Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XIV. (téma lezárva)

(#901) DTF válasza k.t.a. (#899) üzenetére

DTF
(fanatikus tag)

Szia!

A Samsung 1 év gyári garanciát biztosít a telefonjai mellé. A nagy műszaki áruházakban is szintén 1 év, mivel gyári garanciával adják tovább őket.
Néhány kisebb GSM bolt ad 2 év garanciát is, de ez nem gyári, hanem csak bolti garancia. Tehát nem a Samsung szervízeli és tartja karban, hanem a GSM bolt.

[Szerkesztve]

DTF

(#902) k.t.a. válasza DTF (#901) üzenetére

k.t.a.
(senior tag)

Köszi! Pont erre voltam kíváncsi, mert a google 1 illetve 2 évet is mutatott. :R

(#903) Dictator^

Dictator^
(PH! addikt)

szeretnek biztonsagi masolatot keszeni 1 mar meglevo eredeti filmemrol, nagyon karcos asztali dvd meg alig viszi mar.
a filmnet engedi megnezni gepen, de lemasolni nem tudom.
nero kidob egy uzit hogy vedelemmel van ellatva.
dvd shrink nem tudja olvasni.
mivel probalkozzak?

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#904) daa-raa válasza lacqa (#900) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ha Global-od van, akkor nem is kell neked a Line-in. Hanem mint említettem CD Audio vagy Aux, attól függően mire kötötted. Mindenesetre nem lenne hátrány tudni, hogy milyen lapod van.

Si vis pacem, para bellum.

(#905) Dictator^ válasza Dictator^ (#903) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

problema megoldva. dvd decrypter 1:1-ben lekapta.
thx azert ^^

(#906) Fix

Fix
(tag)

On:
Az én kérdésem.
Az én monitorom 1280x1024 60Hz tudja digitálisan.
De a karin belehet állítani nagyobb értéket.De ez nem megy a monitor kárára? :F
Tehát attol függetlenül, hogy mit tud a monitor felbontásban a kártyán be lehet állítani nagyobb felbontást?
A válaszokat előre is köszi :R

Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#907) lacqa válasza daa-raa (#904) üzenetére

lacqa
(lelkes újonc)

Szia! Az alaplapom egy Gigabyte GA945P-S3 csak cd bemenet van rajta! Azon keresztül kötöttük össze!De nem sikerül megszólaltatni!Érdekesség ha a Winfast vezérlöjén megnyomom a pillanatkép gombot,kattan azt hallani!?Tanácstalan vagyok? :W

(#908) k.t.a. válasza Fix (#906) üzenetére

k.t.a.
(senior tag)

Gondolom LCD monitorod van. Teljesen fölösleges nagyobbra állítanod, mert nem lesz változás, max annyi, hogy nem látsz majd a monitoron semmit. Tönkre nem fog menni, kipróbálhatod nyugodtan. Ha túl magasra rakod, és fekete lesz a képernyő, akkor ne nyúlj a billentyűzethez, csak várj 15 másodpercet, és visszaáll.

(#909) REDeath válasza Fix (#906) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

k.t.a már leírta, de vannak olyan monitorok amik valamiért nem állnak vissza 15 másodperc után :U ha ez előfordul és nincs képed, akkor bootnál válaszd az F8-al a spéci indításokat, és itt a VGA mód engedélyezése, ez 640*480 ~60Hz-t állít be alapértelmezettként :)

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#910) piqla

piqla
(őstag)

Sziasztok!

Daemon toolsal akarnek installalni egy programot, de hiaba mountolom be az elso kepfilet, nem akarja behozni az install menut. Miert nem vajh'?

Szereted az állatokat?

(#911) Fix

Fix
(tag)

Köszi
Erre a válaszra vártam.
:R

Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#912) qwasa

qwasa
(újonc)

Szevasztok!

Adott a következő konfig:

Asus A7N8XE deluxe alaplap (bios 1009)
Ahtlon XP 2700+ proci
2x512MB DDR400 Kingston RAM (DUAL-ban)
ATI Radeon 9550 128MB Ram videokártya
Seagate 40G HDD
Maxtor 80G HDD

Ez konfig Kb. 2 éve gondnélkül ketyegett. A múlt héten voltak apró hülyeségei, bizonytalanságai. Na gondoltam XP újratelepítésnek itt az ideje, ez meg is történt.
Ekkor vettem észre egy érdekes dolgot.
Bootoláskor azt írja ki a képernyőre, hogy a processzor AMD Duron ( holott eddig Athlon XP volt).
A biosban a proci beállitása ugyan úgy vannak mint ezelőtt 13X166MHz :2167 MHz
Az XP Sajátgép menüben is azt írja, hogy AMD Duron processzor, valamint a CPUZ és az EVEREST is AMD Duron-ként azonositja. Az újra telepítés óta időnként újraindul gép, előtte ilyen nem volt.
Kérdésem, míért van ez, sérült a BIOS vagy rossz a telepítés? Van valakinek ötlete, mitévő legyenek?

(#915) Whaskes válasza qwasa (#912) üzenetére

Whaskes
(senior tag)
LOGOUT blog

csinálj egy cmos resetet. ha nem segít rakj fel egy új bios.

|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

(#916) lacqa

lacqa
(lelkes újonc)

Sziasztok!Azt szeretném tudni hogy a Leadtek Winfast 2000 Xp Global tunerkártya tudja e videó felvételnél a 720×576 os felbontást? :W

(#917) Winner_hun válasza lacqa (#916) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Leadtek WinFast TV2000 XP Global, PCI TV + FM-tuner, Bt878 chippel, automatikus programkeresés Mono TV tuner, Sztereo Rádiótuner S -videó / Kompozit Videóbemenet; Audio line in és line out; Távirányító Állóképek tárolása az összes használatos formátumban, 24 bites színmélységben max. 1024x768 felbontásban Mozgókép rögzítése AVI formátumban, max. 320x240 felbontásban, 25 kép/másodperc,PIP - kép-a-képben funkció PAL felbontás 768x576 -ig, NTSC felbontás 640x480 -ig Win 98SE, Win ME, Win 2000, Win XP driverek, Ulead Media Studio 6.0 Full Software

A falbaverős szmájli minek kell? Mert ott vanM:F:U

[Szerkesztve]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#918) Whaskes válasza Winner_hun (#917) üzenetére

Whaskes
(senior tag)
LOGOUT blog

mivan, hülyeséget írtál? ;]

|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

(#919) Whaskes válasza lacqa (#916) üzenetére

Whaskes
(senior tag)
LOGOUT blog

[link] keresd ki a neked megfelelő manualt és olvasd el. :)

(#920) Winner_hun válasza Whaskes (#918) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

rossz termék leírását írtam bele, de javítottam

(#921) Winner_hun válasza Whaskes (#919) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[kép]

(#922) Whaskes válasza Winner_hun (#921) üzenetére

Whaskes
(senior tag)
LOGOUT blog

ezt most mé?? :F

(#923) Winner_hun válasza Whaskes (#922) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Méne?;] Mert mondjuk anna a segítségével találtam meg?:U:)
Amúgy van topikja is: [link]

(#924) lacqa válasza Winner_hun (#917) üzenetére

lacqa
(lelkes újonc)

Köszi! :R A falbaverős azért mert a vevöm ki akaszt a kérdéseivel ezért már falba verem a fejem!Mindent értek nagy Up neked!! :R

(#925) aviator17

aviator17
(újonc)

Hali!

Epson ALC-900. Valamikor nemolyan régen láttam neten toner utántöltési útmutatót, csak már nem találom sehol. Most szedtem szét egy régi tonert hát elég bonyolult dolog és nem lettem okosabb...tud valaki valami kis tanácsokat adni hogy porral hogy töltsem újra a tonert? vagy netán ha valakinek megvan az a kis egész konkrét útmutató küldje el pls.

Köszi üvd
Ádám

(#926) KL555

KL555
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Hülye kérdés (és inkább a tápos kérdésekhez kellett volna feltennem), de azért inkább biztosra megyek.Tehát,ha a gépházra az van írva,hogyMidi ATX, a tápra pedig az, hogy ATX,attól az még jó, és működik a gép ? :F :)

(#927) marsu válasza KL555 (#926) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

A ''MIDI'' az a ház méretére vonatkozik, az ATX az meg ATX ...

Press any key to continue ...

(#928) varga911 válasza KL555 (#926) üzenetére

varga911
(senior tag)

mod: Megelőztek :D

[Szerkesztve]

(#929) KL555 válasza marsu (#927) üzenetére

KL555
(lelkes újonc)

Értem :DDD (mondtam, hogy hülye kérdés :D )
Köszi :R

(#930) mr.mitnick

mr.mitnick
(újonc)

helóóó mindenki! az a kérdésem lenne,hogy a laptopomnál ismeretlen okból(jó lenne tudni) néha lezárolja magát a fiók...és forduljak a rendszergazdámhoz ;) ötletek? a biossal semmigáz,csak a userrel ****** :D

Keresek diamondback,copperhead egereket,msnen elértek!

(#931) Dictator^

Dictator^
(PH! addikt)

hell

most szetutnek vmit.
10mbites hub, ~1mb/s-es masolas win98 rendszerre, 4.7gigas filet, erre 98% error disk is full.

ott van meg 12gb hely ahova masolom (scandisckeltem a 98as rendszert no hiba).
ahonnan masolok meg 8giga szabad hely van.
hol a problema? :O

(#932) daa-raa válasza Dictator^ (#931) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

FAT32-n 4GB a maximális fileméret. Ha megfeszülsz se fogsz tudni nagyobbat ráírni.

(#933) Dictator^ válasza daa-raa (#932) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

akkor emiatt jon ki a hibauzi igaz?

hm fura mert: isot mar irtam ki azon a rendszeren
4,37 GB (4 700 471 296 bájt) ekkorat

amivel meg most probalkozok az egy avi file:
4,27 GB (4 587 015 680 bájt) ekkora..
tuti ez a hiba?

(#934) daa-raa válasza Dictator^ (#933) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Biztos ez.

Azt az iso-t miről írtad ki?

(#935) Dictator^ válasza daa-raa (#934) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

mirol irtam ki ? (win98 maxtor 40es vinyo:) )
tehat:a dvd filmet felmasoltam isoba, majd kiirtam neroval. tokeletes lett. nem volt problema vele.

kerdes 2: egy tomoritetlen avit kodolnek divxbe multipassal (mar nem tudom pontosan a nevet mert elkezdtem 1passosba csinalni virtual dubbal es csak ha bejefezte akkor tudnam megmondani). tehat ezzel a multipassos dologgal tok sotet kep keszult + melle a hang, ez mitol van?

[Szerkesztve]

(#936) daa-raa válasza Dictator^ (#935) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Az első menetnek nincs képtartalma, ott csak elemez. Nézhető video-t először a második menet ad.

(#937) Dictator^ válasza daa-raa (#936) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

meg nem vegeztem, de hogy erted, hogy a masodik menet ad?
mert amit latok a beallitasok kozt ott nincs ilyen.
vagy ketszer kene elinditanom a rippelest - igy erted? (multipassosrol van szo ugye)

(#938) Bandus99

Bandus99
(őstag)
LOGOUT blog

Szaisztok
Segitsetek nekem legyszives gyorsan kellene kitalalnom,

egy Inno3d 6600 nonGT AGP s kartyahoz mifele parameteru gepet erdemes epiteni, ami kiszolgalja?

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#939) greatchaos válasza Bandus99 (#938) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

régebbi konfigok közül
2500+ bartom már elegendő
p4 2,8-tól nem celeron

esetleg olcsósága miatt
939 A64 3000+ 3200+ max, több nem kell - meg nem is érdemelne többet a 6600:DD

(#940) Bandus99 válasza greatchaos (#939) üzenetére

Bandus99
(őstag)
LOGOUT blog

Koszonom

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#941) alexnowan

alexnowan
(fanatikus tag)

Vakuljak meg...

Nem látom hol kell új témát nyitni :B

Ciki egy tagtól tudom de lécci.

Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.

(#942) C4mp3r válasza alexnowan (#941) üzenetére

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bemész abba a kategóriába ahova nyitni szeretnéd, és ott van felül a fekete részben, hogy új téma. [kép]

[Szerkesztve]

If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

(#943) alexnowan válasza C4mp3r (#942) üzenetére

alexnowan
(fanatikus tag)

TX!!!
Naon hétfő van...

Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.

(#944) mr.mitnick

mr.mitnick
(újonc)

helóóó mindenki! az a kérdésem lenne,hogy a laptopomnál ismeretlen okból(jó lenne tudni) néha lezárolja magát a fiók...és forduljak a rendszergazdámhoz XD ötletek? a biossal semmigáz,csak az user baxaxik...PLS HELP :R ---->valakinek ötlete? a laptop egy Fujitsu Siemens C-series Lifebook...most ''műhelyben'' van az asztali gép,ezen CS-zek,fontos lenne! köszi szépen!

Keresek diamondback,copperhead egereket,msnen elértek!

(#945) Spada

Spada
(kvázi-tag)

sziasztok!

hálózati problémám lenne

adott:
- asztali gép, notebook, 3méter utp kábel
- fixip-t beállít, bedug-bedug, villám módjára létrejön a háló, windowsos hálózatvarázsló futtat

probléma:
- asztali -> notesz irányban átlag 30kbyte/s-el másol, holott fordított irányban 6000-10000kbyte/s is megvan. ezen értékek függetlenek attól, melyik gépről indítom a másolást, és persze idle állapotban történik a másolás

próbálkoztam (siker nélkül):
- hálókari csere az asztaliban
- mindenféle driverfrissítés
- mindenféle tűzfal kikapsolása

előre is kösz a válaszokat

(#946) Yooha

Yooha
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Megpróbáltam a nero-val menüs DVD-t készíteni, de az avi vidót nem tudja megnyitni, mivel valami mpeg-4 decoder kellene neki. Mi ez, és honnan szerezhető be?
Friss windows xp, codec pack-et nem rakok fel, mert az állítólag nem ildomos, most egyesével keresem a codeceket.

Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

(#947) szandisas

szandisas
(őstag)

Hy! A suliban elég szép sebességgel lehet torrentezni. A gépeken Novell háló működik. mindenkinek van saját accountja. Ha az indítópultba beteszem a Utorrentet, akkor ha más használja a gépet akkor menni fog a Utorrent? ( jó lenne , ha egyfojtában menne a seed ;] ) :R

aláírás

(#948) Spada válasza szandisas (#947) üzenetére

Spada
(kvázi-tag)

Van közös indítópult és van accountonként is indítópult. Ugyanúgy, mint Start menü, Asztal, stb. Ha a közösbe rakod az utorrent-et, amit kétlek, hogy menni fog, mert nem lesz rá írási jogod, akkor elindul mindenkinél. A közös mappák XP-ben a C:\Documents and Settings\All Users helyen vannak alapból.

(#950) szandisas válasza Spada (#948) üzenetére

szandisas
(őstag)

mondjuk azt nem értem még, hogy mindenkinek van saját accountja, és a gépek tele vannak ( főleg az asztal) képekkel, meg hülyeségekkel... ezek szerint az asztal közös? :U

aláírás

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XIV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.