Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XIV. (téma lezárva)

(#3002) DragonR+ válasza FehérHolló (#2992) üzenetére

DragonR+
(senior tag)

Kedves Fehérholló!
Az UFF totyikban javasoltad vala, hogy a PUK-kód igényléséhez vigyek valamit, amivel igazolni tudom a személyemet. És ott volt a pont. Forgattam, a személyimet és kicsúszott belőle a pannonos karesz. :D
Csak arra nem emlékszem, mikor csúsztattam bele.
Ez nem jellemző rám, hogy ilyen logikus lennék.
Mottóm: ami nem logikus az logikus, hogy logikus legyek az számomra teljesen illogikus.
Raktam én már hűtőszekrénybe is a telefonomat.
Pislogtam is rendesen, amikor csörgött a frigó. :B
Szóval, köszi a segítséget. :R
Igen, én ilyen lökött vagyok.
Üdv, DragonR+
Ui: Még egyszer köszönöm.

[Szerkesztve]

Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

(#3003) Zewa válasza Dillon (#2999) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Helihó!
Beálll a gép az azt jelenti hogy befagy?- Ha fagy a gép hogd meg a lefagyas elleni spayt és fuljd le a gépet az tutti segit. :D
Én is a hűtésre gyanakodnék. HA lehűl a gép és akkor kapcsolod be akkor tovább birja?
Ventik forognak? Vinyo csatlakozokat nézd meg az még okozhat iet. :R

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#3004) V.Stryker

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Gyors segítség kéne! Tudtok valami jó sulit ahol programozást tanítanak? Alapismeretektől a szakirányokig kéne és nem árt ha csak pár hónapos.

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#3005) divot

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Következő a gondom:

Benyomtam PowerPoint-ba egy másfél perces avi-t, amit villámgyorsan játszik le, ráadásul hang nélkül.

Megoldás

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#3006) Sátán44

Sátán44
(őstag)

Hello skacok! Szükségem lenne segítségre.Van előttem egy laptop (Fujitsu Amilo Pro 3405) Az istennek se tudom rárakni az xp-t,mert sata-s a vinyója és hiába megy végig az xp diagnosztizáló a végén azt írja,hogy nincs benne merevlemez.Segítsetek már,mit kell tennem?

(#3008) Sátán44

Sátán44
(őstag)

Nem működik!Ezt írja az xp telepítésekor:

''ellenőrizzem,hogy van e működő merevlemezes partíció,vagy amit a géphez kaptam diagnosztikai eszközt futassam le''

(#3009) Sátán44

Sátán44
(őstag)

Nem működik!Ezt írja az xp telepítésekor:

''ellenőrizzem,hogy van e működő merevlemezes partíció,vagy amit a géphez kaptam diagnosztikai eszközt futassam le''

csak a driver cd-t kaptam vele!

(#3011) fero02 válasza Sátán44 (#3009) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2 hete és is hasonló problémával obtam...

4 óra volt, míg rájöttem a megoldásra. Ha itt nem jutsz dűlőre tolj egy privit és elmondom, h nálam mi volt a cummancs okozója. ;) :P

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#3012) Szab02 válasza fero02 (#3011) üzenetére

Szab02
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

mostmár szerintem más is kíváncsi :DD

http://www.panoramio.com/user/szab02

(#3013) Sátán44

Sátán44
(őstag)

Az nem működik! (F6) Akkor elmászok az oldalra.

(#3014) Sátán44 válasza fero02 (#3011) üzenetére

Sátán44
(őstag)

Érdekel a megoldás!

(#3015) n-tek

n-tek
(tag)

a gépen megtom nézni vhol h mien memóriám van, nem MB hanem hogy hány Mhz meg hogy DDR2-e? Vmien külön program segítsége nélkül?
Mi lenne jobb? 2 512Mb-os Dual-ba vagy egy 512MB és 1024 MB-os egyszerre. főleg játékra. (sztem a 2. verzió, de azé megkérdem okosokat)
Köc

Escape is Just the Begining

(#3016) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Mit kell ahoz beállítani a Deamon Tools 4-ben hogy a win indulásánál ne indítsa automatikusan a mountolt lemezeket?

"Csak úgy mondom"

(#3017) fero02 válasza Szab02 (#3012) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem baj az, majd elmúlik :)) ;]

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#3018) fero02 válasza Sátán44 (#3014) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

re Pü!

(#3019) fero02 válasza n-tek (#3015) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy Everest-tel meg tudod sasolni.

Sztem a legjobb 2*512 Mb, csak lehetőleg egyforma legyen. Legjobb ha Kit-tet vennél. Akár 2őt is. ;)

(#3020) shteer válasza Csapi007 (#3016) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

options/autostart

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#3021) n-tek válasza fero02 (#3019) üzenetére

n-tek
(tag)

sajna nemtom mert csak trial version és abban a memóriáról nem ad infot
a 2x512MB , ami 1 giga, dualba leverne egy 512MB + 1024MB memóriát, ami 1,5 giga? (Kingston DDR2 533Mhz)

(#3022) fero02 válasza n-tek (#3021) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

keress törést :DDD :B

(#3023) n-tek válasza fero02 (#3022) üzenetére

n-tek
(tag)

ez oan jó progi amin nincs törés

(#3024) fero02 válasza n-tek (#3023) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Olyan nincs, h nincs...

(#3025) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

van egy sxw kiterjesztésű fájlom, ezt mivel lehetne megnyitni?

(#3026) fero02 válasza lorcsi (#3025) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindenkinek jótanács: Ilyenkor böngész be bepötyögni:

http://www.filext.com/

Egyébként Star office vagy Open Office nyitja.

(#3028) PazsitZ válasza lorcsi (#3025) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

OpenOffice-al [link]
[link]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#3029) lorcsi válasza fero02 (#3026) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

:R :R
azta de gyorsak vagytok :C:C
szóval Ms office sehogyan nem tudja megnyitni :(
csak e miat nem telepítek open-t

fero02: köszi :R , megbeszélem az illetővel

[Szerkesztve]

(#3030) fero02 válasza lorcsi (#3029) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát akkor küldd el vkinek, akinek fennt van a gépén és átkonvertálja neked MS Word .doc-cá! ;)

(#3032) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

ok :R

(#3033) adeon83

adeon83
(kvázi-tag)

Tudtok mondani egy jó videokari tesztelő progit, ami támogatja az SLI-t?

''Egyszer egy lány felhívott: Gyere át, nincs itthon senki! Átmentem, tényleg nem volt otthon senki'' Rodney Dangerfield

(#3034) fero02 válasza adeon83 (#3033) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

DxDiag -> 3dMark

(#3035) adeon83 válasza fero02 (#3034) üzenetére

adeon83
(kvázi-tag)

Kösz, 3dmark lesz sztem a nyerő, meglássuk. A 2006-os a legfrissebb?

''Egyszer egy lány felhívott: Gyere át, nincs itthon senki! Átmentem, tényleg nem volt otthon senki'' Rodney Dangerfield

(#3036) fero02 válasza adeon83 (#3035) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Legjobb tudomásom szerint igen.

(#3037) Moddingfan

Moddingfan
(senior tag)

Sziasztok!

Tervezem Router vásárlását, és lenne egy kérdésem. Kinéztem egy Belkin Wireless N1 MIMO routert és kérdésem, hogy szeretintetek jó választás-e. Jó lenne, ha a szomszédba is átlőne, akkor nem kéne átrohangálni egy-egy apróságért. Szerintetek kb. mekkora távot lőhet át ez a router, mert ezidáig semmiféle adatot nem találtam róla :U Amúgy a routerért nagyon baráti áron jutnék hozzá és tudtommal a Belkin cuccok elég jó minőségűek is. Minden véleményt, hozzászólást nagyon szépen köszönök :R

Modi

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

(#3038) Dreft válasza szacsee (#2947) üzenetére

Dreft
(újonc)

Jó reggelt!
Köszi a segítséget :R !!

(#3039) Dreft válasza szacsee (#2947) üzenetére

Dreft
(újonc)

Jó reggelt!
Ujabb probléma!
Beállítottam hogy a SATA AHCI módban menjen, és onnantól a gép nem boot-olt be!
Vissszaállítottam Disabledre (letiltottam) és ismét jó lett!
Kérdés: Xp telepítés előtt kell átállítani, mert másképp kezeli a vinyót?
Az alaplap Gigabyte GA-965-GM-S2,
Vinyók:
SAMSUNG SP2504C (250 GB, 7200 RPM, SATA-II) (BOOT)
ST3250823AS (250 GB, 7200 RPM, SATA)

(#3041) zsoi válasza Moddingfan (#3037) üzenetére

zsoi
(senior tag)

nem tudom hogy ez segít-e, de első olvasatra jónak tűnik: [link]

A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

(#3042) teletabi

teletabi
(újonc)

sziasztok lenne egy kérdésem vettem egy powerr logic atrix házat. az a gondom hogy, a két szabályozható ventilátor vezetéke amit az alaplapra kell dugni négy tűs az alaplapon /asusp5bdelux/ három tűs van. mi a megoldás lécccci segítsetek!
a gépet csak ezután kezdem összeálítani úgyhogy még probálgatni se tudom.
ezt tervezem: asus p5b delux wifi
core2duo e6700
asus 8800gts640mb
2×1gb 800mhz geil value kit

(#3043) Moddingfan

Moddingfan
(senior tag)

Köszönöm mindnekinek a segítséget, a cikk is hasznos volt, ezt külön köszönöm :R

_Jarod_: igen, családi ház, a falak nem hinném, hogy különösebben vastagabbak lennének, mint másutt, szóval e tekinteben nem hinném, hogy fennakadás lenne. A router kézikönyvét sikerült letölteni netről, ott a hatótávolságra 100-200 lábat írtam, ami kb 20-60m,mindezt beltéren. Akkor ezek szerint a szomszéd házba, sőt, kettővel arrébb is illene ellőni, nem? :U (a forgalmaző szerint a szemközti oldalon pár házzal arréb is ellő, lehet ez?) Mondjuk ez elvileg nem egy olcsó router,szóval talán túlzás sokat várni tőle, van attól, hogy drágább, meg Belkin, meg mittomén esetleg nem egy nagy valami? :F Nem könnyű eset, annyi fix :D

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

(#3044) Zsoo21

Zsoo21
(fanatikus tag)

Olyan kérdésem lenne hogy ugye van a vinyóm 4 felé van particionálva.Na de a C: után a DVD irom a D: re rakta nem lehetne vhogy a legutolsónak rakni a dvd-t.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,

(#3045) Pocok9b válasza Moddingfan (#3043) üzenetére

Pocok9b
(tag)

Helló!
Én csak a saját tapasztalatomat tudom itt elmondani:
Mi amikor bekötöttük a net-et akkor kaptunk hozzá 1 linksys WLAN routert és a házban a laptopommal mindenhol fogtam a jelet! De azt szerettük volna h. a szomszédom is tudjon csatlakozni a Net-hez és ne kelljen kábelos megoldást használnunk!
viszonylag elégg közel volt a 2 szoba 1máshoz max 20-25m de sajnos odáig már nem volt hatótávolsága. Így maradt a jóöreg UTP kábel :DD
Remélem tanulságos volt a kis mesém. :R

Megkérek mindenkit h. aki üzletelt már velem az említsen meg a kivel érdemes üzletelni topikba!.... Köszönöm

(#3046) Szasza G.

Szasza G.
(újonc)

Hali. Olyan kérdésem lenne, hogy ''Encacetons.exe'' nevű File-lal találkozott-e már valaki ?
Az a para vele, hogy :
- Mindig beindul a rendszerrel együtt, pedig nincs a StartUp-ban semmi vele kapcslatos.
- Folyamatosan eszi a CPU 50%-át.
- A legDurvább pedig, hogy Google nem ismeri ! :W
Valakinek valami ötlet, hogy tudnám lelőni, hogy ne induljon be a géppel ? :F

(#3047) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Üdv!
Tudna valaki ajánlani egy olyan fájlmegosztó-oldalt, ami megbízható és nem kell várni a letöltésre?

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#3048) (Bundás) válasza Zsoo21 (#3044) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Futtatás: diskmgmt.msc, itt jobb egér a DVD meghajtóra és meghajtóbetűjel és elérési út módósítása...

(#3049) Zsoo21 válasza (Bundás) (#3048) üzenetére

Zsoo21
(fanatikus tag)

Köszi

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,

(#3050) (Bundás) válasza teletabi (#3042) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Négy tűs, azaz PWM csatlakozós a két ventilátor [link], ha jól értem, nem Molex, igaz?
Gondolom az alaplap FAN csatlakozóin nincs tok, azaz csak a három tű áll ki. Ez esetben simán dugd rá a négy tűs PWM csatlakozót, csak egyféle képpen lehet a kis műanyag illeszték miatt.
Ha ne adj Isten tokja lenne az alaplapi FAN csatlakozóknak, vagy egy kondenzátor miatt nem fér el a 4 tűs csatlakozó, akkor vegyél olyan 3 pines hosszabbítót, aminek a ''kukis'' végén nincs tok, azaz csak a három tű áll ki. Én ilyennel oldottam meg a Hyper TX 4 pines PWM csatlakozójának dugványozását, mivel pont van egy kondi a CPU_FAN dugasz mellett.

Zsoo21: ;)

Szeva marsu! Lekéstél! :P ;] :D

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XIV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.