Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XIV. (téma lezárva)

(#351) ANT válasza marsu (#350) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Nálam nem változott. FAT v. FAT32 ennél egyre megy! :(

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#352) marsu válasza REDeath (#347) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Én csak a ACDSee 5.0-át használom, abban néztem nem találtam olyat ahol módosítani lehet, de kiír minden infót.

Press any key to continue ...

(#353) marsu válasza tomcsi23 (#349) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Wooww...

Klassz ...

8giga az már nem semmi!

:C :C

(#354) tomcsi23 válasza marsu (#353) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Ne tudd meg, USB 1.0-val akartam rátenni párszáz megát 500-700k írási sebesség, ki ne számold, mennyi idő lenne 8 giga. :Y

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#355) marsu válasza ANT (#351) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Hát akkor ez van, ezt kell szeretni.

Viszont van rá 5 év gari és csak 4.900.- pénz volt.

:) ;)

(#356) ANT válasza marsu (#355) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Ja, csak ez is vhogy el van cseszve. Ahogy nő a kapacitásuk, úgy csökken az írási tempójuk. Mert az enyém mondjuk olvasásban tudja a 10-11 MB/s-t.

(#357) marsu válasza ANT (#356) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Olvasással nincs gond, másolni róla nagyon gyors, de mire felrakok rá valamit, az hihetetlenül sok idő!

Kicsi, és elég hely van rajta. Előtte volt 1gigás mag 512-es Kinkmaxom is, de rendszeresen elhagyom őket ...

(#358) tomcsi23 válasza ANT (#356) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Most néztem, nagyobb file-nál 13-15megával tud olvasni, írásban tényleg ratyi 2-2.5.
Legjobban a sok kis apró file írása fingatja meg, na az halál. FAT32-ben, de majd nézek valami tesztet is a különböző file-rendszer között, ha lesz rá időm. ;)

(#359) ANT válasza tomcsi23 (#358) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Pffffff! Szóval egy 8GB-s penre is csak ekkora tempóval lehet rajzolni? :Y Türelem tele pendrive-ot terem! :DDD

(#360) tomcsi23 válasza ANT (#359) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Lehet kapni gyorsabbat is, de 2x ennyi az ára. :D
Nekem ez elegendő tempó - mondom ezt egyelőre. :B

(#361) marsu válasza tomcsi23 (#360) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

nálam is az ár a lényeg, mivel hamar elhagyom ezért inkább olcsó legyen, mint gyors .... De most erre azért vigyázok már. Meg is van 2 hónapja.

:)

(#362) tomcsi23 válasza marsu (#361) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Én kimondottan hosszútávra tervezem, rohangáltam is egy jó darabig utána. ;]

(#363) ANT válasza marsu (#361) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Esetleg írd be ide, hogy milyen útvonalon mozogsz. Mi meg megyünk ki használt pendrive-okat begyűjteni! :DDD

(#364) marsu válasza ANT (#363) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Általában a gépeken főleg a régieken a gép hátulján vannak csak USB csatlakozók. Telepítés, másolgatás után könnyű benne felejteni ... Persze van aki visszaadja, de előfordult már hogy nem ...

(#365) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

Érdekes problémám van, amire magyarázatot nem igazán találok.
A probléma a következő, mikor félig töltött videoba belenéznék bejön egy ilyen ablak, hogy a gép leáll? [link]
Csak az MPlayer esetén fordult elő eddig.
Nem hiszem hogy féreg/virus lenne (ZA tűzfal, avast, +2spyware írtó) mellett.
Valami ötlet? :F

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#366) marsu válasza PazsitZ (#365) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

Ez olyan virusnak tűnik, mint ami pár éve volt, és 60 másodperctől kezd el visszaszámolni és újraindítja a gépet. Annak az ellenszere a symantec honlapjáról volt letölthető.

FixBlast.exe

(#367) cirkus

cirkus
(tag)

mekkora helyet foglal az új Vista ??

(#368) szeva000 válasza cirkus (#367) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

úgy 10GB a 64bites magyar,a 32bites az kb7-8GB.

(#369) PazsitZ válasza marsu (#366) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Lefutattam, de semmi. :( mondjuk avast-ot csökkentetben még nem próbáltam. Na majd mindjárt hátha...

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#370) marsu válasza PazsitZ (#369) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

:( :(

Akkor sajnos nincs más konkrét tippem....

(#371) oregcsóka

oregcsóka
(őstag)

Sziasztok! Igaz lehet az, hogy a HP VECTRA gépeknek az alaplapon nincs BIOS chipük, hanem a HDD-n tárolják a BIOS-t? :U

''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

(#372) virkir válasza oregcsóka (#371) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Miért ne lehetne igaz? A brand gépeknél eléggé divat a saját gyártatású alaplapjaikhoz.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#373) oregcsóka válasza virkir (#372) üzenetére

oregcsóka
(őstag)

Nos ez nekem új dolog. És mi van olyankor, ha teszel egy ilyen gépbe egy új vinyót? Egyszerüen semmit nem fog csinálni, mert nem lesz rajta BIOS.

''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

(#374) virkir válasza oregcsóka (#373) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Én egy régebbi compaq gépről gyalultam le, az utána elindult, ment is csak semmit nem tudtam módosítani az alaplap beállításain.
Meg kell keresni az adott alaplaphoz szükséges biost amihez van a gyártóknak ált. segédprogramja, amivel a vinyóra lehet telepíteni egy rejtett partícióra.
HP-nél nem lesz egyszerű megtalálni.

(#375) REDeath válasza oregcsóka (#371) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát én ilyenről még nem hallottam, szerintem hülyeség :U

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#376) oregcsóka válasza virkir (#374) üzenetére

oregcsóka
(őstag)

Köszönöm szépen, megint okosabb lettem. :R

(#377) virkir válasza REDeath (#375) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Ez kb olyan érv mintha azt mondanám, én még nem láttam űrhajót tehát az nincs is.

Nézz bele egy régebbi márkás PC-be meg fogsz lepődni, hogy nem találod a bios chippet, mivel a megszokott értelemben nincs azokon a gépeken.

(#378) virkir válasza REDeath (#375) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Itten van hirtelen pár kép
[link]
[link]
[link]

(#379) slayer006 válasza virkir (#377) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

:C :C

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#380) Winner_hun válasza virkir (#378) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

404 Not Found
OOops! Have we sold out of the item you want...
Or have we moved the page in one of our re-vamps?

We are constantly updating the site, so please check the
Full Listing index page or Organised by type

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#381) slayer006 válasza Winner_hun (#380) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

nekem mind a három link működik
Firefox 1.5.0.10

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#382) mm00

mm00
(fanatikus tag)

Hali!

Lenne egy nagyon fontos kérdésem!

a gépemben több merevlemez is van, van amelyik tobb particio! Namármost tobb windows is volt a gépemen, eloszor alapban a 20Gb-oson és ennek C volt a betujele! Utána kerult egy windows a 200 gigásra is. Most szeretném kivenni a 20gb-os vinyot, mert rackben akarom használni, de az a probléma, hogy a windows onnan bootol be! Ha kiveszem akkor a 200Gbos vinyón lévo windows nem tolt be csak kiir egy dosos hibát! Próbáltam azt is,hogy a boot.ini-t átmásoltam a 200 gigásra, de ugy sem mukodott! A C meghajton lévő boot.ini tartalma:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(2)partition(1)\WINDOWS.0
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(2)partition(1)\WINDOWS.0=''Rendes windows'' /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS.0=''Microsoft Windows XP Professional''

/noexecute=optin /fastdetect

A ''Rendes windows'' van a 200 gigáson!

Hogy tudnám megoldani ezt a gondot winreinstall nélkul?

(#383) Winner_hun válasza slayer006 (#381) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ugyan az a böngésző, első kép nem jön be

ie sem hozza be

[Szerkesztve]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#384) virkir válasza Winner_hun (#383) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

[kép]

(#385) carrion87

carrion87
(újonc)

Hello!

Nekem egy epson stylus dx5050 multifunkciós nyomtatóm van,tudna vki segíteni hogy lehet a tintapatronokat újratölteni?Ilyen patronok vannak benne t0711,t0712,t0713,t0714

(#386) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Srácok, felettéb érdekes problémával találkoztam :U
gép elindul, tök jó, és kívncsiságból belekukkantok feladatkezelőbe.
ezzel nem szokott gond lenni, csak pl. a wmiprvs.exe kétszer volt, mostanra meg már eltűnt mind stb. jó, még reggel van, van ez így.
De most jött a sokk!!!!
windows messenger elvileg el van távolítva, ettől függetlenül minidg ott csücsül feladatkezelőbe folyamatoknál.
de ez nem is lenne akora baj. de ma fogta és kiírta hogy xy akárki (aki amúgy fent van msn-en nekem) bejelentkezett :Y én csak ültem és csodálkoztam :F
Ha hazajöttem, első dolgom lesz mondjuk spyware doctor csökkentettben. (tuti szüleim gányolták össze a gépet, van pár fura folyamat is :) :((( )

Addig is a windows messengert hogy lehet gyökerestől kitépni a gépből? :R :F
Előre is thx

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#387) Ramius válasza REDeath (#386) üzenetére

Ramius
(őstag)

Letiltás:
[link]
Eltávolítás:
[link]

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#388) supesz válasza REDeath (#386) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Gondolom a Windows összetevőknél elávolítottad? (Beállítások-->Vezérlőpult-->Programok Telepítése-->Windows összetevők hozzáadása...) Aztán: Program Files-->Messenger könyvtár eltörlése. Aztán Registry kulcsok eltörlése. Szerintem e 3 dolog kilövi a messengert. A gondot már csak az Outlook okozhatja. Ott ugyanis mintha lenne valami a Messengerre vonatkozóan. Ám ez a feltételezés lehet, hogy vakvágány... :(((

ps: Olvasva Ramius linkjét, nem is vakvágány a gondolat.

[Szerkesztve]

A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

(#389) supesz válasza carrion87 (#385) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Kereső használata a jobb felső sarokban! :B
[link]

A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

(#390) Ramius válasza mm00 (#382) üzenetére

Ramius
(őstag)

Szerintem a régi winnel (a 20 gigáson) bebootolsz, és megszerkeszted a boot.ini fájlt, és a rendes wint teszed alapértelmezetté. Sajátgép ikonon jobklikk -> tul. -> Spec. fül -> Indítás és helyreállítás.

Bár ettől még ugyanolyan sz*r lesz, ha kiveszed a 20as vinyót... :F

[Szerkesztve]

(#391) supesz válasza Ramius (#390) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha kiveszed a rendszerHD-t, az eleve baj. Miért nem installálod a 200GB-ra a windowst?

/*pro: szerintem hagyd meg rendszervinyónak a 20GB-osat. Pont jó a rendszernek a mérete. Hurcibálni jobb a 200-ast, mert több cucc fér rá*/
/*kontra: ha régi, akkor visszafogja a gépedet a 20-as, a 200-as pedig tönre fog menni a sok hurcolástól*/

-ezek itten nagyon szubjektív és tapasztalat alapú POST-ok :(((

(#392) mm00 válasza supesz (#391) üzenetére

mm00
(fanatikus tag)

a 20as tényleg régi még 5400rpm es :DDD

Most át****tam a bootot! Kiszedtem 20 as vinyot és tettem még1 windowst a 200asra! igy most indul is! Sajnálom, hogy nincs jobb megoldás :S

(#393) supesz válasza mm00 (#392) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

/*sajnos mindenre nem gondolhatunk előre. vannak helyzetek mikor csak a radikális megoldások segíthetnek. ezt kellene már felismerni a világnak.*/

(#394) virkir válasza mm00 (#392) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Dehogy nincs akkor most szerkeszd az .ini-t úgy, hogy a neked megfelelő xp-t indítsa alapból aztán a feleslegest töröld.

(#395) supesz válasza virkir (#394) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem engem is érdekelne, hogyan kellene átszerkeszteni. Azt esetleg le tudnád ide írni? Mármint az átszerkesztettet? Alább bemásolta a teljes kódot! [link]
Meg egy kis kommentár!

[Szerkesztve]

(#396) Haok

Haok
(fanatikus tag)

Üdv!

A Teleport Pro nevű progival szenvedek , már 1 napja.
[link]
(A képen látható www.abcdef.hu/12345 csak példa)

Azt szeretném elérni, hogy CSAK azokat a fájlokat tölse le , amik a képen látható címmel kezdődő linkeken vannak, illetve a mélységi belyárást is CSAK azokra a linkekre alkalmazza, amik úgy kezdődnek , ahogy írtam. Vmiért így nem m1. Sajna angolul nemtudok, de megpróbáltam kiokoskodni, úgylátszik sikertelenül.

Tehát például: beállítom kezdőoldalnak a www.abcdef.hu-t , és annnan csak azokat a linkeket járja be, amik a fent leírt módon ''/12345'' kezdődnek, mással ne is foglalkozzon, csak csak ezekről az oldalkról szedje le a specifikációkban megadott fileokat.

tehet pl. járja be a www.abcdef.hu/1234568 at , de ne foglalkozzon a www.abcdef.hu/55555-el

Előre is köszi!

[Szerkesztve]

---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---

(#397) gaben

gaben
(fanatikus tag)

Üdv!

A .ps (postcript?) fájlokat mivel lehet megnyitni?

(#398) Haok válasza gaben (#397) üzenetére

Haok
(fanatikus tag)

psview és ghostcript ilyenekre keress rá neten, ez a kettő kell hozzá asszem (régen én is hasnló módon nyitottam meg)

---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---

(#399) Ramius válasza gaben (#397) üzenetére

Ramius
(őstag)

[link]

(#400) chungee

chungee
(őstag)

Honnan tudjam, hogy túl melegedés miatt fagy le a VGA-m?
Inno 6800LE 128mb-os és nem rendelkezik GPU hőm. kijelzővel.
Csak mert akkor nem veszek feleslegesen hűtőt.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XIV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.