Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LámaZ

    addikt

    válasz csabyka666 #6449 üzenetére

    Én nem tudok olyan projektről, amelyet ne módosítottak volna az én javaslatom szerint. (Micsoda egó!)
    Sok mindenre érvényes ez.
    No, nem azért, mert most fényezni akarnám magam, mert olyan nagy az IQ-m; egyszerűen arról van szó, hogy én csak a józan ész alapján hiányolok valamit, és az (vagy inkább az evolúció, a piaci verseny, ugye) előbb-utóbb rákényszeríti a legmakacsabbakat is változtatásra – ha fenn akarnak maradni.
    Mondjuk, a waze „csak on-line működök” koncepciója mellett szól a mobilinternet egyre nagyobb elterjedtsége, de bárhol, bármikor lehetnek üzemzavarok, tehát egy kizárólag on-line alapon működő rendszer biztonsági szempontból nem megfelelő.

    @Somatom → Az, hogy az útvonaltervezés helyben és ne a szerveren működjön, egy csettintés, és megoldódik.

    Összefoglalva: alap infók, térkép, fix kamerák, sebhatárok stb. helyileg vannak, és a központ csak azokat az infókat osztogatja, amelyek megszerzése csak így lehetséges. Ha nem ilyen a rendszer, akkor befuccsol, mert mások olyant fognak csinálni. A waze – ha minden igaz – egy milliárd dollárt kapott a Goggle-tól, gondolom nem megy el mind partikra, jut fejlesztésre is.

    (#6452) Donki Hóte:
    A HERE EU kb. 4 GB, tudtommal nincs olyan, hogy csak Magyarországot töltöm le. Ez azért visszaveti szegénykémet. Bár, ha elterjednek a 128 GB-os háttértárral szerelt mobilok, akkor nem lesz ez gond, feltéve, hogy a csomagjuk is valamiért nem nő (hajlamosak a progik a háttértárak növekedésével párhuzamosan hízni).

    (#6448) gipsztigris
    A villanyborotvában is van olyan, amely aksis, nem kell a hálózaton lógnia mindig.

    [ Szerkesztve ]

    Legyen minden jó!

Új hozzászólás Aktív témák