Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XIV. (téma lezárva)

(#301) Yooha válasza Poctar (#290) üzenetére

Yooha
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen, én is úgy csináltam hogy kivettem a rack-et. Csak hát nem lett volna nagy kedvem ma este 2x is windos-t telepíteni. De úgy tűnik, muszáj volt..

Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

(#302) djpoti válasza marsu (#300) üzenetére

djpoti
(tag)

Ezt megtaláltam, csak nem tudok regelni az oldalra!
Nem vágom annyira a külföldi nyelvet!
De ha tudnál nekem segíteni azt megköszönném azért!

(#303) Sátán44

Sátán44
(őstag)

Mondjatok már nekem olyan keylogger progit,amelyik készít screenshotot is.
All In One Keylogger ez nagyon jó progi,csak nincs hozzá ''okosság'' :)

(#304) tupacamaru válasza djpoti (#302) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Én megtaláltam: [link] 5 perc múlva. ;)

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#305) c41r0^ válasza c41r0^ (#297) üzenetére

c41r0^
(őstag)
LOGOUT blog

beszarok...megoldódott

volt netkapcsolatom, de csak a 80as porton..pl. fórumozni tudtam, DNS volt, tűzfal nem jelzett semmi hibát, mégis se MSN, se TELNET, se WinUpdate webhely megnyitás...

csak újracsatlakoztam és kész...már megy minden

ISP sucks...?

http://soundcloud.com/morbidezza

(#306) Sátán44 válasza Sátán44 (#303) üzenetére

Sátán44
(őstag)

up :U

(#307) djpoti válasza tupacamaru (#304) üzenetére

djpoti
(tag)

Ez nagyon hálás!
Köszönöm!

(#308) tupacamaru válasza djpoti (#307) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Nincs mit, csak jó is legyen. :F :R Örülök hogy segithettem. :))

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#309) virkir válasza Harti (#286) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Ott a hiba, mint írtam az azonos modulok még nem garanciák a dual működésre, ezért válogatják a gyártók kitekbe a ramjaikat.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#310) virkir válasza DragonR+ (#289) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Vezesd ki a fordulatszámjeladó vezetékét és dugd az alaplapod egyik venticsatlakozójára amit monitoroz a lap, és úgy próbáld ki, vagy az asztalon próbáld ott azért már láthatónak kell lenni a változásnak.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#311) Harti válasza virkir (#309) üzenetére

Harti
(őstag)

Elővettem az alaplap könyvét, kiderült nem 2 féle módban hanem 4 félében műxik a DC, most átraktam egy 3ik verzióba, egyenlőre 2 órája tökéletes!
Imádkozok! :P

(#312) Yooha

Yooha
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tud valaki olyan adat-visszanyerő programot, ami átfésül egy partíciót, és nem xyz.valami néven tallja meg a fájlokat, hanem az eredeti nevén. Ami programot én találtam, az clusterblablabla.avi néven állít vissza videófájlokat, de az azonosítást már rám bízná...

Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

(#313) old gray

old gray
(PH! addikt)

Nem igazán hardver jellegű kérdés:

Találtam igen jó áron hardver cuccokat, amire lehet licitálni.
A hely azonban Kanada ill. az USA.
Vajon mennyiért jutna el hozzám pl. egy vga vagy egy cpu?
Vámot is kell fizetni, vagy hogy működik ez?

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#314) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Mindenkit kidobál a prohard rendszer az aprórol?
Amint odalépek rögtön kidob hogy nem vagyok bejelentkezve... :(
Vagy csak rám lettek nyügösek? :))

.::www.megadanceradio.hu::.

(#315) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali mindenki!

Most vettem a PH-n egy 160GB-os Samsung hdd-t.

A kérdésem az lenne hogy mekkora ennek az átlag üzemi hőmérséklete. Nekem van még egy 40-es Seagate és most a Sam. bekerült fölé. Most hőmérsékletük olyan 46 fok körül van, de volt hogy másolás közben a Samsungé felment 50-re is.
Nem fognak így szétmenni a vinyóim?

Mikor még a Seagate egyedül volt, akkor max 43 fok körül volt a hője.

THX a válaszokat! :R

(#316) Pocee válasza Yooha (#312) üzenetére

Pocee
(fanatikus tag)

Rstudio Ntfs!Szerintem az egyik legjobb,én csak ezt használom.
név szerint azonosít mindent,és elég régi dolgokat is lát.ha érdekel több info vegyél fel msnen.

Mr.Brightside

(#317) Pocee válasza old gray (#313) üzenetére

Pocee
(fanatikus tag)

Szia chekkold le a linket.[link]
Ők kimondottan erre vannak ráállva.az oldalon megtalálsz minden infót és árajánlatot is kérhetsz.

Mr.Brightside

(#318) tbs válasza old gray (#313) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Drága a posta is... Ritkaság esetén éri meg, itthon is kapható cuccoknál kizárt, hogy olcsóbb legyen. Vám csak akkor játszik, ha a vámososk kiszúrják a csomagot, vagy cégnek rendeled. Nagyobb borítéknyi, gyerekjáték feliratú csomagokba, magánszemélynek küldve nem kötnek bele. Tapasztalataim szerint.

Pocee, #317: Nagyon jó link! Köcce én is. :)

[Szerkesztve]

(#319) Qru válasza old gray (#313) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha levélként adják fel, és nem bontják ki ellenőrzés céljából akkor nem kell vámot fizetni. Ha kibontják és átlépi az adott értékhatárt (nem tudom most mennyi pontosan) akkor kell fizetni. Nyilván ha nem ismerős küldi nem levélként adja fel, tehát alapból fizeted a vámot. Anno havernak jött USA bol ram, az simán átjött a vámon levélként nem kellett fizetni pluszba.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#320) Qru válasza Dr. Romano (#315) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem vészesen sok (gondolom nem másolsz naphosszakat), de ha megnyugtat vegyél rá hűtést. Pl: 1-2k-ért már vannak HDD chipsethűtők.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#321) Dr. Romano válasza Qru (#320) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát úgy tűnik hűtőt kell vegyek, mert a Samsung hőmérséklete 3óra használat után alapjáraton 50 fok.
Találtam egy leírást, ami max működési határnak az 55-öt említi, tehát gáz lehet hűtő nélkül.

(#322) marsu válasza Dr. Romano (#321) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia! Dr. Romano!

Szerintem szerelj rá valami hűtést!

:D :D :DDD

Press any key to continue ...

(#323) Dr. Romano válasza marsu (#322) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!! marsu

Rég olvastam már felőled :))

Igen az lesz! :)
Ma be is megyek Csabára és veszek valami jó nagy ventit. :) De hogy hogyan helyezem el a túlzsúfolt házamban a vinyó közelében az még kérdéses :F

(#324) marsu válasza Dr. Romano (#323) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Próbálj olyat vennyi, amit a HDD aljára kell felszerelni. Jó ha van a házban egy kis hely, mert a túlzsufolás is okozhat melegedést. Vagy ha már ott vagy, akkor vegyél egy jól szellőző tágas házat is ...

:)

(#325) Qru válasza Dr. Romano (#323) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nálam egy kis 4-es venti van a winyó alatt (Samu 80GB Sata2), az is elég szvsz. Persze egy nagyobb leszabályozott venti halkabb.

mod: Olyat vegyél ami egy keret amiben van egy venti és magát a keretet a winyó aljára lehet csavarozni.

[Szerkesztve]

(#326) marsu válasza Qru (#325) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Én is erre a winyó aljára csavarozós keretesre gondoltam. Persze ez csak akkor jó, ha van elég hely neki, és a házban a HDD helyeknél van elég tér a levegő áramláshoz ...

(#327) marsu válasza marsu (#324) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Ilyenre gondoltam:

[kép]

(#328) Qru válasza marsu (#326) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem is ilyen van. Egyedüli winyóként nincs alatta semmi így jó 5 fokokt hűt rajta tartósan terhelve.

(#329) marsu válasza Qru (#328) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szerintem az már bőven elég lehet ... Nekem amíg asztali gépem volt, nem raktam külön ventiket a HDD-kre, de volt két venti a ház hátulján ami kifújta a meleget, egy meg a ház elején ami beszívta a friss levegőt ...

(#330) Qru válasza marsu (#329) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen, az úgy jó megoldás. Nálam az volt a difi, hogy el van fordítva 90fokkal a hdd. A ház egyik belső fala amibe a sint vájták (amibe beelcsúsztatod a hdd-t) meg eléggé összefüggő. Van rajta pár luk (persze a winyó alatt pont nincs :W ) de az szódavíz, alig van ott légáramlás hiába van előtte egy 12-es venti meg mögötte a ház hátuljában a winyónál egy másik 12-es alig van légmozgás. Így vettem rá egy ilyet és elég hatásos annak ellenére, hogy csak 1db 4-es venti van rajta.

(#331) marsu válasza Qru (#330) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Én is telepakoltam a házat ventikkel, de próbáltam halkítani is a gépet. Rákötöttem az összeset egy Nexus ventiszabályzóra, és általában mindig félfordulatszámon mentek, így egyáltalán nem volt zavaró hangja a gépnek. Volt még egy passzív chipset hűtőm, egy ThermalRight SLI-05, a VGA-n meg egy Silencer ...

(#332) Qru válasza marsu (#331) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nálam az asztal mögött van a gép, így sokkal kevésbé hallom, (Igaz a bekapcs-kikapcs kicsit macerásabb így.) telepakoltam hát ventikkel, jó nagyokkal. :) Ha megy a zene vagy játék a hangja úgy is elnyomja. Nem dolgozok vele, nem töltök le éjjelente csak szórakozásra kell így meg had zúgjon, csak legyen hűvös benne. :C

(#333) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

THX a tippeket! :)

Hm... jól néz ki amit ajánlasz marsu, de gondolom jó kis ára lehet.
Sajna most ilyen profi megoldásokra nincs pénzem (a ventit is bontóbol fogom hozni), de azért köszi a tippet.
Később lehet beszerzek egy ilyet, jónak tűnik.

Ha a hdd 90-el el van fordítva az nem fogja idő előtt tönkrevágni? Függőleges ''módban'' is megbízhatóan tudnak üzemelni?

[Szerkesztve]

(#334) Qru válasza Dr. Romano (#333) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem vertikálisan hanem horizontálisan van elforgatva 90 fokkal. Tehát nem hosszába megy be a házba (mint ha pl rack keretbe tolnád be a hdd-t) hanem keresztben van a fdd alatt.

(#335) tomcsi23

tomcsi23
(PH! addikt)

Üdv!

Pendrive-ra milyen filerendszer ajánlatos?
Van-e különbség, ha win98-is szeretné látni? (gondolom, így ntfs kizárva).
Vagy tök mindegy?
:R

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#336) Hybryd válasza tomcsi23 (#335) üzenetére

Hybryd
(tag)

Szia!

Egy pendrive-ot ha jól tudom nem is kell formázni, a másik dolog, hogy Win98 sohasem fogja kezelni, csak akkor próbálkozz, ha Win98SE (Second Edition) van a gépeden, de ahhoz is kell a driver amit a pendrive mellé adtak.

(#337) tomcsi23 válasza Hybryd (#336) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Köszi.
Persze, nem kell formázni, de különböző filerendszert azért kaphat. Többnyire XP van, de olykor járok olyan ősrégi helyen, ahol még 98 van, bár az lehet, hogy SE.

(#338) marsu válasza tomcsi23 (#337) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

Az az igazság, hogy kevés olyan USB-s PenDrive van ami win98 vagy winME alatt simán feltelepedne, mindenféle driver nélkül. Általában a mostani PenDrive-okhoz már nem is adnak telepítőt, de a csomagoláson rajta van, hogy csak WinXp kompatibilis ...

(#339) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hy
tudtok olyan programot, amivel a jpg képek adatait lehet szerkeszteni? készítés napja meg ilyesmik... (photoshopban ha lehet akor hol? :F )

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#340) ANT válasza tomcsi23 (#335) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Sztem NTFS teljesen kizárt, mivel a ''Format'' menüben nem is ajánl fel olyat.

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#341) marsu válasza ANT (#340) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Én úgy tudom, hogy csak FAT vagy FAT32 ami szóbajöhet ....

(#342) ANT válasza marsu (#341) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Én is ezt akartam mondani, csak más szavakkal fejeztem ki! :)

(#343) REDeath válasza tomcsi23 (#335) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pendriveon csak FAT lehet.

(nincs NTFS pendriveon, ezért vesznek el a biztonsági meg hozzáférési jogok, és a titkosítás mikor pendrivera másolsz.)

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#344) marsu válasza REDeath (#343) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Nekem is FAT, de ha nyomok rá egy jobb klikk, formázás, akkor ott ki lehet választani a FAT32-t is ... De most nem próbálom ki, hogy meg is formázza-e ... Egyébként teljesen jó kis A-Data PenDrive ... 2GB-os!

:D :D

(#345) tomcsi23 válasza marsu (#344) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Simán megformáztam fat32-re ezért kérdeztem, hogy gond-é. :)
Meg ha véletlen rátolok egy 2 (vagy 4?) gigánál nagyobb fájlt, ne problémázzon.
Gondoltam okosan, de lehet, hogy tévesen.

(#346) ANT válasza marsu (#344) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

A tied mennyivel ír-olvas? Nekem is van egy 2GB-s A-Data, de az 512-esemhez képest nagyon tetű írásban. (2,5MB/s vs. 7MB/s)

(#347) REDeath válasza marsu (#344) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a fatet úgy értem hogy a fat és testvérei...

( #339-re vki? :U )

[Szerkesztve]

(#348) marsu válasza tomcsi23 (#345) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

2 vagy 4 gigánál nagyobb fájlt?

:Y :Y

Mekkora PenDrive-od van?

:D :D

(#349) tomcsi23 válasza marsu (#348) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

8 gigás A-Data. ;]
Ha jól rémlik, még az ntfs-re is felajánlotta a formázást otthon, de megnézem. (melóhelyen csak fat32re tudná)

(#350) marsu válasza ANT (#346) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Sajnos ezzel én is így vagyok ... 2-2,5MB / sec a másolási sebessége .... de FAT-ra volt formázva alapból.

Változik valami, ha FAT32-re formázom?

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XIV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.