Milyen programmal tudnék 3gp videóból kivágni részleteket?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
perempe
(őstag)
Köszönöm a segítséget...
* George Benson : White Rabbit *

jasszer
(senior tag)
Van vmi tippetek h hol kaphatok emberi áron új/használt Nokia 68**-es készüléket? Se a PH!-n, se az Expresszen, se a Vatera-n, sem a Tesz-veszen nem találtam. 
Apokalipszis? Ezeknek?!

jasszer
(senior tag)
Nem is néztem az apronet-et (mert eléggé fázom tőle), de ennek a 6810-esnek a hirdetése egészen bizalomgerjesztő, egy próbát megér. Köszi. 
Apokalipszis? Ezeknek?!

rlukcs
(újonc)
Mi lehet a baja egy Motorola L6-nak, ha nincsen benne semmi sem tárolva (csak egy pár, de <10 sms üzenet), és mégis mindig, ha érkezik egy sms, azt mondja, hogy nincs elég memória? De aztán mégis eltárolja a bejövő üzenetet?
Ki lehet ezeket valahogy igazán resetelni (a beépített ''mindent töröl'' menüpont nem segített)?
Szoftverfrissítés kell sz.tem.
...

svili
(tag)
Hi!
Szeretném megkérdezni, tudja-e valaki, hogyan lehet kikapcsolni Nokia 6030-ason az unicode kódolást? 
Feltettem a kérdést a 6030-as topicban is, de ezt a topicot valszeg többen olvassák...
Előre is thx 
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
Az üzenetbeállítások között lehet ezt átállítani, azt hiszem, karaktertámogatás v. hasonló néven lesz a menüpont.
Egyébként, ha nem használsz T9-et, akár a bevitel nyelvét is átválthatod angolra, így a telefon nem dob fel UNICODE-karaktereket és az ékezeteid is megmaradnak -csak balradőlőek lesznek azoknál a magánhangzóknál, ahol kell.
...

LynColt
(újonc)
Sziasztok!
Kérdésem lenne, remélem tud nekem segíteni vki...
Karácsonyra kaptam ezt a telt, nem ismeretlen számomra a samsung menüje,
szeretem is, nekem optimális az egyszerűsége, és tényleg nagyon szép!
DE nem tudom az ébresztőjét beállítani, egyszerűen nem ad a beállítás után
OK jelet, csak visszalépésre lehetőséget, teendőknél ugyanígy csak 'kihagy'
funkciót... nem értem.
Vmit át kell állítani, vagy mi? 
Köszi előre is.

LucifeI2
(őstag)
Hangpostát hol lehet kiállítani? Mert a telefonba nem találtam meg. Nokia 5210 és T-mobile, nem értek hozzá úgy hogy nemtudom meik számít ^^ 1777-et felhívtam de nem találtam hangpostára vonatkozó menüpontot, bár lehet csak béna vagyok. 
Noob is not a level, it's a state of mind.

AMD Power
(Jómunkásember)
A Bluetooth miatt perlik a Samsungot és a Nokiát
[link]
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
LucifeI2:
A kiállítani alatt mit értesz? 
Amennyiben a kikapcsolást, azt a 1430-ra küldött -HANGPOSTA üzenettel tudod megtenni.
LynColt:
Bár már a telefon topikjában kaptál választ, legközelebb nagyban megkönnyítené a válaszadást és a segítségnyújtást, ha ebben a topikban leírnád a telefon típusát is. 
...

Noxy
(senior tag)
Hali
Oxygen Phone Manager II for Nokia 2.8 [Build 5.2] sotfthoz keresek magyar nyelvi fájlt.
Ha +van valakinek, legyen szives dobjon 1 privit, vagy küldje el e-mailba.
Köszi előre is.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

Roland183
(újonc)
Sziasztok! nekem van egy sharp 550Sh tipusú készülékem és érdeklödnék hogy 1GB-s microsd kártyát elfogad -e? meg amugy milyen telónak tartjátok ti?

Devid_81
(PH! kedvence)
Sziasztok!
Érdekelne néhány free game mobilra.
És ami extra : forráskód kell,esetleg segítek szívesen a tesztelésben cserébe,de majd megdumáljuk ha van jelentkező.
Igazság szerint valami szó kirakós,szócsata-párbaly szerűség lenne jó elsősorban
Nem kell java vagy flash egyéb szuper 3D-s game
Hanem valami ''pörgős''
Privátba bárkinek elárom a részleteket!
Köszönöm!
.::www.megadanceradio.hu::.

svili
(tag)
Az üzenetbeállításoknál sajnos ilyen nincsen, de jó ötlet a nyelv angolra váltása.. köszönöm!
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''

LucifeI2
(őstag)
Igen, kikapcsolást értettem, köszi szépen. 
Gondolom nem ingyenes szám, mert nem tudtam rá SMS-t küldeni és nincs egy fillérem se
Nah mind1, majd megpróbálom ha feltöltöttem a kártyám, remélem mükszik 
[Szerkesztve]

LucifeI2
(őstag)
Másodjára már elment, csak rossz volt az oldal és nem tudtam szerkeszteni a Hsz-em^^ nemtudom biztos rossz volt a térerő vagy valami. 

tutty
(újonc)
Hello! Tud valaki segiteni abban honnan tudnám a 6610esemre letölteni a klasszikus nokia ring ring csengöhang poly változatát? Elvileg beépitett hangként benne kéne lennie nem? Mert nincs
Konzervativ ficko vagyok, idegesit ez a sok zenebona ami rajta van! Plz help! Elöre is köszönöm!

blaswork
(tag)
hella
nem tudja vki h hogy lehe rendesen törölni minden adatot mobiltelcsikrol mielott eladnad?
mert gondolom itt is siman vissza lehet nyerni az adatokat mint winchesterek esetében
kössze
Szerintem állítsd vissza a gyári beállításokat, a cuccokat meg töröld le.
If God is for us, who can be against us? Romans 8:31
C4mp3r:
Fórumtárs egy ennél alaposabb törlésre gondolt, de ez nem tudom, mennyire megoldható ''házilag''.
LucifeI2:
Az üzenet -a T-Mobile oldala szerint- díjmentes kéne legyen, de előfordulhat, h. 0 Ft közeli egyenleg esetén nem elküldhető az üzenet.
svili:
A magyarnyelvűben nem találok erre vonatkozó információt, pedig úgy emlékeztem, h. lehet ezen állítani. 
Remélem, segíthettem a másik móddal.
Roland183:
Igen, támogatja.
...
Jó lenne tudni milyen telefonról szeretné az adatokat eltávolítani, mert ha symbianos akkor van program amivel lehet ilyet azthiszem. Vagy bemegy egy szervízbe, és ott szívesen letörlik amiket akar.

blueMerle
(PH! kedvence)
Vagy bemegy egy szervízbe, és ott szívesen letörlik amiket akar
Haha, na oda ne! Nézz csak be a Számtech boltosok memoárjai topicba, szépen részletesen még le is írja egykét pofátlan boltos, hogy nézegeti a kliensek sokszor bizalmas, netalán intim fotóit, és ha az ember szól nekik hogy nana, ez pofátlanság és azért nem kéne, még akkor nekik áll feljebb, mert ugye ök a nagy boltos Janikák - tisztelet a kivételnek.

Ergo oda semmiképp ne, a legjobb módszer, ha többször teljesen felülírja a dolgokat, magyarul mindent letöröl, helyére értelmetlen zagyvaságokat pakolni, aztán megint letöröl és újra. Ez mondhatni atombiztos.
''Ergo oda semmiképp ne, a legjobb módszer, ha többször teljesen felülírja a dolgokat, magyarul mindent letöröl, helyére értelmetlen zagyvaságokat pakolni, aztán megint letöröl és újra. Ez mondhatni atombiztos.''
Ez eszembe nem jutott volna! Tényleg!
...
Ez nem rossz ötlet. 

szandisas
(őstag)
sziasztok! adott egy Nokia 6020 egy adatkábellel... ezt az adatkábelt hozzá lehet csatlakoztatni egy 6070 hez? bocs, ha hülyeséget kérdeztem, de nem vágom mennyire kompatibilisek 
aláírás
Emlékeim szerint igen.
...

blaswork
(tag)
így van a gyari beallitasok visszaállitasanal alaposabb törlésre gondoltam.
speciel sharp telorol lenne szó, szal semmi symbian
ezt a sokszor felulirod dolgot h gondoltatok? gyari beallitas aztan ramasol 1000kép ezer telszam.. ennél jobb megoldas nincs?
kössze
Véleményem szerint otthon elvégezhető, alaposabb törlésre nincs más mód, csak az, amit blueMerle fórumtárs említett.
Nem kell hű, de sokszor megtenni, elég egy (esetleg két) alkalommal teleírni majd letörölni a memóriát.
...

marsu
(PH! kedvence)
Sziasztok!
Van egy Moto V3i mobiltelcsim, és ma reggel vettem észre, hogy a két gumi pöcök (ami a tetején van a becsukható résznél) közül az egyik elveszett... 
Lehet ilyet valahol szerezni? Budapesten ...
Press any key to continue ...

szandisas
(őstag)
reméljük menni fog
köszi
aláírás

- iSO -
(tag)
Sziasztok!
Nokia 8910i-mnek elromlott a mikrofonja. Nem hallanak semmit a másik oldalról. Tud valaki segíteni ?
Köszi:
iSO
http://www.kameramiskolc.hu

Ricardo
(PH! nagyúr)
Persze. Meg kell csináltatni ha ér annyit. 

- iSO -
(tag)
Jó ! 
És ki ad nekem árajánlatot ? 
iSO

koko88
(senior tag)
sztem nem ér anyit az egész ,hogy megcsináltassd néz más telefon után 
HA IRSZ PRIVÁTOT ÍRJÁL ELORE thx

koko88
(senior tag)
haverom is elhagytam a v3áról de nem lehet ilyet kapni,de amuyg tök mind1 rajta van-e ez legyen a legnagyobb gondod 

- iSO -
(tag)
Miért kb mennyi egy mikrofon ?
iSO

marsu
(PH! kedvence)
Kár ...
Úgy látom ideje lecserélni a telefonomat ...
Press any key to continue ...
Az mitől lehet, hogy tegnap kipróbáltam hogy a 6233 modemként használom és összekapcsoltam a géppel, el is kezdett csatlakozni és amikor befejezte azt irta ki hogy a sebesség 460 kbit 
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

koko88
(senior tag)
hát attól függ hol javitattod de sztem egy olcsobb helyen is 10k legalább 

- iSO -
(tag)
Értem... Maga a gyári mikrofon 700 HUF... Csak az a baj, hogy nem tudom kicserélni 

iSO

koko88
(senior tag)
hát az leht hogy igen olcsó de munkadij stb és ott tartasz ,hogy 10k 

- iSO -
(tag)
Priviben várom azok jelentkezését, akik megjavítanák Nokia 8910i mikrofon problémáját!
Köszi:
iSO

blaswork
(tag)
kossze szepen mindenkinek a telcsi törlésével kapcsolatos segítő megnyilvanulasokat

robika88
(tag)
[Ez nem az a fórum.
Köszönöm.
Viktor0610]

Dobimaster
(kvázi-tag)
helotok lene 1 kérdésem
w850i vagy n70 music editation a jobb választás szerintetek?
meg még 1 krééd milyen minöségű füles van az n70-hez
előre is thx a válaszokat
A lusta ember okos ember...én lusta vagyok

blueMerle
(PH! kedvence)
A két telefon teljesen más kategória. Az N70 zenelejátszási tulajdonságai meg sem közelítik a W850i minöségét, ámde a Nokia Symbianos, sok okosságot lehet rá felpakolni. Amennyiben fontos a zenei oldal, mindenképp a W850i-t válaszd.