godnoltam nem túródom be oda egy videoval
De akkor muszáj lesz. thx
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Convex
(fanatikus tag)
Már vettem ilyen lemezt, és eddig nem volt vele gond, lehet átb@sztak a csomaggal? De ezt kizárnám, mert origi volt...

marsu
(PH! kedvence)
Daddy Yankee - Gasolina

Press any key to continue ...
- Privát
- 2007-03-10 19:13:03
egy kérdésem lenne, amire magamtól még nem sikerült rájönni:
folyamatosan elfogy a hely a rendszerpartíciómról. 5Gb, kíndóze (XP), Program files s még minimális más cucc van ott.
Régebben odatettem egy giányi swap file-t, de azt azóta áttettem máshová.
Mégis hetente késtszer-háromszor arra ''ébredek'', h megint egy böszmeteg swap file van ott...
Tipp?
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

Convex
(fanatikus tag)
Bettem dvd-rw-t, cd-t azoknak muatja rendesen a max írható sebbeségét
Akkor valszeg szar a lemez
A gépem még egy cd írás alatt is, teljesen belassul 
Valami ötlet? Szar a dvd-íróm?
[Szerkesztve]
Batch dolog!
[link]
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

Thommyboj
(fanatikus tag)
Hali!
Billentyűzetet keresnék úgy 5000 Ft értékig. Legyen halk, és a billentyűk puha tapíntásuak, hiszen elég sokat gépelek, és gyorsan is, tehát fontos lenne a kényelem, illetve hogy egy pár multimédiás gomb legyen rajta, mert a mostani genius kb-21e n hozzászoktam, csak már ez a bilcsi kicsit hangos és kemény a tappintása néha több oldalnyi gépelés után, és legyen csuklótámasza is bár ez opcionális, bár jó ha van, mert az is jól szolgált a jelenlegi bilcsimnél.
Eddig egy kiszemeltem van, csak sokat nem tudok róla, csak teszteket olvastam, de inkább véleményekre vagyok kiváncsi:
A4tech Gamer Office: [link]
Edigitalon kb 2400 Ft és elég jól néz ki, meg jókat olvastam teszteken róla, na meg ennyi pénzért, csak a hangjáról tapintásáról sokat nem lehet megtudni.
De bárki tud az elképzeléseimnek megfelelő bilcsiket azt előre megköszönöm.

JX
(lelkes újonc)
Sziasztok ! Egy kis segitséget szeretnék kérni..
A Canon IP3000 típusu nyomtatóm az a hibaüzenetet irta ki hogy az elhasznált tinta tároló megtelt majd felváltva villognak a ledek és nem csinál semmit. Ez a tinta tároló elvileg két db szivacs amit sikeresen kitisztitottam. de a hibaüzenet megmaradt hogy lehetne ezt törölni a memoriájából.
SEGÍTSETEK SOS MIT CSINÁLJAK ? 
Köszönöm...
Ha halkat akarsz, akor ilyen extra lapos Geniusokat nézd meg. árban is akörül vannak. konkrétat nem tudok, és nem is akarok mondani, de havernak ilyen lapos geniusa volt, és nagyon halk volt. (azóta laptopja van, azé nincs már meg neki, mielőtt megrémültök
)
ui: bár ha sokat gépelsz és gyorsan, akor lehet nem jó választás, mert azért ezt meg kell szokni kicsit szvsz, mivel lapos 
[Szerkesztve]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Eeneke
(újonc)
SOS segítség kellene!
Adott egy Win XP SP2 rendszer.
Egyik este rendesen lezárom, másik nap bekapcsolom, de nem tölti be a WIN-t, hanem a következő képernyő fogad:
''A WIN a rendszer védelme érdekében leállt, bla, bla...
Válasszon a következő lehetőségek közül:
- csökkentett indítások
- normál indítás
- legutolsó helyes konfiguráció''
Nos, akármelyiket is választom, elkezdi betölteni a WIN-t, azonban egy idő múlva magától újraindul! És ugyanezt a képernyőt kapom vissza!
A hardverütközések kizárása érdekében már csak a HDD maradt bent, de úgy látszik a feltelepített WIN-el lehet a probléma. Nem igazán szeretném viszont újratelepíteni, csak a legvégső esetben, mert elég sok adat meg program van rajta.
Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a baj, illetve esetleges megoldási javaslatok?
Danke, köszi!
''Nincs igazság. Csak én vagyok'' - Halál
Na megkerestemt: hosszútávú gépelésre ajánlják ráadásul 
[link]
annyi hogy nincs csuklótámasz 
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

WillChi
(őstag)
Teljes újratelepítés helyett csinálj 'Javítást'! Ha még visszaállítható, akkor megmarad valószínűleg mindened (vagy majdnem mindened).
Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...
hirtelen újraindulás ram miatt szokott lenni. de azt elvileg kizártad. hmm..
csak egy partíciód van? az nem túl célszerű, pont az ilyen esetekre. (ha majd újra teszed valaha, legyen egy 10-15-ös winnek és az alap progiknak, minden más mehet a maradékra )
hogy a fennálló úraindulást hogyan tüntetheted el, nem nagyon van ötletem sajna. bár ha nincs jobb, akkor próbáld meg a windows javítása menüt, miután cd-ről bootolsz. ez nem bántja az adatokat. a feltelepített dolgokkal nem tudom pontosan mi lesz, majd valaki tapasztaltabb megmondja, de emlékeim szerint azok is megmaradnak, futtahatóak lesznek.
WillChi eléggé beelőzött, sokáig fogalmaztam 
[Szerkesztve]

WillChi
(őstag)
Igen, az adatok megmaradnak. Sok ilyen jellegű javitást végzünk a céges gépeken.
[Szerkesztve]
Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...

DragonR+
(senior tag)
Ezeket az izéket nem lehet csak úgy otthon kimosni, mert egy speciális anyaggal vannak impregnálva. Lehet, hogy kimostad és tiszta, de biztos, hogy már hasznáhatatlan maga az abszorber. A hibaüzeneted meg azért van meg, mert nullázni kell egy számlálót.
Vidd szervízbe! Ott kicserélik Neked az abszorbert és nullázzák a számlálót.
Lehet, hogy megtalálod neten a nullázás módját, de ebbe ne ugorj fejest!
Mert ha tönkrement az abszorber, akkor rossz a nedvszívó képessége, vagyis nincs.
Ha így elindul a nyomtató, akkor az szépen megtelik tintával. Cudarul tud kinézni.
Szóval, irány a szervíz!
Üdv, DragonR+
[Szerkesztve]
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

bugi69
(kvázi-tag)
Hali,
Használ esetleg ilyen progit?:
Anonymizer Total Net Shield
és tudna segíteni hogy kell beállítani ?
Thx !!

Chandler
(senior tag)
köszi már sikerült visszahozni egy file rescue pro nevü progival
habár a 67 file ból hiányzik 5 de még mindig jobb mintha mind 67 hiányozna
1ébként a mappából miután visszahoztam (másik helyre) mindent kitöröltem de a mappát nem engedi és nincs benne semmi és a mérete 0 byte de a közbe meg foglalja a helyet
de madj csökkentett módba kitörlöm 
http://flickr.com/photos/gibert

Chandler
(senior tag)
mod:
megpróbáltam kitörölni a mappát csökkentett módban, de ott sem engedi
azt irja ki hogy:
''can not delete folder, because it is not empty''
nincs benne 1 db file se de közbe meg foglal 15 gb-ot (annak ellenére hogy ha megnézem a tulajdonságoknál hogy mekkora, 0 byte ot ír ki)
hogy töröljem ki? valaki plz help

Chandler
(senior tag)
nemtom mi lehet a baj de az egy megoldás hogy felrakod a windowst újra, úgy hogy nem formázol, elég szar lesz a rendszer de arra jó hogy lementsd a dolgokat ami kell utána meg format és a tiszta winyóra felrakod a winfost.
ez sztem működik csak eléggé időigényes

virkir
(PH! addikt)
Ez [link]lehet a te barátod.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.
(#471) bolondember válasza bolondember (#454) üzenetére
- Privát
- 2007-03-11 10:03:44
valakinek ötlete?
Én már az újratelepítésen kívül szinte mindent megpróbáltam... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

bugi69
(kvázi-tag)
Esetleg vkinek ötlete erre ?

nguru
(fanatikus tag)
Szia!
Esetleg csak a rendszert cseréld! (Második ''j'' a telepítésnél....)
Így csak az op. rendszert cseréled, a többi dolgod megmarad.
- Privát
- 2007-03-11 11:13:47
MOD: megoldódott. 
[Szerkesztve]
- Privát
- 2007-03-11 11:29:52

mefistofeles
(fanatikus tag)
Skacok!
Vistahoz töltöttem le egy új témát, de mikor rámutatok, hogy arra cseréljen akkor hibaüzenetben ezt írja ki:
''A téma nem töltődött be. Nem megfelelő formátumú program betöltésére történt kisérlet.
D:/téma/Octane_VS.theme''
Mi a gáz? Hogy lehet betölteni? Tényleg rossz a formátum?
[Szerkesztve]

DTF
(fanatikus tag)
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
- Mértem egy le- ill. feltöltési sebességet, amely a következő eredményt adta:
letöltési sebesség: 3603 kbit/s
feltötlési sebesség: 418 kbit/s
A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy ez a mérési eredmény a T-online-nál melyik csomaghoz áll a legközelebb? (ADSL Prémium, ahol le: 4Mbit/s, fel: 256kbit/s vagy ADSL MAX, ahol le: 8 Mbit/s, fel 512kbit/s)
- Hogyan lehet azt beállítani, hogy a számítógép ne kapcsolódjon át automatikusan egy másik vezeték nélküli hálózatba, hanem maradjon egynél?
Köszönettel: DTF
DTF
Hy!
Sztem az ADSL Prémium, ahol le: 4Mbit/s, fel: 256kbit/s a Te csomagod.
A nem kivánt hálózatokat meg tiltsd le. Vagy azt, h ne keressen másik kapcsolatot.
Üdv!
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

reechyke
(újonc)
Nem tudna valaki segíteni, hogy az miért van, hogy a gépem teljesen véletlenszerűen lefagy?? Ilyenkor a kp ugy marad, ahogy volt, egérmutató egyhelyben stb. Van amikor fél óráva egymás után, van mikor napok is eltelnek... Ez a jelenség kb azóta van, hogy vetteem a gépbe egy Zalman ZM-MFC1 típusjelzésű ventillátor controllert... Valakinek nincs vmi ötlete, hogy ez miért van, és mivel lehetne megszüöntetni ezt a jelenséget?

DTF
(fanatikus tag)
Köszi!
Viszont azt nem értem, hogy ha a Prémium csomagnál a max. felt. seb. 256, akkor hogyan mért a Speedtest 418-at, ha a max. a csomagban 256???
Azért kérdeztem ezt a csomaggal kapcs. kérdést, mivel bemenetem egy T-Pontba, ahol érdeklődtem, hogy az én 2004es előfizetésű Axelero Otthon csomag a mostaniak közül melyiknek felel meg és azt a választ kaptam, hogy a mostaniak közül az ADSL optimum (le: 1 Mbit, fel:128 kbit/s) az én csomagom. Ezek szerint ők sem tudják...
[Szerkesztve]
DTF

virkir
(PH! addikt)
Tápod?

reechyke
(újonc)
400W-os... de eddig jó volt

marsu
(PH! kedvence)
Nem lehet az, hogy letekerted a ventit, túlmelexik, és azért fagy?
Mit kötöttél rá a ventiszabályzóra? Melyik ventiket?

NasCa
(lelkes újonc)
Hello!
A gépem tegnap óta BOOT FAILURE hibával fogad.
Próbáltam ma rá feltenni az XP-t, de ''ez a partíció nem kompatibilis a Windows XP-vel'' hibaüzenetet írja ki. A vinyót egy másik gépen gond nélkül le tudtam formázni (először NTFS-re, majd FAT-ra) de semmi, így sem sikerült a telepítés. Olyan, mintha valamiért nem akarná írni a master boot recordot. Vírusos lehet az MBR?? Ilyenkor mit lehet tenni?
H.E.L.P.!
hogyha nem kell senkinek, hát az ördög veszi meg

marsu
(PH! kedvence)
Szia!
Nézd meg a Bios-t, mire van állítva a first boot device?
Egyszer jártam úgy hogy valami miatt az USB device volt beállítva First Boot-nak és egy benne felejtett USB PenDrive miatt nem indult a gép, ugyanezzel a hibaüzivel megállt ...

NasCa
(lelkes újonc)
A vinyóra van állítva.

marsu
(PH! kedvence)
Milyen winyó ez? Nem valami SATA-s?
vagy csak meghibásodott a vinyó... mert ha leformázod és akkor sem lesz jó, akor szerintem boot sector hibás lehet talán. legalábbis nekem van itthon egy ilyen vinyóm 60 gb-os és csak adattárolásra jó.
ja a másik meg hogy fat-re xp-t ne mtudsz tenni. csakis ntfs-re. telepítés közben nem tudja formázni a partíciót?
vagy odáig el sem jut a telepítő?

reechyke
(újonc)
Ja, nem ilyen probléma lehet, mert szó sincs túlmelegedés... egyrészt mind1, h milyen nagyra van tekerve a venti(k), akkor is fagy... és halvány lila gözöm sincs, h miért...

NasCa
(lelkes újonc)
nem SATA, SCSI.
azt hogyan lehet kideríteni, hogy fizikailag hibás, vagy esetleg valami MBR vírus van az ügyben?
ja és a telepítésnél nem jut el a formázásig, hanem ''nem kompatibilis a partíció az XP-vel'' hibaüzit kapom. akkor is ha NTFS-re van formázva. és a formázás teljesen simán megy egy másik géppel.
[Szerkesztve]

marsu
(PH! kedvence)
''ja a másik meg hogy fat-re xp-t ne mtudsz tenni. csakis ntfs-re''
FAT-ra tuti nem, de az XP nem csak NTFS-re megy fel, hanem FAT32-re is.
Vagy nem? 
[Szerkesztve]

Ramius
(őstag)
vagy de 
felmegy fat32-re is
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

marsu
(PH! kedvence)
Én is úgy emlékeztem ... Bár én is általában NTFS-re rakom, de a FAT32-vel sem volt eddig gond ...
Sztem azért, mert amit a szolgáltató írt az az a minimum, amit garantálnak, h mindig tuti megvan és azalá nem csökken. Ettől viszont felfele bármewnnyi lehet, eseteben 418.
Vagy ami még indokolhatja az az, h a az a sebesség csak 1 pillanatnyi sebesség és hosszútávon lehet szépen visszacsökkenne 256-ra...
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
(#494) bolondember válasza bolondember (#454) üzenetére
- Privát
- 2007-03-11 15:59:59
szépen megint eltűnt lassan a hely a partíciórol, aztán durr - leszedtem egy progit, emiatt restart, azóta minden beállításom elveszett Firefoxban...
Van valakinek vmi tippje, mit lehetne ez ellen tenni?!

Exakt
(fanatikus tag)
hy all!
Adott lenne egy 6-7 gb-os MKV movi, nincs itthon ket retegegu lemez, van lehetoseg elvagni, h ket dvd-re lehessen kiirni? 
elore is koszi 

Convex
(fanatikus tag)
Tettem fel új winfos-t, új nero 7-t, de irás alatt a gép teljesen belassult. Buffer össze-vissza úgrál. Filmet, zenét, más alkalmazást sem tudok elíndítani, mert minden akadozik.
Senkinek sincs ötlet, hogy mivel lehet baj?

Ramius
(őstag)
Maga az írás megy normál sebességgel? Az nem lassult le?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
(#498) virkir válasza bolondember (#494) üzenetére
- Privát
- 2007-03-11 17:34:57

virkir
(PH! addikt)
Vírus, Spy irtást érdemes lenne megpróbálni ezek után.

Pocee
(fanatikus tag)
Hali!asszem ez annak a hibajelenségnek az oka amikor elszáll a dma vezérlés melegebb éghajlatra.Sajátgép jobb gomb,kezelés,eszközkezelő,dvd/cd-rom-on belül az írot jobb gombbal távolítsd el majd indítsd újra a gépet,magától megtalálja az írót és utánna jó lesz.Nekem is volt ilyen parám,pont ezt csinálta,de ez a folyamat helyreteszi a dolgokat,elméletileg ha nem más a baj persze.
Üdv
ocee
Mr.Brightside