Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenkinek!

    Nokia N8 telefonomat szeretném az asztali gépemmel bluetooth kapcsolattal összekötni, és szükségem lenne egy kis felhomályosításra a sebességek terén. Van adatkábelem, de elég sokat fotózok mostanság, és nem akarom dugdosni állandóan.
    Jelenleg egy ősrégi, talán v1.2-es bluetooth adapterem van, ami tökéletesen működik, de egy 1 megás képet 15 másodpercig másol át, ezen szeretnék gyorsítani. (Ha jól tudom, ez maximum 1Mbps sebességre képes, ami 128kb/s, ez még elméletben is kevés, pláne, hogy a gyakorlatban felét ha tudja...)
    A telefonom v3.x-es bluetooth-tal rendelkezik, erről én 24Mbps-os elméleti sebességet olvastam. Igazából ha felét, vagy harmadát tudná, már az is megváltás lenne!

    Nézegetem az USB-s bluetooth adaptereket, találtam is elég jó áron (3.000 forint) v4.0-s ASUS USB-BT400-as kütyüt, viszont a valós sebességekkel gondban vagyok. A v4.0 is 24Mbit/s-ot tud elméletileg, viszont a hivatalos oldalon up to 3Mbps szerepel, ami egy gyors számítással talán ha 300kbps lenne a gyakorlatban. Oké, ezzel is úgy 5x beljebb lennék, de most tényleg, ez csak ennyit tud?! Vagy az is lehet, hogy a jelölés tévesztett meg, és a 24 / 8 = 3 -> magyarán up to 3MB/s-ot akartak írni?

    Köszi a segítséget előre is! Ha van tapasztalatotok, szívesen hallgatom! :R :R

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák