271) üzenetére

Rolee87
(kvázi-tag)

oké,köszi!

(#276) kem válasza Rolee87 (#275) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia, sajnos nem tudja, nem találkozott még ilyen problémával.
BIOS-t szerintem nézzd át, hátha ott van letiltva valami.

(#277) D4rkm4n válasza krys1978 (#272) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet, hogy én tudom rosszul, de ismereteim szerint minden noteszgép kiírja az akku feszültségszintjét... :U

(#278) Poctar válasza D4rkm4n (#277) üzenetére

Poctar
(senior tag)
LOGOUT blog

merre írja ki?
Mert én alap progikban nem találtam meg a feszültésgszintet. Csak azt, hogy hány %-os az aksi és mennyi időm van hátra.

(#279) Rolee87 válasza kem (#276) üzenetére

Rolee87
(kvázi-tag)

A biosban semmit nem lehet állítani,max a bootolási sorrendet,szal nem lehet hogy levan tiltva....bios frissítés is volt és úgyse megy...

(#280) Poctar

Poctar
(senior tag)
LOGOUT blog

Mi a helyzet akkor, ha az aksim ezelött 2 hónapja bírt még 90percet.
Sajnos kéthónapig szinte nem is használtam az aksit. Vagyis 220ról üzenelt a noti úgy, hogy benne volt az aksi.
Ennek az lett az eredménye, hogy ma átlagban 10percet bír csak az aksi.
Egy kis pihentetéssel van még esély, hogy újra a ''régi'' lesz az aksim? Vagy már semmi esély rá?

Létezik valami aksi tesztelő progi?

[Szerkesztve]

(#281) D4rkm4n válasza Poctar (#278) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Vezérlőpulton belül ha jól emlékszem. :U

(#282) marsu válasza Poctar (#280) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

Én úgy tudom, hogy ha benne van az akksi a gépben és töltőröl megy, akkor az akksit feltölti, de nem az akksiról megy a gép, hanem a töltőről. Most próbáltam ki, menetközben ki lehet venni az akksit, és simán megy. Ha most csak 10 percet megy az túl sok jót nem jelent. Vannak cégek akik foglalkoznak akksifelújjítással. Szerintem azzal még lehet próbálkozni.

Press any key to continue ...

(#283) Rossi válasza Poctar (#280) üzenetére

Rossi
(őstag)

Formázni kellene az akksit, az valószínüleg megoldja a problémát. Teljesen le kell meríteni, majd 12-16 óráig rajtahagyni. Ezt bizonyos időközönként érdemes elvégezni. Nekem újkora óta nem lett kivéve az akksi, mindig hálózatról megy, de amikor nagy ritkán akksiról dolgozok rajta, akkor még mindig 1,5-3,5 órát ír ki, fényerőtől függően.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#284) Satrafuckar

Satrafuckar
(tag)

hello mindenki!
vennék laptopot mostanság, és kellene vmi szerzödést irni ugye.
nah most m egészen tom h ennek hogyan kellene kinéznie.
vki emlegetett már nekem olyan topikot ahol van minta, de m sikerült megtalálnom, igy nagy örömmel venném ha vki belinkelné...
elöre is köszi!!!

(#285) marsu válasza Satrafuckar (#284) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

Nem kell nagyon bonyolúlt dologra gondolni.

Adás-vételi szerződés:

- Eladó neve, adatai
- Vevő neve, adatai
- Laptop adatai, pontos tipusa, serilal, esetleg, hogy mi van benne.

Az eladó kijelenti, hogy az eladásra kinált áru saját tulajdonát képezi, legális forrásból származik. *

- Vételár.
- Dátum.

Esetleg két tanu.

- Aláírások, Eladó, Vevő.

* Ha véletlenül kiderül, hogy a termék lopott, akkor a vevőt ne tudják orgazdaság miatt felelősségre vonni.

(#286) sazabi

sazabi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hi all
asus topicba is már írtam, de ott úgy néz ki nem volt eléggé témába vágó, talán itt majd válaszol is valaki ;)

asus a6va-ba a hynix mellé szereztem egy 1gigás micron techet. memcheck szerint minden ok..szerintetek lehet belőle gond, hogy különböző időzítésűek(vagy úgy általában lehet-e belőle gond)?

DIMM1: Micron Tech. 16HTF12864HY-53EB3 1 GB DDR2-533 DDR2 SDRAM (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
DIMM3: U33512AGHYQ602L30C 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5-4-4-11 @ 266 MHz) (4-4-4-11 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 200 MHz)

everestben hol van, hol nincs az alaplap/spd-ben(tök üres)
most éppen ott vannak az infók..

PH Upper androidra! ApHupper >> aphupper.btom.hu | eladok/keresek:http://goo.gl/l3lqr Ha érdekel valami, írj pü-t! | http://helloandroid.com

(#287) marsu válasza sazabi (#286) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

Általában nem szokott gond lenni, ha különböző modulokat raksz be a gépbe. Persze előfordulhat, de célszerű előtte kipróbálni. Mindenki igyekszik egyforma memóriákat keresni, vagy párban venni őket, (mint pl én is) de nekem is az előző két memóriám teljesen különböző volt, mégsem volt vele semmi baj, gond nélkül mentek együtt.

Kingston - Hynix 256/333 volt --> cseréltem 2x512/400 A-Data -ra.

(#288) !Overdose! válasza sazabi (#286) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

Szerintem az a legstabilabb, ha manuálisan beállítod a biosban a rosszabbik ram időzítését!

Eat Sleep JDM

(#289) sazabi

sazabi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

köszönöm a válaszokat..
anomáliák amiket észrevettem: everestben spd alatt, vagy semmi, vagy minden, vagy csak az egyik ram látszik.. készenlétből nem jön vissza a gép, vagy készenlétben power gombra simán újraindul, mintha kikapcsolva lett volna szépen bebootol..
amúgy semmi gond :))
biosban semmit se tudok állítani sajnos..buta laptop bios

PH Upper androidra! ApHupper >> aphupper.btom.hu | eladok/keresek:http://goo.gl/l3lqr Ha érdekel valami, írj pü-t! | http://helloandroid.com

(#290) baga

baga
(tag)

Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne:
szeretném visszaállítani backup file-mat asus A8JS notebook-on
El is jutok a végéig a boot disc-el,de a végén állandóan azt írja ki hogy:
error E0BB0085:mountpoint''is invalid

Norton Ghost 10-el próbálkozom.
Mi lehet a baj?

A válaszokat előre is köszönöm!

(#291) xedos válasza baga (#290) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Nem lehet, hogy NTFS a paticiód? Nekem régen volt ilyen gondom-akkor még csak FAT32-re tudott visszaállítani...

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#292) baga válasza xedos (#291) üzenetére

baga
(tag)

hm az asztali gépem ntfs és megy a restore, a noti is ntsf az meg nem nemértem asszem nem lesz lesz ghostom:(

(#293) baga válasza baga (#292) üzenetére

baga
(tag)

még azon agyalok de nemtom hogy a megosztott vinyo -e a gond?

(#294) baga válasza baga (#293) üzenetére

baga
(tag)

na szoval egyszerüen nemtom le ghostolni ezt a notebook-ot

asus a8js , modjuk még notit nem is probáltam soha a kővetkező a dolog,

csak a northon ghost 10-12 csinál back up-ot de vissza restore egyikse kilép error-al,

felraktam az (acronis-t) az meg ezt irja

E000101F4: Acronis True Image Home has detected unsupported hard disk drives. Acronis True Image Home does not support Windows Dynamic Disks, EZ-Drives, etc.

szal valami a vinyoval nemstimmelhet amugy 120 seagate van benne, de lassan feladom a dolgot!!!!

ha valami őttlet vagy valaki esteleg megcsinálnááá:) kiri lenne
előre is kőszőnőm a segitséget.

(#295) alitak

alitak
(senior tag)
LOGOUT blog

[link]

Nec arte, nec marte

(#296) Balli

Balli
(őstag)

Ha majd meglesz a notebookom /IBM ThinkPad R40/, mi lesz a legolcsobb modszer ahhoz hogy a lakasban barhol vezetek nelkul racsatlakozzak az ADSL internethez, ami az asztali gepbe van belkotve. S olyan megoldas kellene ha lehet olyan hogy a asztali gepnek ne kelljen hogy be legyen kapcsolva. Hogyan lehet ezt megoldani s mennyibol?
Azt esetleg meg lehet oldani hogy halozatba kapcsolodjak a gepehez vezetek nelkul?
Egyebkent mennyit er egy ilyen IBM gep: [link]?

Athens 2004

(#297) Rossi

Rossi
(őstag)

Segítene valaki? Miért van az, hogy a notimon valami időnként a hangerőnél a hanghullámot leveszi majdnem a minimumra? Általában akkor furdul elő, amikor rákötöm a hangfalszettet vagy a hifit. Mit kellene átállítanom?

(#298) amargo válasza Balli (#296) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Halee egy wifis rooterel kell, kell megoldanod a dolgot, rajtad áll, hogy milyet választasz, de azért érdemes jobban utánuk járni. Vagy ha van egy régi kiselejtezendő géped, akkor azt hazsnálod rooterként, abba megy a wan oldai kábel, a net majd akár kábelen oszthatja a desktopod fele, plussz 1 wifi kártya. De szerintem egy 6-10e ért már kapsz rootert is.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#299) masterreaver

masterreaver
(kvázi-tag)

sziasztok,
nemrégiben vettem egy Acer Aspire 5002LM tipusú notebookot, nagyon megvagyok elégedve vele 1 dolgot leszámítva ami a videokártya, alig megy rajta vmi... SIS M760GX max 128mb, most 64-re van állitva létezik hogy egy 64bites, 1,6ghzes proci mellé ilyen gyenge karit rakjanak vagy csak nekem nem jo vmi? -illetve a videokarit lehet-e cserélni,bővíteni a notikban?-nagyon szépen köszönöm elöre is a választ.üdv Gyuri

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

iPhone - iPod Unlock Jailbreak!

(#300) xedos válasza masterreaver (#299) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Ez az eset amikor hozzáértés nélkül vásárol valaki...
Notik 99%-ban nem lehet cserélni a vga kártyát- vagy csak eszméletlen drágán!
Mai játékok reménytelenek!

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.