A legújabb telefonok
[link]
Ez a Z310-s elég szép lett! 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

A legújabb telefonok
[link]
Ez a Z310-s elég szép lett! 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Sziasztok!
Nokia 6230-as telefonon szeretnék biost frissíteni. A kérdésem, hogy hogyan kell elvégezni, honnan tudok letölteni megbízható szoftvert, valamint mire kell odafigyelni? 
Az élet négy magnál kezdődik.

Sz.tem bízd szervizre. Pár ezresért megoldják.
...

adott egy ahrp gx 17 és egy bluesoil softos bt adapter és az istennek nem jövök rá hogy lehet gépről telora küldeni mert a file transfer ikon nem sárga és így elég nehéz. teloról gépre megy csak forditva nem mi lehet???
Miután összepárosítottad a kettőt, kattints kétszer a telefon ikonján a BlueSoleil programjában, majd a névjegykártyának kinéző lehetőségen jobb egérgomb, majd válaszd a ''Send objects'' lehetőséget.
...

620-as hozzászólásra vki? És nem tud vki egy jó oldalt,ahonnan vmi jó kis java-s játékokat és progikat tudok az lg ku800 tölteni?

thx összejött
Ezek az új vékonyka billentyűk akkor is divatosak,meg a kerekded is.
Kell a stílusváltás.
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
Sz.tem a topikjában (esetleg a KG800 -éban) több sikerrel járhatsz, próbálkozz ott.
...

Kaptam egy topictárstól kábelt, leszedtem a 3100-s telóról az SMS-eket, és amilyen a mostani formám, természetesen nem lehet ráerőltetni egyetlen üzenetet sem a 6280-asra. Szürke a Beillesztés menüpont, akármilyen módszerrel próbálgatom. (Drag and drop, menüből, Ctrl-V stb.) A vinyón már megvannak .vmg kiterjesztéssel.
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben
A kompatibilítással régen is voltak problémák. Ugyanaz a program biztos jó mindkét készülékhez?
Engem meg még mindig érdekelne, hogy nagy általánosságban hol javítanak telefonközponthoz tartozó GSM adaptereket?
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

IMEI számot milyen kóddal lehet előhívni!? 
Ez minden telefonra jó: *#06# .
...

SEw800: Lecseréltem a telóm házát, és miután összeraktam telefonáláskor nem hallok semmit a vonal túlvégéről, viszont engem tisztán hallanak. Vigyem szervízbe, mert mikrofonhibás lett?
HTC Sensation
Igen, viszont a házcsere miatt integethetsz a garanciának.
Sz.tem nem lesz drága a javítás, mert gondolom, csak egy forrasztás lesz a baja...
...

Na valaki: mi a megoldás akkor ha egy Nokia 6310 teljesen eldobta a térerőt (olyan messzire hogy azóta sem jött vissza
) Valaki tud valami megoldást?
Köszi.
Üdv
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton

Végfok csere

Srácok,én nemvagyok egy nagy mobilmágus,segitséget szeretnék kérni,Nokia 6101-hez van CA-42es adatkábelem és windows X64em
Hogy jöhetnének ezek össze??
Körül néztem a neten sajnos nemtaláltam olyan drivert ami a 64bites oprendszerhez is jó.
az viszont poén hogy a letöltött 32 bites driver mappáját megnyitva egy csomo 64 végu dll és stb fájl találahtó és még szöveg is van hogy Nokia Host usb connectivty for win xp... x64 stbstb. de elinditva mégsem történik semmi.
tehát a gép az eszközkezelőben kiirja hogy Usb-Uart controller és ez sárga és ezt a drivert nem engedi feltelepiteni.de abszolut seholsem találtam ilyen drivert ami jó lenne xp64-bithez.
helpmiii 
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában
Sz.tem még nincs hozzá driver, majd, ha a Vista elterjed, akkor ahhoz lesz.
...

Az gyári nokia PC Suit-ot próbáltad már feltenni?
[link]
Szerk: Nekem ez megy 64bit-es Xp alatt (6233-as nokiával)
[Szerkesztve]

persze,de csak forog a get conncted. szoval nem talál semmit 

hát ez elég szomi,mert xp64bit már elég régen van ahogy ca-42 is 

szükségem lenne egy csengöhangra, talán Nokia 6080 (ha a telefonon nincs bluetooth és midiket kezel csengöhangként akkor tuti 6080)
(most nézem 6080 kezel mp3-at akkor nem ő rá gondoltam, de az tuti hogy ugyanilyen fekete előlapja van alapból a telónak , bluetooth nincs rajta és midiket kezel, szines a kijelző is stb
)
a csengöhang neve Destiny.. valaki tudna mondani, hogy hol tudom letölteni?
[Szerkesztve]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

Hi
Beszart a siemens C75-öm, bekapcsoláson kívűl semmire sem reagál. A pin kód beírását már nem érzékeli. Kikapcsolni sem lehet.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Gondolom valami friss firmware kéne neki. Meg lehet ezt oldani valahogy otthonról?
Egyébként mennyi gari van a telefonokra és hova kell őket vinni szervízbe?
thx

Mikor lesz ez a 3GSM?
Dictator^:
Keress rá a DC-vel!
Chili7:
A Siemens oldaláról letölthető a frissítés, adatkábel kell hozzá.
AMD Power:
Google, első találat a 3GSM keresőszóra: [link]... 
...

Hali.
Valaki plíz írja le nekem hogy hozzávetőlegesen milyen másolási sebességet lehet elérni:
-kábellel
-infrán (ezt kb tudom)
-bluetooth-on
Azért kérdem mert infrám van és lassú, venni akarok valami jobbat. Melyiket érdemesebb??
Köszi
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton

nem vagyok biztos magamban de asszem a bluetooth 1.0 -nak 1mbit(128kbyte/sec) a sebessége. A 2.0 meg 2 vagy 2.1 mbit, de asszem már van gyorsabb is!
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

Köszi. A lényeg az hogy az infránál sokkal gyorsabb...
Üdv

Samsung E530-s telcsihez milyen adatkábel kell? 
Az eredeti kábel elnevezése: PKT160LBEG.
...

Nem találom! Keresővel sem. Te tudod hol van? Tudnál linkelni? A Siemens weblap egy része nem is jön be.
thx
Szervízben 4500Ft+egyéb a frissítés.
(3-4 nap)
[Szerkesztve]

Nem tudtam meg a tesztből, vagy csak nem találtam, hogy mekkora a w375 memóriája??? Bővíthető-e a memó?
Cogito ergo sum

Hali mindenkinek!
Lenne egy kérdésem, pontosabban egy problémám, ha töltőn van a telkóm és vki hív vagy sms jön azonnal kikapcsol és újraindul, ha hangfal közelében töltöm a telkót abból adódhat ilyen probléma, vagy rossz helyen tapogatózom? 
A tapasztalat egy olyan fésű, amit akkor ad az élet mikor már kopaszok vagyunk...
Nem, nem bővíthető, belső memóriája 1,5MB
Jazz77: Frissíts sw-t!
[Szerkesztve]

Az már megtörtént, a legfrissebb soft van rajta... 
A tapasztalat egy olyan fésű, amit akkor ad az élet mikor már kopaszok vagyunk...

kösz
az gáz egyébként 
Cogito ergo sum

mármint a hangfal? 

ÁÁÁ, nem (hogymi?) a w375! Haverom akarja venni, majd elmondom neki, ő viszket a túl kis memótól
Cogito ergo sum
Nem neked írt fórumtárs... 
A hangfallal nincs semmi összefüggése a problémádnak. Ez sz.tem simán érintkezési gond. Vidd szervizbe.
...

Köszi, ettől féltem... 

Hali
Nekem egyszer bent volt a mélyláda az autóból, a szombámban, és a földön, mellette töltöttem a telót.. Semmi baja nem volt, pedig azon a hangszórón van ám mágnes..
Próbáltad már úgy, hogy nem a hangfal mellett töltöd?
Na mindegy szerintem is szervíz a legbiztosabb! Jobb az ha ránéznek mielőtt még nagyobb gáz lenne.
Üdv

Hi all ..
Itt is megkérdezném hogy ha egy teljes filmből szeretnék kivágni pár perces részletet , akkor azt mivel tudnám megtenni ? Milyen progi kell hozzá ?
Mert utánna szeretném átalakitani a telomra .. 
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !! SC2 " alyarkhon 350 "

Na ez egy olyan kérdés ami engem is érdekel. A csuma dvd filmek betömörítésére ott van pl a clone dvd mobil. A 3gp-s videókat milyen progival lehet áttömöríteni avi-ba? És az avikat betömöríteni 3gp-be? A választ nagyon köszönöm.
Üdv
Filmeket tömöríteni különböző formátumok között a Superrel lehet. Letölthető pl. a Szoftverbázisról is. A filmek vágására az XP alap Windows Movie Maker nevű programja is jó lehet.
...

Valakinek nincs véletlen meg a Bounce nevű java játék 240x320as felbontású telókra jó verziója? Plíz

Hm... Nincs ötletetek, hogyan lehetne SMS-eket felvinni a 6280-asra? Számítógépre leszedni már tudom, visszafelé azonban nem működik.
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

azt telepiteni kell ??
valami mas progi amivel lehet vágni egész filmet ?
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !! SC2 " alyarkhon 350 "