Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LámaZ

    addikt

    válasz amdni #6475 üzenetére

    Én is jártam úgy, hogy egy olyan készüléket, amely 1,5 A-t vár el töltőáramként a PC USB-portjáról töltöttem 0,5 A-rel, és megbolondult a készülék.
    Vártam amíg teljesen lemerül az aksi, és után feltöltöttem rendesen olyan árammal, amit elvár.

    Egyébként a kínai cuccokkal szokott ez előfordulni, amelyből kispórolták a töltésvezérlő elektronikát.
    Kínából (Aliexpress) rendelt PNA-kkal ez előfordul, és hogy nem egyedi eset volt az enyém, mi sem bizonyítja jobban, hogy egy bizonyos eladónál – aki azóta eltűnt – több vásárló is ugyanezért panaszkodott tavaly.

    A found.000-s dolgokat nem lehet visszaállítani.
    Ez tipikusan olyan androidos készülékekkel szokott előfordulni, amelyeket a PC USB-portjára kötnek.
    Szerintem: a.) a fájlrendszert FAT32-es-re kell formázni szabványos szektormérettel (alapértelmezett), és kerülni kell azokat a segédprogramokat (Moborobo, például), amelyek az USB-portra kötött androidos kütyüket birizgálják. A sima USB-drivert kell használni, és fájlokat nem szabad szerkeszteni a droidon, helyette, pl. a sys.txt-t át kell másolni a PC-re – ha módosítani kell – ott szerkeszteni, majd visszamásolni a droidos eszközre. Az nem müxik, hogy megnyitom pl. a Notepaddal a droidon, szerkesztgetem a PC-n, majd mentem a droidon.

    Itt elmagyarázzák a lényeget: a found.000 stb fájlokat. könyvtárakat a checkdisk.exe hozza létre azt követően, hogy valaki leválaszt egy USB-eszközt anélkül, hogy a „Hardver biztonságos eltávolítása” parancsot kiadta volna. Szóval, nem szabad csak úgy kihúzgálni az USB-kábelt.

    [ Szerkesztve ]

    Legyen minden jó!

Új hozzászólás Aktív témák