biztonsági fül nincs,csak általános megosztás és testreszabás....az alsó két pipa írásvédetség meg a másikat is pipa nélkülre raktam alkamlaz és itt van az a réssz amikor nem engedi...szóval akkor most probálom csökkentett modban...a tippért azért kösszi....ha van valami ami még bejöhet szívesen hallgatom..
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés

mod: nekem magyarul van, rátaláltam, de azt írja nincs konfigurálva. akor hagyjam is így? 
[Szerkesztve]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
XP home?
sorry ez esetben nem tudok segíteni, biztonsági fül nincs home-ban, ha pro.-d van akkor pedig valami gáz van vele, mert alapból kell hogy legyen biztonság fül!
2GB helyett 2.25GB tárhelyes dropbox regisztrációs link: http://db.tt/0QJq3KY0
upsz, megint figyelmetlen voltam
ha nem nyúlok hozzá akor alapban 20%-ot elnyel
nah akor engedélyezem
a windows ettől amúgy ne mlassulhat? pontosan mit befolyásol ez a qos?
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
QoS : Quality of Service, a netre kikerülő csomagokat rangsorolja, fontosság szerint. Pl. egy torrent tökéletesen elvan alacsony prioritással, míg egy játék esetén a legnagyobb ütemezést az kapja hiszen játéknál kulcsfontosságú hogy a lehető leghamarabb elérjen a csomag a célponthoz. Ezen példán keresztül remélem sikerült megértened.
kersgéltem, és még találtam olyat is hogy távoli géepeken lévő ütemezett feladatok. ezt kivettem registryből (leírás alapján
)
amit még nem próbáltam, az valami DNS cache optimalizálás. ez valóban gyorsítja az oldalak betöltését, ha nem is midnen esetben? (amúgy mit csinál egyáltalán? dns szerver válaszait lementi gépre pár nappig, és a gyakran látogatott oldalakat nem kell újra lekérni a dnstől? mármint az ip-t)
igen sikerült
de még egy kérdés: ettől laggolni kezdhetek játék közben? 
Nem, hanem a DNS szervert kihagyva közvetlenül az ip címet küldi ki a gép és ezzel nyer pár másodpercet, azaz a DNS dekódolást a te géped végzi és nem egy távoli szerver.
Pl. mail.pannongsm.hu = 193.225.153.34
QoS a játékok barátja 

sekli
(PH! addikt)
Heló
Hogy lehet a winamp playlistet kimásolni egy mappába, mármint az mp3 fileokat, amik a playlisten szerepelnek?
[ Szerkesztve ]
Sziasztok.
Vista alá milyen cd-dvd pörkölő programot ajánlotok?Nero sok helyet foglal;meg egy csomó szarságot felrak.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
Mi az a csomó szarság? Mert nem muszáj telepítéskor mindent feltenni ami a csomagban van, elég a Nero Burning ROM is azt kész. 
Different songs for different moods.

sekli
(PH! addikt)
Nero 7.xx Micro, 15 mega, és csak a BurningROM-ot rakja fel...
Thrawn: ez meg a másik, bár nem tudom ki lehet-e mindent szedni... 
[Szerkesztve]
[ Szerkesztve ]

boba6
(senior tag)
hüjjeség, sorry 
[Szerkesztve]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

sekli
(PH! addikt)
nekem meg egy szolid UP!, mert a másik oldalt már senki se nézi...
[link]
[ Szerkesztve ]
Próbáld meg a Winamp Topikban, ott hátha több hozzáértő van. Én csak olyat tudok, ami a winamp playlist tartalmát egy html fájlba menti...
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."
Megkeresed a mappát ahol vannak és onnan másolsz. Tudom időigényes de jobb ötletem nincs, és a WinAmp-ban sem látok semmi erre utalót...

sekli
(PH! addikt)
no egen, de most elég sok számról lenne szó...
mod:
vagy az is jó, hogy kiírnám mp3-ban CD-re, de én csak olyat találtam, hogy audio CD írás...
[Szerkesztve]
[ Szerkesztve ]
Lehet hogy hülye ötlet, de mi lenne ha elmentenéd a playlistet és megpróbálnád megnyitni nero-val? Az meg szépen beolvasná. Bár ez most így nagyon irreálisan hangzik, de próba cseresznye.
Megnézem.Thx.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

stork13
(tag)
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Össze lett álítva ismerősnek egy ilyen gép:
CPU típusa Intel Pentium 4 541(3,2 GHz) , 2655 MHz (16 x 166)
Alaplap neve ASRock 775i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
Alaplapi lapkakészlet Intel Springdale-G i865G
Rendszermemória 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Videokártya MSI MS-StarForce GeForce FX 5600 XT (NVIDIA GeForce FX 5600 XT) (128 MB)
Képernyő ViewSonic VX922 [19'' LCD] (PXU062232085)
Lemezes meghajtó Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
Lemezes meghajtó QUANTUM FIREBALLlct10 15 (13 GB, IDE)
Optikai meghajtó Optiarc DVD RW AD-7173A (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:18x/8x, DVD-RW:18x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
SPD memória modulok: 2xKingmax MPXC22F-D8MT4R 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 MHz) (2.5-4-4-7 @ 166 MHz) (2.0-3-3-6 @ 133 MHz).
Gép összeállít, indít és elindul. Operációs rendszer telepítésénél max. 15 perc után gép lefagy. XP nem tud települni. BIOSba állítgatás, a helyzet ugyanaz, lefagy.
Bármit csináltam vele lefagyott. Utolsó mentő ötlet a CPU sebességének visszavétele volt. Az antitunig bejön, XP feltelepül és normálisan fagyás nélkül üzemel. Azonban 3,2 GHz-n járatva lefagy ismét. Csak a proci, memória és alaplap új.
Miért fagyhat le alapórajelen a gép? Lehet a táp a ludas? 300 W noname táp.
Valakinek valami ötlete?
Köszi:
Stork
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
Igen, első körben én is a tápra tippelnék egy 300W-os noname táp korántsem ad le 300W-ot...és egy ilyen kaliberű gépnek már minimum valami márkásabb 400-as dukál.

sekli
(PH! addikt)
unexpected file....
UP! [link] - media player is megnyitja, azzal sem lehet?
[Szerkesztve]
[ Szerkesztve ]

Prego
(senior tag)
2 problémám lenne:
Nem mindenkinek jön be a videó, mitől lehet:
[link]
2 problémám:
Kéne egy olyan program, ami kicsi, lehetőleg ingyenes és tudok DVDről ISO-t és ISO-ból DVD-t csinálni. Rohadt CloneDVD a DVD videofájlokat keresi, de nekem egy mappa és 3 zip fájl van. IMAPI CD égető sem hajlandó megírni 
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
ha vkinek segít : csak sp2-es módban hajlandó elidulni a program.Hogy ront-e?Nem tudom...
hy all. Olyan problémám lenne, hogy most vettem egy 7300 Gt AGP karit, és windows bootolás végén, amikor adná be az asztalt, kikapcsol a monitorom. remote deskel megnéztem, 768*645 ös felbontásba állítja be a monitort, csak vga módban, meg csökkentetben indul ''rendesen'' az xp. elötte is nvidia kari volt benne.akármit állítok nem segít semmi. plz help. legújabb nv drivert is felraktam, elötte a régebbit uninstaláltam. help me!!!!
thx
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI// MacMini Server // Samsung LE32C650 // HP Proliant N36L Microserver // Lenovo TR400 hybrid //

virkir
(PH! addikt)
Én egy memtestet is futtatnék, az nem kerül semmibe.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

virkir
(PH! addikt)
2. problemre, szerintem a nero megtudja, és mivel a legtöbb íróhoz adták, vehetjük ingyenesnek.
Ha ez nem jó akkor a PowerISO vagy a CloneCD, adatra én az utóbbit használom.
(#228) greatchaos válasza Prego (#223) üzenetére
- Privát
- 2007-03-07 20:05:38

greatchaos
(PH! addikt)
dvd shrink
1,3 mb kódoltat is megeszi

sekli
(PH! addikt)
Akkor újra:
Hogy lehet .m3u playlist-ben összegyűjtött mp3 file-okat egy mappába kimásolni?
winamp és media player áll rendelkezésre...
[ Szerkesztve ]

amzso
(tag)
Üdv
A kérdésem: leszedtem progit, ami sima exe-vel indul. Viszont ez a progi beírta valahova, hogy az alt gr + v billentyűkombinációra elinduljon. Ez így viszont igencsak zavaró, mert nem tudok @ jelet tenni. Ha letörlöm az exe filet az sem segít, mert akkor meg altgr V-nél nekiáll keresni az exe-t
Nagyon kösz a segítséget előre is!

E300TD
(lelkes újonc)
Alaplapot cseréltem (Asrok Dual775-880Pro-ról ASAS P5N-E SLI-re) Windows megy újrainstall nélkül, mint a villám. Felraktam minden drivert, de valamihez (Unknow PCI ) nem talál drivert, de nem tom mi a fene lehet ez. Ki lehet valahogy deríteni?
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, akkor a világ megismerheti a BÉKÉT. (Jimi Hendrix)

old gray
(PH! addikt)
GIGABYTE K8NSC vagy ABIT AV8 3rd eye
Melyiket vegyem???
Egy áron kínálják őket!
3700+ san diegohoz kellene ami jól tuningolható...
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

E300TD
(lelkes újonc)
start menüben a progi inditóján jobb gomb,properties, Shortcut key-nél vedd ki az ALTGR Q-t
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, akkor a világ megismerheti a BÉKÉT. (Jimi Hendrix)
Tipp: kerestess vele drivert hozzá és az alaplapi CD-ről add meg neki az AIBooster könyvtárát.
Szerintem az ATK ACPI Utility lesz a hiányzó láncszem.

E300TD
(lelkes újonc)
THX, még érkezik a CD póstán, mert ott felejtettem az előző tulajnál 
csak a WEB-ről letöltött driver-eket tudtam feltenni 

Prego
(senior tag)
Ja nem tudtam, hogy a CloneCD a DVDket is megeszi 
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
Ezzel megy? [link]

mazda626
(PH! addikt)
Sziasztok!
Totál OFF: Orrvérzés ellen ki mit ajánál? Rutascorbint szedek, de sz@rt se ér.
Orvos csak ennyit mondott, hogy ezt szedjem. Más valaki akinek bevállt valami? Vagy eredményes és gyors vérzéselállítás? 

Zsepi orrba be, fejet hátrahajt és nyugodtan ül kb 5 percig.
Ilyen kérdést vazz

mazda626
(PH! addikt)
Sorry, de máshova nem tudtam hirtelen beírni.
Zsepi se ér semmit, fél órát vérzik egyfolytában, nagyon erősen.
Fejet nem tom hátrahajtani, mert jön a taccs. 
Megtaláltam közben a megfelelő topkot hozzá! 
[Szerkesztve]

Devid_81
(PH! kedvence)
Probáltam szinte mindent,ma kaptam egy garantáltan jó pci videókarit és azzal sem ment
Ami érdekes az az hogy, bekapcs után csak szirénázik rá egy reset és mint amikor ram hiba van, hosszan megszakításokkal sípol, és egy pár sípolás után elkezd szirénázni sípolás marad persze.....kissé érdekes,polifónikus 
Kondik épek,nem púposkodnak 
Próbáltam ram és vga nélkül.....ugyan az a helyzet.....halott én azt hiszem.....

.::www.megadanceradio.hu::.

mezis
(PH! addikt)
Üdv.!
Csak megelőzésre tanácsom:
Kímélő életmód: - semmi bosszankodás hülye szoftwereken, op. rendszereken,
- semmi éjszakázás, nyugodt munkavégzés után pihenés,
- semmi tömény alkohol (gyanúsak nekem a porkávék is)
- bokszmeccs legfeljebb a lelátóról
- fogászati kontroll: valamelyik foggyökéren nincs véletlenül
ciszta ?
A fentiek saját magamon megfigyelt kockázati tényezők. Ismerőseim unszolását
(pár perces kellemetlen elektromos égetés szakrendelésen), azzal hárítottam el,
hogy még mindíg jobb, ha itt vérzik, mint pár cm-rel feljebb-beljebb pattan el a
sorban következő leggyengébb érszakasz.
[Szerkesztve]
mezis

mazda626
(PH! addikt)
Az általad felsorolt dolgok közül egy, max kettővel rendelkezem. Nem iszom, nem dohányzom, viszont sokat idegelem magam
(rohadt suli), fogászatra el kéne nézni. 
[Szerkesztve]

Hequila
(őstag)
Nem találtam kérdésemnek megfelelő témá, így itt teszem fel:
A birtokomba került egy Compaq Deshutes 350-es P2-es proci (ami alapból 3,5x100MHz-en menne), vele egy max 83MHz FSB-t támogató alaplap. A lapon lehetne állítani a szorzót, de a proci nem akar annyin menni, amennyit beállítok, mindig 3,5-ön megy. Gondolom, ez a Compaq antituningos kreálmánya, tudtommal a P2-es procik nem szorzózárasak. Kérdésem, hogy valahogy fel lehet oldani a szorzózárat a prociban?
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

virkir
(PH! addikt)
Tévedés, az Intel ha jól emlékszem akkor a 166MMX-nél vezette be a szorzó zárat, a Slot1-es procikban valameddig talán meg lehet oldani, csak rá kéne lelni a szorzás megváltoztatására, Megint emlékeimre hagyatkozva mintha lett volna a 450-en menő 266-okkal valami forrasztásos hamisítás, bár mintha ott az alap fsb beállításával trükköztek volna.

Hequila
(őstag)
Igen, igazad van, közben én is megleltem, hogy a szorzózár nem a Compaq meglepetése...
Valami forrasztós trükknek én is örülnék (Intel 440LX-es az alaplap, a proci pedig Slot1-es Deshutes magos).
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
(#247) tupacamaru válasza Hequila (#246) üzenetére
- Privát
- 2007-03-07 22:20:38

tupacamaru
(PH! addikt)
Nem ez a proci volt az amelyiknél le kellett ragasztani lábakat? 
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
(#248) Hequila válasza tupacamaru (#247) üzenetére
- Privát
- 2007-03-07 22:22:52

Hequila
(őstag)

Őszintét megvalva: halovány lila fogalmam nincs róla... Soha nem volt P2-es gépem, kimaradt az életemből ez a korszak.
(#249) tupacamaru válasza Hequila (#248) üzenetére
- Privát
- 2007-03-07 22:25:38

tupacamaru
(PH! addikt)
Nekem volt P1-es is, lehet hogy öreg vagyok??

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
(#250) Hequila válasza tupacamaru (#249) üzenetére
- Privát
- 2007-03-07 22:27:19

Hequila
(őstag)
Én 286-ossal kezdtem anno (leszámítva a Comodort), de a P2 pont kimaradt. Volt K6-2, utána meg Celeron2.
Csak azt nem vágom, hogy miért raktak az alaplapra szorzóállító jumpersort, ha a P2-es procikon nem lehet szorzót állítani... A PPGA-s Celeronok miatt?
[Szerkesztve]