Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • masteryoda

    tag

    Sziasztok!

    Egy barátom megkért, hogy frissítsem a térképeket a Navon N750 naviján. Gyári navi szoftver van rajta, de ahogy látom Navteq térképeket használ, szóval azokat akartam frissíteni.
    A probléma ott van, hogy amikor bekapcsolt állapotban rádugom a gépre, akkor jön a Win 7 hibaüzenet (már két, jól működő gépen is kipróbáltam): "Az USB eszközt nem lehet felismerni". Ha belépek az Eszközkezelőben a tulajdonságai közé, akkor ez fogad: "A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett." Az illesztőprogram frissítésnél pedig ha rápróbálok, akkor azt írja, hogy a legfrissebb van fent.

    A Navi főmenüjében (nem a navigációs szoftverben) a Beállításokban az USB résznél a "Háttértároló" egyedüli opcióként szerepel a listán, tehát ez sincs elállítva.
    Amikor rádugom bekapcsolt állapotban a gépre, akkor nem jön fel az az ablak, mint a Wayteq x820-amnál, ahol kiválaszthatom, hogy töltés vagy PC...
    Még egyszer mondom, hogy két jól működő gépen próbáltam már, amelyekkel a Wayteq navim térképeit szoktam frissítgetni, annál elérem a háttértárolót ilyen módon.

    Van ebbe a Navon N750-ben SD-kártya is, de azon csak kisvideók meg egyéb szemét van. Nem tudom meg lehet-e oldani a Navon szoftverében, hogy mondjuk SD-re pakolt térképeket használjon vagy egy új progit az SD-re telepíteni, s onnan indíttatni a kütyüvel. Őszintén szólva én csak a "sima" iGO-hoz értegetek minimálisan.

    Valaki tud valami tanácsot, hogy milyen megoldás létezhet esetleg a problémára? :(

    - Yoda - "May the Force be with you..."

Új hozzászólás Aktív témák