így csinálom! eddig minden ment faszául, szal tudom , hogy hogy kellene mennie elvileg 
USB mód nincs rajta...
Ramius: hiába nyomogatom a review gombot, szintén semmi 
aláírás

így csinálom! eddig minden ment faszául, szal tudom , hogy hogy kellene mennie elvileg 
USB mód nincs rajta...
Ramius: hiába nyomogatom a review gombot, szintén semmi 
aláírás

USB port nincs letíltva (vagy drivere telepítve), illetve közvetlenűl az alaplapba dugod be az USB kábelt vagy ki van vezetve a ház oldalára? 

Új a gép? vagy eddig jól működött az usb kapcsolat?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

próbáltam többUSB ben, sehol nem ment, viszont nyomtató, egérke simán mennek
közvetlenül az alaplapra dugom, próbáltam hosszabbítóval is, de kivettem, hátha zavar 
mod: Ramius ment eddig rendesen 
[Szerkesztve]
aláírás

hali!
valaki tudna mondani egy helyet budapesten (vagy gödöllőn
) ahol 1 nap alatt ( vagyis helyben) chippeltetik ki a PS2met? ha igen akkor mennyiert? mail me pls

nahát ez furi, az előbb szolt marha hangosan nem recsegett, most meg egy picit megint.. az lesz hogy levagom a kabel veget es lehet akkor jó lesz
http://flickr.com/photos/gibert

Jaja, a monitor elég jó, mivel 100Hz-s (nem MHz
)
Ha tudnál linket adni a calc-hoz, jó lenne, de azért szétnézek én is 
[Szerkesztve]
Azért ezt nem igazán itt kéne megkérdezni 
Amúgy kis keresés google-val, 1-2 telefon, és megtalálod
De hivatalosan itt nem tudunk ebben segíteni 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Sziasztok! Probléma a következő. hasznaltauto.hu-n ha bármit kivélasztok és rákattintok a keresésre, akkor bezár az IE. Hibaüzenet nincs. Erre valami ötlet?
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ...... Izé! Semmi nem jut eszembe...

próbáld meg azt, hogy letörlöd a Kodak féle programot vagy a vezérlőpultban a ''Hardverek hozzáadását'' kipróbálod. lehet, hogy csak figyelmetlen az XP. 

ez melyik IE verzió? próbáld meg azt, hogy az összes külsős ''Bővítményt'' letiltod (az alap Microsoft-osok maradhatnak)
Hát sajnos ez nem jó 
http://www.panoramio.com/user/szab02

IE6 megpróbálom köszi!

nem csinál semmit... nem talál új eszközt 
aláírás

lehet, hogy már telepítve van az eszköz csak nem cserélhető adathordozóként jeleníti meg, bár ez eléggé érdekes lenne. eszközkezelőben megtalálható a fényképező?

kaptam egy ilyen segítséget: ''A Kodakokkal előfordul az ilyen. Nekem kettő is csinálta ezt, másik számítógépre csatlakoztatva meg csont nélkül mentek. Próbáld módosítani, hogy miként viselkedjen a gép, ha ''imaging'' eszközt csatlakoztatsz. Ha jól emlékszem, ez volt a megoldás, bár fogalmam sincs már, hogyan csináltam ezt anno.'' szted hogy lehet megcsinálni ezt? win 2003 alatt vagyok 
aláírás

Az volt az köszi!

HELP ME!Komolyan már tippem sincs, hogy mi lehet a gond....Vettem egy T7900-as rendszert,valamint egy Creative X-Fi Extreme Fidelity kártyát,nagyon jól szól meg minden azzal nincs gond.Van egy Logitech Precision Gaming Headsetem,ami az integrált kártyával tökéletesen működött,de most a hangkártyát nem kedveli és nem jó a mikrofon,mindenhol engedélyezve van full max hangerőn de egyszerűen hiába ordibálok :lol: SEMMI.....Mi lehet a gond?
''Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen!Bár az útóbbiban nem vagyok teljesen biztos'' - Albert Einstein

heló lányok!!!!
vki pls mongya meg nekem annak a proginak a nevét amivel tom távirányittani a gépemet!!!!
elöre is thXXX
''...Still Lowride in the West Coast...''

axel 007 nálam ugyanez a gond az Audigy4-emmel, nálam se megy a mic.... 
Túl halk vagy egyáltalán nem szól? Ha tál halk, akkor hangerőszab / speciális beállítások / mic boost-ot engedélyezd
Ha meg nem szól (nem lenézés!!) akkor nézd meg, h jó helyen van-e
Illetve előtte nézd meg a felvétel-nél, hogy melyik helyről vesz fel 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
(#4022) szandisas válasza benneddeck (#4019) üzenetére

logikusan úgy gondolom ( legalábbis nekem logikus): mivel akarod távirányítani? kell egy távirányító, ahoz meg majd adnak szoftvert... valahogy így működhet 
aláírás

van egy infrám meg a tvtuneremhez attak egy távkapcsolot és gondoltam h szoftverrel talán müködhet tvtuner nélkül is.....
(#4024) hruodnand válasza benneddeck (#4023) üzenetére

nem hiszem. a tv tuner kártyán van rajta az infra vevője. 

Próbáld módosítani, hogy miként viselkedjen a gép, ha ''imaging'' eszközt csatlakoztatsz.
ezt a mondatod nem egészen értem, hogy mit kell módosítani a gépen. automatikus indítás? vagy egyéb beállítás? 
amúgy lehet, hogy tényleg így van, bár ilyenről még nem hallottam. talán még az USB2.0-nál lehet valami, hogy nem egészen kompatibilis az eszköz, de a 2.0 és az 1.0 szabvány elméletileg oda-vissza kompatibilis egymással, csak a sebességben tér el a kettő.

öööööö USB-s infrával probálkozok mert az az igasság h a tvtuner szinte biztos h beszart de eredetileg azon volt az infra egy a jack dugohoz hasonlo csatival

mára ennyi... nem foglalkozok vele....
köszi midnenkinek a segítséget 
aláírás

Hello
HD filmek megjelenítése DVD player és TV közt csak HDMI-HDMI-n keresztül lehetséges?
Ha a notimon csak vga kimenet van, akkor ezt nem tudom áttolni tv-re?
thx

Természetesen jó helyen van,mindenhol engedélyezve van mic boost is engedélyezve van,vezérlőpult+driver-en is,max hangerőn is van...de mégse szól
''Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen!Bár az útóbbiban nem vagyok teljesen biztos'' - Albert Einstein
(#4030) hruodnand válasza benneddeck (#4026) üzenetére

szóval a külső infrával tudtad irányítani a tv tunered programját.
nem rossz. amúgy biztos van ilyen program, hirtelen ezt találtam: [link].
Akkor esetleg line-in-ként megpróbálni? 
[Szerkesztve]
(#4032) greatchaos válasza Chili7 (#4028) üzenetére

svideo azért csak van, nem?

hruodnand thx a linket meg a helpet is!!!!!!!!!
megmentetted a távkapcsolom életét!!!!!

bakker.......... megkukkenoztam ezt a progit és nekem igy elsöre ugytünik mintha inkább ien hangvezérlés jellegü dologrol lenne szo... :S majd keresek readme-hoz egy angolul értö embert 

Szevasztok!
Lenne egy kérdésem...Miért van az hogy egy géppel bármit csinálnak lefagy?A Hő rendben van a proci nem megy 40 fok fölé és mégis lefagy ha bármien programot elindítanak...ezt nem értem...kérlek segítsetek...(nem az én gépem)478-s foglalat.....
"Amíg a föld kerek, mindig lesz SÓSPEREC."
(#4036) greatchaos válasza McSzaby (#4035) üzenetére

előre pedig egy biosz resetet utána csinálj egy linuxos memtesztet, ha sibamentes, akkor jön a következő tipp

1. DVI-al is megvalósítható a TV-re kötés, ha van ilyen bemenete, és a YPbPr-ral is lehetséges.
2. szerezz hozzá egy S-Video átalakítót szerintem, de a laptop-okon általábon szokott lenni ilyen kimenet. 
(#4038) McSzaby válasza greatchaos (#4036) üzenetére

ok köszönöm..
"Amíg a föld kerek, mindig lesz SÓSPEREC."

A játékosomon van ez a YPbPr, viszont a notin csak vga. De már láttam vga-svideo átalakítót, he ezt még átalakítom hdmi-vé, akkor elvileg mehet?
thx

inkább a VGA - S-Video páros. szerintem a HDMI csatlakozó (és egyben szabvány) a felépítésében egy kicsit különbözik a többitől.

Hát 40ezret azért nem adok, pláne, ha vga-svideo átalakítással is átmegy a HD tartalom.
Köszi nektek!

svideo-n a HD anyagot nem fogod tudni átvinni, maximum 720*576-ot tud a szabvány, ha jól tudom. a HD-hez ott a HDMI és a DVI (MOD: meg a Komponens YCbCr).
[Szerkesztve]
Sziasztok,
Éppen PH4t olvasgattam mikor elsotetult a kep és a kiirta a monitor h signal out of range 118.1 Khz és 225.2 kozott. Ez mitol lehet? Most keresek éppen monitor drivert, de ilyet meg nem lattam. Restart utan jó.
90 87.5 87.8 87.5

Sziasztok!
AMD X2 4000+ Brisbane magos proci 3dMark 06 CPU Scorejai érdekelnének. 2500-3000MHz.
(#4047) Winner_hun válasza mazda626 (#4046) üzenetére
szerintem itt kérdezd meg: [link]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#4048) mazda626 válasza Winner_hun (#4047) üzenetére

Köszi!
Linkelem ide a hsz.t

teljesen halk hütésű gép topik volt régebben, ... nem...?
én nem találom. rosszul emlékszek?
találtam egy ilyet : [link] - Nagy passzív hűtés topic
iccsevoltam'
[Szerkesztve]
akárkivót'tevótá