Haok,Ramius:Köszönöm a segítségeteket, leszedtem egy PDfill Tools (Free) nevű progot,ez meg leszedte magához a ghostcript-et,és így már át is konvertálta pdf-be...

[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
gaben
(fanatikus tag)

szucsi
(őstag)
helósztok. egy winxp beállítást nem találok, léci segítsetek.
Van a vinyón egy padlás-mappám, ahova mindent, ami később még kellhet, de pillanatnyilag nem használom, belepakolok. Mivel gyakran használom, és a cucc általában befele megy, beraktam a mappát a ''sendto''-ba (küldés) hogy egy jobb klikkel el tudjak küldeni oda bármit, ne kelljen két ablakot nyitni és ráncigálni a holmit.
Az a probléma, hogy ebben a mappában további mappák vannak, és amikor küldeni akarom oda a cuccokat, kibontja nekem az almappákat. Hol tudom beállítani, hogy ennél a konkrét mappánál, ha küldeni akarok bele fileokat, ne bontsa ki a jobbklikk a tartalmazó mappákat?
Köszi!
[Szerkesztve]

mahatma
(fanatikus tag)
sziasztok,
telepítettem egy nyomtatószervert, amihez csatlakozik egy USB-s és egy LPT-s nyomtató. Az USB-s egy officejet, szkennelni is tud. Csakhogy a nyomtatóporton keresztül nem tudom rábírni sehogysem, csak ha közvetlenül visszadugom a gépembe a nyomtatót. Kérdés, lehet nyomtatószerveren keresztül szkennelésre bírni egy ilyen eszközt? Ha igen, hogyan?
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
Nem tudja vki, hogy az mitől van, hogy az ie fogja magát és 1-2 perc után autómatikusan bezáródik?Már mindent próbáltam, de mindig ugyan ezt csinálja, és kicsit idegesítő
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

marsu
(PH! kedvence)
Ezzel a dologgal már én is találkoztam. Meg van nyitva 5-6 ablakban is a net, és egyszer csak fogyja magát és az összeset becsukja... Teljesen váratlanul, és kiszámíthatatlanul.
Mitől lehet ez?
[Szerkesztve]
Press any key to continue ...

marsu
(PH! kedvence)
Szia szucsi!
A WinXP-s topikban próbáltad már? Hátha hamarabb kapsz választ ...
[link]
Én nem tudom, én T. Commandert használok fálj másolásra, áthelyezésre ...

szucsi
(őstag)
ok kösz megpróbálom ott is.

Hellas
(senior tag)
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mitől lehet a következő probléma: 2 hete vettem egy vinyót (samsung). Ezen van a rendszer. Van még egy maxtor is a gépben. Mikor felraktam az XP-t akkor még ment a másolás kb 40 000-vel, de pár napja már csak 2000-3000
Nagyon idegesít. Esetleg tudjátok mitől lehet?
A másik pedig, hogy az mért kehet, hogy ha fut akármelyik torrent kliens is Többet próbáltam és mindnél ugyanez van), akkor időnként kiírja a win, hogy ''egy hálózati kábel nincs bedugva'', és szakad a net egy pillanatra. Router van, és torrent kliens aktív.

szucsi
(őstag)
a firefoxot is próbáltad már?

Próbáltam, de nem szeretem.Mert ha megnyitok egy oldalt akkor azt nem külön ablakba rakja,hanem ugyan oda csak egy másik fülre.
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

oregcsóka
(őstag)
Töltöttem le DivX-es filmeket. Miért van az, vajon, hogy ahány film, annyiféle méretü a kép: 544x304, 704x448, 544x320, 576x320, 496x288, 560x320, 640x256, 656x368, 608x320, 688x288, 528x384, 656x272, 672x288, stb... A G-Spot-al néztem meg, és nem igaz, hogy nem lehetne minden filmet ugyanazzal a méretü képpel csinálni. Mi a jó ebben, tudja valaki?
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

virkir
(PH! addikt)
Így néz ki egy boot.ini egy HDD esetén,
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS=''Microsoft Windows XP Professional - magyar'' /noexecute=optin /fastdetect
Szerintem annyit kéne módosítani, hogy kitörölni a kettő közül amelyik nem kell
multi(0)disk(0)rdisk(2)partition(1)\WINDOWS.0=''Rendes windows'' /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS.0=''Microsoft Windows XP Professional''
Az első sort meg átírni értelemszerűen erre a formára a jó xp névvel
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
Menteni szvsz erőssen javallott és valami filekezelőt előkészíteni amivel vissza lehet másolni az elmentett eredeti boot.init.
Mindenki csak sajátt felelösségére alkalmazza a leírtakat.Semminemű károsodásért felelősséget nem vállalunk. 
Én még nem próbáltam.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

virkir
(PH! addikt)
Beállítások->Lapok->Új oldalak megnyitása->új ablakban rápöttyinteni és OK 
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

mhif
(senior tag)
Halitok,
érdekes kérdéssel fordulok hozzátok, hátha jártatok már hasonló cipőben...
Padlószőnyegből mivel/hogyan lehetne az ezüstös hővezető pasztát eltüntetni? 
30/412-14-13
(#415) Dr. Romano válasza mhif (#414) üzenetére
- Privát
- 2007-03-10 11:41:26
Ecetes kés! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Hequila
(őstag)
Tapasztalatom szerint a melegvizes Ultraderm jól oldja az ezüstös pasztát! Csak utána valahogy az Ultradermet kell kiszedni a szőnyegből... De szerintem azt meg sima melegvizes áztatás + porszívó megoldja.
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

tothbe
(PH! addikt)
Csak ezzel pont az egyik fö lényegi dolgot bukod el, hogy nem lesz rengeteg ablakod. 
Amúgy explorer-ben is van olyan beállitás, ami megoldás a problémára, csak nem emlékszem hol, de valahogy be lehet állitani, hogy minden egyes explorer ablak külön task-ként fusson. Ilyenkor több memóriát eszik, de cserébe csak egy záródik be. (Mondjuk az FF meg be sem záródik magától
)
[Szerkesztve]
By(e) Tothbe

chungee
(őstag)
Honnan tudjam, hogy túl melegedés miatt fagy le a VGA-m?
Inno 6800LE 128mb-os és nem rendelkezik GPU hőm. kijelzővel.
Csak mert akkor nem veszek feleslegesen hűtőt.

Gabás
(őstag)
játék közben fogd meg a hűtőbordát/hátlapot
[ Szerkesztve ]
(#420) mhif válasza Dr. Romano (#415) üzenetére
- Privát
- 2007-03-10 12:48:50

mhif
(senior tag)
Köszönöm doktor úr 
30/412-14-13

mhif
(senior tag)
Próbáltál már ilyet? Elgondolásom szerint a paszta ellenszerét kéne megtalálni, ami ''semlegesíti''azt, az ezüstöt meg felporszívózom...
Ez a paszta miből lehet? 
Vmi zsíros, vagy olajos dolog?
30/412-14-13

chungee
(őstag)
Hát ez az, hogy lefagy a játék ha elindítom.

kolnay
(senior tag)
Hali!
Nem lehet az valahogy megcsinálni hogy a 2 hangcsatornát megcserélem?
Tehát: A jobb hangszóróba a bal csatorna megy a bal hangszóróba pedig a jobb.
Előre is köszi!
Tyűű, de meleg van!
Vagy körömlakk lemosó (bár az lehet kifakítja a szőnyeget).
mod: esetleg sebbenzin...
[Szerkesztve]
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

mhif
(senior tag)
Alkoholt, benzint, kontakt sprét mondtak már máshol is... Na majd próbálgatom. És köszönöm az ötleteket! 
30/412-14-13
Fej! Tor! Potroh!

chungee
(őstag)
Sztem pedig felmelegedés teszi, mert xp re-install megvolt és legújabb driver felraktam. Minden ígényes játék lefagy. Érdekesképpen COD2 minimális beállítással megy. A többi még 2-3 perc után lefagy(Doom és társai stb..)
Húzva van? Azért nézd+ a bordát kézzel is. (pl lehet a venti +halt rajta)
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

chungee
(őstag)
Nincs húzva, mert nem értek hozzá. Kézzel megfogtam, de mit kéne éreznem?
- Privát
- 2007-03-10 14:54:12

SalvadorLynx
(fanatikus tag)
Hello! remélem jó helyre írok!
A következő a helyzet: egy ideje játékok közben az iránytás megzakkan. pl gta-ban egyszercsak szerencsétlen CJ konzekvensen elkezd menni automatikusan egy irányba és csak egy menübe történő kilépés hozza helyre a dolgot. Vagy újabban az is előfordul hogy az irányok teljesen megkavarodnak előréből hátra, jobbrából balra lesz. Ezt már a kilépé sem oldja meg. Nemrég kezdtem el a heroes 5 el játszani és ott is megjelenik a probléma, vagyis egyszercsak elidul a kép egy irányba és ha játszani akarok folyamatosan ellent kell tartanom a sodrásnak. Régebben ilyesmi gondok sosem voltak a gta-val sem. Csak egyre tudok gondolni hogy új billentyűzetem van Genius ergomedia 700-as. Talán vhogy összeakad a többi usb-s cuccal pl gamepad. De ha mindent kihúzok sem oldódik meg a probléma.
[Szerkesztve]

TyLeR07
(újonc)
Hi. Geforce 6600 GT-re tudtok ajánlani vmi halk hütöt? de oylat ami rá lehet tenni és gond nélkül müködik.. lehetőleg olyan irjon akinek olyan van de profik is irhatnak

Válaszotokat előre is thx.

marsu
(PH! kedvence)
Szia!
Úgy tudom van valami jó kis Zalman, amit rá lehet szerelni, de próbáld meg a GeForce 6600 GT VGA topikjában feltenni a kérdést, itt kiderül, hogy ki mit használ!
[link]

Chandler
(senior tag)
hali
van egy nagy problémám:
volt egy mappába 67 db avi, melléjük még 291 db felirat.
az avikat torrentről töltöttem le, de működtek meg minden, tegnap éjjel még az egyiket megneztem, ma bekapcsolom a gépet és egyszerűen eltűnt a mappából.
sehol nem találom, ha beírom totalcmd keresőba az egyik file nevet, akkor megtalálja a filet, de közbe meg a mappába nincs
hely nem szabadult fel a vinyón, ugyanannyi van mint tegnap. rejtett file okat pedig látom tehát az sem lehet hogy rejtett...
mit csináljak? elég fontosak lennének ezek a fileok
http://flickr.com/photos/gibert

Chandler
(senior tag)
jah csak totalcmd kereső találja meg a sima windows kereső nem
http://flickr.com/photos/gibert
itt egy rövid klipp, és kíváncsi lennék a számra ami alatta megy. Hallottam már, de fogalmam sincs ki az előadó, nemhogy a szám címéről. Valaki megmondaná pls?
[link] na és itt a 2. (jobb oldali video).
Vmi gasolina-t mondanak nekem, de nem biztos.
[Szerkesztve]

marsu
(PH! kedvence)
404 Error

rájöttem, hogy a kép linkjét raktam be...módosítottam a hsz-t.
[Szerkesztve]
Nekem anno a 6600GT-n egy Zalman vf700cu volt, ez faszán lehűti a vga-t. 
Live for Speed.... by Turbo Diesel :O
Nekem a többi video jobban tetszik 
Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

Convex
(fanatikus tag)
Tudnátok segíteni, miért írja a 16*-os sebességgel író dvd-m, azt hogy max 4*-esen tud csak írni? 
a többi tényleg jobb, de nekem csak a szám kellene ami alatta megy. (a 2. klipp)

marsu
(PH! kedvence)
Sajnos nem tudom

Próbáld meg a '' Nem tudom a dal címét '' topikban, talán ott tudnak segíteni: [link] Ha videó nem veszi el a figyelmüket ...

egyes lemezeket lehet, h csak 4*-esemn tudod írni, ilyenkor firmware-frissítés jöhet szóba
vagy használj másik fajtájú lemezt
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu