Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XIV. (téma lezárva)

(#251) tupacamaru válasza Hequila (#250) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Nem tudom hogy miért raktak rá szorzóállítót? :F Nekem is van egy ilyen procim egy kis Compaq gépben.

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#252) virkir válasza Hequila (#250) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Na mit találtam neked :) ha van kedved böngészges.[link]
A hétvégén ha nem felejtem el előszedem a régi gurukat hátha találok bennük valami okosságot.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#253) Poctar

Poctar
(senior tag)
LOGOUT blog

valaki tudna nekem egy billentyűzet figyelő progi progit mondani?

(#254) lbalog válasza Poctar (#253) üzenetére

lbalog
(kvázi-tag)

pl: spy007

--roger--

(#256) krys1978 válasza kem (#176) üzenetére

krys1978
(kvázi-tag)

OK! Köszi!

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ...... Izé! Semmi nem jut eszembe...

(#257) KisApám

KisApám
(senior tag)

Sziasztok!

Van egy nagy Problémám!
Tegnap áramszünet volt, a gép ment, és azóta a gép csak a Windows ''első képernyőéig'' jut el, vagyis a betöltési fázishoz, és azután hirtelen kékség, feliratok és gép ujraindulás...
Csökkentettben is ugyanez...
Mi a franc történt?????????????
A C meghajtómon van pár anyag, amit le kéne mentenem (max. 1 GB), és kellene valami progi, amivel át tudom menteni a másik partícióra.

MIVEL TUDNÁM??? DOS alatt van olyan file manager, ami megtartja a hosszú fájlneveket?
Vagy tán a Knopix 5.1-es linux CD-vel meglehet csinálni?
MIVEL? HOGY?

Köszönöm a segítséget!

Absztrakt művészet: a tehetségtelenek alkotása, melyet elvtelenek adnak el a megtévesztetteknek.

(#259) Jarod1 válasza KisApám (#257) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

norton ghost 9-el próbáld meg, ellenőrizd 1 másik gépen vissza tudod e nyerni a backupból az adatokat és csak utána formatáld :Y

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#260) ANT válasza sekli (#229) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Media Player-ben az ''Írás'' fülre kattintasz A bal oldali ablakban felül a legördülő menüből a ''Minden zeneszám''-ot választod, a jobb oldalon pedig ''Adat CD'' formátumot. Persze ezzel csak lemezre tudod írni a cuccot, más célmeghajtó nem játszik. Esetleg ez a módszer? :F

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#261) Lacir

Lacir
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Vásároltam egy EDIMAX PS2 KVM switchet ( két számítógépet lehet egy monitorral, egérrel, billentyűzettel vezérelni. )
A problémám: CRT monitoron hiába 75 v. 85 Hz a frissítés, a kis kütyü fixen 60 Hz-et nyom ki magából, ami igen zavaró vibrálást eredményez. ( Video driver frissítve ) TFT monitoron persze ez nem látható. A dobozra persze nincs ráírva, hogy csak TFT monitorral használható. Valami ötlet más típusra, vagy valami egyéb?

[Szerkesztve]

(#262) KoVee84

KoVee84
(tag)

Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék Office felhasználói könyvet (ebook) letölteni, de seholsem találok. Vkinek nincs meg véletlenül, és esetleg nem tudná nekem emailben, vagy valahogyan eljuttani? Előre is köszi! :R

szexgorilla

(#263) Hequila válasza virkir (#252) üzenetére

Hequila
(őstag)

Köszönöm!

Megtaláltam benne, hogy a B21-es lábat kell lefedni ahhoz, hogy az FSB 100-ra álljon... De nálam ez nem jött be, talán mert az alaplap nem ismeri a 100-as FSB-t :(.

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

(#264) supesz

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Hello All,

Vettem egy Novatel Wireless ExpediteR EU740 PCIe minicard-ot!
Ez arra van, hogy HSDPA hálózathoz tudjak csatlakozni. Viszont nem tudom, hogyan kell beállítani :O
Kicsit az elv érdekelne. Van itt valami felhasználónév, meg jelszó meg APN, meg ilyenek. Van egy furcsa szoftvere is ennek a kis cuccnak. Bizonyos: Novatel Wireless Mobi[link]

Szóval pls. help. :U

supesz

[Hehe figyelitek? MobiLink a neve is. Ez jól jött ki. /*Persze direkt :DDD */ De hülye vagyok :(((

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

(#265) djpoti

djpoti
(tag)

Sziasztok!

Volna 3 db egyforma pci -os hálókarim!

A problémám az, hogy semmilyen drivert nem találok hozzá, és az xp magától nem ismeri!

Arra rájöttem már, hogy INTEL gyártmányú és a kis chip-jén GD82559 szerepel!

Én 4 óra hosszán keresztül semmit sem találtam ami jó lett volna hozzá!

Nagyon remélem, hogy ti tudtok nekem segíteni!

Előre is köszi mindent!

(#266) supesz válasza djpoti (#265) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

És a google-ba beírtad?
[link]
[link]
Asszem ide regisztrálni kell és akkor letöltheted. Nem hiszem el, hogy megpróbáltad. Nekem így POST-al együtt 32mp volt. ..EHHE.. :W

[Szerkesztve]

A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

(#267) djpoti válasza supesz (#266) üzenetére

djpoti
(tag)

Ezt én is megtaláltam, csak nem tudom, hogy hogyan kell regisztrálni ide! Esetleg, ha msn-en keresztül segítenél, háléás lennék érte!
djpoti@freemail.hu a címem!

(#268) supesz válasza djpoti (#265) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Így néz ki valahogy?

[kép]

Az Intel oldalán is körülnéztél? Ilyen régi kártyát nem ismer az XP? Hm! :(((
[link]
Na ez már biztos jó lesz:
[link]
/*Na ez már kicsit több idő volt*/ :))

(#269) supesz válasza djpoti (#267) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudok msn-en segíteni, mert nem használok msn-t :)
A regisztrálás könnyű. Azért ne add fel!

/*Letöltöm és elküldöm mélben. Na?*/

[Szerkesztve]

(#270) djpoti válasza supesz (#268) üzenetére

djpoti
(tag)

A kártya teljesen így néz ki, az intel oldalán page not found!

Én is csodálkoztam, hogy az xp nem ismeri!

Azért köszönöm a segítséged!

(#271) djpoti válasza supesz (#269) üzenetére

djpoti
(tag)

Azt nagyon megköszönném!

(#272) Yooha

Yooha
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Segítség!

A Firefox visszaállt alapállapotba - elfelejtette a könyvjelzőket, megjelenést, ikonokat.
Azóta minden újraindításnál ismét elfelejti őket, kivéve a könyvjelzőket. Mit lehet ilyenkor tenni?

Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

(#273) supesz válasza Yooha (#272) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

RE-Install

(#274) Yooha válasza supesz (#273) üzenetére

Yooha
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hja igen, volt 2 reinstall, meg egy rendszervisszaállítás. Mondjuk az érdekes, hogy a reinstall után emlékezett a könyvjelzőkre...

Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

(#275) E300TD válasza Thrawn (#237) üzenetére

E300TD
(lelkes újonc)

WOW!!! megy :C
Ezt találta : ATK 0110 ACPI Utility.
Nem tudom mi ez :F
De ezer köszönet :R :R :R

Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, akkor a világ megismerheti a BÉKÉT. (Jimi Hendrix)

(#276) Poctar

Poctar
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, ilyenre. :R

lbalog: a spy007 honnan szedhethő le?

(#277) Poctar válasza Yooha (#272) üzenetére

Poctar
(senior tag)
LOGOUT blog

Sztem default profilra visszaváltott. nem kell mást tenned, mint a saját firefox-os profilodat használni.
Ha jól emlékszem, akkor a -p kapcsolóval tudod előhozni a profil-os ablakot.

Ha nem sikerülne,akkor Go ide: [link]

(#278) sekli

sekli
(PH! addikt)

heló
Hogy lehet .m3u playlist-ben összegyűjtött mp3 file-okat egy mappába kimásolni? winamp-om és media player-em van...

[ Szerkesztve ]

(#279) sekli válasza sekli (#278) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

vagy mp3-ban cd-re kiirni... :F

[ Szerkesztve ]

(#280) ANT válasza sekli (#279) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

#260-at nem olvastad-próbáltad?

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#281) DragonR+

DragonR+
(senior tag)

Üdv!
Butuska kérdés: Képes-e a Glacialtech Silentblade 80 mm fordulatszám szabályzásra? :F
Izé, fordulatszám változtatásra.
Ejh, biztos értitek.
Üdv, DragonR+

Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

(#282) Harti

Harti
(őstag)

Sziasztok!
Amióta lecseréltem az 1 GB RAM-omat 2x1 GB-ra Dual Channel-re, azóta előfordul hogy teljesen merevre fagy a gép, akár játék, akár netezés közben!
Lefuttattam a memtest progit, másfél órán át ment de nem talált semmilyen hibát!
Esetleg van valaki aki tudna segíteni milyen irányban induljak el???
Köszi!

(#283) DragonR+ válasza sekli (#278) üzenetére

DragonR+
(senior tag)

Ööööö..... az említett programokkal nem tudom, de JetAudioval csuklóból meg tudod csinálni:
1. Megnyitod a .m3u fájlt.
2. Rákattintasz a playlist ablakra.
3. Kijelölöd a lista tartalmát.
4. Ctrl+Shift+C. (File Management/File Copy)
5. Könyvtár kijelölés.
6. OK.
S meg is van.
Talán segítettem :B

(#284) virkir válasza DragonR+ (#281) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Attól függ hogyan szeretnéd szabályozni, feszültségváltoztatással biztosan megy a fordulatszám szabályzás.

(#285) virkir válasza Harti (#282) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Dual kitben vetted? Mert ha nem, akkor nincs garancia arra, hogy fognak menni még az azonos modulok sem.
Ha kitben vetted akkor nézd meg az időzítéseket lehet rosszul vannak beállítva.

(#286) Harti válasza virkir (#285) üzenetére

Harti
(őstag)

Nem kit-ben vettem, de teljesen megegyezik a két modul, időzítésben és minden másban!
Működik dualban, most is úgy megy, látszólag tökéletesen dolgoznak de néha hirtelen jön a merev kifagyás! :(

(#287) sekli válasza DragonR+ (#283) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

köszi, legközelebb így csinálom..., :Rnem írom le, hogy én hogy csináltam..., idegbajt kaptam mire készlettem...:DDD

[ Szerkesztve ]

(#288) Yooha válasza Poctar (#277) üzenetére

Yooha
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mivel már egy-két nyűgje volt a gépnek, ezért újraindítottam.
Más: most egy partíciómra a lemezkezelés (rendszerindítás)-t mond (C partíció), egy másikra meg, hogy (rendszer) (D partíció). Namost az utóbbira előszőr elkezdtem újratenni a windowst - véletlenül - ezt leállítottam, és aztán a C-re feltettem a windowst. Ráadásul a D egy rack vinyó, néha kiveszem. Most mi legyen? Van a C vinyóján egy másik partíció, azon vannak a fontos adatok, azt nem akarom bántani.

(#289) DragonR+ válasza virkir (#284) üzenetére

DragonR+
(senior tag)

Vettem egy fordulatszám-szabályozó kézikészüléket (Revoltec 3.5'')
De a Siletblade-et nem akarja szabályozni. A többit igen. Vajh' miért? Vagy csak nem hallom? :B Már semmiben sem vagyok biztos. :D
sekli: Meglestem az .m3u szerkezetét. Ha most pl. egy én ezt egy szöveges fájlnak veszem, végigolvasom az egészet, a nem ''#''-kal kezdődő sorokat beírom egy új fájlba.
Eléteszek egy copy parancsot. A célkönytárat paraméterként átadom.
És Voila! Van egy gyönyörű batch fájlom.
Pl.: m3uize valami.m3u d:\cel
S már megy is.
Ez olyan eccerű és olyan hasznos, hogy mindjárt le is pötyögöm.
Bocsi, ihletet kaptam. :B

(#290) Poctar válasza Yooha (#288) üzenetére

Poctar
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha jól értem, amit írsz, akkor 3 meghajtód van.
2 (C és D) a ''főwinyón'' és 1 (E?) a Rack-es winyón.

tehát kiveszed a rack-et.
Xp telepítés.
patricionálásnál azt a patríciót törlöd amelyik nem kell. És arra telepíted ax xp-t(uj patríció, stb). A D vagyis amelyiken fontos adatok vannak megmarad.

B verzió

Símán felrakod az Xp-t úgy h nem törölsz semmit. Bár ezt nem ajánlanám...

(#291) ttower

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hy all
lenne egy win xp ami nem engedi az órát átállítani
mindig azt a hibaüzit dobja ki hogy nincs jogosultságom átállítani az időt
ezt hogy lehetne megoldani?(a gépen novell hálózat van és a szerverről bootol)
thx

question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

(#292) Bandus99 válasza ttower (#291) üzenetére

Bandus99
(őstag)
LOGOUT blog

lehet ott a gond, hogy az idot a novell serverrol szedi?

Azzal mar talalkoztam, hogy novell belepesnel minden alkalommal felulirta a win idejet a novellen levovel.

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#293) baga

baga
(tag)

sziasztok egy gyors kérdés felraktam az explorer 7 et és nemtalálom seholseeee a history mappát!!!!!!!!!!!! hol lehet???

előre is kőszőnőm a válaszokat

(#294) ttower válasza Bandus99 (#292) üzenetére

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

és ezt nem lehet megváltoztatni?
(állítólag van megoldás)

question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

(#295) Bandus99 válasza ttower (#294) üzenetére

Bandus99
(őstag)
LOGOUT blog

lehet sajnos ennyire nem ertek hozza, csak ezzel talalkoztam mar, mint felhasznalo, hogy belepesnel atirja az idot.

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#296) ttower válasza Bandus99 (#295) üzenetére

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

thx
akkor lehet tudom a megoldást
login scriptbe beírni hogy SET_TIME ON|OFF
és akkor nem töltö be (ha offon van)

kvázi-tag

[Szerkesztve]

(#297) c41r0^

c41r0^
(őstag)
LOGOUT blog

a távoli asztal kliensemet frissítettem a legújabb verzióra Windows Update-en keresztül, és az előzőleg elmentett .RDP fájljaimmal nem tudok csatlakozni a távoli szerverekre (ami között van win2000 server és win2003 is)

a szerverek minden esetben Linuxos tűzfal (iptables) mögött vannak, és nem a 3389-es port van nyitva nekik, hanem egy custom port van NAT-olva a Windows szerverek 3389-es portjára

eddig a régebbi win XP-s klienssel minden további nélkül működött a dolog ''IPCÍM : PORT'' formátumot megadva (tehát pl. xxx.yyy.zzz.hhh:aaaa), próbáltam most két kettősponttal is, úgy sem csatlakozik, meg néztem az új MSTSC helpjét, de nem lelem, mi lehet a hiba

vkinek van ötlete?

[Szerkesztve]

http://soundcloud.com/morbidezza

(#298) somebody1211

somebody1211
(újonc)

Hello mindenki!
Olyan problémám lenne, hogy nemrég sikerült beszereznem egy XBOX-ot (nem 360-an), de valamiért nem olvassa be az mp3-CD-t. Sőt! Egyáltalán CD-ket nem olvass be. Nem tudja valaki, hogy miért, és hogy mit kéne csinálnom? Illetve a másik, hogy USB drive-ot rálehetne valahogy kötni? értem ezalatt, mp3 lejátszó, pendrive...stb.
A segítséget előre is köszi! Csáu!

Pentium 4ever!

(#299) djpoti

djpoti
(tag)

Sziasztok!

Volna 3 db egyforma pci -os hálókarim!

A problémám az, hogy semmilyen drivert nem találok hozzá, és az xp magától nem ismeri!

Arra rájöttem már, hogy INTEL gyártmányú és a kis chip-jén GD82559 szerepel!

Én 4 óra hosszán keresztül semmit sem találtam ami jó lett volna hozzá!

Nagyon remélem, hogy ti tudtok nekem segíteni!

Előre is köszi mindent!

Ne haragudjatok érte, hogy beírtam mégegyszer, de nem találtam még megoldást, drivert hozzá!
Ha bárkinek van valami jó drivere, vagy linket tudna mutatni, ahonnan tölthetnék, azt nagyon megköszönném!

(#300) marsu válasza djpoti (#299) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

[link]

Ezzel elvileg működnie kellene ...

Egy próbát megér!

Press any key to continue ...

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XIV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.