Ez igen ez teljesítmény a köbön.
(Szerintem többen is vagyunk
)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
(#852) greatchaos válasza nguru (#850) üzenetére
- Privát
- 2007-03-16 21:06:49

greatchaos
(PH! addikt)
mindenkinek szar az msn-je, a nagy többségnek
(#853) Dr. Romano válasza DTF (#846) üzenetére
- Privát
- 2007-03-16 21:15:45
Hi!
Nyomd a Windows+Break kombit, majd klikk a Speciális fülön, onnan gó a Teljesítmény sor Beállítások gombjára, majd a legtutibb az ha a Vizuális hatások fülön a Legjobb megjelenítést választod.
Ja majd OK! 
Így visszakapod a hőn áhított sávot! 
Hello
A Partition Magicben hol lehet beírni a regisztrációs kódot?
"Csak úgy mondom"

musklyman
(újonc)
Kihúztam a headset-em és ugyanez az arab rádió szólt a hangalon is! Szal szerintem a fülesnek nincs baja.. lehet esetleg a hangkártyával valami? vagy vírus? (mert pl. játékban eléggé laggoltam.. meg le-le fagyott a gép egy pillanatra)

_xYzZi`!
(#856) DTF válasza Dr. Romano (#853) üzenetére
- Privát
- 2007-03-16 22:12:15

DTF
(fanatikus tag)
Megvan! Kösz! Eddig a megjelenítésnél próbálkoztam...
DTF

Hellas
(senior tag)
Sziasztok! Tegnap raktam újra az XP-t, 3szor is egymás után, mire sikerült...A rendszer azóta ismét nem 100%-os.Szinte a firefoxon és a flashgeten kívül semmit sem tudok megnyitni, mindenre kiírja, h hibát észlelt és leállt. Még a vezérlőpultra is. Flashgetet, ha bezárom, akor pedig ezt dobja ki: ''A 0x760c7c40'' címen található utasítás a '0x00000000'' memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: written''
A memória lenne rossz? És ezért küszködik az egész gép? Előre is köszi.
igen, ez ram gyanús. de egyszerűen kiderítheted, hogyha tudsz kérni kölcsönbe másik ramo(ka)t.
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

marsu
(PH! kedvence)
Szia!
Esetleg próbálj futtatni egy Memtest-et ...
[link] Innen letölthető ingyenes program.
Press any key to continue ...

lacqa
(lelkes újonc)
Sziasztok! Valaki tud valamit az IWIW-en miért nem lehet meghívót küldeni:azt írja hogy márc.12-én küldhetek de semmi!Én meg beigértem,most ég a pofám!

DTF
(fanatikus tag)
Sziasztok!
A problémám az, hogy nem tudok normálisan netezni, mivel a firefox és az IE 2-3 percenként újraindítás után is állandóan leáll mert hibát észlel. Mi lehet a gond?
DTF
DTF
(#864) TrollBalint válasza lacqa (#862) üzenetére
- Privát
- 2007-03-17 09:58:45

TrollBalint
(őstag)
meghivót azt kérni kell. onnantól kezdve beletellik pár hétbe mig megkapod (azt hiszem 1 hónap mire megjön) utánna elvileg tudsz küldeni minden gond nélkül
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

Hellas
(senior tag)
Na a memtest 30 perce fut, hiba nélkül 
(#866) lacqa válasza TrollBalint (#864) üzenetére
- Privát
- 2007-03-17 10:20:31

lacqa
(lelkes újonc)
Köszi!
Akkor várakozó álláspont! 

ronati
(lelkes újonc)
Sziasztok az aprohirdetésekben a kedvencekbe kijelöltem hirdetéseket,és nem tudom törölni.Mit kell tennem?

ronati
(lelkes újonc)
Bocs, most látom,rossz helyen vagyok.Háát eez aaz,a járatlansáág.
De ha már itt vagyok,némi irány mutassatok! köösz!
[Szerkesztve]

Hellas
(senior tag)
Abszolút nincs húzva
Athlon XP 2000+, alap órajelen.

marsu
(PH! kedvence)
Szia!
Internet Explorert használsz?
Press any key to continue ...
(#872) tupacamaru válasza ronati (#868) üzenetére
- Privát
- 2007-03-17 11:56:42

tupacamaru
(PH! addikt)
Kis kuka ikon a hirdetés mellett. 
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
(#874) ronati válasza tupacamaru (#872) üzenetére
- Privát
- 2007-03-17 11:59:23

ronati
(lelkes újonc)
Köszi,most már én is okos vagyok!! 
(#875) tupacamaru válasza ronati (#874) üzenetére
- Privát
- 2007-03-17 12:07:41

tupacamaru
(PH! addikt)
Nincs mit. 
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
Hello
Feltettem a Vistát de nem tetszik.
Most le akarnám szedni de mindig automatikusan a Vista jön be. Hogy lehet átállítani hogy az XP töltődjön be? Egy winyón külön partíción vannak.
"Csak úgy mondom"
Vista-ban nincs olyan hogy vezérlőpult - rendszer - indítás/helyreállítás?
Vagy boot manager programmal.

Hellas
(senior tag)
Na ez meglehet, mert néha csinál a gép fura dolgokat.Pl 2 darab ramot, ha beteszek, akkor úgy már hülyül a gép...vinyókat néha nem lát, pedig mindkettő jó...
Üdv.!
Lenne egy kis gondom, mégpedig az, hogy mostanában véletlenszerűen, de szinte minden nap elmegy a hang
De nem mindenütt, csak játékokban például. Winampban szól a zene, de ha meg akarom nyitni a hangerőszabályzót kiírja hogy: Nem érhető el aktív keverőeszköz
A gépben 2 SBLive 5.1 hangkari van, drivereket nem bántottam ezer éve és semi bajom se volt velük. Gordian Knot codec pack is van, de eddig azzal sem volt gond. Egy restart megoldja ezt a gondot, de utána újból előjön. Most pedig azt is megfigyeltem, hogy miután így elmegy a hang a hálózat is meggajdul
Az eddig megosztott mappák és meghajtók úgy látszanak, mintha nem is lennének megosztva és ha újra próbálom, akkor kiírja, hogy a szolgáltatás nem indult el. Fura, mert egy restart után ez is visszatér normálba. Ez a kettő valahogy összefügghet, de fogalmam sincs hogy és miért...
Valakinek esetleg van valami ötlete?
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

lacqa
(lelkes újonc)
Sziasztok!Beraktunk egy Winfast Tv 2000 Global tuner kártyát fel lett instaláva a software a képet be is állitottam de nincs semmi hangja!Az eszközkezelöben minden stimmel!Valakinek van ötlete? 
Összekötöttétek a hangkari line-in bemenetével? 
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

lacqa
(lelkes újonc)
Most össze kötöttük az alaplap cd bemenettel a tunert amit attak hozzá kábelt de semmi,más hely nincs az alaplapon!A tuneren hátul csak bemenet van ugye a video meg kamera az a sokpólusu csatit adták! Ötlet?? 

daa-raa
(MODERÁTOR)
Lehet a programban is be kellene állítni, hogy mire kötötted a hangkártyán a hangot.
Si vis pacem, para bellum.
30 perc édes kevés
a memtestben válaszd ki hogy a lehető legtöbb ramot tesztelje egyszerre, és így órákat kell mennie hibátlanul!
(mert pl. ha 1 GB-ból csak 256 ot tesztelsz vele, akkor a többi ha hibás akkor nem derül ki)
ezért érdemes All Unused RAM-ra állítani, és hagyni hogy többször is lemenjen a 100%.
én mikor elmentem suliba bekapcsoltam és délutánig sem hibázik.
viszont látom írtad hogy néha vinyókat nem lát stb, ezért beállok a sorba és egy kölcsöntápot javasolok 
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

carvelino
(lelkes újonc)
Az lenne a kérdésem hogy hogy tudom azt megoldani, hogy az szóljon a hangfalakon amit a mikrofonba beszélek?? Felvenni meg lejátszani tudok, de nem megy azonos időben
köszi
v.
Túl sok állat, túl kevés cirkusz.

nguru
(fanatikus tag)
Hangerőszabályzóban a mikrofoncsuszkánál vedd ki a pipát a némításból. Csak vigyázz, mert gerjedni fog....

lacqa
(lelkes újonc)
Megtörtént! De semmi hang! Kezdem nem érteni!Kipróbáltam már nagyon sok variáciot de semmi! 
- Privát
- 2007-03-17 20:39:10

Wolf Howler
(újonc)
Szép jó estét mindenkinek!
Azzal a kérdéssel
fordulok hozzátok, hogy szeretnék letölteni videókat a YouTube, Videoplayer, stb. oldalakról. Valahol olvastam hogy FlashGet-el le lehet tölteni.
Nekem a FG1.8.0.1002 van fenn a fireróka Flashgotjával, meg a fireróka videodownloader, de egyikkel sem sikerül a letöltés. 
Le tudná valaki nekem íni lépésről lépésre a letöltés folyamatát meg a beállításokat?
Válaszaitokat előre is köszönöm! 
Lupus est homo homini!
Nem tudom milyen hangkártyád van,de a hangerőszabályzón a line- in bemenetre állítsd ..
Nem igérek semmit..... de azt betartom..
Skypeban hogyan lehet a partnereket fülekre tenni, hogy ne külön ablakokban legyenek?

lacqa
(lelkes újonc)
Alaplapi vezérelt,Realtek 9.1-es lett letöltve a netröl!Nincs olyan hogy line in bemenet állitási lehetöség!? 

kiserika
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Rendelkezik valaki felhasználói tapasztalattal, vagy látott e a DocuPen termékcsalád tagjai közül valamelyikkel?
Ha nem, de van valamilyen segítő, építő vélemyényed a ''toll szkennerek''-ről azt is köszönettel venném!
Üdv, Era

DTF
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Egy laptopon nem működik a touchpad (a két funkciógomb igen). ez abban nyílvánul meg, hogy a kurzor néha regál, de mindig a képernyő vmelyik szélére húz.
Lehet ez szoftveres probléma? Vagy annyi a touchpadnek, szervíz?
Egy touchpad átlagosan mennyi ideig szokta bírni laptopoknál?
DTF
DTF

daa-raa
(MODERÁTOR)
Még nézd meg a hangerőszabályzó felvételi beállításait. Ott is engedélyezni kell az adott bemenetet (tipikusan CD-in vagy Aux szokott lenni egyébként).

lacqa
(lelkes újonc)
Nekem Mikrofon meg keverö meg vonali hangerö van mind engedélyezve nincs el némitva semmi! 

daa-raa
(MODERÁTOR)
Egyszerre csak egy bemenet lehet engedélyezve. Alaphelyzetben nem jelenik meg az összes bemenet, de lehet engedélyezni a megjelenítésüket, a Hangerőszabályzó -> Beállítások lapon, ha kijelölöd a Felvétel pontot. Ekkor a lenti listában ki tudod jelölni mely bemenetek látszódjanak a Hangerőszabályzón.![[kép] [kép]](http://img232.imageshack.us/img232/7536/recordingwa8.png)

lacqa
(lelkes újonc)
Ok! Megpróbálom!

k.t.a.
(senior tag)
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy samsung telefonokra mennyi garancia szokott lenni? Egy i750-ről lenne szó, ha számít valamit.