Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XIV. (téma lezárva)

(#401) gaben

gaben
(fanatikus tag)

Haok,Ramius:Köszönöm a segítségeteket, leszedtem egy PDfill Tools (Free) nevű progot,ez meg leszedte magához a ghostcript-et,és így már át is konvertálta pdf-be...
:R :R

[Szerkesztve]

(#402) szucsi

szucsi
(őstag)

helósztok. egy winxp beállítást nem találok, léci segítsetek.

Van a vinyón egy padlás-mappám, ahova mindent, ami később még kellhet, de pillanatnyilag nem használom, belepakolok. Mivel gyakran használom, és a cucc általában befele megy, beraktam a mappát a ''sendto''-ba (küldés) hogy egy jobb klikkel el tudjak küldeni oda bármit, ne kelljen két ablakot nyitni és ráncigálni a holmit.

Az a probléma, hogy ebben a mappában további mappák vannak, és amikor küldeni akarom oda a cuccokat, kibontja nekem az almappákat. Hol tudom beállítani, hogy ennél a konkrét mappánál, ha küldeni akarok bele fileokat, ne bontsa ki a jobbklikk a tartalmazó mappákat?

Köszi!

[Szerkesztve]

(#403) mahatma

mahatma
(fanatikus tag)

sziasztok,
telepítettem egy nyomtatószervert, amihez csatlakozik egy USB-s és egy LPT-s nyomtató. Az USB-s egy officejet, szkennelni is tud. Csakhogy a nyomtatóporton keresztül nem tudom rábírni sehogysem, csak ha közvetlenül visszadugom a gépembe a nyomtatót. Kérdés, lehet nyomtatószerveren keresztül szkennelésre bírni egy ilyen eszközt? Ha igen, hogyan?

Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.

(#404) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudja vki, hogy az mitől van, hogy az ie fogja magát és 1-2 perc után autómatikusan bezáródik?Már mindent próbáltam, de mindig ugyan ezt csinálja, és kicsit idegesítő

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#405) marsu válasza Jégkokó (#404) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Ezzel a dologgal már én is találkoztam. Meg van nyitva 5-6 ablakban is a net, és egyszer csak fogyja magát és az összeset becsukja... Teljesen váratlanul, és kiszámíthatatlanul.

Mitől lehet ez?

:F

[Szerkesztve]

Press any key to continue ...

(#406) marsu válasza szucsi (#402) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia szucsi!

A WinXP-s topikban próbáltad már? Hátha hamarabb kapsz választ ...
[link]

Én nem tudom, én T. Commandert használok fálj másolásra, áthelyezésre ...

(#407) szucsi válasza marsu (#406) üzenetére

szucsi
(őstag)

ok kösz megpróbálom ott is.

(#408) Hellas

Hellas
(senior tag)

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mitől lehet a következő probléma: 2 hete vettem egy vinyót (samsung). Ezen van a rendszer. Van még egy maxtor is a gépben. Mikor felraktam az XP-t akkor még ment a másolás kb 40 000-vel, de pár napja már csak 2000-3000 :F Nagyon idegesít. Esetleg tudjátok mitől lehet?

A másik pedig, hogy az mért kehet, hogy ha fut akármelyik torrent kliens is Többet próbáltam és mindnél ugyanez van), akkor időnként kiírja a win, hogy ''egy hálózati kábel nincs bedugva'', és szakad a net egy pillanatra. Router van, és torrent kliens aktív.

(#409) szucsi válasza Jégkokó (#404) üzenetére

szucsi
(őstag)

a firefoxot is próbáltad már? :P ;)

(#410) Jégkokó válasza szucsi (#409) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Próbáltam, de nem szeretem.Mert ha megnyitok egy oldalt akkor azt nem külön ablakba rakja,hanem ugyan oda csak egy másik fülre.

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#411) oregcsóka

oregcsóka
(őstag)

Töltöttem le DivX-es filmeket. Miért van az, vajon, hogy ahány film, annyiféle méretü a kép: 544x304, 704x448, 544x320, 576x320, 496x288, 560x320, 640x256, 656x368, 608x320, 688x288, 528x384, 656x272, 672x288, stb... A G-Spot-al néztem meg, és nem igaz, hogy nem lehetne minden filmet ugyanazzal a méretü képpel csinálni. Mi a jó ebben, tudja valaki?

''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

(#412) virkir válasza supesz (#395) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Így néz ki egy boot.ini egy HDD esetén,
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS=''Microsoft Windows XP Professional - magyar'' /noexecute=optin /fastdetect

Szerintem annyit kéne módosítani, hogy kitörölni a kettő közül amelyik nem kell
multi(0)disk(0)rdisk(2)partition(1)\WINDOWS.0=''Rendes windows'' /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS.0=''Microsoft Windows XP Professional''

Az első sort meg átírni értelemszerűen erre a formára a jó xp névvel
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
Menteni szvsz erőssen javallott és valami filekezelőt előkészíteni amivel vissza lehet másolni az elmentett eredeti boot.init.
Mindenki csak sajátt felelösségére alkalmazza a leírtakat.Semminemű károsodásért felelősséget nem vállalunk. :D
Én még nem próbáltam.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#413) virkir válasza Jégkokó (#410) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Beállítások->Lapok->Új oldalak megnyitása->új ablakban rápöttyinteni és OK :)

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#414) mhif

mhif
(senior tag)

Halitok,

érdekes kérdéssel fordulok hozzátok, hátha jártatok már hasonló cipőben...

Padlószőnyegből mivel/hogyan lehetne az ezüstös hővezető pasztát eltüntetni? :F

30/412-14-13

(#415) Dr. Romano válasza mhif (#414) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ecetes kés! ;]

(#416) Hequila válasza mhif (#414) üzenetére

Hequila
(őstag)

Tapasztalatom szerint a melegvizes Ultraderm jól oldja az ezüstös pasztát! Csak utána valahogy az Ultradermet kell kiszedni a szőnyegből... De szerintem azt meg sima melegvizes áztatás + porszívó megoldja.

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

(#417) tothbe válasza virkir (#413) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Csak ezzel pont az egyik fö lényegi dolgot bukod el, hogy nem lesz rengeteg ablakod. :DDD
Amúgy explorer-ben is van olyan beállitás, ami megoldás a problémára, csak nem emlékszem hol, de valahogy be lehet állitani, hogy minden egyes explorer ablak külön task-ként fusson. Ilyenkor több memóriát eszik, de cserébe csak egy záródik be. (Mondjuk az FF meg be sem záródik magától ;] )

[Szerkesztve]

By(e) Tothbe

(#418) chungee

chungee
(őstag)

Honnan tudjam, hogy túl melegedés miatt fagy le a VGA-m?
Inno 6800LE 128mb-os és nem rendelkezik GPU hőm. kijelzővel.
Csak mert akkor nem veszek feleslegesen hűtőt.

(#419) Gabás válasza chungee (#418) üzenetére

Gabás
(őstag)

játék közben fogd meg a hűtőbordát/hátlapot

[ Szerkesztve ]

(#420) mhif válasza Dr. Romano (#415) üzenetére

mhif
(senior tag)

Köszönöm doktor úr :D

30/412-14-13

(#421) mhif válasza Hequila (#416) üzenetére

mhif
(senior tag)

Próbáltál már ilyet? Elgondolásom szerint a paszta ellenszerét kéne megtalálni, ami ''semlegesíti''azt, az ezüstöt meg felporszívózom...
Ez a paszta miből lehet? :F
Vmi zsíros, vagy olajos dolog?

30/412-14-13

(#423) chungee válasza Gabás (#419) üzenetére

chungee
(őstag)

Hát ez az, hogy lefagy a játék ha elindítom.

(#425) kolnay

kolnay
(senior tag)

Hali!
Nem lehet az valahogy megcsinálni hogy a 2 hangcsatornát megcserélem?
Tehát: A jobb hangszóróba a bal csatorna megy a bal hangszóróba pedig a jobb.
Előre is köszi!

Tyűű, de meleg van!

(#426) Qru válasza mhif (#414) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vagy körömlakk lemosó (bár az lehet kifakítja a szőnyeget).

mod: esetleg sebbenzin...

[Szerkesztve]

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#427) mhif

mhif
(senior tag)

Alkoholt, benzint, kontakt sprét mondtak már máshol is... Na majd próbálgatom. És köszönöm az ötleteket! :R

30/412-14-13

(#428) rdi válasza szucsi (#402) üzenetére

rdi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

Fej! Tor! Potroh!

(#429) chungee

chungee
(őstag)

Sztem pedig felmelegedés teszi, mert xp re-install megvolt és legújabb driver felraktam. Minden ígényes játék lefagy. Érdekesképpen COD2 minimális beállítással megy. A többi még 2-3 perc után lefagy(Doom és társai stb..)

(#430) Qru válasza chungee (#429) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Húzva van? Azért nézd+ a bordát kézzel is. (pl lehet a venti +halt rajta)

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#431) chungee válasza Qru (#430) üzenetére

chungee
(őstag)

Nincs húzva, mert nem értek hozzá. Kézzel megfogtam, de mit kéne éreznem?

(#433) SalvadorLynx

SalvadorLynx
(fanatikus tag)

Hello! remélem jó helyre írok!

A következő a helyzet: egy ideje játékok közben az iránytás megzakkan. pl gta-ban egyszercsak szerencsétlen CJ konzekvensen elkezd menni automatikusan egy irányba és csak egy menübe történő kilépés hozza helyre a dolgot. Vagy újabban az is előfordul hogy az irányok teljesen megkavarodnak előréből hátra, jobbrából balra lesz. Ezt már a kilépé sem oldja meg. Nemrég kezdtem el a heroes 5 el játszani és ott is megjelenik a probléma, vagyis egyszercsak elidul a kép egy irányba és ha játszani akarok folyamatosan ellent kell tartanom a sodrásnak. Régebben ilyesmi gondok sosem voltak a gta-val sem. Csak egyre tudok gondolni hogy új billentyűzetem van Genius ergomedia 700-as. Talán vhogy összeakad a többi usb-s cuccal pl gamepad. De ha mindent kihúzok sem oldódik meg a probléma.

[Szerkesztve]

(#434) TyLeR07

TyLeR07
(újonc)

Hi. Geforce 6600 GT-re tudtok ajánlani vmi halk hütöt? de oylat ami rá lehet tenni és gond nélkül müködik.. lehetőleg olyan irjon akinek olyan van de profik is irhatnak :) :D
Válaszotokat előre is thx.

(#435) marsu válasza TyLeR07 (#434) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

Úgy tudom van valami jó kis Zalman, amit rá lehet szerelni, de próbáld meg a GeForce 6600 GT VGA topikjában feltenni a kérdést, itt kiderül, hogy ki mit használ!

[link]

:) :) ;)

(#436) Chandler

Chandler
(senior tag)

hali

van egy nagy problémám:
volt egy mappába 67 db avi, melléjük még 291 db felirat.
az avikat torrentről töltöttem le, de működtek meg minden, tegnap éjjel még az egyiket megneztem, ma bekapcsolom a gépet és egyszerűen eltűnt a mappából.
sehol nem találom, ha beírom totalcmd keresőba az egyik file nevet, akkor megtalálja a filet, de közbe meg a mappába nincs
hely nem szabadult fel a vinyón, ugyanannyi van mint tegnap. rejtett file okat pedig látom tehát az sem lehet hogy rejtett...

mit csináljak? elég fontosak lennének ezek a fileok

http://flickr.com/photos/gibert

(#437) Chandler válasza Chandler (#436) üzenetére

Chandler
(senior tag)

jah csak totalcmd kereső találja meg a sima windows kereső nem

(#438) Chandler

Chandler
(senior tag)

fel :O

(#439) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

itt egy rövid klipp, és kíváncsi lennék a számra ami alatta megy. Hallottam már, de fogalmam sincs ki az előadó, nemhogy a szám címéről. Valaki megmondaná pls?
[link] na és itt a 2. (jobb oldali video).

Vmi gasolina-t mondanak nekem, de nem biztos.

[Szerkesztve]

(#440) marsu válasza ALI_G (#439) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

404 Error

:( :(

(#441) ALI_G válasza marsu (#440) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

rájöttem, hogy a kép linkjét raktam be...módosítottam a hsz-t.

[Szerkesztve]

(#442) Probiker válasza TyLeR07 (#434) üzenetére

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem anno a 6600GT-n egy Zalman vf700cu volt, ez faszán lehűti a vga-t. ;)

Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

(#444) Probiker válasza ALI_G (#439) üzenetére

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem a többi video jobban tetszik :D

Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

(#445) Convex

Convex
(fanatikus tag)

Tudnátok segíteni, miért írja a 16*-os sebességgel író dvd-m, azt hogy max 4*-esen tud csak írni? :U

(#446) ALI_G válasza Probiker (#444) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a többi tényleg jobb, de nekem csak a szám kellene ami alatta megy. (a 2. klipp)

(#448) marsu válasza ALI_G (#439) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Sajnos nem tudom :( :(

Próbáld meg a '' Nem tudom a dal címét '' topikban, talán ott tudnak segíteni: [link] Ha videó nem veszi el a figyelmüket ...

:D :D :D

(#449) shteer válasza Convex (#445) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egyes lemezeket lehet, h csak 4*-esemn tudod írni, ilyenkor firmware-frissítés jöhet szóba
vagy használj másik fajtájú lemezt

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#450) Convex

Convex
(fanatikus tag)

Firmware frissítés, az hogy is zajlik, az mi is? :B
Tdk dvd-r 1-16.
Az író típusa: LG GSA 4163B

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XIV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.