Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Azonnali (mobilos) kérdések órája (kiemelt téma)

(#251) blueMerle válasza Dobimaster (#250) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

MSN-t W850i-re? Nem hallottam róla, ezért nem is állítom az ellenkezöjét, de ennél fogva fogalmam sincs hogy ''kell'' és milyen net kell neki. Feltételem ha létezik, simán java alkalmazásként felpakolod és a telefon wap vagy net kapcsolatát használja.

(#252) Dobimaster válasza blueMerle (#251) üzenetére

Dobimaster
(kvázi-tag)

N70 ről bezséltem:)))

A lusta ember okos ember...én lusta vagyok

(#253) Dobimaster válasza Dobimaster (#252) üzenetére

Dobimaster
(kvázi-tag)

és müxik vele navigációs rendszer?:)N70el?:D
mer látam hogy vki feltet rá tomtom navigációs rendszert:)
tehát akor az megy rajta ugye?:)
egyre joban hajlok az N70 fel:)

[Szerkesztve]

A lusta ember okos ember...én lusta vagyok

(#254) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tud senki semmi okosat mondani, hogy miért irt ki akkora sebességet a gépem a telefonnal amikor csatlakoztam vele a netre? :F

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#255) C4mp3r válasza blueMerle (#251) üzenetére

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet rá tenni. eMSN a neve, és ingyenesen letölthető.

If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

(#256) djtoomi válasza Dobimaster (#253) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

fellehet tenni navi-t de ha jól sejtem ahhoz kell egy bluetooth gps vevő ami nem két fillér.sztem a w850-et válaszd.én mindenképp azt venném a helyedbe.

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#257) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Tudna nekem valaki segíteni abban,hogyan kell softwaret frissiteni a Motorola V3 (nem i) telefonon?

(#258) marsu válasza ToBeY (#257) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

Nekem Motorola V3i telefonom van V3i menüvel, (doboz, CD, USB kábel)...

Érdekel? :D

Menüfrissítésben sajnos nem vagyok járatos :(

Press any key to continue ...

(#259) ToBeY válasza marsu (#258) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem érdekel, csak az hogyan lehet updatelni

(#260) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pc suite nalam nem muxik, se a sajat mappabol se a bejovokbol nem mentette le a sms-eket...
a legelso alkalommal csinalt ilyet, de azt egy dat fileba mentette, es csak unicode kodolassal tudtam olvasni...
nekem egy 6680-rol kellene n90-re uziket masolni
segitsen vki pls...
oxygen-t nem probaltam meg, csak akkor tudom, ha hazaerek melobol, de aztan mar csak fel oram lesz ra...
szoval varok meg otleteket...
masik kerdes: ha memokartyara masolom az sms-eket, azt hova kell, hogy utana a telefon megtalalja azokat?

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#261) Gebriel

Gebriel
(PH! kedvence)

Segitségeteket szeretném kérni.

Egy régi Samsung telefonak nem tudom a tipus számát.
A telefon nem szines kijelzős,kék megvilágitású.Kinyithatós.
Nem kagyló formájú hanem szögletes,külsö kijelzővel is rendelkezik.
Emlékeim szerint az ''A'' szériához tartózik,de azok közt nem találtam(vagy csak elkerülte a figyelmem :U )

Elöre is köszi :R

(#262) Gubro válasza Gebriel (#261) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mi szerepel az IMEI címkén?
Egyébként a Samsungok bekapcsoláskor meg szokták mondani, hogy mik.
Ha kinyithatós, akkor kagyló, vagy mi van? :F

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#263) Gebriel válasza Gubro (#262) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Ha a kezembe lenne a kereset teló nem kérdeztem volna meg :U
Nem kagyló formájú a teló inkább szögletes és kinyitható

(#264) evR válasza Gebriel (#263) üzenetére

evR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

itt [link] szétnézhetsz az OLD kategóriában...

''...trend a lelke mindennek...''

(#265) Gubro válasza Gebriel (#263) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A kinyithatót hívják kagylónak, azaz clamshellnek.
De ha egy dologról beszélünk, akkor én az A110-et tippelném. Igaz, sok ilyen formájú van.

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#266) Gebriel válasza evR (#264) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Kösz a linket :R
Samsung A300 volt a kereset tipus :DDD

(#267) nemma válasza Gebriel (#266) üzenetére

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Honnan van neked ilyen mobilod? :D

(#268) Gebriel válasza nemma (#267) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Sajnos nincs :(
De ilyet szeretnék és azért kellet a segitség,illetve kénne még ha valaki tud eladot;)

[Szerkesztve]

(#269) blueMerle válasza Gebriel (#268) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

ö...retro telónak? mert ez azé nem egy okos tella :F

(#270) Gebriel válasza blueMerle (#269) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Igen 2. teloként szeretném használni.
Estleg ha valaki tud eladó A300 Samsungot szivesen megvenném

(#271) nemma válasza blueMerle (#269) üzenetére

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

OFF: Retro telónál nagyon nem az számít, hogy milyen okos, nemde? Nekem legalábbis nem :DD

(#272) Kephamos

Kephamos
(őstag)

A sonyericssonnak nincs klubszerűsége, mint a nokiának?

(#273) blueMerle válasza Kephamos (#272) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Olyan nincs, de hasonló van: [link]

(#274) Kephamos válasza blueMerle (#273) üzenetére

Kephamos
(őstag)

És ez a menüpont mit takar? ''Tartozékok/PC kártyák'' Amit ott kiválasztok azt kapok ajándékba? :)

(#275) blueMerle válasza Kephamos (#274) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

:F Nem egészen. Ezek a telefonokhoz kapható tartozékok illetve netezésre szolgáló PC kártyák. Már miért lenne ingyen? :F

(#276) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Mobiltelefon ellenőrzés Iránban :U

[link]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#277) _adi_

_adi_
(újonc)

Sziasztok!

Abszolút nem értek a mobilokhoz, ezért kérem a segítségeteket...
Adva vagyon egy Ericsson T600 ''hozzá'' egy ERI T39/T68 adatkábel.
Gépre csatlakoztatva felismeriés tudok is róla másolni a Mobtime Cell Phone Manager-rel. A gond az, hogy 3-4K-val tölti le a cuccost. Ha veszek egy hozzá való kábelt, akkor gyorsabb lesz, vagy valami nincs jól beállítva? ez a T39, T68 már nem mai gyerekek, de azt olvastam h ez a kábel lényegesen nagyobb sebességre képes. Bár gyanítom hogy csak ezekkel a telókkal

remélem hajlandó valaki válaszolni egy ilyen láma kérdésre... :) Köszönöm elrőe is :R

(#278) Ricardo válasza AMD Power (#276) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Következő az lesz hogy elveszik a mobilt :U

(#279) Viktor0610 válasza _adi_ (#277) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Amennyiben jól sejtem, még COM-portos kábeled van hozzá. Ez esetben előfordulhat, h. ilyen lassú.

...

(#280) mhif

mhif
(senior tag)

Halitok!

Előfizus dologgal kapcsban lenne kérdésem. Ha én veszek egy késazüléket, adott előfizetéses csomagban, ahol meg van adva pl. 35Ft-os percdíj és hogy 100percet beszélhetek, azaz a havi díjam 3500ft. Mi van akkor ha én az adott hónapomon belül nem beszélem le a 100percet? A 3,5k-át nekem akkor is le kell perkálni? Vagy esetleg nincs olyan hogy ''áttolódik'' a következő hónapra? :)

És ha túllépem a 100percet-vagy közelítek felé- kapok én a szolgáltatótól vmi értersítést?

thx, mhif

30/412-14-13

(#281) Gebriel válasza mhif (#280) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Mondjuk nem a legmegfelelőbb topicot választórtad.

Ha nem beszéleted le a 100percet azaz a 3500ft azt akkor is ki kell fizetned.Nem tolodik átt
Ha közelitesz a 100 perc felé nem kapsz figyelmeztetés.Arra ott az egyenleginfó.

(#282) _adi_ válasza Viktor0610 (#279) üzenetére

_adi_
(újonc)

A telefon oldalán COM-portos, a másikon USB. Erre tippeltem én is de azt olvastam valahol h ennek ellenére többet tud. Akkor nekiállok így másolgatni :O
köszönöm...

(#283) Nightmare

Nightmare
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Rövid kérdés : Moto v3i midi;mp3 és wma-n kívül mit játszik le?Audióra gondoltam...

-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

(#284) blueMerle válasza Nightmare (#283) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

amr

(#285) Nightmare válasza blueMerle (#284) üzenetére

Nightmare
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez szomorú...akkor marad a wma... :O
Köszi. :)

-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

(#286) Genji

Genji
(senior tag)

Sziasztok!
SE K750i-be milyen típusú és melyik a legnagyobb memóriakártya amit bele lehet rakni? Köszi előre is! :R

•♥•.¸¸.♫♫•♥•♫.•♥•.¸¸.♫♫•♥•♫.•♥•.¸¸.♫♫•♥•♫.•♥•.¸¸.♫♫•♥•♫.•♥•.¸¸.♫♫•♥•♫

(#287) Mac! válasza Genji (#286) üzenetére

Mac!
(fanatikus tag)

Ezek közül tudsz válogatni: [link]

4 gigás a legnagyobb, de annak az áráért tudsz venni egy másik K750i-t. :DDD

Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.

(#288) Genji válasza Mac! (#287) üzenetére

Genji
(senior tag)

Köszi! :R

Ezek szerint kezeli akár a 4gbosat is?

[Szerkesztve]

•♥•.¸¸.♫♫•♥•♫.•♥•.¸¸.♫♫•♥•♫.•♥•.¸¸.♫♫•♥•♫.•♥•.¸¸.♫♫•♥•♫.•♥•.¸¸.♫♫•♥•♫

(#289) villanykar

villanykar
(újonc)

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy Motorola V550-re java progikat tenni,és ráadásul nem kábelen, hanem bluetoothon keresztül hogy kell? Próbáltam a V2C-vel(remélem ez a pontos neve...), de nem sikerült. Ha van valakinek ötlete vagy már tapasztala ez ügyben, akkor legyenszives ossza meg velem(minél részletesebb, annál jobb...).

Köszi:Zoli

(#290) Tsumaas

Tsumaas
(senior tag)
LOGOUT blog

Császtok!

Walkman telókról olvastam teszteket és olvastam olyat hogy hangkép. Mondjátok már meg mi is az? Kössz :R

(#291) 05Steve

05Steve
(lelkes újonc)

Kb mikor jelenik meg magyarországon az Apple iPhone és kb mennyi lesz az ára?

[Szerkesztve]

(#292) Mac! válasza 05Steve (#291) üzenetére

Mac!
(fanatikus tag)

Szerintem elég egyszer is megkérdezni. Annyira nem jön gyorsan, hogy kapkodni kelljen. :DDD

A milyen mobilt vegyek topicban (elég odanemillően) váloszoltam rá.

Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.

(#293) Kephamos válasza Tsumaas (#290) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Szerintem az, hogy hogy is szól igazából, a hangjának milyenségére utal. :)
Mellesleg ajánlani tudom a W szériát.

(#294) onkio

onkio
(újonc)

Hi!

Van egy nokia 7710-es telóm, kb 1 éves ( azért nem tudom pontosan, mert nincs lepecsételve a garancia levél)!
Pár hónapja azt csinálja ,hogy ha be van kapcsolja és töltőre teszem akkor hangjelzéssel jelzi, hogy fel van töltve az akku, ahogy azt kell!
De ha kikapcsolt állapotban töltöm a telót, akkor nincs hangjelzés és a töltés kijelző is villog, bár a töltés befejeződött, mert a töltö teljesen hideg! Utána ha bekapcsolom akkor a töltés kijelző valamikor csak 1 vagy 2 vonalat mutat, után kb 5-10 perc múlva felugrik és a teljes töltöttségi szintet mutatja!

Ez mintől lehet, szoftver , vagy az akku hibája?

Bocsanat, még egy kérdés, a garanciát azt a márkaszervízben , vagy a boltban ahol vettem lehet érényesíteni, (persze a gar. levél lepecsételése után)! Azért kérdem mert el szeretném adni, és ezt a vevővel is tudatni szeretném!

Üdv
Márk

[Szerkesztve]

(#295) villamos

villamos
(senior tag)
LOGOUT blog

Következő kérdésem mostanság merült fel bennem, Faternak van egy 3310-es készüléke. Eléggé primitívnek gondolja az ember ugye. Viszont annak kezelését a mai napig nem sikerült megtanulnia, mert számára bonyolult. Az érdekelne, hogy létezik e még ennél is primitívebb mobil, ami még manapság is használható, és használtan olcsón beszerezhető.
Kizárólag telefonál, nem csinál vele semmi mást. Mivel nem irodai dolgozó, hanem nehéz fizikai munkát végez, és nem kesztyűs kézzel bánik vele, így a strapabírás is lényeges szempont.

(#296) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Milyen árban van egy használt független K800i? Mondjuk egy fél éves....

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#297) Mihaly

Mihaly
(lelkes újonc)

Hellsztok

Tudnátok nekem mondani olyan olcsó telefont ami támogatja a stereo BT headsetet? :)

(#298) perzeus

perzeus
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogyan lehetne levenni a K750i előlapját? Mert cseréltettem rajta komplett házat és a képernyő tele van ujjlenyomattal és szösszel. Le szeretném tisztítani.
Köszi

(#299) perzeus válasza perzeus (#298) üzenetére

perzeus
(lelkes újonc)

Megtaláltam. Már csak azt nem tudom, hogy az előlap csavarját mivel tudom kicsavarni. Ilyen csavart még nem is láttam.

(#300) haka1

haka1
(újonc)

Sziasztok! A samsung d600 telefon adatkábele nem ugyan olyan mint az x660-é?Ugyanis hiába dugom rá nem tudok vele kommunokálni! Most a teló a rossz vagy a szoftverem, vagy én vagyok balfék?Ui:a nejem megöl mert az uj 660-asra nem birok semmit rárakni neki!

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Azonnali (mobilos) kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.