Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XIV. (téma lezárva)

(#4001) szandisas válasza hruodnand (#3999) üzenetére

szandisas
(őstag)

így csinálom! eddig minden ment faszául, szal tudom , hogy hogy kellene mennie elvileg :)
USB mód nincs rajta...
Ramius: hiába nyomogatom a review gombot, szintén semmi :(

aláírás

(#4002) hruodnand válasza szandisas (#4001) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

USB port nincs letíltva (vagy drivere telepítve), illetve közvetlenűl az alaplapba dugod be az USB kábelt vagy ki van vezetve a ház oldalára? :U

(#4003) Ramius válasza szandisas (#4001) üzenetére

Ramius
(őstag)

Új a gép? vagy eddig jól működött az usb kapcsolat?

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#4004) szandisas válasza hruodnand (#4002) üzenetére

szandisas
(őstag)

próbáltam többUSB ben, sehol nem ment, viszont nyomtató, egérke simán mennek :F közvetlenül az alaplapra dugom, próbáltam hosszabbítóval is, de kivettem, hátha zavar :F

mod: Ramius ment eddig rendesen :F

[Szerkesztve]

aláírás

(#4005) ns--

ns--
(lelkes újonc)

hali!

valaki tudna mondani egy helyet budapesten (vagy gödöllőn :DDD ) ahol 1 nap alatt ( vagyis helyben) chippeltetik ki a PS2met? ha igen akkor mennyiert? mail me pls

(#4006) Chandler válasza Qru (#3966) üzenetére

Chandler
(senior tag)

nahát ez furi, az előbb szolt marha hangosan nem recsegett, most meg egy picit megint.. az lesz hogy levagom a kabel veget es lehet akkor jó lesz

http://flickr.com/photos/gibert

(#4007) nrbii válasza zsoi (#3994) üzenetére

nrbii
(tag)

Jaja, a monitor elég jó, mivel 100Hz-s (nem MHz :DDD)

Ha tudnál linket adni a calc-hoz, jó lenne, de azért szétnézek én is :)

[Szerkesztve]

(#4008) KrenAtesz válasza ns-- (#4005) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azért ezt nem igazán itt kéne megkérdezni ;)

Amúgy kis keresés google-val, 1-2 telefon, és megtalálod :) De hivatalosan itt nem tudunk ebben segíteni :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#4009) krys1978

krys1978
(kvázi-tag)

Sziasztok! Probléma a következő. hasznaltauto.hu-n ha bármit kivélasztok és rákattintok a keresésre, akkor bezár az IE. Hibaüzenet nincs. Erre valami ötlet?

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ...... Izé! Semmi nem jut eszembe...

(#4010) hruodnand válasza szandisas (#4004) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

próbáld meg azt, hogy letörlöd a Kodak féle programot vagy a vezérlőpultban a ''Hardverek hozzáadását'' kipróbálod. lehet, hogy csak figyelmetlen az XP. :)

(#4011) hruodnand válasza krys1978 (#4009) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

ez melyik IE verzió? próbáld meg azt, hogy az összes külsős ''Bővítményt'' letiltod (az alap Microsoft-osok maradhatnak)

(#4012) Szab02 válasza zsoi (#3990) üzenetére

Szab02
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát sajnos ez nem jó :(

http://www.panoramio.com/user/szab02

(#4013) krys1978 válasza hruodnand (#4011) üzenetére

krys1978
(kvázi-tag)

IE6 megpróbálom köszi!

(#4014) szandisas válasza hruodnand (#4010) üzenetére

szandisas
(őstag)

nem csinál semmit... nem talál új eszközt :(

aláírás

(#4015) hruodnand válasza szandisas (#4014) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

lehet, hogy már telepítve van az eszköz csak nem cserélhető adathordozóként jeleníti meg, bár ez eléggé érdekes lenne. eszközkezelőben megtalálható a fényképező?

(#4016) szandisas válasza hruodnand (#4015) üzenetére

szandisas
(őstag)

kaptam egy ilyen segítséget: ''A Kodakokkal előfordul az ilyen. Nekem kettő is csinálta ezt, másik számítógépre csatlakoztatva meg csont nélkül mentek. Próbáld módosítani, hogy miként viselkedjen a gép, ha ''imaging'' eszközt csatlakoztatsz. Ha jól emlékszem, ez volt a megoldás, bár fogalmam sincs már, hogyan csináltam ezt anno.'' szted hogy lehet megcsinálni ezt? win 2003 alatt vagyok :F

aláírás

(#4017) krys1978 válasza hruodnand (#4011) üzenetére

krys1978
(kvázi-tag)

Az volt az köszi!

(#4018) Axel 007

Axel 007
(kvázi-tag)

HELP ME!Komolyan már tippem sincs, hogy mi lehet a gond....Vettem egy T7900-as rendszert,valamint egy Creative X-Fi Extreme Fidelity kártyát,nagyon jól szól meg minden azzal nincs gond.Van egy Logitech Precision Gaming Headsetem,ami az integrált kártyával tökéletesen működött,de most a hangkártyát nem kedveli és nem jó a mikrofon,mindenhol engedélyezve van full max hangerőn de egyszerűen hiába ordibálok :lol: SEMMI.....Mi lehet a gond?

''Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen!Bár az útóbbiban nem vagyok teljesen biztos'' - Albert Einstein

(#4019) benneddeck

benneddeck
(kvázi-tag)

heló lányok!!!!
vki pls mongya meg nekem annak a proginak a nevét amivel tom távirányittani a gépemet!!!!
elöre is thXXX

''...Still Lowride in the West Coast...''

(#4020) benneddeck

benneddeck
(kvázi-tag)

axel 007 nálam ugyanez a gond az Audigy4-emmel, nálam se megy a mic.... :(

(#4021) KrenAtesz válasza Axel 007 (#4018) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Túl halk vagy egyáltalán nem szól? Ha tál halk, akkor hangerőszab / speciális beállítások / mic boost-ot engedélyezd
Ha meg nem szól (nem lenézés!!) akkor nézd meg, h jó helyen van-e :) Illetve előtte nézd meg a felvétel-nél, hogy melyik helyről vesz fel :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#4022) szandisas válasza benneddeck (#4019) üzenetére

szandisas
(őstag)

logikusan úgy gondolom ( legalábbis nekem logikus): mivel akarod távirányítani? kell egy távirányító, ahoz meg majd adnak szoftvert... valahogy így működhet :D

aláírás

(#4023) benneddeck

benneddeck
(kvázi-tag)

van egy infrám meg a tvtuneremhez attak egy távkapcsolot és gondoltam h szoftverrel talán müködhet tvtuner nélkül is.....

(#4024) hruodnand válasza benneddeck (#4023) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

nem hiszem. a tv tuner kártyán van rajta az infra vevője. :)

(#4025) hruodnand válasza szandisas (#4016) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

Próbáld módosítani, hogy miként viselkedjen a gép, ha ''imaging'' eszközt csatlakoztatsz.
ezt a mondatod nem egészen értem, hogy mit kell módosítani a gépen. automatikus indítás? vagy egyéb beállítás? :U
amúgy lehet, hogy tényleg így van, bár ilyenről még nem hallottam. talán még az USB2.0-nál lehet valami, hogy nem egészen kompatibilis az eszköz, de a 2.0 és az 1.0 szabvány elméletileg oda-vissza kompatibilis egymással, csak a sebességben tér el a kettő.

(#4026) benneddeck

benneddeck
(kvázi-tag)

öööööö USB-s infrával probálkozok mert az az igasság h a tvtuner szinte biztos h beszart de eredetileg azon volt az infra egy a jack dugohoz hasonlo csatival

(#4027) szandisas válasza hruodnand (#4025) üzenetére

szandisas
(őstag)

mára ennyi... nem foglalkozok vele....
köszi midnenkinek a segítséget :R

aláírás

(#4028) Chili7

Chili7
(őstag)

Hello
HD filmek megjelenítése DVD player és TV közt csak HDMI-HDMI-n keresztül lehetséges?
Ha a notimon csak vga kimenet van, akkor ezt nem tudom áttolni tv-re?
thx

(#4029) Axel 007 válasza KrenAtesz (#4021) üzenetére

Axel 007
(kvázi-tag)

Természetesen jó helyen van,mindenhol engedélyezve van mic boost is engedélyezve van,vezérlőpult+driver-en is,max hangerőn is van...de mégse szól

''Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen!Bár az útóbbiban nem vagyok teljesen biztos'' - Albert Einstein

(#4030) hruodnand válasza benneddeck (#4026) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

szóval a külső infrával tudtad irányítani a tv tunered programját. :) nem rossz. amúgy biztos van ilyen program, hirtelen ezt találtam: [link].

(#4031) KrenAtesz válasza Axel 007 (#4029) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor esetleg line-in-ként megpróbálni? :)

[Szerkesztve]

(#4032) greatchaos válasza Chili7 (#4028) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

svideo azért csak van, nem?

(#4033) benneddeck

benneddeck
(kvázi-tag)

hruodnand thx a linket meg a helpet is!!!!!!!!!
megmentetted a távkapcsolom életét!!!!!

(#4034) benneddeck

benneddeck
(kvázi-tag)

bakker.......... megkukkenoztam ezt a progit és nekem igy elsöre ugytünik mintha inkább ien hangvezérlés jellegü dologrol lenne szo... :S majd keresek readme-hoz egy angolul értö embert ;)

(#4035) McSzaby

McSzaby
(kvázi-tag)

Szevasztok!

Lenne egy kérdésem...Miért van az hogy egy géppel bármit csinálnak lefagy?A Hő rendben van a proci nem megy 40 fok fölé és mégis lefagy ha bármien programot elindítanak...ezt nem értem...kérlek segítsetek...(nem az én gépem)478-s foglalat.....

"Amíg a föld kerek, mindig lesz SÓSPEREC."

(#4036) greatchaos válasza McSzaby (#4035) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

előre pedig egy biosz resetet utána csinálj egy linuxos memtesztet, ha sibamentes, akkor jön a következő tipp

(#4037) hruodnand válasza Chili7 (#4028) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

1. DVI-al is megvalósítható a TV-re kötés, ha van ilyen bemenete, és a YPbPr-ral is lehetséges.
2. szerezz hozzá egy S-Video átalakítót szerintem, de a laptop-okon általábon szokott lenni ilyen kimenet. :U

(#4038) McSzaby válasza greatchaos (#4036) üzenetére

McSzaby
(kvázi-tag)

ok köszönöm..

"Amíg a föld kerek, mindig lesz SÓSPEREC."

(#4039) Chili7 válasza hruodnand (#4037) üzenetére

Chili7
(őstag)

A játékosomon van ez a YPbPr, viszont a notin csak vga. De már láttam vga-svideo átalakítót, he ezt még átalakítom hdmi-vé, akkor elvileg mehet?
thx

(#4041) hruodnand válasza Chili7 (#4039) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

inkább a VGA - S-Video páros. szerintem a HDMI csatlakozó (és egyben szabvány) a felépítésében egy kicsit különbözik a többitől.

(#4042) Chili7 válasza hruodnand (#4041) üzenetére

Chili7
(őstag)

Hát 40ezret azért nem adok, pláne, ha vga-svideo átalakítással is átmegy a HD tartalom.
Köszi nektek!

(#4043) hruodnand válasza Chili7 (#4042) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

svideo-n a HD anyagot nem fogod tudni átvinni, maximum 720*576-ot tud a szabvány, ha jól tudom. a HD-hez ott a HDMI és a DVI (MOD: meg a Komponens YCbCr).

[Szerkesztve]

(#4045) kicsitomi88

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok,

Éppen PH4t olvasgattam mikor elsotetult a kep és a kiirta a monitor h signal out of range 118.1 Khz és 225.2 kozott. Ez mitol lehet? Most keresek éppen monitor drivert, de ilyet meg nem lattam. Restart utan jó.

90 87.5 87.8 87.5

(#4046) mazda626

mazda626
(PH! addikt)

Sziasztok!
AMD X2 4000+ Brisbane magos proci 3dMark 06 CPU Scorejai érdekelnének. 2500-3000MHz.
:R

(#4047) Winner_hun válasza mazda626 (#4046) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szerintem itt kérdezd meg: [link]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#4048) mazda626 válasza Winner_hun (#4047) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Köszi! :R Linkelem ide a hsz.t

(#4049) rii

rii
(PH! nagyúr)

teljesen halk hütésű gép topik volt régebben, ... nem...?
én nem találom. rosszul emlékszek?

találtam egy ilyet : [link] - Nagy passzív hűtés topic

iccsevoltam'

[Szerkesztve]

akárkivót'tevótá

(#4050) éN79 válasza mazda626 (#4048) üzenetére

éN79
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1799 pont 2520-on (10,5x240FSB)
(X2 topikba is ment)

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XIV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.