Nekem is volt ilyen: a Ferenc.v-t akartam regisztrálni és ugyanúgy nem engedte. Kivettem a pontot és így már engedte...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Ferenc.v
(fanatikus tag)

Ferenc.v
(fanatikus tag)
Nincsenek aktiválva különféle hívásátirányítások az előfizetésen?
Sz.tem ez simán szoftverhiba.
Nekem is volt ilyenem a GX25-ömmel.
...

HaroWerks
(senior tag)
Az előbb frissítettem R1DB001-re, remélem most már jó lesz.
Köszi!

HaroWerks
(senior tag)
Nincsenek, remélem tényleg csak soft hiba.

Ferenc.v
(fanatikus tag)
Ok, csak én legelőször erre gondolnék, aztán a készülék szoftverének hibájára. Ha nincs átirányítás, akkor valóban lehet sw hiba 

tween
(őstag)
Székesfehérváron van 3g?
Az asszony megy pestre egy hétre tanulmányi útra és nem ússza meg a pofám nélkül
![;]](/dl/s/v1.gif)
Mivel ott van,már csak fehérvár kérdéses 
Köszke a választ 
Melyik szolgáltatót kérdezed?
Pannonnak emlékeim szerint van, a Vodafone-nak nincs, a T-Mobile hálózatát nem ismerem, nézz utána a 3g.hu oldalon.
...

mirko07
(újonc)
Szasztok!
Megtudná nekem mondani valaki hogy trémobilék rárakják
azt az (szép) logojukat a K800i-re?
A menüje T-mobile-os, a készüléken azt hiszem, semmi külső nyoma nincs a szolgáltatónak.
...

mirko07
(újonc)
Köszönöm!
Mi,a menüje T-mobilos?
De gáz.
Nem szeretem,mikor a szolgáltatól belerakják az idétlen menüjüket.Azzal totál elrontják a telefonok megjelenését,arról nem is beszélve,ha kívülre is felrakják a logójukat.
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

judit1234
(újonc)
Sziasztok
egy fontos és életbe vágó kérdésem van: olvasom a Nokia 6131 ről készített teszteket és megdöbbenve olvasom, hogy csak kb.2 napot bír ki az aksija. Ez tényleg komoly? Milyen gyakori használat mellet értik ezt, milyen funkciók gyakori alkalmazásával? érdemes így megvennem?
köszönöm a választ.
A nagyméretű, 16 millió színes kijelző bizony falja az akkumulátort. Természetesen, ha kíméletesen használod (nem játszol, WAP-olsz, stb.), akkor lehet ez több is 3-4 (inkább 3) nap.
...

klambi
(őstag)
helló
nem tud valakki néhány jó magyar oldalt ahol lehet csengőhangokat meg jó témékat leszedni..?

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! "|Mond szépen angolul: Gyors róka! |"

Gebriel
(PH! kedvence)
És mondjuk milyen telefonra? 
[link]
[Szerkesztve]

klambi
(őstag)
sonyericsson w710
http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! "|Mond szépen angolul: Gyors róka! |"

Kharesz
(tag)
Szevasztok!
Nokia 6131 vétele előtt álllok. Írna vki pár megnyugtató sort pl a flip-ről, a nyomógomb. Meg hogy állitólag...a felső flip ha bevan csukva mozog kcisit jobbra balra az alsóhoz képest .
A kopsát is említették . ugy olvastam utánna fórumokban. Engem az aksi nem érdekel, ugyse birják a mai telók 3napon túl sztem..
Ezeket olvastam.. és az igazat irjátok ! 
köszönöm!!
csá

blueMerle
(PH! kedvence)
Nekem a flip nagyon jól muködött, azalatt a 3 hét alatt míg tulajdonosa voltam nem kopott a telefon 
Viszont az akksi az kegyetlen gyatra, nekem legfeljebb 2 napot bírt ki de aktív, napi 30 percnyi telefonálással volt hogy már este csipogott a 220-ért.. 
Pontosan ezért adtam el.

Kharesz
(tag)
hali
és az akksin kívül minden ok volt? igaz csak 3hét telt el nem 3hónap 

blueMerle
(PH! kedvence)
volt még egy ''apró'' zavaró hiba: nekem egyáltalán nem felelt meg a hangszóró /amin a beszéd jön/ minösége. Olyan low-end feelingje volt az egésznek, a másik felet mintha egy veremböl hallottam volna iszonyatos magas hangon. Azért a pénzért, amennyit kiadtam érte, egy kis minöséget elvártam volna,

SN2O
(tag)
Sziasztok
Most akarok 1GB-s memokarit venni, a nokia 6233-as telomhoz.
A bolt árlistájában az alábbi két karit találtam:
SD micro (Secure Digital micro) 1GB 100x PQI;Élettartam;5 620 Ft.
SD micro memória kártya 1GB Kingston (SDC/1GB);1 év;6 540 Ft.
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a PQI-nál mit jelent a ''100x'' ?
Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni?

Dale
(fanatikus tag)
Sziasztok, kellene egy kis segítség...
Adott egy ma vásárolt SE K610i teló. Próbálom tölteni már egy pár órája de közben próbáltam bekapcsolni is, sikertelenül. A tetején a piros LED világít, aztán később elalszik, ekkor se kapcsol be, töltö bedugva vagy sem, mindegy. Később rádugva újra világít, gondolom tölt, majd lekapcsol mint most az előbb is.
Ez most normális? Mikor lehet majd bekapcsolni a telefont? És van valami trükk, hosszan kell nyomni vagy csak rábökni a gombra? A Nokia 6610-emmel sose volt ilyen gondom szóval kicsit tanácstalan vagyok, talán ez valami SE módi? Jelenleg a SIM kártya nincs benne, amikor benne volt akkor se kapcsolt be, de nem akarok 1 napig telefon nélkül lenni, vagy tovább...
Bocsi a szétszórt posttért de utálom az ilyet amikor töprenghetek hogy ez most ilyen szarul kell-e működjön vagy simán rossz a teló. A gyors megfejtést beküldők között egy sportszeletet sorsolok ki. 
http://engine-designs.com

Gebriel
(PH! kedvence)
Softver problémája van a telodnak.Nem is fog bekapcsolni
72 órás cserébe kicserélik neked.
Egyém a sportszelet 
[Szerkesztve]

Dale
(fanatikus tag)
Jaaaj nem mondod...
Ma ebben a rettenetes szélben elküzdöttem magam a teló boltig, holnap meg vitorlázhatok vissza? Ehh...
Tied a sportszelet! 
Szerk: Egyébként ha a piros lámpa kialvása után megnyomom a power gombot, megvillan a lámpa egy pillanatra és sekép, de ezt már csak ''for the record''.
[Szerkesztve]

Gebriel
(PH! kedvence)
Enyémel ugyan ez volt(V630i) tehát tapasztalatbol mondom. 

SN2O
(tag)
Ebben tud valaki segíteni:[link] ?
[Szerkesztve]
A 100x jelentését nem tudom, de én a kettő közül a Kingstont venném, mert számomra ismertebb.
...

SN2O
(tag)
Énis a kingstont pártolom, csak a PQI majdnem egy ezressel olcsóbb és Élettartamgaris!
Esetleg ha valaki meg tudná mondani mit is jelent az a ''100x''?

AMD Power
(Jómunkásember)
Szerintem érdemes lenne Sandisk gyártmányt nézni/venni! Az egyik legjobb gyártó!
[Szerkesztve]
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Mac!
(fanatikus tag)
Esetleg ha valaki meg tudná mondani mit is jelent az a ''100x''?
Sebességet jelöl, szinte biztosan olvasásit. Ha jól tudom, akkor ez 15MB/s-t jelent, ami igen csak gyorsnak számít. Ez plusz az élettartam gari plusz az ár miatt én biztos, hogy a PQI-t választanám.
Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.

Dale
(fanatikus tag)
A ''100x'' egy bizonyos alaphoz képest mért adatátviteli sebességet jelent, de fogalmam sincs hogy az 1x az mi volt anno.
Listákon én is láttam már SD kártyából ilyen 100x, 120x, 150x értékeket, de szerintem nem ez lesz a bottleneck szóval tökmindegy ezen a szinten hogy melyiket veszed.

SN2O
(tag)
Köszi a segítségeket!
Lenne mégegy kérdés: ez a PQI 100x-os kari valószínüleg jó a 6233-as telomba? Úgy értem ha netán nagyobb sebességre képes mint a telo maga az elméletileg nem gong ugye?

Mac!
(fanatikus tag)
Úgy értem ha netán nagyobb sebességre képes mint a telo maga az elméletileg nem gong ugye?
Az biztos, hogy nem, de ennek ellenére lehet, hogy nem eszik a telód PQI-t. Ezért mindenképp próbáld ki vásárlás előtt, hogy működik-e.
Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.

SN2O
(tag)
A baj az, hogyha megemlítem az eladónak, hogy mielőtt kifizetném had próbáljam ki a telommal, akkor valószínűleg elküld a jó bü**s fran***ba mert ahhoz ugyebár szét kéne vágnia a müanyag-préselt csomaglást! És onnantól kezdve, egy már kibontott memkártyát nem könnyen tudna eladni!
Azért kérdezd meg, meg teheted-e.
Amennyiben nem engedi, még mindig megteheted azt, h. megveszed, kipróbálod és azon nyomban visszaviszed, ha nem jó -és megveszed a Kingstont, bár az kicsivel drágább... 
(Egyébként nem minden kártya van ilyen csomagolásban. Pl. nálunk a kártyák nagy része visszazárható csomagolásban van.
...

tween
(őstag)
SanDisk microSD Ultra II <------ ez az ultra 2 mit jelent?
Miben különbözik ez a sima SanDisk microSD-től?
Köszke a választ 
A SanDisk oldalát átböngészve az Ultra II kártyákat gyorsabban lehet írni/olvasni.
(Mondjuk, böngészés nélkül is valami ilyesmire gondoltam volna. Sz.tem a telefonnal nem, esetleg egy kártyaolvasóval tudnád a nagyobb sebességet kihasználni.)
...

tween
(őstag)
Köszi 
Akkor marad a sima változat,mert telóba bőven jó lesz.
És azt tudja netalán tán valaki,hogy a 2 GB-os kártyát elfogadja a D600-as?
Köszönöm megértő türelmeteket egy eme témához láma személyiség felé 
Azt hiszem, a D600-topikban írja AS, h. a Samsungok 1 GB felett leginkább a SanDisket szeretik -tehát jó lesz bele.
...

AMD Power
(Jómunkásember)
És még annyi a különbség ,hogy a simákra 5 év garancia van , de az Ultra II-re 10 évet adnak!
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Sz.ted 5 év múlva még meglesz neki ez a kártya? ![;]](/dl/s/v1.gif)
...

tween
(őstag)
Na nem gonoszkodni 

AMD Power
(Jómunkásember)
Lenne egy kérdésem! A Windows Mobile 5.0 = A Windows Mobile 2005-el? 

AMD Power
(Jómunkásember)
Nem hiszem!
De ettől függetlenül nagyon jó kártyákat csinál. Nem véletlen ,hogy a ''gyári'' Nokiás kártyákat is a Sandisk csinálja!

SN2O
(tag)
Még tegnap este írtam a boltnak és már válaszoltak is!
Ezt írtam:
''Azt szeretném megkérdezni, hogy amennyiben az önök webáruházában(Bolti átvétellel) rendelek egy, 1GB-os PQI típusu MicroSD memóriakártyát, van-e lehetőség átvétel/fizetés előtt kipróbálni, hogy működik-e a mobiltelefonomban és ha nem működik akkor van-e lehetőség, hogy egy másík gyártótól származó kártyát vásároljak helyette? ''
És ez a ''diplomatikus'' válasz érkezett:
''Mivel nagy valószínűséggel működni fog az eszköz az Ön telefonjában,
lehetőséget biztsítunk a memóriakártya kipróbálására a vásárlás előtt.''
Azért mondom, hogy diplomatikus válasz mert kipróbálhatom vásárlás előtt, de arra még csak nem is utal a válaszában, hogy vehetek-e helyette másikat ha nem működik a telomban! Pedig konkrétan erre is rákérdeztem! 
molngab:
Sz.tem erre nincs mód.
SN2O:
A lényeg az, ha kipróbálhatod és működik vele, nem érdekes a 3 m.napos csere. Egyébként valamilyen módon meg kell oldja a problémád, ha neked nem felel meg a kártya -csere másra (ráfizetéssel) v. pénzvisszafizetés.
...

tween
(őstag)
Látom Viktor te ''mindent a vevőért'' elvet vallod,de nem mindenhol van ám ez így,vannak faparaszt eladók nem is kevés!!!!!!!

Nightdragon
(kvázi-tag)
Sziasztok! Egy olyan programra lenne szükségem, amivel a népszerűbb filmformátumokból tudok 3gp-re konvertálni. A célom az lenne hogy, miután egy másik programmal elforditottam a filmet 90 fokkal, 3gp formátumba konvertálom, méghozzá 240x320 vagy 176x144 felbontásban. Tudom elvetemült ötlet, de ezt szeretném kivitelezni, megoldható?
Még szerencse hogy utálom az uborkát, mert ha szerteném akkor megenném, pedig utálom!