Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XIV. (téma lezárva)

(#101) FehérHolló válasza Relisys (#100) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor jobbklikk a tálcára, tulajdonságok, tálca fülnél jobb alul testreszabás. Keresd meg a Crative soundmixert és állítsd be, hogy ''mindig látszik''.
Ez persze csak akkor fog működni, ha a driverprogi system startupkor elindul (tehát benne van msconfignál az automatikus indításban).

Ember embernek farkasa.

(#102) Relisys válasza FehérHolló (#101) üzenetére

Relisys
(senior tag)

driverprogi alatt a sorroundmixert érted ugye? msconfig auto inditáshoz hogy tudnám hozzáadni, mert atálva testreszabásánál nincs ott a sorrounmixer.

(#103) REDeath válasza Relisys (#98) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nincs creative kártyám (csak hangfalam:) ) de általában ha nincs kint, akor a progiban/driverben kell keresni olyan beállítást hogy kitegye a tálcára, legalábbis winben is van pár, pl. hálózat stb. amit le lehet venni. sőt a win hangerőszíbályozóját is le lehet venni onnan.

ha valaki vesz nekem egy jó kis creative hangkártyát szívesen megkeresem neki

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#104) FehérHolló válasza Relisys (#102) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát a creative hangkaris gépem Pécsen van, én meg nem kerülök mellé kb 2 hétig, tehát ezt így nem tudom megmondani. :)

Ha találsz valami creative ikont (nem muszáj surroundmixernek lennie) az első részben leírt helyen, akkor nyertél. Msconfiggal csak akkor foglalkozz, ha semmiképp sem megy.
Msconfigon keresztül sehogy nem lehet berakni oda új bejegyzést. Ha jól tudom, akkor spybot search and destroynak van egy system startup eszköze az advanced résznél, ott elvileg be lehet rakni. De ha nagyon szeretnél bűvészkedni, akkor keresd ki a registrynél az auto indítást. :) (Ezt már én sem tudom fejből, hogy hol van pontosan.)

Különben pontosan milyen kártya?

#103: Emlékeim szerint ebben nincs olyan, bár tényleg nagyon egyszerű lenne. :)

[Szerkesztve]

Ember embernek farkasa.

(#105) REDeath válasza Relisys (#102) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát msconfig-ban ott kell legyen a listában, max nincs bepipálva ezért nem indul.
Ha viszont nincs ott, akkor készíts egy parancsikont a mixer exe-jéről, és másold be az indítópultba. (alapesetben: C:\Documents and Settings\felhasználónév\Start Menu\Programs\Indítópult)

szerk: esetleg még meg lehet próbálni az ütemezett feladatoknál is (vezérlőpultban), de nekem kifagyott szóval nem tudom mi vár rám/rád:)

[Szerkesztve]

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#106) REDeath válasza REDeath (#105) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ütemezett feladat is működik, csak kissé sok idő volt mire összeszedte a listát a progikról a gépen :D itt hozzá tudsz adni bármiyen programot, és ki kell választani hogy mikor indítsa.

(#107) FehérHolló válasza REDeath (#106) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Látod mennyire zavarba hoztuk?! Most a sok lehetőség közül nem tud választani.

Ember embernek farkasa.

(#108) Relisys

Relisys
(senior tag)

De ha az inditópultba berakom az ikonját akkor nem háttérbe fog futni ugyhogy kint lesz az ikonja az ora mellett.. Msconfignál van vmi creative-es (ADGjdet.exe) , de fogalmam sincs hogy miez.

(#109) FehérHolló válasza Relisys (#108) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meséld már el légyszíves, hogy pontosan milyen hangkari! :)

Ember embernek farkasa.

(#110) sekli

sekli
(PH! addikt)

heló

megpróbáltam tegnap másolni egy dvd-t, de a 7es nero a dvd copy funkciónál azt írja ki, hogy no disc or blank disc, pedig le tudom játszani, nem üres? ezt miért csinálja? :F

[ Szerkesztve ]

(#111) REDeath válasza FehérHolló (#109) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

össze zavartuk, lehet, de ő meg nem mondja meg hogy ponosan milyen kártyája van :)

Relisys: nem háttérbe? próbáltad már? mert havernál az utorrent bizony háttérbe indul el...

(#112) REDeath válasza sekli (#110) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

neked legalább működik :) havernak mindenféle hülyeségeket írt ki, és kb 10-edik reinstall után ment csak rendesen :U és persze ha feltettük visza az oem cd-ről a 6-os verziót, az sem ment már...

(#113) FehérHolló válasza sekli (#110) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem felcserélted a forrás és a célmeghajtót. Legalábbis ez a legkézenfekvőbb válasz.

Különben biztonságosabb lenne először CD-képnek (DVD-képnek) kiírni a merevlemezre image recorderrel, majd onnét írni rá a nyers DVD-re.

[Szerkesztve]

Ember embernek farkasa.

(#114) sekli válasza REDeath (#112) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

elindul, de nem másol...:DDD

FehérHolló: nem szúrom el..., jól állítottam be, meg azt a kettőt köpi utána ki, szóval biztos jó..., image-nek se engedi írni...

[Szerkesztve]

[ Szerkesztve ]

(#115) Relisys válasza REDeath (#111) üzenetére

Relisys
(senior tag)

live 5.1-es sima oem verzio. ocsóó vót:D inditopultos dolog nem jo.. kiprobáltam, mikor elindul a win akkor rendesen megnyitja itt nekem a sorroundert.

(#116) FehérHolló válasza sekli (#114) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor előfordulhat, hogy valaki ici-picit levédte. :)
Holnap megpróbálok értelmes dolgot hozzáfűzni, de most mennem kell kajálni, mert egész nap nem ettem, szédülök, és már gondolkodni sem tudok.

#115: Annak a driverét legalább ismerem. Neked is azt tudom csak mondani, hogy majd holnap, ha addig nem oldódik meg.

Ember embernek farkasa.

(#117) Detonator

Detonator
(senior tag)

Sziasztok!

Vistán hogy lehet az asztali ikonok méretét átállítani? :U

Rise and shine, Mr. Freeman. Rise and shine.

(#118) Relisys válasza FehérHolló (#116) üzenetére

Relisys
(senior tag)

oké..Várom!

(#119) sekli válasza FehérHolló (#116) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

lehet, hogy levédte, de ez egy biztonsági másolat...:B

[ Szerkesztve ]

(#120) Relisys

Relisys
(senior tag)

Esetleg legujabb surround mixert lelehet tölteni vhonnan?

(#121) REDeath válasza Relisys (#115) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és az ütemezett feladatos? (amúgy mindneképp kicsiben kel, hogy megjelenjen?:) elvégre msn is nagyban bukkan elő)

(#122) Relisys válasza REDeath (#121) üzenetére

Relisys
(senior tag)

Azt nem próbáltam. Na de leírom mégegyszer érthetően hogy mit szeretnék:
Van ugyebár a windowsos beépitett hangerőszabályzó, aminek kint van egy ikonja az ora mellett a systrayen. Na most azt szeretném hogyha erre rákattintok akkor ne az alapértelmezett wines hangerőszabályzó jöjjön be hanem a creative surround mixer. Lényegében ennyi:) De ha esetleg van valami másik progi ami ugyanezt a célt szolgálja és jó, akkor attól se zárkoznék el, de mindenképp az elöbb leirtak alapján műküdjön:)

(#123) REDeath válasza Relisys (#122) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

értetem eddig is :) ezért kell leveni a wondowsét, csakhogy így ugye semmilyen nem lenne kint. itt jön képbe a creative mixerje :)

(#124) Relisys válasza REDeath (#123) üzenetére

Relisys
(senior tag)

pontosan:)

(#125) Relisys válasza REDeath (#123) üzenetére

Relisys
(senior tag)

Ja és egyébként régebben valahogy feltelepitettem valami nvidia mixer szerüséget, csak nem tudom már hogy.. pedig az nagyon állat volt. Csak nem tudom mi mellé települt fel..de az is jó lenne nekem..sőt jobb is lenne.. az ki is rakta az ikont és elég zsir volt a kezelhetősége is..
nem tudod mi lehet annak a neve?

(#126) PPSH

PPSH
(őstag)

hi emberek lenne egy kerdesem,ezek kozott mi a kulonbseg?
RAM DDR PC3200 400MHz 2048MB GEIL VALUE KIT 2DB (Chip 5ns, 2.55-2.65V, 6 Layer PCB, Blue Aluminum Heat Spreader, Dual Channel SPD, SPD: 2.5 6-3-3 2T)
v.s
RAM DDR PC3200 400MHz 2048MB GEIL APPLE KIT 2DB (White Heat Spreader, Retail Box)
mert arban az utolso egy par 100-sal dragabb :R

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#127) Thrawn válasza PPSH (#126) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az utóbbi Mac gépekbe való :)

Different songs for different moods.

(#128) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Itt is feltenném a kérdést, hátha többen látogatják a témát. Talán nem is nagyon OFF: [link] :B

(#129) Thrawn válasza Balika911 (#128) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1. 20-25k
2. 25-30k
saccperkábé :)

Different songs for different moods.

(#130) virkir válasza Thrawn (#129) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Sok lesz az, inkább 10-15k az elsőre és talán 20 a másodikra, ha lehet bele rakni normál ODD-t, tele van a piac ilyen kategóriájú gépekkel

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#131) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Köszönöm szépen a gyors választ!

Természetesen normál ODD mehet beléjük.

(#132) THomas007

THomas007
(senior tag)

Sziasztok!
Autóban való laptop töltéshez inverter ,vagy autós töltő ajánlott?

(#133) REDeath válasza Relisys (#125) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De mivel nekem is az van :D
NVIDIA NVMixer és nálam az alaplapi driverrel települt fel.
A tálcán meg a feladatkezelőben NvMixerTray.exe címen fut.

(#134) mcwolf79

mcwolf79
(őstag)

Na,újratelepítettem a win-t.Mostmár lefut a töredezettségmentesítő,de most meg a Spysweeper és a nod rezidense qrva lassan töltődik be a gép bekapcsolásakor :O Fakkom kivan :W Mi lehet a bibi?

i5-2500K 4 Ghz CPU + Corsair H80 + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + Gigabyte GTX 680 2GB VGA + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

(#135) mcwolf79

mcwolf79
(őstag)

Ami még érdekes,hogy máshol nem tapasztalok lassulást. Csak az indulásnál ezzel a 2 progival. :O :O

i5-2500K 4 Ghz CPU + Corsair H80 + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + Gigabyte GTX 680 2GB VGA + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

(#136) ANT válasza mcwolf79 (#134) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Sztem nincs itt semmi bibi. Nálam is qrva lassan indul a ZoneAlarm. Ezek a vírusirtók már csak ilyenek.

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#137) mcwolf79 válasza ANT (#136) üzenetére

mcwolf79
(őstag)

Csak furcsa,mert eddig nem volt ilyen.Tényleg csak bevillant a nyitóképernyője a 2 proginak és már be is töltötte.

(#138) sordin

sordin
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
Vettem 1 Creative Zen Nano Plus 1Gb-os MP3 lejátszót. Minden OK vele csak ha rá akarok másolni fájlokat, nos az nagyon lassú, max. 1500 Kb/sec. Viszont róla már 6-7 megával tudok másolni fájlokat a gépemre. Kipróbáltam több gépen, és persze USB 2.0-ás portokon, de csak nem lehet gyorsabban másolni rá. Azért csodálkozok, mert elvileg ez egy USB 2.0-ás eszköz és mégis ilyen lassú???? És miért csak az egyik irányba lassú????
Valakinek valami ötlete?? Köszönet.

[Szerkesztve]

''The Gods Made Heavy Metal, And They Saw That It Was Good, They Said To Play It Louder Than Hell, We Promised That We Would...''

(#139) tope

tope
(őstag)

Adott egy számítógép, amit bekapcsolnék, de pillantra felvillannak a ledjei és aztán se kép se hang. Tegnap ugyanezt csinálta, akkor szétszedtem, lekötöttem a vinyót, cd-t, portalanítottam, majd összerakva be lehetett kapcsolni, így megnyugodva gondoltam, biztos valami volt, de elmúlt. Most szedjem szét újra, de akkor mit nézzek meg, mi nem lehet jó (táp, memória...) (Igazából a géphez nem nyúltam tegnap, csak kifújkáltam)

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#140) ANT válasza tope (#139) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Sztem a no.1. gyanúsított a tápegységed. Milyen típus, mennyi idős?

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#141) tope válasza ANT (#140) üzenetére

tope
(őstag)

Hát nem mai gép kb 5 éves, meg nem egy márkás táp (rémképeim szerint Vargáné és Tsa) így nagyon arra hajlok, hogy először is kipróbálom egy újjal

(#142) Travelos

Travelos
(őstag)

sziasztok!

adott egy online progi

[link]

és a képek nézegetéséhez valami beépülő cucc kell, neve: proquest

azonban a telepítéskor hibával leáll, valami cfg file baja van

PLEASE segítsetek fontos lenne!!

DS3 / E6400 / X1900XT / 2GB DDR2 / 450 GB HDD / 400W

DS3 / E6400 / X1900XT / 2GB DDR2 / 250 GB HDD / 400W

(#143) tope válasza tope (#141) üzenetére

tope
(őstag)

Holnap jelentkezem, ha nem táp, mert eddig szuperál az újjal (kopp-kopp)

(#144) Relisys válasza REDeath (#133) üzenetére

Relisys
(senior tag)

Megnéztem az alaplapi driver cd-t (mert én is ugy emlékeztem hogy akkor települt fel), de azon nem volt nvidia mixer. Csak az integrált ac97es drivert találtam de az nem az..
De neked milyen lapod van? Le leeht ezt az nvidia mixert vhonnan tölteni?

(#145) Dictator^ válasza Relisys (#144) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

[link]
talán itt, ha erre gondolsz.

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#146) Travelos

Travelos
(őstag)

a #142-es nem gyenge, mi? :DDD

DS3 / E6400 / X1900XT / 2GB DDR2 / 250 GB HDD / 400W

(#147) szandisas

szandisas
(őstag)

mozilla alatt a felső sávban előjön egy új sáv, ahol a hiányzó bővítményeket lehet feltelepíteni. Mi a teendő olyenkor, ha azt írja, hogy ismeretlen bővítmény? :U

aláírás

(#148) REDeath válasza Relisys (#144) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

netről szedd le a legújabb nforce drivert, az alaplapi driverek csak azért vannak hogy elsőre legyen mit feltenni... meg ahol nincs net.

(#149) NasCa

NasCa
(lelkes újonc)

sziasztok.

tervezek alaplapot+procit+hűtőt+ram-ot venni mostanában, kb 50.000 Ft lenne rá, a mostani gép ATX-es házban van. az új konfigot leginkább zenei programok (ableton, logic, fruity...) futtatására használám ill. mac OSX-re. jó lenne olyan alaplap, amiben van integrált grafkártya is. ti mit javasoltok?

hogyha nem kell senkinek, hát az ördög veszi meg

(#150) Qru válasza NasCa (#149) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Itt a topikja: [link]

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XIV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.