Nálam nem változott. FAT v. FAT32 ennél egyre megy! 
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

Nálam nem változott. FAT v. FAT32 ennél egyre megy! 

Én csak a ACDSee 5.0-át használom, abban néztem nem találtam olyat ahol módosítani lehet, de kiír minden infót.
Press any key to continue ...

Wooww...
Klassz ...
8giga az már nem semmi!

Ne tudd meg, USB 1.0-val akartam rátenni párszáz megát 500-700k írási sebesség, ki ne számold, mennyi idő lenne 8 giga. 
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

Hát akkor ez van, ezt kell szeretni.
Viszont van rá 5 év gari és csak 4.900.- pénz volt.

Ja, csak ez is vhogy el van cseszve. Ahogy nő a kapacitásuk, úgy csökken az írási tempójuk. Mert az enyém mondjuk olvasásban tudja a 10-11 MB/s-t.

Olvasással nincs gond, másolni róla nagyon gyors, de mire felrakok rá valamit, az hihetetlenül sok idő!
Kicsi, és elég hely van rajta. Előtte volt 1gigás mag 512-es Kinkmaxom is, de rendszeresen elhagyom őket ...

Most néztem, nagyobb file-nál 13-15megával tud olvasni, írásban tényleg ratyi 2-2.5.
Legjobban a sok kis apró file írása fingatja meg, na az halál. FAT32-ben, de majd nézek valami tesztet is a különböző file-rendszer között, ha lesz rá időm. 

Pffffff! Szóval egy 8GB-s penre is csak ekkora tempóval lehet rajzolni?
Türelem tele pendrive-ot terem! 

Lehet kapni gyorsabbat is, de 2x ennyi az ára. 
Nekem ez elegendő tempó - mondom ezt egyelőre. 

nálam is az ár a lényeg, mivel hamar elhagyom ezért inkább olcsó legyen, mint gyors .... De most erre azért vigyázok már. Meg is van 2 hónapja.

Én kimondottan hosszútávra tervezem, rohangáltam is egy jó darabig utána. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Esetleg írd be ide, hogy milyen útvonalon mozogsz. Mi meg megyünk ki használt pendrive-okat begyűjteni! 

Általában a gépeken főleg a régieken a gép hátulján vannak csak USB csatlakozók. Telepítés, másolgatás után könnyű benne felejteni ... Persze van aki visszaadja, de előfordult már hogy nem ...

Érdekes problémám van, amire magyarázatot nem igazán találok.
A probléma a következő, mikor félig töltött videoba belenéznék bejön egy ilyen ablak, hogy a gép leáll? [link]
Csak az MPlayer esetén fordult elő eddig.
Nem hiszem hogy féreg/virus lenne (ZA tűzfal, avast, +2spyware írtó) mellett.
Valami ötlet? 
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

Szia!
Ez olyan virusnak tűnik, mint ami pár éve volt, és 60 másodperctől kezd el visszaszámolni és újraindítja a gépet. Annak az ellenszere a symantec honlapjáról volt letölthető.
FixBlast.exe

úgy 10GB a 64bites magyar,a 32bites az kb7-8GB.

Lefutattam, de semmi.
mondjuk avast-ot csökkentetben még nem próbáltam. Na majd mindjárt hátha...
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

Akkor sajnos nincs más konkrét tippem....

Sziasztok! Igaz lehet az, hogy a HP VECTRA gépeknek az alaplapon nincs BIOS chipük, hanem a HDD-n tárolják a BIOS-t? 
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Miért ne lehetne igaz? A brand gépeknél eléggé divat a saját gyártatású alaplapjaikhoz.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

Nos ez nekem új dolog. És mi van olyankor, ha teszel egy ilyen gépbe egy új vinyót? Egyszerüen semmit nem fog csinálni, mert nem lesz rajta BIOS.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Én egy régebbi compaq gépről gyalultam le, az utána elindult, ment is csak semmit nem tudtam módosítani az alaplap beállításain.
Meg kell keresni az adott alaplaphoz szükséges biost amihez van a gyártóknak ált. segédprogramja, amivel a vinyóra lehet telepíteni egy rejtett partícióra.
HP-nél nem lesz egyszerű megtalálni.
hát én ilyenről még nem hallottam, szerintem hülyeség 
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Köszönöm szépen, megint okosabb lettem. 

Ez kb olyan érv mintha azt mondanám, én még nem láttam űrhajót tehát az nincs is.
Nézz bele egy régebbi márkás PC-be meg fogsz lepődni, hogy nem találod a bios chippet, mivel a megszokott értelemben nincs azokon a gépeken.

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.
(#380) Winner_hun válasza virkir (#378) üzenetére
404 Not Found
OOops! Have we sold out of the item you want...
Or have we moved the page in one of our re-vamps?
We are constantly updating the site, so please check the
Full Listing index page or Organised by type
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#381) slayer006 válasza Winner_hun (#380) üzenetére

nekem mind a három link működik
Firefox 1.5.0.10
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

Hali!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem!
a gépemben több merevlemez is van, van amelyik tobb particio! Namármost tobb windows is volt a gépemen, eloszor alapban a 20Gb-oson és ennek C volt a betujele! Utána kerult egy windows a 200 gigásra is. Most szeretném kivenni a 20gb-os vinyot, mert rackben akarom használni, de az a probléma, hogy a windows onnan bootol be! Ha kiveszem akkor a 200Gbos vinyón lévo windows nem tolt be csak kiir egy dosos hibát! Próbáltam azt is,hogy a boot.ini-t átmásoltam a 200 gigásra, de ugy sem mukodott! A C meghajton lévő boot.ini tartalma:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(2)partition(1)\WINDOWS.0
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(2)partition(1)\WINDOWS.0=''Rendes windows'' /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS.0=''Microsoft Windows XP Professional''
/noexecute=optin /fastdetect
A ''Rendes windows'' van a 200 gigáson!
Hogy tudnám megoldani ezt a gondot winreinstall nélkul?
(#383) Winner_hun válasza slayer006 (#381) üzenetére
ugyan az a böngésző, első kép nem jön be
ie sem hozza be
[Szerkesztve]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#384) virkir válasza Winner_hun (#383) üzenetére

![[kép] [kép]](http://british-computer-spares.co.uk/data/images/23087.jpg)

Hello!
Nekem egy epson stylus dx5050 multifunkciós nyomtatóm van,tudna vki segíteni hogy lehet a tintapatronokat újratölteni?Ilyen patronok vannak benne t0711,t0712,t0713,t0714
Srácok, felettéb érdekes problémával találkoztam 
gép elindul, tök jó, és kívncsiságból belekukkantok feladatkezelőbe.
ezzel nem szokott gond lenni, csak pl. a wmiprvs.exe kétszer volt, mostanra meg már eltűnt mind stb. jó, még reggel van, van ez így.
De most jött a sokk!!!!
windows messenger elvileg el van távolítva, ettől függetlenül minidg ott csücsül feladatkezelőbe folyamatoknál.
de ez nem is lenne akora baj. de ma fogta és kiírta hogy xy akárki (aki amúgy fent van msn-en nekem) bejelentkezett
én csak ültem és csodálkoztam 
Ha hazajöttem, első dolgom lesz mondjuk spyware doctor csökkentettben. (tuti szüleim gányolták össze a gépet, van pár fura folyamat is
)
Addig is a windows messengert hogy lehet gyökerestől kitépni a gépből?

Előre is thx
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Gondolom a Windows összetevőknél elávolítottad? (Beállítások-->Vezérlőpult-->Programok Telepítése-->Windows összetevők hozzáadása...) Aztán: Program Files-->Messenger könyvtár eltörlése. Aztán Registry kulcsok eltörlése. Szerintem e 3 dolog kilövi a messengert. A gondot már csak az Outlook okozhatja. Ott ugyanis mintha lenne valami a Messengerre vonatkozóan. Ám ez a feltételezés lehet, hogy vakvágány... 
ps: Olvasva Ramius linkjét, nem is vakvágány a gondolat.
[Szerkesztve]
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
Kereső használata a jobb felső sarokban! 
[link]
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

Szerintem a régi winnel (a 20 gigáson) bebootolsz, és megszerkeszted a boot.ini fájlt, és a rendes wint teszed alapértelmezetté. Sajátgép ikonon jobklikk -> tul. -> Spec. fül -> Indítás és helyreállítás.
Bár ettől még ugyanolyan sz*r lesz, ha kiveszed a 20as vinyót... 
[Szerkesztve]
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
Ha kiveszed a rendszerHD-t, az eleve baj. Miért nem installálod a 200GB-ra a windowst?
/*pro: szerintem hagyd meg rendszervinyónak a 20GB-osat. Pont jó a rendszernek a mérete. Hurcibálni jobb a 200-ast, mert több cucc fér rá*/
/*kontra: ha régi, akkor visszafogja a gépedet a 20-as, a 200-as pedig tönre fog menni a sok hurcolástól*/
-ezek itten nagyon szubjektív és tapasztalat alapú POST-ok 

a 20as tényleg régi még 5400rpm es 
Most át****tam a bootot! Kiszedtem 20 as vinyot és tettem még1 windowst a 200asra! igy most indul is! Sajnálom, hogy nincs jobb megoldás :S
/*sajnos mindenre nem gondolhatunk előre. vannak helyzetek mikor csak a radikális megoldások segíthetnek. ezt kellene már felismerni a világnak.*/

Dehogy nincs akkor most szerkeszd az .ini-t úgy, hogy a neked megfelelő xp-t indítsa alapból aztán a feleslegest töröld.
Szerintem engem is érdekelne, hogyan kellene átszerkeszteni. Azt esetleg le tudnád ide írni? Mármint az átszerkesztettet? Alább bemásolta a teljes kódot! [link]
Meg egy kis kommentár!
[Szerkesztve]

Üdv!
A Teleport Pro nevű progival szenvedek , már 1 napja.
[link]
(A képen látható www.abcdef.hu/12345 csak példa)
Azt szeretném elérni, hogy CSAK azokat a fájlokat tölse le , amik a képen látható címmel kezdődő linkeken vannak, illetve a mélységi belyárást is CSAK azokra a linkekre alkalmazza, amik úgy kezdődnek , ahogy írtam. Vmiért így nem m1. Sajna angolul nemtudok, de megpróbáltam kiokoskodni, úgylátszik sikertelenül.
Tehát például: beállítom kezdőoldalnak a www.abcdef.hu-t , és annnan csak azokat a linkeket járja be, amik a fent leírt módon ''/12345'' kezdődnek, mással ne is foglalkozzon, csak csak ezekről az oldalkról szedje le a specifikációkban megadott fileokat.
tehet pl. járja be a www.abcdef.hu/1234568 at , de ne foglalkozzon a www.abcdef.hu/55555-el
Előre is köszi!
[Szerkesztve]
---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---

Üdv!
A .ps (postcript?) fájlokat mivel lehet megnyitni?

psview és ghostcript ilyenekre keress rá neten, ez a kettő kell hozzá asszem (régen én is hasnló módon nyitottam meg)
---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...