[link] ezekkel most hogy játszak hogy ne legyenek ott?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Ősember
(PH! addikt)
szevasztok
már legalább egy hete folyamatosan ez a hibeüzenet vár msn-nél:![[kép] [kép]](http://img251.imageshack.us/img251/8999/msnhibawx2.jpg)
mi a franc ez? az alkalmazás uratelepitése nem oldja meg a problémát 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Dictator^
(PH! addikt)
ezt a live msn gerenálja ugye?
asszem valamelyik topicban irtak rá megoldást, talán az messenger kérdések és válaszokban, vagy a windows live msn-be...nézz ott körül (bocs hogy nem linkeltem öket most, elég lassu a net
)
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

Ősember
(PH! addikt)
ez sima 7.5 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

szandisas
(őstag)
állítsd be az időt, nekem meg szokott így oldódni 
aláírás

Ősember
(PH! addikt)
és láss csodát 
mod: szégyen, de fel sem tünt, hogy 2006-ot irt 
[Szerkesztve]

Dictator^
(PH! addikt)
ezt irták már emléxem, hogy időt állitsd be, de itt miről van szó? a windows órád nem a mai év/honap/napra van állitva?
ha legközelebb ilyennel állok szembe tudjam miről van szó és meg tudjam oldani.
/megjegyzem előszőr ott se értették meg hogy miről van szó
/

Ősember
(PH! addikt)
annyi volt hogy 2006.03.06-ot irt az én windows orám és emiatt nem ment... ugrottam egy évet és hurrá. tehát lényegében a nem pontos dátum okozta ezt a gondot 

szandisas
(őstag)
Én is MSN ezek ithon, és amikor megláttam ezt a hibaüzit elkezdtem kattingatni a bezárás gombra. Mondtam a magamét, majd pár másodperccel később leesett, hogy ez csak egy kép

szerk: ezt meg magamnak írom
azaz nem
[Szerkesztve]
aláírás

Robcsek07
(újonc)
olyan kérdésem lenne, hogy a traxdata lemezt nem akarja megírni a nero, mert illegális lemezt ír ki 
eddig minden gond nélkül megírt mindent. 
Valaki tudna benne segíteni?
Előre is köszönöm
Te elolvasz és kügyed továb 300 barát - lesz nagy-nagy szerence! Kici barátnak kici szerence, szok barátnak szok szerence! Szok, olcó... Egyépként hányasz lábad van?

Ősember
(PH! addikt)

Firmware frissítés!!. (nekem ez volt Philips lemezekkel...)
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
(#163) kadettmester válasza szandisas (#159) üzenetére
- Privát
- 2007-03-06 21:55:55

kadettmester
(tag)
Én is így jártam!

Isten csak azért tudta hét nap alatt összehozni a világot, mert nem kellett kompatibilisnek lennie az előző verzióval.

Robcsek07
(újonc)
Bocsi a primitív kérdésért, de azt hogy kell megoldani? Ilyet még nem csináltam!
Válaszod előre is köszönöm! 
Te elolvasz és kügyed továb 300 barát - lesz nagy-nagy szerence! Kici barátnak kici szerence, szok barátnak szok szerence! Szok, olcó... Egyépként hányasz lábad van?
(#165) Winner_hun válasza Robcsek07 (#164) üzenetére
- Privát
- 2007-03-06 23:23:37
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Dictator^
(PH! addikt)
ezt megéri defragolni? végre lett egy kis helyem és nem jön már a 25%os hibaüzi állandóan.. [link]
(#167) Winner_hun válasza Dictator^ (#166) üzenetére
- Privát
- 2007-03-06 23:57:36
Mi az hogy 25%-os hibaüzenet?
Amúgy amíg itt megkérdezed, vársz, kapsz rá választ addig simán töredezettségmentesíthetnéd
[Szerkesztve]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#168) Dictator^ válasza Winner_hun (#167) üzenetére
- Privát
- 2007-03-07 00:43:19

Dictator^
(PH! addikt)
hát, hogy a szabad terület a vinyó 25%ánál kevesebb akkor nem érdemes töredezettségmentesiteni. rendesen már nem emléxem mit ir ki , mert nagyon rég csináltam útoljára.
amugy 2x megcsináltam és javul a helyzet.
[Szerkesztve]

csui
(újonc)
Ez mit jelent? Mivel van baja? Thx!
BSplayer v2.00.937, Unhandled exception at EIP: 0245055F
If you click 'Close' application will be terminated.
Please report this info to the author with description what were you doing.
If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster.
Access violation at address 0245055F. Read of address 07C1E790
EAccessViolation
Call stack: 00000000,0245055F,00404843
Küld el a hibaüzenetet a fejlesztőknek, meg keress rá googleban, mert az ilyen dolgokat nem lehet csak úgy tudni
(szvsz valószínű hogy végtelen ciklusba került)
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Devid_81
(PH! kedvence)
Sziasztok!
ABIT ST6 Raid lapba ramcsere volt.
A srác szerint mindent jol csinált mégsem indul neki a gép se az uj se a régi rammal.
Jelenleg itt van nálam a lap+ram+proc.Kiporoltam kompresszorral kifujtam,procit érintkezőket kontakt spray-vel át ''mostam'' száradt egy napig (ámbár a kontakt tisztitó folyadék nem vezető).
Annyit képes csinálni hogy szirénázik,semmi bios csipogás csak sziréna.....(biztos már jönnek érte) 
Aminek utána kérdeztem az eset után :
Sztatikus feltöltődés,ram helytelen behelyezés.
Most jutott eszembe hogy a földeletlen konnektor is okozott már érdekességeket nekem anno.
Agp-s karikkal robáltam,másik jol müködő procival szintén,egy pár másik sd rammal szintén,másik táppal is probáltam.
A lap kiszerelve és az ágyra rakva.
Ha lennel egy pci-os videom müködőben akkor esetleg azzal is mint uccsó lehetőség...
Mit hagytam ki??
Bármilyen 5letet szívesen vennék.
Esetleg tipp a szirénázásra?
Hálós köszöNet! 
.::www.megadanceradio.hu::.

krys1978
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani egy olyan progit, ami a laptopon mutatja az aksinak a töltöttségi szintjét?
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ...... Izé! Semmi nem jut eszembe...

Sanya
(PH! kedvence)
windows xp
Engem a gép minden indulásnál egy buborékban emlékeztet, hogy az ''SLI funkció le van tiltva''. Ezen nem csodálkozom, mivel az alaplapon 1 VGA kártyának van hely.
De ezt a kártya, úgy tűnik nem tudja. Hogy lehetne ezt megmondani neki?
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

krys1978
(kvázi-tag)
Igen XP. De a winfosos cucc valami miatt nem mindig jelzi ki. Vagy esetleg erre valami beállítás?
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ...... Izé! Semmi nem jut eszembe...
Csak akkor mutatja, ha nincs hálózatra dugva a gép, meg amikor épp lehúzod, akkor is pár percig nem írja.
Kiszedted már az elemet?(a táp se legyen olyankor bedugva)
nézzzd meg a kondenzátorokat, hogy nincsernek-e felpuffadva és nem mozognak-e jobban mint kellene.
Ha csak 1 eszközt nem teszel bele a ram vagy vga közül, akkor is szirénázik?
Szimpla driver frissítéssel 
2GB helyett 2.25GB tárhelyes dropbox regisztrációs link: http://db.tt/0QJq3KY0

Dictator^
(PH! addikt)
Rendszer vinyó töredezettségmentesités előtt és utáni képe: [link]
Másodlagos vinyó töredezettségmentesités előtt és utáni képe: [link]
azért lett jobb a másodlagos mert a rajta lévő win rendszer nem fut és teljesen mindent le tudott mentesiteni?
akkor elvileg a tördezettségmentesités csak ugy éri meg ha más vinyóról bebootlva mentesitjük a másik vinyónkat nem?
Mod: az első képen még nem volt kész a vinyó töredezettségmentesitése..de miután kész lett azután is kb olyan volt mint maradt, egy picit lett jobb a helyzet (kép alapján).
[Szerkesztve]

t_ferenc
(őstag)
bár nem válasz a kérdésedre, de:
én már régen a perfectdisk v8 programot használom töredezettségmentesítésre. fényévekkel jobb, mint a beépített XP-s. 
if you fall seven times, stand up eight
Mindig csökkentett módban kell töredezettségmentesíteni,. akkor nem tölti be azt a sok szart a vindows, és szabadon mozgathatja a fájlokat. Persze em mindet, de hatásosabb lessz mint a linkeden.

zsoi
(senior tag)
Egyéni XP SP2 telepítőt akarok készíteni: nlite használatával.
a frissítéseket beintegrálom (qchain.exe)
HA egyéb szoftvereket is szeretnék beintegrálni.(nero, office, stb.) azt hogyan (milyen szoftverrel tudom megvalósítani?
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
Itt megtalálod milyen programokat lehet beleintegrálni a telepítőbe: [link]
Different songs for different moods.

zsoi
(senior tag)
ahh, ezaz. vlmi ilyesmire gondoltam.
köszi.
A kérdésem az lenne,hogy lehet lekapcsolni a windows mappa írásvédetségét?....mert amikor megprobálom kikapcspolni akkor attributoros hiba fogad és nem tudom letörölni....hogy lehet letörölni egy oprendszeres mappát?
Nagyon fontos lenne,mert két oprendszer van a gépen ,de az egyik meghalt és le akarom törölni majd ismét feldobni,de winyó fomázás nélkül....fontos adatok vannak amikre szükségem van...
Hi
most hallottam hogy az Xp lehúzza a net sávszéleségének pár %-át (20 körülit mondtak).
ez igaz? ha igen hoyg tudom csillapítan ia sávszél vágyát?
elvileg lefoglalja voip kommunikációnak...nem tudom én meghagytam...de igaz..
kérdés:Ha ''rövidrezárok'' egy hubot,attól nem lesz neki semmi kinja,ugye?(azaz 2portját összekötöm.
''A Földön két értelmes lény fejlődött ki:emberek és magyarok...''//Asimov//
A szolgáltatásoknál tiltsd le az automatikus frissítéseket. Start -> vezérlőpult -> felügyeleti eszközök -> szolgáltatások
ha éppen fut akkor állítsd le. Nem sokkal de egy picikét gyorsabb lesz a neted. Alacsony sávszélességnél pedig még jócskán érezhetőbb is.

zsoi
(senior tag)
Qos
A hálózati kapcsolatok tulajdonságainál. Távolítsd el.

zsoi
(senior tag)
ISO állományból hogyan tudok kivenni 1 db állományt, majd újra ''isová tenni''
?
Jobb klikk a windows mappára -> tulajdonságok -> biztonság fül -> alul a speciális gomb -> alul pipákat kivesz -> alkalmaz -> szépen kitörlöd a jogokat, majd hozzáadás... -> begépeled hogy ''mindenki'' '''' nélkül -> teljes hozzáférést adsz neki
ezután elméletileg törölhető a mappa, ha nem akkor a windows éppen használ benne valamit, ez esetben próbáld megismételni csökkentett módban.
szvsz nem baj,ha megy az autofrissítés,mert az csak időszakosan kapcsol be.
De megkerestem neked:
''Lépjünk be adminisztrátorként, majd kattintsunk a startmenü futtatás opciójára. Ennek hatására előugrik egy beviteli mező. Írjuk be a következőt; gpedit.msc, majd nyomjunk Entert. Az előugró ablakban keressük meg a local computer policy feliratot, majd kattintsunk rá. Következő ablakban válasszuk az administrative templates feliratot, majd erre is klikkeljünk rá. Következő ablakban network branch, kattintsunk erre is. A QoS Packet scheduler-re klikkelve a jobb oldalon keressünk olyat, hogy ''limit reservable bandwidth'', majd a setting fül (felül) megnyitása után állítsuk engedélyezettre (enable) a QoS-t.
A Bandwidth limit %-ot állítsuk át 0-ra.
Most kiléphetünk a gpedit.msc-ből. A network connections alatt, a kapcsolatunk Properties ablakában, ahol fel vannak sorolva a protokollok, ellenőrizzük, hogy a QoS Scheduler engedélyezve (enable) van-e. Most már csak újra kell indítani a számítógépünket. ''
Scoobyka: Direkt nem fogja engedni a winfos,mert lehet,hogy használja azokat a fileokat.(de ebben nem vok biztos).
Szerintem a legegyszerűbb ha kimásolod dvd-re a cuccot,és tisztességesen újrarakod(meg particionáld is,és akkor legközelebb nem lesz ilyen bajod..)
[Szerkesztve]
Ha a QoS -t eltávolítja azzal gyönyörűen tönkreteszi a net-sávszélesség kioszást és lassúbb lesz mint valaha ha egyszerre több program alól netezik (firefox, torrent páros pl.)
szóval akor szalontani íása a helyes? oks, kipróbálom t
hx
,de most azért zuzzam le az egész 200gigás winyómat???....mert a vistát törölném le és most xp-n vagyok...a vistát zúznám le....sajnos a vistát a 200-asra löktem..más ,megoldás nincs?
Bemountolod az ISO állományt pl. daemon tools-al majd kimásolod a fájlt ami kell. Ezután elindítasz egy CD író programot, bedobod a fájlt, majd egyszerűen image-ként írod ki és volá ott az .iso
burn4free proginál külön gomb van erre hogy megkönnyítse az életed, Nero-nál pedig az ''Image writer'' -t kell kiválasztanod, ez utóbbi .nrg-t csinál .iso helyett.
hát sajnos nem vettem számításba,h nem mindenkinek akkora vinyója van mint nekem 
esetleg másik oprendszer alól megpróbálhatod,de majd valami okosnak háhta lesz jó tippje 
REDeath:Legalább a nevem tudnád leirni 
Necc:Ehh én se vettem észre 
[Szerkesztve]