Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Azonnali (mobilos) kérdések órája (kiemelt téma)

(#751) Viktor0610 válasza mark75 (#750) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

mark75:
A V3 és a SE a többivel megy, csak a Sharppal nem? :F
Akkor passz... U.azt a fájlt nem fogadja a Mororoláról/SE-ről, amit a Nokiáról igen?

Athos07:
A hiba a te készülékedben lesz, már jók a linkek. Töröld a cookie-kat és a temp internet fájlokat! ;)
Visszavonom, mégsem jó, csak a fórumtéma felől... :F

...

(#752) mark75 válasza Viktor0610 (#751) üzenetére

mark75
(senior tag)

a v3 megy a w800-al meg a n80-al, a w800 megy a v3-al meg a n80-al. az n80 megy a v3-al,a w800-al,és a tm200-al. az n80-al tudok oda-vissza nyomatni a tm200-hoz,meg forditva.csak a másik 2-vel nem megy a tm200,még ugyse hogy n80-rol fogadot fájlt küldöm tovább,azt irja a tm200 hogy nem talahato eszkoz.(remélem meg lehet érteni ezt a fogalmazást :F ).szoval, nem vagyok kezdo,de ezt a helyzetet nem vágom. :W

(#753) Viktor0610 válasza mark75 (#752) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Sajnos, itt megáll a tudományom...
Arra tudok gondolni (ami elvileg lehetetlen), h. a készülékek Bluetooth-verziója nem kompatibilis egymással v. a Sharp hibás -bár inkább előbbi.

...

(#754) Viktor0610 válasza Athos07 (#749) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A hiba elhárítva. ;)

...

(#755) Athos07 válasza Viktor0610 (#754) üzenetére

Athos07
(senior tag)

Köszi - amúgy azért itt a mobiloknál kerestem, mert úgy volt, hogy az 5800 simateló.. erre most kiderül, hogy okos, és hogy tökugyanúgy néz ki, mint a 3250 :DDD Na, erre még visszatérek holnap.. Még1x köszi a gyors reakciót!

''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''

(#756) mark75 válasza Viktor0610 (#753) üzenetére

mark75
(senior tag)

ekkora bal...t mint én! ki-be kapcsolgatam a bt-t a tm200-on,és elfelejtem a ''telefon láthato''-ra állitani,az n80 elött megtettem.most már megy.de azert zavaro hogy minden egyes bekapcsnál át kell álitani.vmelyik telonál van ugyan ilyen dolog,de már nem tudom melyik.mindegy,azért kösz,és bocs a késöi kérdesekért. :DD

(#757) lazac123

lazac123
(újonc)

SE K500i a mozikat 3gp formátumban készíti, a diktafonos hangfájlokat amr-ben. Milyen progival tudnám ezeket átalakítani úgy, h a sz.gép is+egye?

(#758) Viktor0610 válasza lazac123 (#757) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A Super ezeket tudja konvertálni, de a Media Player Classic sz.tem le is játsza őket.

...

(#759) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

A Nokia E65 16 millió vagy ''csak'' 262 ezer színt tud? :F

A hivatalos oldalon semmit nem találtam róla , és olvastam eltérő adatokat azért érdekel.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#760) tween

tween
(őstag)

Ismét tudatlan kérdésem:
A Sony Ericsson nem mutogat be semmit a 3GSM kiállításon?
Vagy majd holnap?
Vagy már meg volt,csak én maradtam le róla?

(#761) AMD Power válasza tween (#760) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Hát nem igazán! Remélem meglátjuk , mondjuk a K900it-! :B

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#762) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Samsung: meg fogjuk verni a Nokiát

[link]

(#763) nemma válasza AMD Power (#762) üzenetére

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez azért húzós kijelentés ;]
Én is nagyon szeretnék már látni valami SE újdonságot a 3GSMen, mert ez így nem jó, hogy ellőtte előtte a gyártó ezeket a telefonokat, amik ugye nem a legjobbak, az igazán nagy forradalmi modelleket meg húzza...Vagy olyanok nem is lesznek? :) :(
Mellesleg az E65nek szerintem 16millió színű a kijelzője!

(#764) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy haverom aki a pannonál dolgozik ügyfélszolgálaton és nem hiszi el nekem , hogy a 3G vagyis magyarul a UTMS 2100 mhz en működik,és azt mondja hogy a pannonál csak a meghatározott telefonok működnek a 3G hálózaton.

[Szerkesztve]

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#765) nemma válasza Jégkokó (#764) üzenetére

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt most nem értem.Mi az, hogy csak a meghatározott telefonok? A 3Gsek? :D

(#766) Viktor0610 válasza Jégkokó (#764) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Amennyiben a ''meghatározott telefonok'' alatt azokat a telefonokat érjük, amik az európai 3G-szabványt ismerik, valóban igaza van, hiszen, Amerikában más a 3G-hálózat frekvenciája.

...

(#767) Jégkokó válasza nemma (#765) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt mondja hogy nem minden 3g képes telefon működik a pannon hálózatán csak a meghatározott tipusuak.De ez sztem hülyeség, mert mi lenne a pannonak ebbe az üzlet, ha nem tudná mindenki igénybevenni a 3G t náluk

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#768) nemma válasza Jégkokó (#767) üzenetére

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Viktornak biztos igaza van, én ehhez nem értek.
Mindenesetre ha ez úgy van, ahogy te érted, akkor a ''mi a hasznuk ebben''-re a válasz, hogy náluk kell telefont vásárolni, nem kártyafüggetlenül ;]

(#769) Mac! válasza nemma (#768) üzenetére

Mac!
(fanatikus tag)

Kártyafüggetlen E60-am van, pannon hálózatán simán használom a 3G-t. ;)

Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.

(#770) Viktor0610 válasza Mac! (#769) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Nem arról van szó, h. az egyébként is forgalmazott készülékekkel nem tudnád használni a 3G-t itthon, hanem a más régióba (pl. Amerika) szánt 3G-s telefonokkal nem tudsz itthon telefonálni -akárcsak a 2G-készülékeke esetén.

...

(#771) Mac! válasza Viktor0610 (#770) üzenetére

Mac!
(fanatikus tag)

Én nemma feltevésére válaszoltam, ami szerintem kivételesen :DDD értelmes volt.

Azt hogy az eredeti sztori miről szól, még valóban nem sikerült magamévá tennem teljesen, de ha arról, amit Te írsz, akkor teljesen igazad van.

Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.

(#772) Jégkokó válasza Viktor0610 (#770) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vmit félre értettél :D
Haverom azt mondta hogy a pannonál csak meghatározott telefonok képesek a 3G re,és hogy a kártyafüggetlenek se működnek a pannon 3G hálózatán

(#773) Viktor0610 válasza Jégkokó (#772) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ez így valóban badarság... :D

...

(#774) Jégkokó válasza Viktor0610 (#773) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És ezt neki még egy pannonál dolgozó technikai segitségnyujtó ember is megerősítette.Meg hogy a programjukban is igy van irva, na arra én is kiváncsi lennék,hogy mi van oda írva.Mert ez igy elég badarság.Meg hogy szte nincsen 2100 mhz magyarországon

(#775) nemma válasza Mac! (#771) üzenetére

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na jó, azért azt nem gondoltam, hogy független telefonnal nem megy a Pannonnál a 3G, ennyire sötét nem vagyok :Y

Lenne más, ami nem ehhez kapcsolódik: Megtaláltam a régi Ericsson A2618s mobilomat de gáz van vele, mert a PINkódot kedvesen megkérdezi, amire még reagálni is tudok, de! Utána kiírja, hogy a telefon zárva :(( És kéri a ''telefonzár kód''ot. Ez mi???

(#776) Mac! válasza nemma (#775) üzenetére

Mac!
(fanatikus tag)

Ennyire érthetelen amiket írok??? :O

Ha jobban elolvasod, akkor a felvetés szóba botlasz, ami nem egyenlő az állítással, tehát nem gondoltam, hogy te azt gondoltad, hogy... :DDD

(#777) nemma válasza Mac! (#776) üzenetére

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jogos, bocs, nem benned van a hiba. Úgy látszik ez a Valentin nap megbolondít :B :D

(#778) Viktor0610 válasza nemma (#775) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Két eset lehetséges.
A telefon nem olyan szolgáltató alá tartozik, mint amilyen kártyát tettél bele.
Nem ezzel a kártyával használtátok, és kéri a biztonsági kódot. Ez talán a ''szokásos'' 1234, 12345, 0000 trió egyike lehet.

...

(#779) nemma válasza Viktor0610 (#778) üzenetére

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi a választ, de nem jó, ezeket már én is próbáltam :)
A telefonban Pannonos kártya volt, és természetesen most is olyat rakok bele, de nem jó. Kérdeztem az előző tulajdonost, de fogalma sincs a dologról :( Esetleg ha elviszem egy GSMboltba, ott megbuherálják?

(#780) Iscariah válasza nemma (#779) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne haragudj, de nekem még régebben 6 éve még A2628s-om volt, még mindig megvan. Telefonzár kódot csak akkor kér, ha be van állítva hogy kérje, hogy más SIM kártyával ne lehessen használni, csak ha megadod a kódot. Ha pedig nem független a telefon és más szolgáltatóhoz való sim karit tolsz bele, akkor nem kér semmi kódot, csak nem enged fel a hálózatra. Tehát használhatatlan.
GSM boltban meg lehet – bocsi hogy ezt mondom – ki fognak röhögni, ha meglátják azt a téglát. Izé, telefont...
Lehet én is előkapom a szekrényből és röhögök egyet :))

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#781) nemma válasza Iscariah (#780) üzenetére

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Épp ez a baj, hogy az előző gazdáját kérdeztem én, hogy ez most mi? Gondolom beállította, hogy kérje a kódot, ha új SIMet tolnak bele, csak nem is emlékezett rá, nem egy nagy mobilguru ;]
Az meg hogy kiröhögnek...Kit érdekel? Én sem ilyen telefont használok, csak gyűjtöm a régiségeket, és így nem jó, mert nem tudom használni(mármint csak poénból)...Szóval marad a GSM bolt, hacsak valakinek nincs jobb ötlete :)

(#782) AMD Power válasza nemma (#763) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Annyira nem húzós szerintem! Megvan hozzá mindenük ,hogy megcsinálják!

[Szerkesztve]

(#783) tween

tween
(őstag)

Ezt nem hiszem el!
Semmi sony ericsson készülék bejelentés?? :F :F

(#784) AMD Power válasza tween (#783) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Szerintem az SE kilőtte az újdonságait az előző héten!
Bár azt hittem , hogy a K900i-t a 3GSM-n fogja bemutatni!

(#785) tween válasza AMD Power (#784) üzenetére

tween
(őstag)

Úgy szerettem volna hallani egy kis nyüzsgést a sony ericsson standja körül :F

(#786) Shadows

Shadows
(senior tag)

van egy 701-es mio-m és az a bajom hogy a windows mobile 2k5 az nem magyar mármint a billentyűzetkiosztása a magyarosítás ezt miért nem oldotta meg?? van valami patch vagy valami??

(#787) nemma válasza AMD Power (#784) üzenetére

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is nagyon vártam a K900at(vagy K850et) de semmi nem történt :((
Vártam Cybershotot, kicsit fejlettebb Walkmant és Braviat, a Handycamról nem is beszélve ;]

(#788) KngAlex

KngAlex
(tag)

Ha valaki tudja hol lehet letölteni Motorola v235-ös telefonhoz PC driver-t az dobjon meg egy link-el.

(#789) Chili7

Chili7
(őstag)

Tud valaki siemens c75-höz firmware-t?
Valaki azt írta, hogy a siemens oldalán fönt van, de én nem érem el. Ha valakinek van dobja át mailon, vagy itt linkelje legyen szíves.
köszi

(#790) Viktor0610 válasza Chili7 (#789) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

[link]

Elvileg ez az.

...

(#791) Eperfa

Eperfa
(tag)

hello

az lenne a kisnagy problémám, hogy adott 300 kontakt egy nokia telefonról kimentve, vcf formátumban a gépemen, és ezeket kéne egy frissen szerzett lg 320-ra felerőszakolni. attól az apróságtól tekintsünk el, hog ypillanatnyilag a softwaree se találja az lgt (a windows igen), viszont ahogy néztem a software csak csv formátumot ismer importra, ami teljesen másképp néz ki. meg tudná vki mondani hogy úszhatnám meg hogy elkezdjem írogatni a kis scriptem ami átrakja a kontaktjaimat vcfből csvbe? (vagy bármilyen más megoldás egyik telefonról a másikra juttatáshoz.)

köszönöm

(#792) blueMerle válasza Eperfa (#791) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Azt hiszem erre nincs megoldás. :(
Anno én is ugyanezzel a problémával álltam szembe, én is Nokiáról LG-re váltottam, de nekem sem sikerult a névjegyzéket áttolnom. Maradt a pötyögés.

(#793) Viktor0610 válasza Eperfa (#791) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Amennyiben blueMerle-nek igaza van, én javasolnám a SIM közbeiktatásával történő névjegyzék átmásolást.
Igaz, h. a többszámos bejegyzéseket szétszedi és a neveket is lerövidítheti, de kis pötyögéssel kiegészítve gyorsan átmásolható a névjegyzék két készülék között.

...

(#794) robertkill

robertkill
(fanatikus tag)

HALI...

csak egy kérdésem lenne... mennyire mennek a 3d-s java játékok a Nokia 6233-on???
valamint honnan lehet letölteni ilyen gamékat???

köszi... ÜDV... RoberT...

 Apple Think Different & Forever Steam [ヾ]

(#795) Eperfa

Eperfa
(tag)

köszi mindkettőtöknek. még estig megálmodom h inkább scriptelek v mobilba pötyögök..

(#796) Kharesz

Kharesz
(tag)

szevazstok!

légyszi segitsetek! most vettem meg a 6131-et. voda live-os
és hiába választok témákat akár a netről... nem változtatja meg az ikonokat :( marad a szar liveos:((

(#797) Tsumaas válasza Kharesz (#796) üzenetére

Tsumaas
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen sztem sajnos azért nem váltosztatja meg a Voda gyári ikonokat nem lehet megváltoztatni! :(( :O Utálom őket!

(#798) AMD Power válasza Tsumaas (#797) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nem utálni kell őket hanem olyan telcsit venni amiben nincs Live menü.

(#799) blueMerle válasza AMD Power (#798) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Csak az meg drága...igaz akkor meg lehet azért fikázni :)
...nem értem az embereket. Ha féláron a szolgáltatótól megveszik a telót még azt is elvárják hogy az ugyanolyan legyen mint a duplájába kerulö fuggetlen :W

(#800) Tsumaas válasza blueMerle (#799) üzenetére

Tsumaas
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyetértek

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Azonnali (mobilos) kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.